مطمعنا تا الان هر کی عشق فیفا بوده و پولشم داشته خریده ! بقیه دوستانم منتظرن یارانه ها واریز بشه برن اورجکرکنال بخرن![]()
مطمعنا تا الان هر کی عشق فیفا بوده و پولشم داشته خریده ! بقیه دوستانم منتظرن یارانه ها واریز بشه برن اورجکرکنال بخرن![]()
این آپدیت ۴ نقل و انتقالات زمستون رو اضافه میکنه به بازی؟!!
حال همه اینا به کنار ، denuvo هنوز از روی صفحه اصلیش counter مربوط به کرک فیفا رو برنداشته !
اگر دوستان قبل از کرک فیفا یه سر به سایت denuvo زده باشند ، یه کانتر داشت که با افتخار روزهای کرک نشدن فیفا رو میشمرد . زمانی هم که DA کرک شد ، Denuvo از رو نرفت و همچنان کانتر رو در صفحه اصلی قرار داده بود . اما اگر به صفحه اصلی مراجعه کنین میبینین کانتر هنوز پابرجاست
فکر نکنم حالا حالاها از رو برند اینا![]()
Last edited by Public Enemy; 04-02-2015 at 17:53.
بنده حرفم رو زدم و از صحت اون هم اطمینان داشتم و دارم و کسانی که باید حرف بنده رو میگرفتن و مخاطب من بودن کامل متوجه شدن .
فقط بلواقع بنده اصلا توقع ندارم تمامی دوستان خودشون رو مخاطب حرف بنده قرار بدن ! برای مثال کسی که دوست داره فیفا رو تجربه مسلما خیلی فرق داره با یک FIFA Player !
من کسانی رو سراغ دارم که با در آمد های ماهی 250-300 موارد مورد علاقشون رو تامین میکنن خودم هم 25 سال هست تو این کشور زندگی میکنم و تمام اقشار رو از نزدیک لمس کردم !
اینا واقعا ملاک نیست برای کسی که ارزش علاقه ی خودش رو بدونه .
دوستان واسه مشکل dx10 راه حلی نیومده هنوز ؟ یعنی اینکه بشه با کارت گرافیک های قدیمی تر که dx11 پشتیبانی نمی کنن هم بازی رو اجرا کرد
راه حل همیشه هست دوست عزیز اما این جور موارد معمولا به صورت Develop قابل انجام هست و اونم در صورت دستکاری . فعلا متاسفانه هنوز کـرکی برای بازی منتشر نشده که این مباحث براش امکان پذیر باشه وگرنه الان این بازی به صورت Port شده روی DX9.0c داره اجرا میشه بر روی کنسول های نسل پیش
تا اون موقع که این آپدیت منتشر شد، هر بازی کنی که انتقال یافته آره اضافه میشه!
سلام
دوستان نسخه اورجینال فیفا 15 رو می خوام با قابلیت بازی انلاین....یعنی فقط واسه انلاین می خوام
البته با کمترین هزینه ممکنه.....شنیدم با خیلی کمتر 150 تومن هم میشه نسخه اورجینال انلاین گیر اورد
هرکس سراغ داره پیام بده
بچه ها آپدیت 4 چه تغییراتی رو رو بازی اعمال میکنه؟؟؟؟
عزیزم اون خیلی کمتر از 150هزارو شنیدی بهش میگن اشتراکی (سی دی کی اشتراکی) که اونم نمیشه آنلاین بازی کرد باهاش چون با چند نفر شما در این سی دی کی شریک هستید در نتیجه اگه یکی ازین چند نفر بخوان آنلاین بازی کنن سرور میفهمه این سی دی کی واسه چند نفر دیگه هست و در نتیجه این سی دی کی رو بن میکنه و شما و بقیه شورکا دیگه نمیتونین حتی وارد بازی شید. این نوع سی دی کی ها حکمه باز کردن بازیو داره و فقط جهت رفتن کریر مود یا کیک آف یا هرچی غیر آنلاین استفاده میشه که من هم یکی ازین سی دی کی ها رو دارم و باهاش دارم کریر مود میرم. در نتیجه برای آنلاین بازی کردن باید باز هم همون 100دو خورده ای تومن خرج کنی تا یه سی دی کی اختصاصی و مخصوص برا خودتو بگیری تا بازی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)