لینوکس Mint همون Ubuntu هست که میگن کار کردن رو باهاش یک مقدار ساده تر کردن. حد اقل ظاهرش که اینطور به نظر می رسه
Linux Mint Helena که از روی UBUNTU 9.10 ساخته میشه ماه دیگه میاد
لینوکس Mint همون Ubuntu هست که میگن کار کردن رو باهاش یک مقدار ساده تر کردن. حد اقل ظاهرش که اینطور به نظر می رسه
Linux Mint Helena که از روی UBUNTU 9.10 ساخته میشه ماه دیگه میاد
درسته mint کمی کارها رو راحت کرده برای کاربران تازه کار , ولی با اوبونتو بیشتر لینوکس رو یاد می گیرید. در ضمن نسخه جدید mint که مبتنی بر اوبونتو ۹.۱۰ هست هنوز منتشر نشده ... بنابراین به نظر من بهتره همین اوبونتو ۹.۱۰ رو نصب کنید. درضمن نحوه پارتیشن بندی رو حتما بخونید:
----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد می کنم راهنمای زیر رو حتما بخونید. در این راهنما کارهایی که بعد از نصب اوبونتو ۹.۱۰ میتوانید انجام بدید به طور مفصل شرح داده شده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sudotux; 01-11-2009 at 00:36.
یعنی برای نصب ابونتو9.1 باید تمام پارتیشن بندی خودمو به هم بریزم؟
نه فرشاد جان.
شما یک پارتیشن خالی در نظر بگیر، و با همون کار کن! هیچ نیازی به تغییر در دیگر پارتیشن ها نیست.
در کل به صورت خیلی ابتدایی شما دو تا پارتیشن می خواهید، یکی برای نصب سیستم و یکی هم برای swap اگر رمتون زیاد بالا نیست و ممکن هست در زمان کار کم بیارید، swap رو دو برابر رمتون و حداکثر یک گیگ در نظر بگیرید، و پارتیشن اصلی رو هم هر چقدر که نیاز دارید، بهتون در حداقل 10 گیگ رو پیشنهاد می کنم!
فقط فرشاد جان حواست باشه در هنگام نصب یکجایی ازت سوال می کنه، که چطور پارتیشن بندی کنیم، شما manual رو انتخاب کن!
بقیه اش هم راحتر از اینهاست که بخوای حتی در موردش چیزی بخونی! همه چیز یک رابط گرافیکی کامل داره.
در تکمیل صحبت های طاهای عزیز
در قسمت manual باید برای تک تک پارتیشن ها mount point درنظر بگیری تا بعد از نصب به پارتیشن هات دسترسی داشته باشی !
- برای پارتیشن اصلی که می خوای اوبونتو رو نصب کنی mount point باید / باشه , مثل عکس بالا.
- پارتیشن swap نیازی به mount point نداره
- نوع فرمت هر پارتیشن رو هم مثل عکس بالا باید مشخص کنی. مثلا ext4 , ntfs , fat32 و ...
- فقط دو پارتیشن اصلی و swap باید فرمت بشن !
- برای بقیه پارتیشن ها مسیر mount point رو به صورت زیر تعیین کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیش دیگه خیلی واضحه ...
دوستانی که مایل هستند میتونن در گروه گنو/لینوکس عضو بشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی متشکرم
ولی اگه وقت نصب کردن هم mount نکنن می تونن بعدا هم mount کنن
UBUNTU هم که خودکار همه Partition ها رو با یک کلیک Mount می کنه.از بقیه خبر ندارم![]()
سلام
من تا حالا چند بار درخواست عضویت کردم اما خبری نشده!
سلام
من هم تقاضای عضویت داده ام اما هنوز توسط مدیر این گروه تایید نشده است
ضمن تشکر از درخواستت هر دوتون.
همکار عزیزمون و البته مدیر انجمن به دلایلی چند وقتی است که به انجمن کمتر سر می زنند، و برای همین شاید برخی کارها کمی کند پیش بره، بنابراین اگر دوستان کمی صبر کنند، عضویتشون هم تایید می شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)