تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 249 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

امیدوارم هر چه زودتر پرسپولیس از دست این حواشی خلاص بشه ، حاشیه ها سم همیشگی موفقیت پرسپولیس !

دایی اوایل فصل خیلی معقولانه برخورد می کرد بر این جور مسائل اما باز مثه همیشه یکم گرایش پیدا کرد به این جنجال ها ، من هنوز معتقدم ککه بهترین مربی واسه این فصل پرسپولیس علی دایی بود و هست اما امیدوارم دیگه دست به خود سوزی نزنیم در ادامه فصل.

دایی یه مدت جواب حرف های مایلی کهنی که همه میدونیم داستانش چیه رو نمیداد و با بی اعتنایی بهترین کار رو میکرد ، جوری که مدت ها حرف مایلی کهن خریداری نداشت.

یه موضوع دیگه که میخوام مطرح کنم اشتباه بزرگ کیروش در دعوت پولادی هست ، بلاخره باید واقعیت رو گفت، از هر نظر این کار مناسب نبود.

همین امروز اولی هوینس از لوو انتقاد کرده که چرا به این زودی گوتزه ای رو که 40 روز غایب بوده رو به تیم ملی دعوت میکنه ، در حالی که مهرداد 4 ماه کامل از میادین دور بودن از نظر بدنی تو این 4 ماه معلومه که کاملا و قطعا از شرایط یه ورزشکار حرفه ای فاصله زیادی داره.

در واقع این حرکت نه تنها به سود پرسپولیس نیس بلکه به ضرر مون هم هست ، با این ضعف عضلانی مهرداد اگه باز در اردو مصدوم شد چی؟ ایا درسته به بازیکنی که هنوز بعد 4 ماه هنوز واسه تیم باشگاهیش به میدان نرفته فشار اورد، الان چه از نظر روانی چه از نظر بدنی روی پولادی فشار غیر منصفانه ای میاد!حسابکنید در این مدت 4 ماه ولادی از چندین جلسه تمرینی به دور بوده؟ 50؟100؟

2. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه چیزی در مورد این مایلی کهن بگم
    دوستانی که منو از قبل میشناسن میدونن که بدترین لحنها رو توی این تاپیک در مورد این ...! من به کار بردم
    و به خاطرش اخطار هم گرفتم

دوستان عزیز هم خیلی اصرار داشتن به افتخارات این آقا و اینکه یه پرسپولیسی اصیله و فلان...

خب حالا همه شما و اون مدیر عزیزی که به من اخطار داد بفرمایند آقای پیشکسوت رو تحویل بگیرن!!
    نمیدونم والا، دشمن بزرگتری هم داره تیم ما جز این آقا؟؟؟
    آدمی که یکی از کوچکترین سرافکندگیهاش اینه که با پارتی بازی و حرکت دست و دستمال
    به دستور رفیق فابریکش اومد سر مربی تیم ملی شد،
    بعد همون رفیق گرمابه و گلستانشون دوباره
    در عرض کمتر از 1 هفته اخراجش کرد!
    تو تاریخ فوتبال دنیا هم فکر نمیکنم همچین فجاهتی سابقه داشته باشه

خدایا شر این آدم رو از سر تیم ما کم کن!

4. 10 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض مدرک جدید پرسپولیس علیه داور جنجالی

محمد رویانیان در مورد این پرونده یک مدرک مستند جدید پیدا کرده است.
    شکایت پرسپولیس از محسن قهرمانی و پرونده ای که در فدراسیون در حال پیگیری است همچنان به نتیجه نهایی ختم نشده است.
    به گزارش بی باک، نامه نوشت: محمد علیبور رئیس ستاد رسیدگی به تخلفات فوتبال تاکید کرده که این پرونده بسیار بزرگ و حساس است و مشخص نیست چه زمانی تکلیف آن مشخص شود.
    گفته می شود پرسپولیسی ها اسناد زیادی برای محکومیت محسن قهرمانی ارائه کرده اند که البته این داور نیز همه اتهامات را رد کرده است.
    طبق پیگیری های خبرنگار نامه، محمد رویانیان در مورد این پرونده یک مدرک مستند جدید پیدا کرده است.
    وی با بررسی های خود به شخصی رسیده که اطلاعاتی در مورد تخلفات داور جنجالی دارد و حاضر شده علیه وی شهادت بدهد.
    قرار است رویانیان این فرد را به مسئولان ستاد رسیدگی به تخلفات فوتبال معرفی کند و باید دید در نهایت چه حکمی برای قهرمانی صادر می شود.

6. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان دقت کردید صحبت های مایلی کهن که برگه مالیاتی رو که میخواست از جیبش در بیاره
    مال سال 87 بود فکر کنم
    طوری صحبت کرد که به بینده القا کنه مطمین نیست برگه تو جیبش هست یا نه
    شما باورتون میشه اون برگه مال چند سال پیش همش تو جیب مایلی کهن باشه
    کاملا مشخصه از قبل تو جیبش گذاشته تا بعد بازی حاشیه درست کنه
    من احتمال میدم میخواست افکار عمومی رو از روی تبانی داورها برداره

8. 9 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان دقت کردید صحبت های مایلی کهن که برگه مالیاتی رو که میخواست از جیبش در بیاره
    مال سال 87 بود فکر کنم
    طوری صحبت کرد که به بینده القا کنه مطمین نیست برگه تو جیبش هست یا نه
    شما باورتون میشه اون برگه مال چند سال پیش همش تو جیب مایلی کهن باشه
    کاملا مشخصه از قبل تو جیبش گذاشته تا بعد بازی حاشیه درست کنه
    من احتمال میدم میخواست افکار عمومی رو از روی تبانی داورها برداره
    قشنگ برای مصاحبه بعد از بازیش برنامه ریزی کرده بود
    به قول دایی نباید ظاهر رو دید
    همه دایی رو میشناسن یه آدم خشن که برای برد تا جای ممکن تلاش میکنه حتی وصله رعایت نکردن بازی ناجوانمردانه رو به جون میخره تا بازی رو ببره
    اما محاله برای بردن یه بازی زد و بند کنه چون نیازی بهش نداره
    چون بر خلاف آدمای فوتبالی ایران توی فیفا شناخته شده و صاحب جایگاه هست
    به همین خاطره که خودش خیلی محکم و با اراده دنبال ماجرای فساد داورا رو میگیره
    به همین خاطر هست که خیلی واضح از وزارت اطلاعات و قوه قضاییه میخواد که ورود کنن و به قول خودش اینجوری بعضیا گناهان دوره نوجوانیشون رو هم اعتراف میکنن
    دایی برای رسیدن به اینجا اینقدر تلاش کرده و تمرین کرده که هیچ کس نمیتونه داشته هاش رو زیر سوال ببره اونم کسی مثل مایلی کهن

دایی از مکتب ناصر حجازی شروع کرده و به اوج فوتبال اروپا یعنی فینال لیگ قهرمانان رسیده
    این آدم باید هم برای بعضی آقایون خطرناک باشه
    دایی اگر دستی توی پشت پرده داشت توی دوره های قبل که سرمربی پرسپولیس بود با کمک داورا یه لیگ رو میبرد یه دربی رو میبرد یه...
    نه اینکه گل سالم بازیکنش رو هم توی دربی با کمک اون کمک داور معروف نبینن تا با خیانت یه مدافع ظاهرا پرسپولیسی دقیقه نود اون بازی رو ببازه

مثل روز برام روشنه که این اتفاقات رو هم ماست مالی میکنن با قربانی کردن امثال مولایی و بستن راه به روی کسایی که میخوان پشت پرده رو لو بدن

فقط به این بخش از حرفای عابدینی توجه کنید:
    عابديني درباره مسئله تباني داوران و صحبت‌هايي که در اين باره در اين جلسه مطرح شده است، خاطرنشان کرد: حيف است که فوتبال‌مان را به خاطر اشتباه داوران زير سوال ببريم. روز گذشته بحث‌هاي ريز و درشتي صورت گرفت و عنوان کرديم زير 3 درصد مشکلات و گرفتاري در فوتبال‌مان وجود دارد. در داوري هم 99 درصد هم به اشتباهات داوري برمي‌گردد.

وي ادامه داد: در اين جلسه برخي نمي‌پذيرفتند که زير 3 درصد مشکل داريم و معتقد بودند بالاي 30 درصد در فوتبال ما اشکالاتي وجود دارد. من و امير قلعه‌نويي اين مسئله را رد کرديم و ادعاي آنها را قبول نداشتيم.
    یا جناب علیپور که خیلی واضح بود داشت برای کسایی که احیانا میخوان بعضی مسائل رو لو بدن شاخ و شونه میکشید

بیش از 50 درصد فوتبال ایران فاسده و این رو بچه مدرسه ایها هم میدونن
    توی این 50 درصد هم استقلالی هست هم پرسپولیسی هم سپاهانی هم تراکتوری و...
    اما دایی توی اینا نیست حاضرم با مدرک بحث کنم
    Last edited by +ali; 08-10-2013 at 14:17.

10. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حقيقي: کي‌روش من را هم ببيند

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من هميشه براي امير قلعه نويي احترام قائلم اما روزي شاگرد او مي‌شوم که در استقلال نباشد.

رضا حقيقي اظهار داشت: افتخار مي‌کنم اين شانس نصيبم شد که پيراهن پرسپوليس را بر تن کنم و همچنين جا دارد از رويانيان و دايي که برخوردهاي خوبي با من داشتند تقدير و تشکر ويژه‌اي کنم.

به گزارش فارس،وي افزود: شايد از برخي مسائل ناراحت بودم اما هيچ ربطي به باشگاه و دايي و رويانيان نداشت بلکه دليلش حاشيه‌اي بود که برايم درست کرده بودند.

حقيقي ادامه داد: بالاتر از خدا و قرآن مجيد چيز ديگري نداريم، من هنوز هم خداي بزرگ را قسم مي‌خورم که کارتي که گرفته بودم به عمد نبود و هيچ ربطي به عروسي برادرم نداشت. اين را خود دايي و رويانيان هم مي‌دانند اما برخي‌ها برايم حاشيه درست کردند.

هافبک قرمزپوشان تاکيد کرد: چند هفته مسائلي پيش آمد که کار را براي من سخت کرد اما هواداران فهيم پرسپوليس بدانند که من افتخار مي‌کنم در اين تيم شاگردي دايي را مي کنم.

حقيقي تصريح کرد:شايد براي هر فوتباليستي سخت باشد که نيمکت نشين باشد اما من در اين باره حتي با خود دايي و رويانيان نيز به همراه نماينده‌ام حرف زديم و به جمع بندي‌هاي خوبي رسيديم، ما همه بايد کمک کنيم تا دايي بتواند با استفاده از ابزارهاي خود در تيم پرسپوليس بعد از چند سال به قهرماني برسيم.

وي افزود: راستش را بخواهيد موقعي که در فجر بودم دوست داشتم با دو مربي کار کنم، يک دايي بود و يکي قلعه نويي. حالا به آرزويم يعني کار با دايي رسيدم و هرگز دوست ندارم اين شانس خوب را از دست بدهم به همين دليل سعي مي‌کنم بهترين عملکردم را داشته باشم تا دوباره نظر دايي را جلب کنم.

وي درباره اظهارات اميري معاون باشگاه استقلال که گفته حقيقي را نمي‌خواهيم گفت: من به اين آقاي محترم مي‌گويم که من اصلا به استقلال فکر نمي‌کنم، هميشه براي استقلال آرزوي موفقيت مي‌کنم و انشالله بتواند به هدفش برسد.در آن تيم براي من امير قلعه نويي اهميت زيادي دارد و برايم قابل احترام است پس خواهش مي‌کنم برخي آقايان درباره من حرف نزنند، وقتي که آدم 100 مي‌شود چرا بايد دنبال 99 برود، من الان در پرسپوليس بازي مي‌کنم که با هواداران خونگرم و کادر فني‌اش نمره 100 دارد، پس چرا بايد دنبال 99 بروم، البته احترام قلعه نويي هميشه بر من واجب است.

وي افزود: وقتي در پيام يا فجر بودم به قلعه نويي احترام مي‌گذاشتم. تنها روزي شاگرد ايشان مي‌شوم که در استقلال نباشد اما نمي‌دانم که اين آقاي معاون چطور به خود اجازه داده که درباره من که بازيکن پرسپوليس هستم اين طور حرف بزند، البته من هيچ وقت به استقلال توهين و بي‌احترامي نمي‌کنم و براي اين تيم آرزوي موفقيت دارم، اميدوارم که اين آقا نيز درباره بازيکنان پرسپوليس حرفي نزند.

هافبک قرمزپوشان در ادامه صحبت‌هايش تاکيد کرد: به نظرم در چند وقت اخير اين بازيکنان تيم‌هاي ديگر بودند که چراغ سبزي براي حضور در پرسپوليس نشان دادند نه من، من دوست دارم به دومين آرزويم بعد از شاگردي دايي برسم، اما روزي دوست دارم با قلعه نويي کار کنم که در استقلال نباشد. تا وقتي که پرسپوليس من را بخواهد بدون هيچ قيد و شرطي در خدمت اين تيم هستم.

حقيقي در مورد دعوت نشدنش به اردوي تيم ملي گفت: من باز هم به نظر کي‌روش احترام مي‌گذارم و تا آخرين ليست جام جهاني تلاش مي‌کنم، رفتن من و بازي در جام جهاني ورق و سرنوشت زندگي‌ام را عوض مي‌کند پس بايد از کي‌روش بخواهم که من را ببيند.

اين بازيکن خاظر نشان کرد: مي‌خواهم در جام جهاني باشم. هميشه طبق وظيفه‌اي که داشتم به نظر ايشان احترام گذاشتم و هيچ منتي هم نيست چون من يک بازيکن هستم اما فقط خواهش مي‌کنم او که خودش من را به تيم ملي آورد، من را نگاه کند. به پرسپوليس آمدم، پيشرفت کردم نه پسرفت اما متاسفانه نتوانستم اين بار لباس تيم ملي را باز هم بپوشم.

حقيقي ادامه داد: البته برخي‌ها حرف هايي که مي‌زنند، باور نمي‌کنم. کي‌روش بزرگترين مربي است که به ايران آمده، او در تيم‌هاي منچستر و رئال بوده و قطعا حق رابه حقدار مي‌دهد. پوشيدن پيراهن تيم ملي براي هر بازيکني مثل من يک افتخار است که اميدوارم در جام جهاني اين افتخار نصيبم شود.

12. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حقيقي: کي‌روش من را هم ببيند
    نه داداش نمیبینه یعنی بعضیا دستشونو گرفتن روی چشمای کی روش بنده خدا گناهی نداره
    کلا هافبک دفاعی در تیم ملی فعلا پست غیر قابل دسترسی هستش خودشو ناراحت نکن
    توی این فوتبال بیمار مافیای تیم ملی از همه قوی تره

به خدا اگه صادقیان و بنگر افت کنن نباید تعجب کنیم به خصوص بنگر
    آخه توی این سن با این آمادگی توی سال جام جهانی داره بازی میکنه فقط به این امید که آخر فوتبالش بره جام جهانی اما دعوت نمیشه هیچ کسی هم ازش حمایت نمیکنه
    حتی دایی یا رویانیان
    دیگه با چه انگیزه ای بازی کنه وقتی به جاش مدافعای عشق سوتی میرن تیم ملی
    خیلی دلم براش میسوزه واقعا مظلوم واقع شد و در کمال تعجب حتی پرسپولیسیا هم ازش حمایت نکردن

14. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حقيقي به کازان رفت

عليرضا حقيقي به دلايل نامشخصي به کازان روسيه سفر کرد.

عليرضا حقيقي، دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس به مدت دو روز در تمرينات اين تيم غايب است.

به گزارش فارس،از همين رو مشخص شد که عليرضا حقيقي سفري به روبين‌کازان روسيه بنا بر دلايل نامشخصي داشته است.

در خصوص سفر او بحث‌هاي زيادي مي شود و مشخص نيست که آيا حقيقي اصلا قصد بازگشت به ايران را دارد يا خير؟ قرار است تا 3 روز آينده تکليف نهايي حقيقي مشخص شود.

پرسپوليس-ذوب‌آهن ساعت16فردادر درفشي‌فر

تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب‌آهن اصفهان فردا در ديداري دوستانه به مصاف يکديگر خواهند رفت.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس و بنا بر اعلام مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس اين ديدار دوستانه فردا چهارشنبه از ساعت 16 در محل مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار خواهد شد.

پرسپوليس در حالي در اين بازي حضور پيدا مي‌کند که علاوه بر غيبت 9 بازيکن ملي‌پوش،چند بازيکن مصدوم دارد. فرشاد قاسمي و عباس‌زاده نفراتي هستند که منتظر تعيين وضعيت خود توسط کادرپزشکي هستند.

16. 3 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عنوان کرديم زير 3 درصد مشکلات و گرفتاري در فوتبال‌مان وجود دارد. در داوري هم 99 درصد هم به اشتباهات داوري برمي‌گردد.

وي ادامه داد: در اين جلسه برخي نمي‌پذيرفتند که زير 3 درصد مشکل داريم و معتقد بودند بالاي 30 درصد در فوتبال ما اشکالاتي وجود دارد. من و امير قلعه‌نويي اين مسئله را رد کرديم و ادعاي آنها را قبول نداشتيم.
    این درصدها رو از کجا میارن؟
    مساله ای رو حل کردن یا از داستانی مطلعن که حالا آمارش رو میگیرن؟

18. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این درصدها رو از کجا میارن؟
    مساله ای رو حل کردن یا از داستانی مطلعن که حالا آمارش رو میگیرن؟
    جالبتر از درصدهای به قول شما مبهم اینه که این دو نفر خیلی قاطعانه همین درصد رو هم رد میکنن و قاطعانه درصد خودشونو اعلام میکنن
    رفتن مجلس به جای چاره جویی نشستن درصد بازی کردن

20. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •