ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم
ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم
سلام
شدیدا مشکلاتی که بلواستکز داره رو قبول دارم
من لپ تاپم ایسوس هست اما این بلو استکز پیرم کرد
وقتی اجراش میکنم که دیگه سیستمم هنگه هنگه،ینی قفل میکنه از بس سنگینه! ارور استپ ووکینگم زیاد میده! منم نسخه انلاین و افلاین و روت و بدون روت رو دانلود کردم،از همشون بهتر نسخه ی نصب آنلاینه! اما بازم خیلی مشکل داره،انقد مشکل داره که من بیخیال اجرای بازی تو سیستم شدم!
من رم لپ تاپم دو هست!بنظرتون اندی جواب میده تو سیستمم؟
دوستان، clash رو میشه رو سیستم با رم 2 نصب کرد؟ ( همچنین CPU DualCore )
این ایکس مود چی هست و چکار میکنه؟
من بازی رو روی بلو استکس نصب کردم. مشکلی هنگی و غیره نداره ولی به شدت پردازش سیسم میره بالا تا جای صدای فن اعصابتُ خرد میکنه! حتی فیفا 15 هم اینجوری نمیشه!
خوب دقیقا من همین مشکل رو روی روت شده بلو داشتم
بار اول که ایکس مود رو نصب میکنی و باز میکنی یه بار ریکوست روت میده منم بهش دسترسی میدادم اما موقع اینکه میزدم بازی نصب شه پیغام میداد که فیلد میشه دسترسی روت
پس راه حلی نیست با این وضع
ایکس مود یه برنامه یا یه جور هک هستبی خیال سند باکس بشیم همون سرچ ش
![]()
فعلا ایکس مود فقط دستگاهای اندرویدی و بس
دوستانی که بلواستکز روی سیتم قویشون جوابگو نیست از اندی استفاده کنن برای کلش... عالم و آدم حیران اجرای بی نقص کلش هستن بر روی برنامه اندی... من به قدری به مشکل برخورد کردم در اثر استفاده از بلو استکز که حتی صرف آرشیو هم نگه نداشتم فایل هاشو چیزی حدود 17 18 تا ستاپ برنامه بلواستکز داشتم در حدود 3 4 گیگ فقط فایل داشتم که نسخه های مخ.تلف بلواستکز بودن و روی هیچ دستگاهی جواب نگرفتم و در نهایت اندی منو نجات داد و حالا در حد پرستش دوستش دارم هم روی دسکتاپم صبه هم لپ تاپم فقط یه نمه سیستم باید قوی باشه سیستم صرفا گیمینگ
رم دو به نظرم کمه در وقع خیلی کمه سی پی یو هم باید قوی باشه در حد آی فایو و اینا
فعلا ایکس مود فقط دستگاهای اندرویدی و بس
دوستانی که بلواستکز روی سیتم قویشون جوابگو نیست از اندی استفاده کنن برای کلش... عالم و آدم حیران اجرای بی نقص کلش هستن بر روی برنامه اندی... من به قدری به مشکل برخورد کردم در اثر استفاده از بلو استکز که حتی صرف آرشیو هم نگه نداشتم فایل هاشو چیزی حدود 17 18 تا ستاپ برنامه بلواستکز داشتم در حدود 3 4 گیگ فقط فایل داشتم که نسخه های مخ.تلف بلواستکز بودن و روی هیچ دستگاهی جواب نگرفتم و در نهایت اندی منو نجات داد و حالا در حد پرستش دوستش دارم هم روی دسکتاپم صبه هم لپ تاپم فقط یه نمه سیستم باید قوی باشه سیستم صرفا گیمینگ
رم دو به نظرم کمه در وقع خیلی کمه سی پی یو هم باید قوی باشه در حد آی فایو و اینا
اندرویدی که نه رو ای او اس من دارم فقط یه مرز عجیب غریبی داره این ایکس مود
اگه اکانت من رو گوشی باشه و سندباکس آن باشه مثلا میخام رو یکی از کسایی که بهم اتک زده تست برم بازی کرش میکنه![]()
اکانتم رو زدم رو گوشی خواهرم کرش کرد اکانت خودش رو زدم ایکس مود ش کار کرد !!!چ مدلیه من نمی دونم !
دوستان ربات اتواتیکی که قبلا معرفی کرده بودم سایتش نسخه نمایشی گذاشته یعنی میتونید 2 روز ازش رایگان استفاده کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان
هنوز نرم افزار ایکس مود برای کلش کار میکنه؟
من نمیخوام گوشیمو روت کنم و میخوام با نرم افزارهای شبیه ساز اندروید(مثل بلواستکس-windroyو ...فرقی نداره ) بازی کلش رو انجام بدم البته با ایکس مود
از دوستان و مدیران عزیزی که این کارو انجام دادن یا میدونن لطفا ازشون تقاضا دارم تو این زمینه منو راهنمایی کنن
واقعا ممنون
Last edited by mahmodcomputer92; 27-03-2015 at 11:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)