تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 168 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

رئیس سازمان لیگ اعلام کرد:
    احتمال رایگان شدن دیدار پرسپولیس و بنیادکار

مهدی تاج اعلام کرد: احتمال رایگان شدن بلیت دیدار تیم های پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان وجود دارد.

به گزارش "ورزش سه" از روابط عمومی سازمان لیگ، مهدی تاج افزود: با توجه به رایزنی های انجام شده در زمینه جذب اسپانسر احتمال دارد دیدار تیم های پرسپولیس و بنیاد کار ازبکستان نیز بصورت رایگان برگزار شود.

این مقام مسئول افزود:نفت تهران نیز یکی از بهترین تیم های لیگ برتر به شمار می رود و با توجه به برنامه ریزی های مدونی که از سوی مسئولان و کادر فنی این تیم انجام شده یکی از شانس های صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان به شمار می رود.

وی بیان کرد:سازمان لیگ فوتبال نیز در این رابطه همه تلاش خود را بخرج می دهد تا بتواند مشکلات نفت را به حداقل برساند تا نماینده شایسته ای در لیگ قهر مانان آسیا باشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 3 
    عدم حضور خانزاده در ترکیب اصلی
    ترکیب پرسپولیس برابر سایپا اعلام شد

کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ترکیب اصلی سرخپوشان را برای بازی با سایپا انتخاب و اعلام کرد.

محتوای مخفی: 1 
    به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برانکو ایوانکوویچ در آخرین جلسه فنی خود با سرخپوشان پیش از حرکت به سمت ورزشگاه انقلاب کرج، 11 بازیکن اصلی برای مصاف با سایپا را مشخص و معرفی کرد که اسامی آنها به شرح زیر است:

سوشا مکانی، علیرضا نورمحمدی، مایکل اومانا، حمیدرضا علی عسگری، بابک حاتمی، احمد نورالهی، مهرداد کفشگری، محمد نوری (کاپیتان)، امید عالیشاه، فرناندو گابریل و مهدی طارمی.

دیدار تیم‌های پرسپولیس و سایپا در چارچوب هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از ساعت 17:30 امروز (یکشنبه) به قضاوت محسن ترکی در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار می‌شود.

پرسپولیسی‌ها با بازوبند مشکی برابر سایپا

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس امروز در حالی که بازوبند‌های مشکی به دست خواهند داشت برابر سایپا به میدان می‌روند.

محتوای مخفی: 2 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان امروز به احترام و یاد عزیز اصلی دروازه‌بان این تیم در بدو تشکیل باشگاه پرسپولیس و حجت‌الله خطیب مدیر عامل پیشین باشگاه که دار فانی را وداع گفتند، با نوارهای مشکی بر بازوی خود در دیدار با سایپا حضور پیدا خواهند کرد. سرخپوشان همچنین پیش از بازی، پلاکاردی را در این ارتباط همراه خواهند داشت.تیم پرسپولیس امروز در چارچوب هفته بیست و هفتم لیگ برتر در کرج برابر سایپا قرار می‌گیرد.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 26-04-2015 at 14:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

جدیدا برانکو قانونی رو وضع کرده که استفاده نا به هنگام بازیکنان از تلفن همراه چیزی حدود صد دلار جریمه داشته باشه!

خوبه،حداقل تیم یکمی منضبط تر میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 5 
    وبسایت رسمی برنامه نود

- تیم فوتبال سایپا و پرسپولیس به تساوی رضایت دادند.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم ، دیدار تیم‌های سایپا و پرسپولیس از هفته بیست‌و‌هفتم لیگ‌ برتر فوتبال از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (یکشنبه) در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شد و درپایان این دیدار، دو تیم به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند.
    احمد نورالهی (۳۰) و مهدی طارمی (۳۵) برای پرسپولیس گل زدند و بابک حاتمی مدافع پرسپولیس در دقیقه ۴۴ (گل به خودی) و حامد شیری (۶۵ - پنالتی) برای سایپا موفق به گلزنی شدند.دقیقه ۱۴: شوت کم جان محمد نوری از پشت محوطه جریمه توسط حامد فلاح‌زاده با پا مهار شد.دقیقه ۲۶: ضربه ایستگاهی گابریل از پشت محوطه جریمه به دیوار دفاعی تیم سایپا برخورد کرد.دقیقه ۳۰: ضربه ایستگاهی ارسالی از جناح راست توسط گابریل را احمد نورالهی به زیبایی با پشت‌سر در درون دروازه تیم سایپا جای داد.دقیقه ۳۵: پاس عرضی گابریل از جناح راست، طارمی را در محوطه جریمه سایپا در فرصت گلزنی خوبی قرار داد اما ضربه او از کنار دروازه به اوت رفت.دقیقه ۳۷: طارمی با توپ ربایی از مدافعان سایپا در موقعیت تک به تک با حامد فلاح‌زاده قرار گرفت و با یک ضربه محکم و دقیق توپ را به تور دروازه سایپا چسباند.دقیقه ۴۴: ضربه سر مهاجم سایپا می‌رفت تا توسط سوشا مکانی مهار شود اما بابک حاتمی در بین راه این توپ را با ضربه سر در درون دروازه تیمش قرار داد.نیمه دومدقیقه ۵۴: بابک حاتمی به خاطر تمارض در محوطه جریمه سایپا از داور مسابقه اخطار گرفت.دقیقه ۵۶: اولین تعویض بازی انجام شد و مهدی میرترابی به جای محمد نزهتی به میدان آمد.دقیقه ۵۸: سجاد مشکل‌پور به خاطر خطای شدید روی امید عالیشاه از داور بازی اخطار گرفت.دقیقه ۶۱: محمد نوری موفق به باز کردن دروازه سایپا شد اماکمک داور تشخیص داد این بازیکن با دست توپ را در کنترل خود درآورده است.دقیقه ۶۴: محمد نوری در محوطه جریمه تیمش روی مهدی میرترابی مرتکب خطای پنالتی شد.دقیقه ۶۵: ضربه پنالتی سایپا توسط حامد شیری به گل دوم نارنجی‌پوشان تبدیل شد.دقیقه ۶۸: ضربه ایستگاهی ارسالی توسط گابریل به سختی از روی خط دروازه سایپا توسط مدافع این تیم دفع شد.دقیقه ۷۵: این بار مجید ایوبی به خاطر خطا روی طارمی کارت زرد دریافت کرد.دقیقه: ضربه میداوودی از پشت محوطه جریمه توسط مکانی به کرنر فرستاده شد.دقیقه ۷۸: اولین تعویض پرسپولیس انجام شد و رضا خالقی‌فر به جای گابریل به میدان آمد.دقیقه ۸۸: محمدرضا خانزاده به جای عالیشاه وارد میدان شد.دقیقه ۲+۹۰: مهرداد کفشگری و مهدی میرترابی کارت زرد گرفتند. دو دقیقه بعد هم نورمحمدی و سوشا مکانی اخطار گرفت.دقیقه ۴+۹۰: سایپا توسط به گل سوم رسید اما داور این گل را خطا گرفت.با این تساوی سایپا و پرسپولیس با ۳۸ و ۳۰ امتیاز به ترتیب در جایگاه هفتم و دهم جدول رقابت‌های لیگ برتر باقی ماندند.

حاشیه دیدار سایپا - پرسپولیس / ادامه کشمکش میداودی با پرسپولیسی‌ها

دو بازیکن سایپای البرز و پرسپولیس در پایان دیدار امروز (یکشنبه) دو تیم با یکدیگر درگیر شدند.به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم ، هواداران در آغاز نیمه دوم دیدار پرسپولیس - سایپا ضمن اینکه علیه میداودی شعار می‌دادند اشیائی هم به سمت او پرتاب کردند.

* با آغاز نیمه دوم تقریباً همه عکاسان به پشت دروازه سایپا رفتند.

* هواداران پرسپولیس برای لحظاتی در ورزشگاه موج مکزیکی به راه انداختند.

* محمد نوری پس از به ثمر رساندن گلی که به عقیده کمک داور آفساید بود، مشغول خوشحالی کردن بود که کمک داور اعلام کرد گل او مردود است. با پرچم کمک داور خوشحالی گل کاپیتان تیم پرسپولیس ناتمام ماند.

* پس از گل دوم سایپا ابراهیم شکوری در شادی پس از گل بازیکنان حضور پیدا نکرد.

* چند هوادار پرسپولیس که در کنار جایگاه ویژه و جایگاه خبرنگاران ورزشگاه انقلاب نشسته بودند در تمام نیمه دوم به صورت ممتد بوق می‌زدند! صدای کرکننده این بوق‌ها باعث شده بود که کار خبرنگاران مختل شود اما هیچ برخوردی از سوی روابط عمومی باشگاه سایپا و یگان ویژه حاضر در ورزشگاه با این هواداران صورت نگرفت.

* در صحنه‌ای که مجید ایوبی در یک موقعیت تک به تک طارمی را متوقف کرد بازیکنان و نیمکت‌نشینان پرسپولیس اعتقاد داشتند داور باید کاپیتان سایپا را در این صحنه اخراج می‌کرد.

* حدود پنج هزار تماشاگر بازی سایپای البرز - پرسپولیس را از نزدیک تماشا کردند.

* هواداران پرسپولیس از دقیقه ۸۳ شروع به خروج از ورزشگاه کردند.

* مربی بدنساز پرسپولیس که اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد، در نیمه دوم از پشت دروازه سایپا تماشاگر بازی بود.

* اشتباهات پرتعداد بازیکنان پرسپولیس در زمین باعث شده بود تا هواداران به شدت علیه آنها موضع‌گیری کنند.

* پس از اینکه در دقایق پایانی خانزاده جای عالیشاه را گرفت تعدادی از هواداران نسبت به حضور این بازیکن در زمین اعتراض کردند.

* در پایان بازی رضا نورمحمدی، مدافع پرسپولیس با حکیم نصاری، بازیکن سایپا درگیری لفظی شدیدی پیدا کرد.

* میلاد میداودی در پایان بازی روی نیمکت تیم سایپا نشست و در حالی که بابت تساوی تیمش مقابل پرسپولیس ناراحت بود، با شعارهای تند هواداران پرسپولیس مواجه شد. نکته جالب توجه آنجا بود که میداودی در مقابل این شعارها مدام عدد چهار را به تماشاگران نشان می‌داد. این حرکات میداودی واکنش تندتر هواداران را به دنبال داشت و آنها اقدام به پرتاب سنگ به سمت مهاجم سایپا کردند. یکی از این سنگ‌ها به مأموران نیروی انتظامی برخورد کرد.

برانکو: بزدل نیستم و تبدیل به تیمی می‌شویم که هواداران می‌خواهند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: گل ساده‌لوحانه‌ای که خوردیم، ما را عقب انداخت.به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم ، برانکو ایوانکوویچ پس از تساوی ۲ بر ۲ پرسپولیس مقابل سایپا گفت: مقابل حریفی بازی داشتیم که انگیزه داشت و جنگنده بود. طبیعی بود که از نتیجه ناراضی هستم چون جلو بودیم و کنترل بازی در اختیار ما بود. گل ساده‌لوحانه‌ای که خوردیم، ما را عقب انداخت.

وی افزود: برای گل سوم تلاش می‌کردیم که با پنالتی بحث‌برانگیز گل تساوی را خوردیم. با این وجود بازیکنان میل «جنگاوری» داشتند. ضمن اینکه بازیکن حریف می‌توانست از داور به دلیل گرفتن مهدی طارمی کارت قرمز بگیرد چرا که طارمی به تنهایی شانس زدن گل را داشت.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد:‌برای ما هیچ راهی نمی‌ماند جز اینکه برای هر مسابقه پیشرفت و رشد داشته باشیم.

برانکو در خصوص اینکه پرسپولیس نمی‌تواند نتیجه راحفظ کند، گفت: ما به خوبی متوجه این مسئله شده‌ایم و حتی مقابل لخویای قطر ۷۰ دقیقه خوب بازی کردیم و تیم حریف حتی یک شانس هم نداشت اما مانند امروز اشتباه فردی داشتیم و گل خوردیم. بازی‌ها را آنالیز می‌کنیم اما متاسفانه نمی‌توان یک شبه این مسئله را حل کرد. مهم این است که بازیکنان بهتر بازی می‌کنند و شانس‌های گل بیشتری ایجاد می‌کنند. نیاز داریم که تمرکز و حواس بیشتری داشته باشیم تا شاهد اشتباهات فردی نباشیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا بازیکنان تیمش به راحتی از دور مسابقه کارت زرد می‌گیرند، گفت: تا حدی با شما موافقم. در پایان بازی بازیکنان ما کارت‌های زردی دریافت کردند که خیلی نیاز نبود. در واقع داور می‌توانست در دقایق آخر به آن راحتی به بازیکن ما کارت ندهد.

برانکو ادامه داد: طبیعتا کارت زرد دادن به بازیکن در دقایق پایانی برای داوران راحت‌تر است و من امیدوارم در دیدارهای آینده داوران تا این حد آسان به بازیکنان ما کارت ندهند. به طور نمونه در جریان بازی بابک حاتمی در محوطه جریمه سایپا نفوذ کرد اما بازیکن حریف مرتکب خطا شد و داور به بازیکن ما اخطار داد. وقتی داوران به این راحتی کارت می‌دهند باعث می‌شوند بازی درگیرانه و فیزیکی را شاهد نباشیم و بازی حالت دیگری پیدا کند.

سرمربی پرسپولیس در واکنش به این سوال که اگر در پرسپولیس بماند چه تعداد از این بازیکنان را حفظ خواهد کرد، یادآور شد: مگر قرار است نمانم که شما به این شکل سوال می‌کنید؟! پتانسیل بازیکنان ما به قدری بالاست که آخر فصل باید عملکرد تک تک آنها را مورد آنالیز قرار دهیم. باید این مسئله را مدنظر داشت که پرسپولیس در طول این فصل نتایج خوبی نگرفت و همین مسئله باعث شد اعتماد به نفس بازیکنان پایین بیاید تا حدی که شاهد هستید در بازی با لخویا، سپاهان، استقلال خوزستان و حتی در همین بازی در ۵ دقیقه پایانی بازیکنان ما به خاطر استرس و نداشتن اعتماد به نفس دچار اشتباهات محرزی می‌شوند.

وی اضافه کرد: قطعا برای فصل آینده تیم را از لحاظ آمادگی جسمانی و تاکتیکی به مرز ایده‌ال خواهیم رساند و با جذب ۳، ۴ بازیکن خیلی خوب می‌توانیم همه کمبودهای خود را برطرف کنیم.

برانکو با تاکید بر اینکه در این بازی چند مهره تیمش را نداشت، گفت: با وجود غیبت چند مهره خوبمان به عقیده من امروز بازیکنان قهرمانانه بازی کردند و بار سنگینی را بر دوش کشیدند.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا از اینکه سرمربی پرسپولیس شده است پشیمان است، گفت: باز هم ممنون که این سوال را مطرح کردید. در نشست خبری قبل از بازی هم این سوال مطرح شد و من تاکید کردم هرگز در جایی نگفتم از آمدنم به پرسپولیس پشیمان هستم. من آدم بزدلی نیستم و برای آمدن به پرسپولیس آگاهانه تصمیم گرفتم و هرگز هم پشیمان نشده و نخواهم شد. انشاءالله با مدیریت خوب باشگاه و تلاش همه بازیکنان تبدیل به تیمی خواهیم شد که هواداران انتظار دارند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عصبانیت کریم باقری از صادقیان

بازيکن پرحاشيه پرسپوليس در حاشيه بازي تيمش برابر سايپا جنجال آفريد.

به گزارش "ورزش سه"، پیام صادقیان که در این دیدار از سوی برانکو به زمین فراخوانده نشد در دقایق پایانی دیدار با سایپا جنجال آفرید. پیام صادقیان در حالی که سومین تعویض پرسپولیس انجام شده بود از پشت دروازه به سمت نیمکت رفت ولی در جای خود قرار نگرفت و ترجیح داد روی منطقه فنی بایستد. این مساله باعث واکنش کریم باقری شد و کمک مربی پرسپولیس از او خواست روی نیمکت بنشیند. بی توجهی صادقیان به درخواست های چند باره کریم باقری باعث عصبانیت او شد به سمت او حمله کرد که با دخالت حاضرین صادقیان روی نیمکت نشست.

این صحنه با دوربین عکاس "ورزش سه" شکار شده که در زیر می‌بینید:

تمرینات پرسپولیسی‌ها فردا پیگیری می‌شود

با تصمیم کادرفنی تمرینات تیم پرسپولیس فردا(دوشنبه) ساعت 17 در ورزشگاه درفشی‌فر پیگیری خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال در حالی امروز بین دو تیم سایپا و پرسپولیس برگزار شد که این دیدار با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید.

پرسپولیسی‌ها در حالی امروز بازی را با نتیجه تساوی به پایان رساندند که با تصمیم کادرفنی تمرینات این تیم فردا ساعت 17 در ورزشگاه درفشی فر آغاز خواهد شد.

پرسپولیس به حریم امن رسید

با توجه به آنکه در لیگ های 16 تیمی مرز قهرمانی 2 امتیاز به ازای هر بازی و مرز بقا در لیگ یک امتیاز در هر بازی است، بنابراین باید گفت پرسپولیس با تساوی برابر سایپا و رسیدن به امتیاز 30 از بقای خود در لیگ‌برتر اطمینان خاطر حاصل کردند.

به گزارش "ورزش سه"، ضمن اینکه این معیار برای لیگ هایی است که در آن 3 تیم به دسته پایین تر سقوط می‌ کنند، بنابراین باید گفت که پرسپولیس با کسب این امتیاز و تفاوت 5 امتیازی تا حریم سقوط حداقل از این بابت خیال خود و هوادارانش را راحت کرده که به لیگ دسته اول سقوط نخواهد کرد. نزدیکترین فاصله پرسپولیس با حریم سقوط در سال 1390 اتفاق افتاد در این سال سرخپوشان از 34 بازی خود با کسب 42 امتیاز در رده دوازدهم قرار گرفتند.

در این سال شهرداری تبریز اولین تیم صعودکننده بود که با 34 امتیاز سقوط کرد. پرسپولیس با حریم سقوط در این سال 8 امتیاز فاصله داشت.

کارمون به جایی رسیده که خوش شانسیمون اینه که واسمون تیتر بزنن که دیگه خیالتون تخت،سقوط نمیکنید!!!
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 26-04-2015 at 20:10.

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقای خادم برو بمیر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا فکر کنم این پرسپولیس نفرین شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 5 
    وبسایت رسمی برنامه نود -

باشگاه پرسپولیس این روزها در بدترین شرایط به سر می‌برد به طوری که حتی نمی‌تواند از عهده پرداخت پول آب معدنی برآید.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، وضعیت این روزهای پرسپولیس خوب نیست. سرخپوشان هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ مالی روزگار سیاهی را پشت سر می‌گذارند. حواشی، کمر پرسپولیس را شکسته و در این میان نبود پول در باشگاه پرسپولیس هم شرایط را «نورعلی‌نور» کرده است.

پرسپولیس بازی سایپا را پشت سر گذاشت اما هنوز مشکلات مالی را پشت سر نگذاشته است. مشکلات مالی به بزرگترین رقیب پرسپولیس تبدیل شده است. وضعیت مالی در باشگاه پرسپولیس بعد از خودداری هدایتی از پرداخت پول بدتر شد و عملاً دیگر هیچ پولی وجود ندارد.

شرایط آنقدر بد می‌شود که باشگاه پرسپولیس برای پرداخت پول هتل پیش از بازی با سایپا هم دچار مشکل می‌شود، شاید اگر سازمان لیگ و کمک مالی این نهاد نبود سرخپوشان باید اردوی قبل از بازی با سایپا را در منزل خودشان برگزار می‌کردند. برگزاری اردوی نصفه و نیمه در هتل استقلال هم مصائب خاص خودش را داشت. به عنوان مثال گفته می‌شود که در اتاق بازیکنان پرسپولیس «میوه»، «آب معدنی» و «کیک میان وعده» وجود نداشته و بازیکنان با هزینه شخصی این اقلام را خریداری کرده‌اند.

حالا اوضاع وقتی بدتر می‌شود که بدانید پرسپولیس در دیدار با سایپا با البسه دو شرکت مختلف وارد میدان شده است. پیراهن بازیکنان پرسپولیس مارک «ماکرون»، شورت ورزشی مارک «آل‌اشپورت» و جوراب ورزشی هم بدون مارک است و البته شاید تولید میدان منیریه! این شرایط و البته کیفیت پایین پیراهن‌ها که به قول برخی از بازیکنان پرسپولیس «پلاستیک خالص» است باعث شد بازیکنان پرسپولیس بعد از بازی با لخویا لباس خود را با بازیکنان حریف قطری عوض نکنند.

سؤال اینجاست که چرا باشگاه پرسپولیس که یکی از پرطرفدارترین باشگاه‌های آسیا است پول تأمین آب معدنی و یک دست لباس کامل را ندارد؟ آیا در شأن باشگاه پرسپولیس است که با دو مارک مختلف در زمین حضور یابد. واقعا با پرسپولیس چه کرده‌اند و چه بر سر این تیم آورده‌اند؟

در زیر می‌توانید عکس تفاوت البسه بازیکنان پرسپولیس در بازی با سایپا را ببیند، عکسی که از سایت باشگاه پرسپولیس برداشته شده است. جالب اینکه روی شورت ورزشی سایر بازیکنان پرسپولیس به صورت «خودجوش» آرم «آل‌اشپورت» پوشانده شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابک‌ حاتمی: سوشا می‌توانست با فریاد مانع از گل به خودی من شود

وبسایت رسمی برنامه نود

- مدافع تیم پرسپولیس به خاطر اشتباهی که در دیدار با سایپا انجام داده است از هواداران این تیم عذرخواهی کرد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، بابک حاتمی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس اظهار کرد: ما در حال حاضر علی‌رغم نتایج ضعیفی که می‌گیریم شرایط خوبی داریم. من هم وضعیت خوبی دارم و در آمادگی کامل هستم. مدتی پس از مصدومیت اخیرم مشکل بدنی داشتم اما اکنون هم از نظر روحی و هم از نظر بدنی در شرایط ایده‌آلی قرار دارم. البته زمانی که آقای برانکو به تازگی به پرسپولیس آمده بودند کمتر به من بازی می‌دادند اما من سعی کردم با انجام تمرین‌های خوب، خودم را به تیم تحمیل کنم.

وی ادامه داد: نمی‌دانم چرا در نتیجه‌گیری خوب عمل نمی‌کنیم. ما واقعا شرایط خوبی داریم. البته اشتباه‌های فردی ما هم زیاد شده است. این موضوع شاید به خاطر این است که در بازی‌ها استرس زیادی داریم به ویژه بعد از اینکه وقتی بازی گره می‌خورد و ما هم نیاز به پیروزی داریم. می‌دانستم در نیم فصل به تیم بزرگی می‌روم و باید شرایط سخت را تحمل کنم. تیم‌های بزرگ همیشه شرایط خاص خودشان را دارند. بازیکنان هم باید با این شرایط کنار بیایند.

مدافع تیم پرسپولیس در ادامه با اشاره به گل به خودی که در دیدار مقابل سایپا وارد دروازه پرسپولیس کرد، گفت: اشتباه در فوتبال وجود دارد. در آن صحنه من اصلا توپ را ندیدم زیرا نور آفتاب به شدت به چشمانم خورده بود. سوشا مکانی هم می‌توانست با فریاد زدن کاری کند که من بدانم پشت سرم قرار دارد اما این کار را نکرد و من نمی‌دانستم بازیکنی پشت سر من قرار دارد، به خاطر همین موضوع با یک ضربه سر سعی کردم توپ را دفع کنم اما متاسفانه توپ به گل تبدیل شد. من به خاطر این اشتباه از هواداران پرسپولیس عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم در بازی‌های آینده بتوانم طوری عمل کنم که هواداران راضی باشند.

وی تصریح کرد: امیدوارم در بازی‌های آینده به پیروزی برسیم تا جایگاه‌مان را در لیگ حفظ کنیم. من به خاطر کسب نتایج ضعیفی که داشته‌ایم از همه هواداران عذرخواهی می‌کنم. آن‌ها حق دارند از تیم ما و نتایج کسب شده ناراحت باشند.

حاتمی در پاسخ به این سوال که حواشی که در تیم رخ می‌دهد چقدر در نتایج کسب شده تاثیرگذار است گفت: پاسخ دادن به این سوال در حیطه وظایف من نیست. باشگاه کمیته انضباطی و بزرگتر دارد و آن‌ها می‌توانند درباره این مسائل صحبت کنند.

وی همچنین اضافه کرد: درست است که در لیگ نتایج خوبی نمی‌گیریم اما شرایط‌مان در لیگ قهرمانان آسیا واقعا مساعد است. ما می‌توانیم با کسب یک پیروزی برابر بنیادکار از گروه‌مان صعود کنیم و هواداران‌مان را خوشحال کنیم. امیدوارم هواداران با حضور در ورزشگاه آزادی در روز دیدار برابر بنیادکار به کمک ما بیایند و تشویق‌مان کنند تا ما هم با یک انگیزه مضاعف به مصاف نماینده ازبکستان برویم. دوست دارم زمانی که به ورزشگاه می‌رویم ۱۰۰ هزار پرسپولیسی را در آنجا ببینیم.

مدافع پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارید تیم‌تان در بدنسازی ضعیف عمل کرده و در حال حاضر مشکل بدنی دارد گفت: من با این موضوع زیاد موافق نیستم. بازیکنان ما کم نمی‌آورند و تا دقیقه ۹۰ با تمام وجود تلاش می‌کنند. نمی‌دانم مشکل تیم‌مان چیست اما امیدوارم هرچه زودتر این نبردن‌ها تمام شود و روند پیروزی‌های تیم‌مان آغاز شود. من دوست دارم دل هواداران پرسپولیس شاد باشد چون آن‌ها در سخت‌ترین شرایط در کنار ما هستند و از ما حمایت می‌کنند.

بابک حاتمی درباره مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس هم گفت: مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس تمامی ندارد. این مشکلات همیشه پیش‌روی ماست. من خودم از زمانی که به پرسپولیس آمدم سه بار و هر بار حدود ۱۰ میلیون تومان از باشگاه دریافت کردم که این مبلغ حتی ۱۰ درصد مبلغ قرارداد من هم نمی‌شود اما من به عشق پرسپولیس به این تیم آمدم و به خاطر عشقم تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام می‌دهم.

او در پایان در پاسخ به این سوال که آیا برای فصل بعد در پرسپولیس می‌مانید یا خیر گفت: من با پرسپولیس برای فصل بعد هم قرارداد دارم و دوست دارم در این تیم بمانم اما همه چیز باید در پایان فصل مشخص شود.

محمدخانی: زمان پروین ستاره پرسپولیس ۲ دقیقه بازی می‌کرد، اما حالا برای مربی شاخ و شانه می‌کشند!

وبسایت رسمی برنامه نود

- پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: زمان علی پروین بهترین بازیکن تیم در وقت‌های اضافه به زمین می‌آمد و دو دقیقه بازی می‌کرد، اما حالا برای مربی و هوادار شاخ و شانه می‌کشند.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، ناصر محمدخانی در خصوص حاشیه‌های برخی از بازیکنان پرسپولیس و اخراج روز گذشته پیام صادقیان از این تیم به دلیل مسائل انضباطی گفت: وقتی در تیمی مسائل خوب مدیریت نشود همین اتفاقات رخ می‌دهد که هر روز بحث اخراج و درگیری در تیم به وجود می‌آید. وقتی اولین بار با اولین شخصی که حاشیه ایجاد کرد برخورد جدی نشود و هرکس با یک عذرخواهی ساده در تیم فیکس بازی می‌کند همین می‌شود که آخرش یک بازیکن ۲۳ ساله روی حرف مربی‌اش حرف می‌زند.

وی ادامه داد: زمان ما اینطور نبود که بازیکنان برای هوادار و مربی شاخ و شانه بکشند شما از علی پروین بپرسید که حتی در وقت‌های اضافه بهترین بازیکن تیم را برای یکی دو دقیقه بازی به زمین می‌فرستاد اما کسی حرفی نمی‌زد و به خاطر همین رفاقت‌ها بود که در آن دوران این همه قهرمانی با پرسپولیس داشتیم و سرمان را جلوی توپ می‌گذاشتیم.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: الآن پرسپولیس دو بر صفر جلو است اما بازی را ۲-۲ مساوی می‌کند و حتی نزدیک بود گل سوم را بخورد و به نظرم رسانه‌ها و کارشناسان درست می‌گویند که بازیکنان پرسپولیس از دقیقه ۶۰ به بعد در زمین راه می‌روند. به نظرم پرسپولیس دیروز می‌توانست برنده از زمین خارج شود اما در نیمه دوم روند این تیم ضعیف شد به طوریکه حتی در اواخر بازی نزدیک بود پرسپولیس گل سوم را هم بخورد و این مسائل را باید به حساب کم کاری برخی بازیکنان گذاشت که به مساوی هم راضی هستندو می‌دیدیم که بازیکنان در اواخر بازی پاس‌های ارضی می‌دادند و وقت‌کشی می‌کردند.

محمدخانی در پاسخ به این سؤال که مشکلات پرسپولیس را در چه می‌بیند، اظهار داشت: متأسفانه مشکل یکی دو تا نیست و تحولات کادر فنی و مدیریت باشگاه دست به دست هم داده تا شرایط اینطور شود البته باید نا آمادگی برخی بازیکنان را هم در نظر گرفت. به طوری که می‌بینیم بازیکنان از دقیقه ۶۰ به بعد در زمین راه می‌روند و انگار وزنه به پای آنها بسته شده که جانی برای تمرین ندارند. و به نظرم پرسپولیس خوب بسته نشده است.

مربی اسبق سرخپوشان درباره وضعیت کاری برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات این تیم هم خاطرنشان کرد: برانکو در این چند بازی نمی‌تواند کار خاصی انجام دهد چرا که هر تیم برای موفقیت باید در ابتدا آرامش و نظم داشته باشد اما آنقدر حاشیه‌های پرسپولیس زیاد است که برانکو وقتی برای پرداختن به امور فنی تیم ندارد به جای اینکه این مربی کروات وقتش را برای مسائل فنی بگذارد اما می‌بینیم او هر روز باید با حاشیه‌ها دست و پنجه نرم کند.

محمدخانی درباره نقش بازیکنان در ناکامی‌های پرسپولیس هم افزود: قطعاً‌ بازیکنان مقصر اصلی هستند که کم کاری می‌کنند و خوب به وظایفشان آگاه نیستند. مربی تا کنار زمین می‌تواند در تیم تأثیرگذار باشد و در داخل زمین دیگر از دست مربی کاری ساخته نیست. تا به حال سابقه نداشته که پرسپولیس در اینجای جدول باشد و من یادم نمی‌آید که زمان ما پرسپولیس حتی رتبه سوم جدول را هم دیده باشد.

این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در پایان در پاسخ به این سؤال که اگر او در این تیم سمت داشت چند بازیکن این تیم را برای سال آینده حفظ می‌کرد افزود: از تیم اصلی شاید بتوانم بگویم ۵-۶ بازیکن در حد تیم پرسپولیس نیستند و فکر می‌کنند چه خبر است که الآن در پرسپولیس مشغول به کار هستند. اینها باید بدانند که پرسپولیس نتوانست بنا به مشکلاتی که داشت بازیکنان خوبی جذب کند.

9. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برانکو کتش را در آورد

اخراج پیام صادقیان از پرسپولیس

پيام صادقيان که بابت به ميدان نرفتن در ديدار برابر سايپا ناراحت بود و حاشيه‌هايي نيز به وجود آورد از سوي برانکو در اختيار باشگاه قرار گرفت.

به گزارش
    "ورزش سه"، بازیکن پرحاشیه پرسپولیس که در جریان دیدار تیمش برابر سایپا با کریم

باقری درگیری لفظی پیدا کرده بود، از سوی برانکو در اختیار باشگاه قرار گرفت.

صادقیان که در این فصل با حاشیه‌های فراوانی مواجه بوده و بارها از سوی کادرفنی این تیم اخراج

شده بود اینبار از سوی برانکو در اختیار باشگاه قرار گرفت و این خبر از سوی محمود خوردبین به

اطلاع این بازیکن رسید.

به نظر می‌رسد برانکو ایوانکوویچ عزم خود را برای مقابله با حاشیه بازیکنان جزم کرده و این اولین

اقدام او بعد از نیمکت نشین کردن محمدرضا خانزاده بود.

در واکنش به اخراج صادقیان

نوری: از تصمیمات انضباطی برانکو حمایت می‌کنم

محمد نوری کاپیتان پرسپولیس از ابتدای فصل اصرار داشت با مشکلات حاشیه ای تیم برخورد شود اما این اتفاق با حضور برانکو ایوانکوویچ افتاد.

نوری در گفت و گو با "ورزش سه" به هواداران پرسپولیس وعده داد سال آینده با جذب نفرات قوی و ساخت تیم خوب نتایج این فصل را جبران می کنند. مصاحبه او با ورزش سه را بخوانید:

پایم لیز خورد
    به نظر من بازی با سایپا خیلی خوب بود و در حفظ توپ خوب کار کردیم و با زدن دو گل مزد زحماتمان را گرفتیم اما باز هم گل های بدی می خوردیم و در نهایت بازی 2- 2 شد. فکر می کنم گلی که من زدم درست بود و من به عمد توپ را با دست نزدم و هیچ قصد و قرضی نداشتم. داور این گل را درست اعلام کرد اما کمک داور که این مساله زیاد هم به او مربوط نبود گل را آفساید اعلام کرد. من هم عصبانی شدم. در صحنه پنالتی هم با دو تا پایم لیز خوردم و تعادلم را از دست دادم و فکر می کنم بازیکن حریف هم از این مساله استفاده کرد. داور هم می توانست پنالتی را نگیرد. اما باز هم یک امتیاز گرفتیم و جایگاهمان بهتر شد و تیم های پائین جدول هم باختند.

پرسپولیس از نظر فوتبالی بهتر می شود
    به نظر من پرسپولیس بازی به بازی از لحاظ فوتبالی بهتر می شود و ما هم امیدواریم برای فصل آینده تیم بهتری داشته باشیم. همانطور که با آقا کریم صحبت کردیم می خواهیم تیم فوق العاده قوی داشته باشیم و با تغییرات نتایج خوبی می گیریم.

7 ماه پیش گفتم کمیته انضباطی تشکیل دهید
    به قول معروف خشت اول چون نهد معمار کج،تا ثریا می رود دیوار کج.. متاسفانه از ابتدای فصل آجرهای باشگاه را کج گذاشتیم و این اتفاق های حاشیه ای هم در پایان فصل می افتد.من 7 ماه پیش گفتم باشگاه باید کمیته انضباطی داشته باشد اما گوش شنوایی وجود نداشت و حالا هم چوب نداشتم کمیته انضباطی و برخورد نکردن را می خوریم.

سال آینده بازیکن باید از فیلتر شخصیتی رد شود
    دیروز هم بعد از بازی گفتم برای سال آینده می خواهیم تیم قدرتمندی بسازیم و با آقا کریم در این مورد صحبت هایی انجام شده که سال آینده بازیکنان اول از فیلتر اخلاقی و شخصیتی رد شوند. هواداران در این 2،3 بازی باقی مانده هم مارا تحمل کنند و قول می دهیم فصل بعد همه چیز را درست کنیم.اگر از روز اول با این رفتارها برخورد می شد این اتفاقات نمی افتاد.

پرسپولیسی ها هیچوقت 6 را نشان ندادند
    من دیروز حواسم نبود که میلاد میداودی عدد 4 را نشان داد. اما تا حالا ندیدم یک بازیکن پرسپولیس این کار را یکند و این کار منطقی نیست چون بین هواداران تشنج ایجاد شد. کار میلاد درست نبود و امیدوارم این ماجرا تکرار نشود.اگر او دوست دارد به استقلال برگردد امیدوارم این اتفاق برایش بیافتد. میلاد بازیکن با اخلاق و با شخصیتی است اما این مسائل به نفع فوتبال ما نیست.

حضور برانکو از هر چیزی واجب تر بود
    برانکو انسان با شخصیتی است و پانادیچ کمک ایشان هم تفکر مثبتی دارد. آنها بسیار با ادب، با شخصیت و با دیسیبلینی هستند و حضور برانکو و نظم و انضباطی که در تیم ایجاد کرده از هر چیزی برای پرسپولیس واجب تر بود. اقرات تصمیمات برانکو را در فصل آینده می بینید.

صد در صد به دور بعد صعود می کنیم
    ما برای سه امتیاز جلوی بنیادکار بازی می کنیم و صد در صد سه امتیاز را می گیریم و به دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود می کنیم. اما در دور بعد بازی های سختی با الهلال و السد داریم و می خواهیم هواداران به آنچه لیاقتش را دارند، برسند.من به تیم های دیگر و اینکه چه تیمی قهرمان می شود اهمیت نمی دهم.

از تصمیمات انضباطی برانکو حمایت می کنم
    من به عنوان کاپیتان پرسپولیس از تصمیمات انضباطی برانکو ایوانکوویج حمایت می کنم. این تصمیمات باید در مورد بازیکنان بزرگ و حتی خود من اگر خطا کردم اجرا شود. بزرگترین کار را در درجه اول برانکو انجام داد و من همیشه از تصمیمات انضباطی حمایت می کنم.

امکانات ساده پزشکی هم نداریم
    برای من فرقی نمی کند که چه کسی در مزایده برنده شود. شرایط باشگاه ما در حال حاضر خیلی مشکل دارد و حتی امکانات ساده پزشکی هم نداریم و در این شرایط باید هرچه زودتر تصمیمی بگیرند که به نفع باشگاه است. امیدوارم باشگاه سرو سامان بگیرد و هواداران دیگر غصه نخورند و با خیال راحت بازی تیم شان را ببینند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود -

در بازی پرسپولیس و سایپا گابریل بازیکن برزیلی سرخپوشان با میداوودی درگیر شد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از خبرآنلاین، بازی روز گذشته پرسپولیس مقابل سایپا کم حاشیه نبود.پس از اینکه هواداران پرسپولیس علیه میلاد میداوودی شعار دادند این بازیکن هم با نشان دادن "عدد۴" نسبت به شعارهای آنها واکنش نشان داد.

این اتفاق در حالی افتاد که میداوودی که به شدت از این اتفاق ناراحت بود مقابل رختکن ایستاده بود و به شعار هواداران واکنش نشان می داد.همین کار او باعث شد تا گابریل با بازیکن سابق استقلال درگیری لفظی پیدا کند.درگیری ای که اگر دخالت سایر بازیکنان نبود ممکن بود به درگیری فیزیکی هم کشیده شود.

انتشار این دو عکس خودش گویای همه چیز است.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 27-04-2015 at 15:04.

12. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •