تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 752 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

موافقم محمد من این کارو با هدفون های ایپاد کردم چون شکسته بود بازش کردم یه فیضی هم بردم ...
    من EP-630 رو الان حدود یک ماهی هست که دارمش و هنگامی که بیرون میرم ازش استفاده میکنم تا امروز صبح که توی راه مدرسه استفاده کردم مشکلی نداشته ! ...

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم ep630 دارم بعد یه مدت استفاده احساس میکنم افته کیفیت پیدا کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

sennheiser hd 485 صدای دالبی رو ساپورت می کنه؟
    نه جیگر. تنها مدلی که تو سن هایزرا تو قیمت 100 دالبی رو صاپورت می کنه hd555 اه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من هدست بلوتوس DR-BT101 سوني رو ميخوام ولي هيچ جا نداره، قبلا كمان رايانه داشت اما زنگ زدم گفت تموم كرديم. كسي جايي ميشناسه كه اينو داشته باشه براي خريد؟ قيمتش هم حدود ۶۲ تومن بايد باشه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بازم خوبه .... من 2 ماه بیشتر طول کشید که به این ویروس مبنلا شد ....
    کاریش نمیشه کرد ...
    کلا اگه بخوای این هدفونو حدود 7/8 ماه داشته باشی به گمونم باید لا پر قو نگهش داری!!

یه پیشنهاد بزن هدفون رو باز کن ببین هم با ساختار ایرفون ها اشنا بشی هم یکم باش ور برو ببین چی به چیه ...
    به جان خودم من این کار رو کردم خیلی بهم حال داد
    باشه .من دل و رودش رو مییزم بیرون. البته من قبلا این کارو با Head set ها خیلی کردم.!!! الانم یدونه دارم سیمش قطع شده باید اینم ترتیبشو بدم!!!
    ولی حالا کلا من چی بخرم که خوب باشه و مثل این درپیت نباش!!! بابام که فهمید من اینو 20 تومن گرفتم و 4 ماهم واسم کار نکرده کلی صداش در اومد!!! خبر نداره چقدر جنسای قلابی ریخته تو بازار!
    حالا چه مدل خوب و کار دست همینطوری In ear که حدودا 60 تومن باشه چی خوبه!؟ یه چیزی که fake اش نیومده باشه!!!!! ( عمرا!!)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب ببین این چیزی که شما گرفتی بستگی به این داره که واقعا اصل بوده یا نه فیک بوده ! ...
    الان فک نکنم دیگه طرف کریتیو بری درسته؟! ... من میگم تمرکزت رو بذار تو کارهای سونی و برو حتما از نمایندگیشون بگیر !>..

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برا من هم یک بار صداش گرفته بود یکیش. البته سونی ex32 هست. یک سوراخ داره وسطش از جلو که من اون رو تمیز کردم درست شد

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من واقعا به کریتیو اعتقاد پیدا کرده بودم. یه کار صدا قبلا خریده بودم و وقعا باهاش لذت موسیقی رو احساس میکردم. و فکر کردم میتونه تو این زمینه تخصص خوبی داشته باشه! راستش الان که فکر میکنم میبینم وقتی میگفتم گوشم سنگین شده و صداش رو تا آخر میبرم و انگار کم بوده ، مشکل از خود این هدفون بوده. صداش واقعا نسبت به اولش نصف شده!( غیر از اونی که کلا از نصف هم نصف تره)

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من واقعا به کریتیو اعتقاد پیدا کرده بودم. یه کار صدا قبلا خریده بودم و وقعا باهاش لذت موسیقی رو احساس میکردم. و فکر کردم میتونه تو این زمینه تخصص خوبی داشته باشه! راستش الان که فکر میکنم میبینم وقتی میگفتم گوشم سنگین شده و صداش رو تا آخر میبرم و انگار کم بوده ، مشکل از خود این هدفون بوده. صداش واقعا نسبت به اولش نصف شده!( غیر از اونی که کلا از نصف هم نصف تره)
    مال من هم دقیقا همین ویروسو گرفته همینجوری شده بود .....
    تا 60 تومن یه کاری که میتونی بگیری از اونجایی که گفتی از نوع صدای کریتیو خوشت میاد سمت سونی نرو و برو سمت سنهایزر که تو این قیمت میتونی cx300 رو بگیری...

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

خوب بالاخره بعد از خدابیامرز CX-300 رفتیم Sony Ex-35 رو به قیمت 25 تومن از نمایندگی سونی گرفتیم
    از خیلی جهات بسیار شبیه همون CX-300 هست ولی توی آهنگ های ترنس کم میاره یعنی به نظرم بیشتر برای آهنگ های ایرانی و گرم ساخته شده :ددی
    ولی از لحاظ فیزیک خیلی عالی تر از CX-300 هست و خوب توی گوشی فیت میشه
    سیم جمع کن هم داره که خیلی به درد میخوره

فقط یک سوال :
    الان اندازه هر دو گوشی یکی هست یعنی اندازه سیم Left , Right با هم برابره
    هدفون های قبلی معمولا Right بلندتر بود و Left کوتاه تر که گوشی راست رو از پشت گردن رد میکردیم
    ولی این الان اینطوری نیست
    جریان خاصی داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •