تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 266 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

هرچند که این صحبت آخریت رو کامل قبول دارم ولی پس چرا چند سال پیش که ایران تحریم نبود و قطعات تایوانی وارد میشد روش نوشته بود Made in Taiwan ؟ اگه این صحبت شما درست بود اونموقع هم نباید همچین چیزی رو میزد رو قطعاتش. من خیلی از قطعات رو دیدم که روش زده بود Made in Taiwan
    Last edited by ghahremanimehdi; 03-10-2008 at 01:11.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

صنعت طراحی و تولید نیمه هادی دست چند تا کشور دنیا نظیر آمریکا ، زاپن و کره جنوبی .... هست .

قطعاتی هم مثل خازن ، IC های موجود روی برد و ..... ، معمولا عمدتآ ساخت همین کشور ها هستند . سهام دارهای اصلی اون شرکت ها هم که نام بردی عمدتآ آمریکایی هستند . به دلایلی که ربطی به این تاپیک نداره کمپانی هایی که نام بردی هم در تایوان مستقر هستند . این کمپانی ها عمدتا قطعات خیلی پیش پا افتاده مین بورد رو مثل : چوک ها ، اسلات ها ، پورت ها و نهایتا PCB مینبورد رو تولید می کنند ( که البته همین قطعات هم در اکثر مواقع توسط کمپانی غول Foxconn تولید میشه ) . در نهایت این کمپانی هایی که نام بردی فقط زحمت مونتاژ کردن برد رو میکشن . ولی چون TAIWAN هنوز رسمیت نداره ، رو جعبه محصولاتی که به صورت رسمی وارد ایران می شوند ، نوشته میشه Made in China .

فکر کنم که موضوع الان کاملا روشنه .
    دوست عزیز، فراومش نکن که nvidia یک شرکت تایوانی هست و تمام پردازنده های گرافیکی انویدیا و ati رو یک شرکت تایوانی تولید می کنه. البته اون کمپانی غول که نام بردین ، honhi هست که برند تجاریش فاکسکانه و اسمش تایوانی ، ولی تمامأ چینیه ، چون تمام کارخانه هاش تو چین هستن. ممکنه که تایوان از نظر سیاسی رسمیت نداشته باشه ، اما از نظر it ، بسیار رسمیت داره و کاملأ از چین مستقله. در ضمن تا جایی که من می دونم ما تحریمیم و هیچ قطعه ای به صورت رسمی وارد باار ما نمی شه.
    در ضمن فعلإ وابستگی کره ی جنوبی به امریکا از تایوان هم بیشتره.
    Last edited by alborz_k; 03-10-2008 at 01:53.

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

دوست عزیز، فراومش نکن که nvidia یک شرکت تایوانی هست و تمام پردازنده های گرافیکی انویدیا و ati رو یک شرکت تایوانی تولید می کنه. البته اون کمپانی غول که نام بردین ، honhi هست که برند تجاریش فاکسکانه و اسمش تایوانی ، ولی تمامأ چینیه ، چون تمام کارخانه هاش تو چین هستن. ممکنه که تایوان از نظر سیاسی رسمیت نداشته باشه ، اما از نظر it ، بسیار رسمیت داره و کاملأ از چین مستقله. در ضمن تا جایی که من می دونم ما تحریمیم و هیچ قطعه ای به صورت رسمی وارد باار ما نمی شه.
    در ضمن فعلإ وابستگی کره ی جنوبی به امریکا از تایوان هم بیشتره.
    دوست عزیز ، شما به جمله من دقت نکردی ! گفتم :

صنعت طراحی و تولید نیمه هادی ......
    اگه بحث فقط مونتاژ بود که مالزی و سنگاپور هم تولید کننده CPU هستند .

NVIDIA هم کمپانی اصالتآ آمریکایی هست که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقر هست .

کار طراحی نیمه هادی در آمریکا انجام میشه و در تایوان مونتاژ میشه .

البته اون کمپانی غول که نام بردین ، honhi هست که برند تجاریش فاکسکانه و اسمش تایوانی ، ولی تمامأ چینیه ، چون تمام کارخانه هاش تو چین هستن.
    خب همه کمپانی ها رو از نام تجاری اونها می شناسند . به قول معروف trade name ملاک هست .

در ضمن تا جایی که من می دونم ما تحریمیم و هیچ قطعه ای به صورت رسمی وارد باار ما نمی شه.
    منبعی ذکر کن که ثابت کنه قطعات سخت افزاری هم شامل این تحریم میشه تا قبول کنم حرفت رو .

ضمنا چین از خیلی وقت پیش رابطه خوبی با ایران داشته از نظر تجارت . دیگه الان مملکت رو جنس چینی پر کرده . شکر خدا فکر نکنم تا الان از نظر قطعات چینی تحریم شده باشیم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من نظرم این هست که یه بوردی که تو تایوان مونتاژ میشه کیفیتش بالاتر از همون بردی هست که تو چین مونتاژ میشه . و مطمئن باشید که همینطور هست . الان هم خود کارخانجات آمریکا و تایوان تولیدات دارند ولی به علت تحریمها دیگه وارد ایران نمیشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نظرم این هست که یه بوردی که تو تایوان مونتاژ میشه کیفیتش بالاتر از همون بردی هست که تو چین مونتاژ میشه . و مطمئن باشید که همینطور هست . الان هم خود کارخانجات آمریکا و تایوان تولیدات دارند ولی به علت تحریمها دیگه وارد ایران نمیشه .
    دلیلش اینه که اکثر برد هایی که تو چین تولید می شن ساخت 2 شرک foxconn , ecs هستند که مارک شرکت های دیگه مثل ایسوس و گیگا رو روی مادربرد می زنند ، برای همین هر چه هم در ساخت دقت کنند ، باز نمی توند که کیفیت بالا رو حفظ کنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

NVIDIA هم کمپانی اصالتآ آمریکایی هست که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقر هست .

کار طراحی نیمه هادی در آمریکا انجام میشه و در تایوان مونتاژ میشه .

منبعی ذکر کن که ثابت کنه قطعات سخت افزاری هم شامل این تحریم میشه تا قبول کنم حرفت رو .

ضمنا چین از خیلی وقت پیش رابطه خوبی با ایران داشته از نظر تجارت . دیگه الان مملکت رو جنس چینی پر کرده . شکر خدا فکر نکنم تا الان از نظر قطعات چینی تحریم شده باشیم .
    بله صحبت اول شما درسته Nvidia اصالتا آمریکایی هست .
    ببین من گفتم که
    1) کشوری که مونتاژکار باشه جنسش اصیل به حساب نمیاد (به هیچ وجه) حال چه این کشور ایران باشه چه چین و چه هرجای دیگه ... مطمئنا چین مجوز داره و به نمایندگی فرضا ایسوز داره تولید میکنه ولی
    2) کشورهای متعددی به قول شما مونتاژ کار هستند مثل چین ، سنگاپور ، مالزی ، تایوان و .... ولی در بین اینها بهترین مونتاژکار تایوان هست ضمن اینکه خود تایوان شرکتهایی مثل گیگا و ایسوز رو هم داره ولی چین چی ؟ فقط مونتاژکار هست و شرکتهایی هم که اصالتا چینی هستند کیفیتشون پایین هست .
    یعنی اینکه یه شرکتی مثل ایسوز که اصالتا تایوانی هست محصولاتش روچندین کشور مونتاژ میکنه با سطوح کیفیت متفاوت مثل چین ، سنگاپور ، مالزی ، و حتی خود تایوان هم تولید میکنه ولی distributer بدترینش رو به ما میده ( به علت تحریمهای اقتصادی که بدترینش هم همون چینی هست کیفیت تولید خود تایوان و سنگاپور و مالزی بالاتر از چین هست .)
    3) ببین عزیز اینکه قطعات سخت افزاری شامل تحریم میشه یا نه رو میشه خیلی راحت فهمید و اثبات کرد . کافیه به وب سایت این شرکتها بری و یه ایمیل به distributer اصلیشون بزنی و ازشون سوال کنی که نمایندگی رسمی توی ایران دارن یا نه واگه دارن آدرس و شماره تلفن نمایندگی رو بدن . اینکار رو خودت بکن یا اگه نتونستی بگو من انجام میدم . اونها اگه نمایندگی رسمی تو ایران داشته باشن یعنی ایران تحریم نیست و مشخصات و نام نمایندگیشون رو بهت میدن. در ثانی اگه نمایندگی رسمی داشته باشن معمولا تو سایتشون مستقیما اعلام میکنن و آدرس و شماره تلفن نمایندگی رسمیشون رو میذارن.
    3) همین چند ماه پیش من یه دفترچه راهنمای موبایل بود (گوشی نوکیا)که از اینترنت دانلود کردم و اولش که قوانین رومینویسه گفته بود کشورهای کوبا و سوریه و ایران تحریم هستند و هیچگون خدماتی رو شامل نمیشوند .
    حالا چه رسد به قطعات کامپیوتر !

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دلیلش اینه که اکثر برد هایی که تو چین تولید می شن ساخت 2 شرک foxconn , ecs هستند که مارک شرکت های دیگه مثل ایسوس و گیگا رو روی مادربرد می زنند ، برای همین هر چه هم در ساخت دقت کنند ، باز نمی توند که کیفیت بالا رو حفظ کنند.
    بله همینطوره .

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

تا جايي كه من خبر دارم FOXCONN يه كارخانه تو تايوان هست نه چين
    اينيم كه تو چين جنس ها توليد ميشه به خاطر هزينه پائين توليد هستش نه كيفيت پايين
    بحث اين تاپيك هم كاملا منحرف شده مهدي جان آرمان جان بزرگاي فروم هستين بحث رو شما خاتمه بدين

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا جايي كه من خبر دارم FOXCONN يه كارخانه تو تايوان هست نه چين
    اينيم كه تو چين جنس ها توليد ميشه به خاطر هزينه پائين توليد هستش نه كيفيت پايين
    بحث اين تاپيك هم كاملا منحرف شده مهدي جان آرمان جان بزرگاي فروم هستين بحث رو شما خاتمه بدين
    کلأ بحث که کاملأ منحرف شده و دیگه باید یواش یواش اسم تاپیک رو عوض کنیم.
    شما فقط یک محصول فاکسکان به من نشون بده که روش نوشته باشه ساخته تایوانه.
    من یک بار گفتم که اسمش تایوانی و همه چیزش تو چینه.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو رو خدا ببین 1 روز نبودم چه بلایی سر اینجا اومده
    آقا چه خبره موضوع سر چیه؟
    اگه بحث سر اینه که کدوم مادربرد بهتره بحث بیهوده ایه
    اگه سر اینه که فاکسکان و ECs همه کارا رو میکنن بازم بیهوده است
    هر شرکتی اجازه داره محصولش رو تحت لیسانس خودش تو هر کشور و هر کارخونه ای تولید کنه
    ایسوس و گیگا حق دارن مادربردشون رو تو چین یا تایوان و تو کارخونه فاکسکان تولید کنن.
    فاکسکان چند سالی بود که قطعات این مادربردها رو میزد
    اگه مادربرد گیگا دارین که تو این سه سال آخر خریدین یه نگاه به قسمت پنل پشتی اون بندازین
    حتما اسم فاکسکان یا ESC رو روش میبینید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •