[QUOTE=blacksun]دوست عزیز میتونی از لینک زیر دانلود کنی آخرین ورژن برنامه و کرک شده هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز دست درد نكنه![]()
[QUOTE=blacksun]دوست عزیز میتونی از لینک زیر دانلود کنی آخرین ورژن برنامه و کرک شده هستش
دوست عزيز دست درد نكنه![]()
Hi i am Sahar from Mirdama![]()
Who can help me about how to find blujack program for Nokia S60
Forsure some gentelmans are here
اقاي امير
منن برنهمه ديگه خواستم نه افايكس پلورر
من برنامه كنترل تلويزيونو اينارو ميخوام جديدشو و كرك شدش
اكستنشن فاير فاكسي كه زمان و مدت استفاده از اينترنت را نشون بده.
سلام:
من برنامه print(پرينت) رو براي 7610ميخوام.باهاش ميشه فايلهارو بابلوتوث به پرينتر بلوتوث دار بفرستي.مال شركت HP
ممنون(مهران)
با سلام:
1- يك منشي براي پاكت پي سي (ويندوز موبايل 2005)؛
2- يك فارسي ساز براي ويندوز موبايل 2005. (فارسي ساز شهاب كاملاً فارسي نميكنه)؛
3 طريقه نصب مجدد ويندوز موبايل بر روي Qtek9100.
با سپاس فراوان
مي دونم اينجا تايپيك در خواست نرم افزار ولي تايپيكي براي bluetooth پيدا نكردم
يه راهي پيدا كردم كه هركس search bluetooth كنه و تا اسم موبايل شما بياد reset بشود براي اين كار ابتدا در pcيه فايل txt باز كنيد سپس چند حرف و چند تب(tab) بزنيد مثل :S(TAB)I(TAB)A(TAB)0(TAB)3(TAB)6(TAB)8
سپس فايل را ذخيره كرده و با روشي بفرستيد به MOBILEو فايل را باز كرده و متن را به طور كامل كپي كنيد و در قسمت bluetooth ان اسم را paste كنيد حالا تو سرچ هر كس بيافتيد موبايل طرف restart ميشه من خودم روي 6630,6600,6680,6260 امتحان كردم و كار كرده دوباره از همگي عذر مي خوام اينها رو تو اين تايپيك نوشتم
يه سر تو اين سايت هم بريد
در واقع مال خودم تازه درست كردمش
آقا من برنامه اجراي فايلهاي پاورپوينت رو روي گوشي ميخوام....يه بار قبلا ديدم هر چي گشتم نيافتم....لطفا خيلي خيلي خيلي فوري لينك بذاريد خيلي ممنون ميشم................فوريه.....تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا
برنامه زير شق القمر نميكنه، فارسي رو هم مطمئن نيستم پشتيباني كنه؛ شامل word و excel و powerpoint:نوشته شده توسط fingulii
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفاصله بين M و P رو توي لينك بالا { كلمه ي SMPDA} خودتون حذف كنيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دانلود کردم.............امااون کد بلند بالای شما چیه که نوشتید..........؟میشه کمی توضیح بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)