تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 300 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوست عزیز من چیکار به تبلیغات دارم! من خودم بلواستکز رو قبل از اندی تجربه کردم و ابداً قبول ندارمچون با 90 درصد دستگاه هایی که روشون نصب کردم دیدم سازگار نیست
    لپ تاپکه مدل MSI CX640DX i7 هست
    سیستم که سی پی یوش i5 هست مادربورد Z68 GD55 و رم 8 کورسایر
    سیستم داداشم که مادربوردش الایت و سی پی فنوم 4 هست
    سیستم برادر خانومم که مادربوردش گیگا P43 هست با رم 8 و سی پی یو کواد کور 8400 اینتل

ولی خداییش مادربورد های ایسوس رو تست نکردم ولی ظاهرا کسانی که بورد ایسوس دارن از بلو استکز راضی هستن

حالا چون توی ایران از ایسوس زیاد استفاده میشه بیشتر افراد فکر می کنن بلواستکز سازگاری زیادی با سخت افزارا داره... من حتی یک صدم درصد هم شک ندارم شما برنامه اندی رو نه نصب کردی و نه استفاده کردی برای همین به این راحتی در موردش نظر می دی... در حالی که من اوایل با بلو استکس و نسخه های مختلفش (روت شده / روت نشده/ نسخه نصبی آنلاین) درگیر بودم و کلکسیونی از مشکلات که توی عمرم در استفاده از هیچ نرم افزاری ندیده بودم فقط در اثر استفاده از بلواستکز دیدم بلواستکز با سیستم کشتی می گیره اینو دیگه همه می دونن دوست من... شما قبل اینکه در مورد نرم افزار اندی نظر بدید توصیه می کنم استفاده کنید و بعد بیایید نظراتتون رو بگید ما هم استفاده کنیم
    سلام
    شدیدا مشکلاتی که بلواستکز داره رو قبول دارم
    من لپ تاپم ایسوس هست اما این بلو استکز پیرم کرد
    وقتی اجراش میکنم که دیگه سیستمم هنگه هنگه،ینی قفل میکنه از بس سنگینه! ارور استپ ووکینگم زیاد میده! منم نسخه انلاین و افلاین و روت و بدون روت رو دانلود کردم،از همشون بهتر نسخه ی نصب آنلاینه! اما بازم خیلی مشکل داره،انقد مشکل داره که من بیخیال اجرای بازی تو سیستم شدم!
    من رم لپ تاپم دو هست!بنظرتون اندی جواب میده تو سیستمم؟

4. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان، clash رو میشه رو سیستم با رم 2 نصب کرد؟ ( همچنین CPU DualCore )

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این ایکس مود چی هست و چکار میکنه؟

من بازی رو روی بلو استکس نصب کردم. مشکلی هنگی و غیره نداره ولی به شدت پردازش سیسم میره بالا تا جای صدای فن اعصابتُ خرد میکنه! حتی فیفا 15 هم اینجوری نمیشه!

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم
    خوب دقیقا من همین مشکل رو روی روت شده بلو داشتم
    بار اول که ایکس مود رو نصب میکنی و باز میکنی یه بار ریکوست روت میده منم بهش دسترسی میدادم اما موقع اینکه میزدم بازی نصب شه پیغام میداد که فیلد میشه دسترسی روت

پس راه حلی نیست با این وضع

ایکس مود یه برنامه یا یه جور هک هست بی خیال سند باکس بشیم همون سرچ ش

8. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فعلا ایکس مود فقط دستگاهای اندرویدی و بس

دوستانی که بلواستکز روی سیتم قویشون جوابگو نیست از اندی استفاده کنن برای کلش... عالم و آدم حیران اجرای بی نقص کلش هستن بر روی برنامه اندی... من به قدری به مشکل برخورد کردم در اثر استفاده از بلو استکز که حتی صرف آرشیو هم نگه نداشتم فایل هاشو چیزی حدود 17 18 تا ستاپ برنامه بلواستکز داشتم در حدود 3 4 گیگ فقط فایل داشتم که نسخه های مخ.تلف بلواستکز بودن و روی هیچ دستگاهی جواب نگرفتم و در نهایت اندی منو نجات داد و حالا در حد پرستش دوستش دارم هم روی دسکتاپم صبه هم لپ تاپم فقط یه نمه سیستم باید قوی باشه سیستم صرفا گیمینگ

رم دو به نظرم کمه در وقع خیلی کمه سی پی یو هم باید قوی باشه در حد آی فایو و اینا

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که بلواستکز روی سیتم قویشون جوابگو نیست از اندی استفاده کنن برای کلش... عالم و آدم حیران اجرای بی نقص کلش هستن بر روی برنامه اندی... من به قدری به مشکل برخورد کردم در اثر استفاده از بلو استکز که حتی صرف آرشیو هم نگه نداشتم فایل هاشو چیزی حدود 17 18 تا ستاپ برنامه بلواستکز داشتم در حدود 3 4 گیگ فقط فایل داشتم که نسخه های مخ.تلف بلواستکز بودن و روی هیچ دستگاهی جواب نگرفتم و در نهایت اندی منو نجات داد و حالا در حد پرستش دوستش دارم هم روی دسکتاپم صبه هم لپ تاپم فقط یه نمه سیستم باید قوی باشه سیستم صرفا گیمینگ

رم دو به نظرم کمه در وقع خیلی کمه سی پی یو هم باید قوی باشه در حد آی فایو و اینا

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

اندرویدی که نه رو ای او اس من دارم فقط یه مرز عجیب غریبی داره این ایکس مود

اگه اکانت من رو گوشی باشه و سندباکس آن باشه مثلا میخام رو یکی از کسایی که بهم اتک زده تست برم بازی کرش میکنه
    اکانتم رو زدم رو گوشی خواهرم کرش کرد اکانت خودش رو زدم ایکس مود ش کار کرد !!! چ مدلیه من نمی دونم !

13. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان ربات اتواتیکی که قبلا معرفی کرده بودم سایتش نسخه نمایشی گذاشته یعنی میتونید 2 روز ازش رایگان استفاده کنین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mahmodcomputer92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام عزیزان
    هنوز نرم افزار ایکس مود برای کلش کار میکنه؟
    من نمیخوام گوشیمو روت کنم و میخوام با نرم افزارهای شبیه ساز اندروید(مثل بلواستکس-windroyو ...فرقی نداره ) بازی کلش رو انجام بدم البته با ایکس مود
    از دوستان و مدیران عزیزی که این کارو انجام دادن یا میدونن لطفا ازشون تقاضا دارم تو این زمینه منو راهنمایی کنن
    واقعا ممنون
    Last edited by mahmodcomputer92; 27-03-2015 at 11:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •