تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 170 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوست عزیز همین گیم اسپات به بازی مدال OUTSTANDING GAMEPLAY رو داده ... و همینطور که خودتون اشاره کردید میگه :

کلا اصول کاری منتقدهای حرفه ای اینه که به خاطر یکی دوتا مشکل کوچیک کل زحمت سازنده ها رو زیر سوال نمیبرند و اون مشکلات رو هی بزرگتر نمیکنند و ازشون میگزرند...

اگه قرار بود به هر مسئله ای کوچیکی به شدت دامن بزنن ، هیچ موقع بازیهایی مثل GTA IV یا MGS 4 امتیازهای 10 ، پشت سر هم نمیگرفتند ...

موفق باشی
    ربط پست شما به ربط پستای من در چیه؟؟من میگم گیم پلی روند تکراری داره.....نه اینکه بد هستش یا dull(کند) هستش...... .
    گیم پلی بازی عالی هست و اصلا هم کند نیست ولی یکنواخت هست که تو پست قبلیم هم از متن نقد خود گیم اسپات لینک دادم

ثانیا این بازی ایراداش "کوچیک " نیستن....... .به حد کافی از دیدگاه منتقدا اونقدری گنده هستن که باعث شده بازی از سایتا این امتیازارو بگیره.

+

هیچوقت هم سطح الن ویک رو با متال گیر سالید مقایسه نکنید(یعنی کلا اسم متال گیر رو فقط به جز چند تا ip اندک تو تاریخ بازیها به همراه بازی دیگه ای نیارید ...)

.
    Last edited by halflife g; 28-02-2012 at 18:18.

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بچه ها توجه کردین وقتی دشمنا رو headShot میکنین چه حس خوبی به آدم دست میده؟
    واسه همینه که من با revolver خیلی حال میکنم
    Last edited by 5ajad; 28-02-2012 at 19:07.

4. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بچه ها توجه کردین وقتی دشمنا رو headShot میکنین چه حس خوبی به آدم دست میده؟
    واسه همینه که من با revolver خیلی حال میکنم
    کلا تمام اسلحه های بازی حس خوبی موقع استفاده دارن... این خیلی مهمه، لذت بردن از تیراندازی یکی از اساسی ترین ارکان یک بازی شوتر هست!

البته فکر کنم این بازی Head Shot توش معنی نداشته باشه !! روی Hit Detection کار نشده کلا...

من خودم با Flare Gun اساسی حال میکنم، Revolver هم که جای خودش رو داره...
    Last edited by Erfan.; 28-02-2012 at 19:14.

6. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

ربط پست شما به ربط پستای من در چیه؟؟من میگم گیم پلی روند تکراری داره.....نه اینکه بد هستش یا dull(کند) هستش...... .
    گیم پلی بازی عالی هست و اصلا هم کند نیست ولی یکنواخت هست که تو پست قبلیم هم از متن نقد خود گیم اسپات لینک دادم

ثانیا این بازی ایراداش "کوچیک " نیستن....... .به حد کافی از دیدگاه منتقدا اونقدری گنده هستن که باعث شده بازی از سایتا این امتیازارو بگیره.

+

هیچوقت هم سطح الن ویک رو با متال گیر سالید مقایسه نکنید(یعنی کلا اسم متال گیر رو فقط به جز چند تا ip اندک تو تاریخ بازیها به همراه بازی دیگه ای نیارید ...)

.
    بابا مراد جان همچین گفتی نمراتش ضعیف بوده من گفتم مثلا 6 گرفته الان،خوب طبیعی یه بازی هیچ وقت به کمال نمیتونه برسه،یعنی هیچ وقت به تهش نمیتونیم برسیم.................
    گیم پلی بازی رو هم قبول دارم یه خورده کند و یکنواخت هستش ولی خوب بازی یه چیزی داره که همرو میخ کوب کرده بود اون زمان که برای 360 عرضه شد و اونم فقط داستان بازی بود که اینقد کشش داشت که خوده من 3 روزه بازی رو تموم نکردم،واقعا خوردم بازی رو......................

+

فن بازی رو هم که ماشاالله تهش رو درآووردی دیگه،با کوجیما نسبت نداری؟؟؟
    مثلا با IPـی مثل Half-Life میشه مقایسش کرد؟؟؟

8. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

+

.
    چرا میزنی ؟

عزیز من گیم اسپات به مدالهاش خیلی حساسه _ اگه گیم پلی مشکلات اساسی تکراری بودن روند و به شدت مشابه بودن داشت ، امکان نداشت مدال outstanding gameplay رو بهش بده ...
    برای تکراری بودن روند و اینجور چیزا هم کلی مدال BAD داره که مطمئن باش مسئله جدی بود ، یدونش رو میچسبوند بهش ...

اون بخش هم که از گیم اسپات گفتی ، نقدش رو کامل بخونی میبینی منظورش این بود که پتانسیل بازی خیلی بیشتر از این حرفهاست ، اگه چند تا معما درست حسابی یا قسمتهای به یاد موندنی به بازی اضافه میکردن ، بازی بیشتر تو ذهن گیمرها میموند .... نه اینکه بازی روند داغونی داره ...

روند بازی اگر هم تکراری باشه ، سازنده ها با عوامل دیگه پوشش دادنش ، طوری که کسی نیاد این پستهای کوبنده رو نخونه احتمال داره این مسئله اصلا به نظرش هم نیاد ....

تو یه سطل پر از شیر یک تار مو بندازی ، همه تار موی مشکی رو میبنن و هیچکس به اون همه شیر سفید و تمیز توجه نمیکنه ...

کی این بازی رو MGS مقایسه کرد ؟؟؟؟ حتما لازمه یه بخش حماسی به پستت اضافه کنی تا پستت بیاد تو چشم ؟؟؟؟؟
    Last edited by Abolfazl3007; 28-02-2012 at 21:32.

10. این کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

گیم پلی بازی رو هم قبول دارم یه خورده کند و یکنواخت هستش ولی خوب بازی یه چیزی داره که همرو میخ کوب کرده بود اون زمان که برای 360 عرضه شد و اونم فقط داستان بازی بود که اینقد کشش داشت که خوده من 3 روزه بازی رو تموم نکردم،واقعا خوردم بازی رو......
    در مورد نمرات کلمه ضعیف رو کسی به کار نبرد....فقط گفتم به حدی ایرادات ملموس داشته که امتیازش اون شده و گرنه امتیازش میشد 9.5 یا 10......
    +
    خوب ما هم همینو گفتیم دیگه.....
    گفتیم گیم پلی کمی یکنواخت هستش ولی داستان عالیه

فن بازی رو هم که ماشاالله تهش رو درآووردی دیگه،با کوجیما نسبت نداری؟؟؟
    مثلا با IPـی مثل Half-Life میشه مقایسش کرد؟؟؟
    فن بازی اگه به معنای تعصب باشه نه ولی اگه به معنای طرفداری باشه من طرفدار شدیدا سرسخت سری متال گیر هستم...... .
    این سری بازی یه بازی مولف هستش....یعنی خودش یه جورایی صاحب سبک علاوه بر اون بازی هستش که همه چیزش در زمان خودش کاملا اندازه بوده....هیچ شماره درستو حسابی بازی در زمان خودش کم از شاهکار نبوده و بازی در این سطح فقط باید با بازیهای مقایسه بشه که مانند خودش مولف و پرافتخار هستن......
    که الن ویک جزو این مولفها و پرافتخارها محسوب نمیشه(البته نظر شخصی رو من عرض نمی کنم چون شاید یکی متنفر باشه از متال گیر)
    عزیز من گیم اسپات به مدالهاش خیلی حساسه _ اگه گیم پلی مشکلات اساسی تکراری بودن روند و به شدت مشابه بودن داشت ، امکان نداشت مدال outstanding gameplay رو بهش بده ...
    من لفظ اساسی رو هیچوقت نگفتم........چون اگه مشکلش "اساسی" بود که 8.5 اش پایینتر میشد

چرا میزنی ؟
    اون بخش هم که از گیم اسپات گفتی ، نقدش رو کامل بخونی میبینی منظورش این بود که پتانسیل بازی خیلی بیشتر از این حرفهاست ، اگه چند تا معما درست حسابی یا قسمتهای به یاد موندنی به بازی اضافه میکردن ، بازی بیشتر تو ذهن گیمرها میموند .... نه اینکه بازی روند داغونی داره ...
    بنده از لفظ روند داغون هم استفاده نکردم.....گفتم یکنواخت که با داغون بودن هم نشینی نداره
    +
    در مورد پتانسیل و معما هم خودم در پست اول نوشتم و در مورد شماره 2 اش گفتم امیدوارم رعایت شه و فلان ...حرفای خودم رو به خودم برنگردونین دیگه......بهرحال بنده و امتیازا و نقدا گفتنی ها رو گفتیم و ادامه این بحث که مثه دایره شده و هی هی حرف من برمیگرده اول فایده ای نداره .........موفق باشین
    راستی
      محتوای مخفی: ... 
    از این به بعد قبل از اضافه کردن بخش حماسی یا ورزشی یا اموزشی یا تخیلی به پستم از شما اجازه می گیرم

.
    Last edited by halflife g; 28-02-2012 at 22:04.

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

کلا تمام اسلحه های بازی حس خوبی موقع استفاده دارن... این خیلی مهمه، لذت بردن از تیراندازی یکی از اساسی ترین ارکان یک بازی شوتر هست!

البته فکر کنم این بازی Head Shot توش معنی نداشته باشه !! روی Hit Detection کار نشده کلا...

من خودم با Flare Gun اساسی حال میکنم، Revolver هم که جای خودش رو داره...
    نه بابا من خودم امتحان کردم... بیشتر این یونیت()کوچیکا با یه شلیک به مخشون میپـــوکن...ولی اگه نخوره به سرشون باید چندتا تیر بزنی(2-3) تا بمیره
    اگه اشتباه نکنم اون انیمیشنی که بعد از خوردن گلوله به مخ طرف نشون میده با بقیه قسمت های بدن فرق داشته باشه...
    ویـــــرایش:
    کلا تمام اسلحه های بازی حس خوبی موقع استفاده دارن...
    من که از Shotgun خوشم نمیاد مخصوصا اون پمپیه....انگار نصف Damage Revolver میزنه

13. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه... بشینید در مورد بازی بحث کنید ، حرف بزنید و لذت هاتون رو با هم شریک کنید ...

این موضوع بعد پست من ادامه پیدا کنه پست پاک خواهد شد...

15. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    این بازی مثل بازی بتمن و ... نسخه ایراد دار که نداره ؟
    چون اونا را نصفه رفتم و وسط بازی گیر میکرد

ضمنا اینطور که بچه ها گفته اند بازی داستان قوی داره تا گیم پلی
    در نتیجه برا من بازی زیاد جذاب نخواهد بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    این بازی مثل بازی بتمن و ... نسخه ایراد دار که نداره ؟
    چون اونا را نصفه رفتم و وسط بازی گیر میکرد

ضمنا اینطور که بچه ها گفته اند بازی داستان قوی داره تا گیم پلی
    در نتیجه برا من بازی زیاد جذاب نخواهد بود
    باع اصل این بازی داستانشه
    چرا جذاب نخواهد بود؟
    انگلیسیت ضعیفه؟
    زبانت ضعیف باشه به نظرم اصلا لذت کافی رو نمیبری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •