تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 213 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

منم از این جور چیزها برام میاد

احتمالا تقصیر خودم هست

چون من قبلنا هر از گاهی شماره الکی وارد میکردم و الکی هم براش یه اسم میزدم مثل ج" یا "ف"و بعدش میدیدم اون طرف اصلا تلگرام نداره ولی بعد از چند ماه عضو تلگرام میشد و پیامش برام می اومد که این "ف" یا این "ج"عضو تلگرام شده

البته هر از گاهی هم پیامی نمیاد و می بینیم یه غریبه عضو مخاطبینم هست و با همون اسم عجیب و غریب مثل"ج"

اینم بگم اگر قبلا از طریق گوشی خواهر یا برادری یا دوستی عضو تلگرام شده باشید،اگر برای اونها یک مخاطب جدید اضافه بشه برای شما هم اضافه میشه

من خودم با نسخه پی سی کار میکنم ولی هر از گاهی با گوشی اعضای خانواده وصل میشم می بینم یکی از دوستای خواهرم که تازه عضو تلگرام شده رفته جزو مخاطبین من
    دگ واقعا فهمیدم حرفتو!

به نظرت اون شماره هایی که قبلا الکی ذخیرشون کردی و پاکیدی الان عضو تل شدن باز هم پیام میاد؟

تو این گوشی ک من دارم سیم و تل یکی بود . مال اونو لاگ کردم مال خودمو زدم. مخاطبین اون ک دگ کلا تو گوشیم نیس چطور ممکنه باز بیاد؟! اسم یکی از مخاطبینش یادم بود امروز دیدم جوین شده تو تل!

من فک کنم یادمه چند بار بعضی شماره ها رو الکی سیو میکردم. فک کنم برا این بود ک ببینم تل داره یا نه. ولی بعد پاک میکردم.
    خیلی وقته اینکارو نمیکنم
    حالا چطور امکانش هست تازه گیا اینطور شده باشه؟!
    گوشیو عوض کردم از اون موقع هم.
    آدم فک میکنه سیم کارت انگار جای مخفی داره برا خودش شماره هایی ک سیو میکنی پاک نمیشه!

ضمنا من چند بار از گوشی خونواده وصل شدم به تل. مخاطبینشو پاکیدم از تلم.
    چند بارم سیم کارت خونواده رو زدم تو گوشیم که مخاطبین تلیش رو پاک میکردم.
    آخه چرا تل اینکارو میکنه. خیلی ناجوره ها! من میگم اینا چرا منو نمیشناسن!
    ضمنا اولین بار یکی وارد تل بشه اسمای ما برای طرف اسمایی ک خودمون انتخاب کردیم میاد چون برا من شده بود
    چون یکی تازه جوین زد فک کنم از دوستانه فامیلیش افتاده ولی لابد اسممو نتونسته بخونه بمن گفت شما. حالا جواب مارم درست نمیدن خخ! چون هر کی اولین بار وارد تل میشه عین ادمای اولیه هست ک نمیدونه چی به چیه خخخ
    داش دگ هر کی جوین زد بهش پیام ندیم؟! برامونم زشته یهو پیام بدیم به طرف ک نمیشناسیمش یهو بگه شما خخخلاید مخاطب ما نیست.
    کاش تل درستش میکرد
    Last edited by Ghaioom; 20-11-2016 at 13:12.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دگ واقعا فهمیدم حرفتو!

به نظرت اون شماره هایی که قبلا الکی ذخیرشون کردی و پاکیدی الان عضو تل شدن باز هم پیام میاد؟

تو این گوشی ک من دارم سیم و تل یکی بود . مال اونو لاگ کردم مال خودمو زدم. مخاطبین اون ک دگ کلا تو گوشیم نیس چطور ممکنه باز بیاد؟! اسم یکی از مخاطبینش یادم بود امروز دیدم جوین شده تو تل!

من فک کنم یادمه چند بار بعضی شماره ها رو الکی سیو میکردم. فک کنم برا این بود ک ببینم تل داره یا نه. ولی بعد پاک میکردم.
    خیلی وقته اینکارو نمیکنم
    حالا چطور امکانش هست تازه گیا اینطور شده باشه؟!
    گوشیو عوض کردم از اون موقع هم.
    آدم فک میکنه سیم کارت انگار جای مخفی داره برا خودش شماره هایی ک سیو میکنی پاک نمیشه!

ضمنا من چند بار از گوشی خونواده وصل شدم به تل. مخاطبینشو پاکیدم از تلم.
    چند بارم سیم کارت خونواده رو زدم تو گوشیم که مخاطبین تلیش رو پاک میکردم.
    آخه چرا تل اینکارو میکنه. خیلی ناجوره ها! من میگم اینا چرا منو نمیشناسن!
    ضمنا اولین بار یکی وارد تل بشه اسمای ما برای طرف اسمایی ک خودمون انتخاب کردیم میاد چون برا من شده بود
    چون یکی تازه جوین زد فک کنم از دوستانه فامیلیش افتاده ولی لابد اسممو نتونسته بخونه بمن گفت شما. حالا جواب مارم درست نمیدن خخ! چون هر کی اولین بار وارد تل میشه عین ادمای اولیه هست ک نمیدونه چی به چیه خخخ
    داش دگ هر کی جوین زد بهش پیام ندیم؟! برامونم زشته یهو پیام بدیم به طرف ک نمیشناسیمش یهو بگه شما خخخلاید مخاطب ما نیست.
    کاش تل درستش میکرد
    من با تسخه پی سی کار میکنم

هنوز هم شماره افرادی که مثلا 6 ماه پیش الکی الکی وارد کردم و تلگرام اون موقع جواب داد این شخص هنوز عضو تلگرام نشده،برام پیامش میاد،هر از گاهی هم نمیاد ولی می بینم اون شخص رفته جزو مخاطبینم با همون اسمی که اون موقع براش انتخاب کرده بودم مثل "ج"یا "س" یا...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من با تسخه پی سی کار میکنم

هنوز هم شماره افرادی که مثلا 6 ماه پیش الکی الکی وارد کردم و تلگرام اون موقع جواب داد این شخص هنوز عضو تلگرام نشده،برام پیامش میاد،هر از گاهی هم نمیاد ولی می بینم اون شخص رفته جزو مخاطبینم با همون اسمی که اون موقع براش انتخاب کرده بودم مثل "ج"یا "س" یا...
    داش من از خونواده سوال کردم گفتم فلان اسم وارد تل شد گفتن آره!

داش این چ وضعیه ما که یه بار زدیم مخاطبشون هی بخاد بیاد تو تل ما ک نمیشه!!! چیکار کنیم اخه !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

داش من از خونواده سوال کردم گفتم فلان اسم وارد تل شد گفتن آره!

داش این چ وضعیه ما که یه بار زدیم مخاطبشون هی بخاد بیاد تو تل ما ک نمیشه!!! چیکار کنیم اخه !!!
    فعلا این یک مشکل تلگرام هست و کاریش نمیشه کرد

شما هر کی وارد شد کاری بهش نداشته باشید و شماره شو پاک کنید،اون نمیفهمه که شما شماره شو قبلا در گوشی وارد کردید

الان منم که با گوشی خانواده وصل میشم،گاهی دوستانشون میان جزو مخاطبین من ولی اونها که نمیفهمن اومدن جزو مخاطبینم و زود هم پاکشون میکنم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

فعلا این یک مشکل تلگرام هست و کاریش نمیشه کرد

شما هر کی وارد شد کاری بهش نداشته باشید و شماره شو پاک کنید،اون نمیفهمه که شما شماره شو قبلا در گوشی وارد کردید

الان منم که با گوشی خانواده وصل میشم،گاهی دوستانشون میان جزو مخاطبین من ولی اونها که نمیفهمن اومدن جزو مخاطبینم و زود هم پاکشون میکنم
    خب درسته ولی من میخام بدونم اونایی که شماره منو دارن بدونم کیه.
    اینجوری ک خوب نیس !

چرا رفع نمیکنه مشکلو تل؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خب درسته ولی من میخام بدونم اونایی که شماره منو دارن بدونم کیه.
    اینجوری ک خوب نیس !

چرا رفع نمیکنه مشکلو تل؟
    مهم نیست کی شماره شما رو داره،بلاک رو برای همین گذاشته تلگرام

و گرنه منم شماره الکی وارد میکردم و راحت و شانسی شانسی یکی رو جزو مخاطبینم می آوردم ولی طرف اصلا خبر نداره من شماره شو دارم

خیلی مهم نیست،بعدش احتمالش تقریبا صفر از بین این همه آدم یکی شماره شما رو داشته باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یک سوال این پست هایی که مثلا دیجی کالا یا ... توی کانالشون می گذارند و متن دارای کلماتی هستند که لینکند را چطوری می شه تولید کرد.
    (با ربات می تونم تولید کنم و توی کانالم بذارم ولی اسم ربات را می نویسه!)

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درود!

دوستان امکانش هست که مثلا هزار تا شماره رو یکجا انتخاب و به یه کانال اضافه کرد؟

- - - Updated - - -

درود!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

درود!

- - - Updated - - -

درود!

خیر...
    ادمین کانال تعداد محدودی رو میتونه ادد کنه ... فکر میکنم 250 یا همین حدود ها...

10. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟

- - - Updated - - -

جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •