سلام دوست عزیز.
مودم z6000 رو من خودم تست کردم و سیم معمولی جواب میده. ولی گیرندگی مودم کلا کمه. اگر مودم رو روی بالکن یا فضای باز بتونی بذاری بدک نیست.
موفق باشی.
سلام دوست عزیز.
مودم z6000 رو من خودم تست کردم و سیم معمولی جواب میده. ولی گیرندگی مودم کلا کمه. اگر مودم رو روی بالکن یا فضای باز بتونی بذاری بدک نیست.
موفق باشی.
گیرندگی DT-350 بهتره
مشکل قعطی و اینا نداره بهتر از Z6000 هست
تخفیفم ک خورده
سلام
مرسی بابت پاسخ
بله در فاز ۴ اندیشه هستیم
سرعتش چطوره ارزش داره TD یا بریم مودم 4G بخریم.
فعلا مبین نت دارم فعالش نکردم مدتهاست وضعیتش نمیدونم چطوره
ارزش داره TD?
Last edited by Tornado2800; 02-03-2017 at 15:16.
دوستان من هفته آینده میخوام مودم خارجی بگیرم . روو نقشه روو مرز خارجی و داخلی هستیم ولی دیگه ریسک نمیکنم داخلی . نگرانینم اینه این همه هزینه کنم اون چیزه دلخواهم نشه . کاش یه راهی برای تست کردن قبلش بود . فقط یه چیزی یه هزینه های هم برای ۲۰ ۳۰ متر کابل لن برای پشت بام تا اتاق نیازه درسته ؟ همین سیم بازیاش درده سره . بعد اگه به همون میله ای که آنتن تلوزیون وصله وصل کنم که مشکل تداخل امواج پیش نمیاد ؟
یعنی ممکنه در آینده دیگه ساپورت نکنه؟
من بچه شهرک وایینم یکی از رفیقام سمت مجتمع ارغوان داره راضیه تا ۳ مگابایت میگیره
خودمم از فورجی استفاده میکنم تو شهرک عالیهه فورجی معمولی تا ۸ مگابایت سرعت میگیرم
مبین نت فعلا TD ایش اینورا راه نیافتاده وایمکسشم زیاد بهش امیدی نیست
فورجی بگیر عالی تر هست البته با ی گوشی تست کن ببین چطوریه .
Last edited by MMDFullHD; 02-03-2017 at 16:56.
سلام
تعجب میکنم توی اینترنت هم همه میگن سرعتش از 4G کمتر است !
پس چه فایده ای داره TD LTE?
پوشش کمتر
سرعت کمتر
همش بدیه که.
وضعیت پینگش چطوره؟
اره ممکنه محدودش کنن.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تا اونجا که میدونم td lte برای اپراتور مقرون به صرفه تره، و باند ۳۵۰۰ td در اینده ظرفیت خوبی خواهد داشت و ممکنه رو 5g ازش استفاده شه بعلاوه fdd، (نه الااااان)... اینام از رو مجبوری رو 3500 دادن وگرنه رو ۲۳۰۰ میخواستن بدن نشد.
پس به زورم شده سعی میکنن ثباتش بالاتر باشه تا فروش بره اقلا[emoji3] [emoji12] [emoji12]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)