تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 269 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض حادثه وحشتناک برای یک استقلالی

این هفته رو به پایان اگرچه با پیگیری رویدادهای زیادی در رشته‌های مختلف و اتفاقات مهمی مانند مصدومیت شدید فریدون زندی و ناکامی استقلال از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا همراه بود اما به همان اندازه و چه بسا بیشتر هم شاهد جابه‌جایی‌ها و انتصاب‌های جدید از سوی متولی ورزش ایران یعنی سرپرست وزارت ورزش و جوانان بود.

جام ورزشی، این هفته رو به پایان اگرچه با پیگیری رویدادهای زیادی در رشته‌های مختلف و اتفاقات مهمی مانند مصدومیت شدید فریدون زندی همراه بود.
    آنچه در این طول این هفته خبرساز شد، مربوط به مصدومیت شدید فریدون زندی در لیگ ستارگان می‌شد که منجر به دوری چند ماهه این بازیکن از میادین و البته جایگزین شدن مجتبی جباری به جای وی در تیم الاهلی قطر شد. ضمن اینکه شاید بتوان یکی از خوش‌ترین اخبار این هفته را هم به بهبود نسبی کوروش باقری و مرخص شدن وی از بیمارستان مرتبط دانست.

مهمترین اتفاقات این هفت روز ورزش عبارت است از:

کوروش باقری از بیمارستان مرخص شد
    سرمربی تیم ملی وزنه‎برداری که ساعت 6 صبح اول مهرماه دچار ایست قلبی شده بود، پس از اینکه چند روز در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان پیامبران تحت نظر متخصص قلب قرار داشت، شنبه گذشته از بیمارستان مرخص شد. کوروش باقری اعلام کرده از این پس شاید نتواند به مانند گذشته در کنار تیم ملی باشد اما ارتباط خود را با این تیم به طور کامل قطع نخواهد کرد. تیم ملی وزنه برداری برای حضور در رقابت‎های جهانی لهستان آماده می‌شود.

زندی از میادین فوتبال دور شد
    در چارچوب هفته سوم رقابت‌های لیگ قطر و در جریان دیدار دو تیم الاهلی و معیذر که شنبه شب گذشته برگزار شد، فریدون زندی، بازیکن تیم الاهلی در دقیقه 80 به شدت دچار آسیب دیدگی شد. شدت این مصدومیت به حدی بود که بازی 6 دقیقه متوقف شد و در نهایت هم زندی به بیمارستان منتقل شد. به دنبال این آسیب دیدگی، فریدون زندی یکشنبه گذشته جراحی شد. بعد از این جراحی که سه ساعت طول کشید، پزشک جراح زندی گفت که "فریدون ممکن است مجددا به میادین فوتبال برگردد ولی این اتفاق قطعا در دوره زمانی کمتر از شش ماه رخ نخواهد داد". آسیب دیدگی فریدون زندی شباهت زیادی با مصدومیت جبرئیل سیسه فرانسوی و هنریک لارسون سوئدی داشت.
    مصدومیت فریدون زندی، این بازیکن را برای مدت چند ماه از میادین فوتبال دور کرد

مخالفت مسئولان جهانی با حضور دو جودوکار ایرانی در تیم ملی لبنان
    در پی حضور دو جودوکار نوجوان ایرانی در لبنان به منظور حضور در تیم ملی این کشور، فدراسیون جودو با ارسال نامه‌ای به فدراسیون جهانی ضمن اعلام اعتراض به عملکرد غیرمتعارف مسئولان فدراسیون جودو لبنان، نارضایتی خود را از حضور این دو جودوکار در این کشور اعلام کردند. در همین راستا فدراسیون جهانی جودو با ارسال نامه‌ای به لبنان اعلام کرد دو جودوکار ایرانی نمی‌توانند برای این کشور مبارزه کنند. این خبر سه شنبه گذشته اعلام شد.

جباری به تیم الاهلی قطر پیوست
    پس از مصدومیت فریدون زندی، بازیکن ایرانی تیم الاهلی قطر، مسئولان این باشگاه مذاکرات خود را با مجتبی جباری، بازیکن تیم سپاهان آغاز کردند و در نهایت با این بازیکن تا پایان فصل جاری به توافق رسیدند. خبر انتقال جباری به الاهلی قطر در حالی سه شنبه منتشر شد که این بازیکن امسال در سپاهان بازی می‌کرد ولی بعد از گذشت چند هفته از حضور در تمرینات این تیم خودداری کرد و به تهران بازگشت. این برای اولین بار است که جباری به یک تیم خارجی می رود و لژیونر می شود.

پیروزی‌های تیم ملی والیبال در آسیا
    تیم ملی والیبال که به منظور شرکت در هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا به امارات سفر کرده است، چهار دیدار ابتدایی خود در این مسابقات را با پیروزی پشت سر گذاشت. این تیم در مرحله مقدماتی تیم‌های قزاقستان و کویت را با شکست مواجه کرد. ملی‌پوشان والیبال کشورمان مرحله دوم مسابقات قهرمانی آسیا را هم با پیروزی مقابل عراق آغاز کردند. آنها در چهارمین دیدار خود روز چهارشنبه به مصاف کره‌جنوبی رفتند که طی آن به برتری 3 بر یک دست یافتند. تیم ملی والیبال امروز در ادامه مسابقات قهرمانی آسیا و در مرحله یک چهارم نهایی برابر لبنان به میدان می‌رود.

حذف استقلال در تهران
    دیدار برگشت تیم‌های استقلال و اف‌سی سئول کره‌جنوبی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار شد و طی آن نماینده کشورمان در حضور تماشاگران زیادی که به ورزشگاه آمده بودند با نتیجه تساوی 2 بر 2 متوقف شد. این در حالی است که استقلال در دیدار رفت که در کره جنوبی برگزار شد با دریافت دو گل نتیجه را واگذار کرده بود. بدین ترتیب استقلال در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل اف سی سئول کره جنوبی متحمل شکست 4 بر 2 شد و از حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند تا از رسیدن به سومین ستاره قهرمانی در آسیا دور شود.

2. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دیروز بعد بازی من خوشحال بودم و یک درصد هم ناراحت نشدم به خاطر باختمون شاید با این امکانات خودمو راضی کرده بودم که مقام سومی هم خوبه

یا من بی غیرتم یا بعضی هوادارای استقلال توقعشون بالاست . ولی الان که فکر میکنم به استقلال حسودیم میشه که یه همچین هوادارای با تعصب و غیرتی داره

4. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولین مقام که آسیایی بود دشت شد : سومی آسیا ... حالا پیش به سوی لیگ و جام حذفی که هنوزم که هنوزه مطمئنم توی ایران 2 تا جام به یه تیم نمیدن اما لیگ رو میدونم برای خودمونه
    ببخشید از کی تا حالا توی تورنمنتی که بازی رده بندی برگزار نمیشه رده ی سوم و چهارم رو مشخص میکنن ؟؟؟!!! اونم بر حسب تفاضل گل ؟؟؟!!!!!!!!

با این حساب باید بگیم که رئال مادرید هم فصل قبل سوم اروپا شد و بارسلونا چهارم اروپا چون مادرید 4-3 باخت به دورتموند و بارسا 7-0 به بایرن ؟؟؟!!!

بعد ملی قضیه سر جاش ، باعث افتخاره همه ی ایرانیا باید باشه که استقلال توی آسیا تا نیمه نهایی رسید و سربلند هم در دیدار برگشت باخت و با سربلندی حذف شد از تورنمنت ، ولی این مقام سازی ها کل قضیه رو لوث میکنه متاسفانه /

6. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

برای اون دو تا مقام سومی که استقلال بدست آورده بازی های رده بندی انجام شده ولی نمی دونم چرا دیگه بازی رده بندی انجام نمیشه

.
    Last edited by king of the kings; 04-10-2013 at 11:49.

8. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض قلعه نویی علیه کمیته انضباطی

امیر قلعه نویی این گلایه ها را بازهم ادامه خواهد داد. سرمربی استقلال از تصمیم گیری های کمیته انضباطی به شدت ناراحت است و این تصمیم گیری ها را به نوعی تبعیض میان تیم ها می داند...

به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی معتقد است که این روزها آستانه تحملش کم شده است. سرمربی استقلال می گوید:« این موضوع را قبول دارم و باید صبرم را بیشتر کنم اما وقتی پیش از شروع لیگ می‌گویند که می‌خواهند قلعه نویی را زمین بزنیم و برای اولین بار از تیمی که من سرمربی آن هستم امتیاز کم می‌کنند، چه کار می‌توانم انجام دهم.» قلعه نویی پیرامون بخشش کارت زرد میثم حسینی هم توضیحاتی داد:« من از بخشیده شدن کارت قرمز میثم حسینی خوشحالم اما چرا پنالتی که در بازی با تراکتور مقابل استقلال گرفته شد، حسن زاده ورود نکرد و کارت حاج صفی را نبخشید؟ آن صحنه را هم همه دیدند.»

سرمربی استقلال با انتقاد از تصمیم های کمیته انضباطی ادامه داد:«کمیته انضباطی یک ساعت قبل از بازی با اف سی سئول رای به محرومیت من می‌دهد، این معنی‌اش چه می‌تواند باشد؟ ما سه بازی را به اشتباه داوری باختیم، اما صحبت من این است که شما گزارش جلال مرادی ناظر بازی را نشان دهید و اگر تخلفی کردم ناظر یا داور بازی باید برخورد کند، اما کمیته انضباطی مرا محروم می‌کند.» قلعه نویی در پایان حرف هایش گفت:«

در حالی که بعد از جدایی من از تیم ملی بیشترین انتقادها را به من داشت، اما چون صحبت‌های آنها نقد و بررسی بود من هم چیزی نگفتم. در جاهایی ترور شخصیت صورت می‌گیرد تیم ما هم مشکلات زیادی دارد حالا اگر شما به جای من باشید سعه صدرتان باز هم بالا می‌رود؟!»

+

خوشحالی تبریزی‌ها از حذف استقلال از آسیا

هواداران تراکتورسازی قبل از شروع مسابقه علیه استقلال شعار سر دادند
    قانون آنلاین- هواداران تراکتورسازی تبریز شاید به این دلیل که هنوز از امیر قلعه‌نویی کینه دارند و او را نبخشیده‌اند در بازی تیمشان در ورزشگاه تختی تهران که به برد دو بر یک تراکتور مقابل راه‌آهن منجر شد خوشحالی خود را بابت حذف استقلال از آسیا ابراز کردند.

البته آنها هم در رقابت‌های این فصل لیگ قهرمانان اروپا با استقلال از مرحله گروهی شروع کردند اما نتوانستند با تونی به مراحل بالاتر راه پیدا کنند. هواداران تراکتورسازی قبل از شروع مسابقه علیه استقلال شعار سر دادند و به نوعی به حذف این تیم از لیگ قهرمانان آسیا کنایه زدند.

10. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بدون شرحــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ.......................... .........

12. 13 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

بدون شرحــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ.......................... .........

خیلی مطلب بجا و دردناکی رو مطرح کردی ، دمت گرم.
    تو چند تا سایت ورزشی علنا بعد از نرفتن استقلال به فینال ، دوستانمون گفتن:
    "لذتی که در باخت استقلال هست، در برد پرسپولیس نیست"!!!
    یعنی شبانه روز خدا خدا میکردن که حذف شیم و براشون کری نخونیم.
    این چیزا باید فرهنگ سازی بشه چه واسه ابی ها چه قرمزها.
    در بازی بین المللی که نباید کل کل داخلی داشته باشیم.
    خیلی از ما هوادارن استقلال به قرمزها سرکوفت زدیم وکری خوندیم،
    اونا هم از ناراحتی ، ارزوی باخت و حذف مارو داشتن.
    هنوزم که هنوزه قرمزها با افتخار تمام از حذف استقلال ابراز خوشحالی میکنن.
    شاید واقعا رفتار من استقلالی در بردهای استقلال درست نبوده.
    انقدر کری خوندم که طرف جبهه مخالف گرفته

هر دو رفتار اشتباه بود. باید یاد بگیریم که تو بازی بین المللی فقط جنبه ملی مطرحه،
    هر تیم باشگاهی از ایران افتخاری کسب کنه برای همه هست و نباید این بردها نتیجه عکس در اتحاد ما داشته باشه.
    تا وقتی که این موضوع رو درک نکنیم ، موفقیتی نصیب ایران نمیشه

14. 13 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

خیلی مطلب بجا و دردناکی رو مطرح کردی ، دمت گرم.
    تو چند تا سایت ورزشی علنا بعد از نرفتن استقلال به فینال ، دوستانمون گفتن:
    "لذتی که در باخت استقلال هست، در برد پرسپولیس نیست"!!!
    یعنی شبانه روز خدا خدا میکردن که حذف شیم و براشون کری نخونیم.
    این چیزا باید فرهنگ سازی بشه چه واسه ابی ها چه قرمزها.
    در بازی بین المللی که نباید کل کل داخلی داشته باشیم.
    خیلی از ما هوادارن استقلال به قرمزها سرکوفت زدیم وکری خوندیم،
    اونا هم از ناراحتی ، ارزوی باخت و حذف مارو داشتن.
    هنوزم که هنوزه قرمزها با افتخار تمام از حذف استقلال ابراز خوشحالی میکنن.
    شاید واقعا رفتار من استقلالی در بردهای استقلال درست نبوده.
    انقدر کری خوندم که طرف جبهه مخالف گرفته

هر دو رفتار اشتباه بود. باید یاد بگیریم که تو بازی بین المللی فقط جنبه ملی مطرحه،
    هر تیم باشگاهی از ایران افتخاری کسب کنه برای همه هست و نباید این بردها نتیجه عکس در اتحاد ما داشته باشه.
    تا وقتی که این موضوع رو درک نکنیم ، موفقیتی نصیب ایران نمیشه
    حرفاتو کاملا قبول دارم ، خیلی قشنگ گفتی !
    زمانی که منه استقلالی بعد از بردهام میام مقام و ستاره و رتبه ی جهانی رو به سر تیم رقیب میکوبم نباید انتظار
    داشته باشم که تو بازی هایی که مسئله ی رنگ مطرح نیست و حالت ملی داره ، تیم رقیب بیاد از تیمم حمایت کنه
    چون میدونه بعد از اینکه موفقیت ها حاصل شد ، دوباره همین مقام و ستاره و رتبه رو میخوام بکوبم سرتیمش ....

16. 5 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

عشق است استقلال قهرمان

18. 4 کاربر از abbas3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

ببخشید از کی تا حالا توی تورنمنتی که بازی رده بندی برگزار نمیشه رده ی سوم و چهارم رو مشخص میکنن ؟؟؟!!! اونم بر حسب تفاضل گل ؟؟؟!!!!!!!!

با این حساب باید بگیم که رئال مادرید هم فصل قبل سوم اروپا شد و بارسلونا چهارم اروپا چون مادرید 4-3 باخت به دورتموند و بارسا 7-0 به بایرن ؟؟؟!!!

بعد ملی قضیه سر جاش ، باعث افتخاره همه ی ایرانیا باید باشه که استقلال توی آسیا تا نیمه نهایی رسید و سربلند هم در دیدار برگشت باخت و با سربلندی حذف شد از تورنمنت ، ولی این مقام سازی ها کل قضیه رو لوث میکنه متاسفانه /
    سروش جان هر پرسپولیسی جز تو بود که من جواب نمیدادم اما شما حسابت جداس از کی تا حالاش رو من نمیدونم اما تا حالا فوتبال بدون جدول و رده بندی ندیدم حالا شاید مدل جدیدی هست که بعضی از دوستانی که نمیتونن این مقام رو ببینن اختراع کردن !!

توی فوتبال کنار هر تیمی یه عدد و مقامی نوشته میشه . تیمی که میره آسیا شرطش برای آسیایی شدن چیه ؟ اینی که توی کشور خودش طبق اسانامه Afc اول تا n ام شده باشه یا توی بازیهای حذفیش مقام بیاره . با چی سر و کار داریم ؟ یه عدد !

وقتی قرعه کشی انجام میشه و تیم های توی جدول گروهی قرار میگیرن کنار هر تیم یه عدد نوشته به عنوان رتبه توی اون جدول که از اول تا چهارم تعریف شده . تیمی بدون رتبه دیدی ؟! تیمی که اول و دوم شه میره مرحله بعد تیم سوم و چهارم هم حذف میشه ...

حالا میرسیم به 4 تا تیم نهایی . داریم میگیم 4 تا تیم برتر آسیا . یعنی تیم اول - تیم دوم - تیم سوم - تیم چهارم . غیر از اینه ؟ اگه بخوایم طبق صحبت شما بریم جلو باید بگیم تیم اول - تیم دوم - تیم بی رده - تیم بی رده !!!همچین چیزی توی فوتبال تعریف نشدن !! 2 تا تیم میرن فینال یکی بازی رو میبره و قهرمان میشه اونی که باخته نایب قهرمان . 2 تا میمونن برای رده های سوم و چهارم . حالا یا بازی بین این تیم ها انجام میشه و از اونجا سومی و چهارمی مشخص میشه یا بازی انجام نمیشه و از روی آمار و ارقام و برد و باخت و تفاضل باید تشخیص داده شه کدوم تیم سوم شده کدوم چهارم و این آمار و ارقام هم فقط مربوط به بازیهای نیمه نهاییشونه نه تاریخچه ی آسیا و بالا اومدنشونو ... فقط و فقط مربوط به بازیهای نیمه نهاییشون !! و حتما این قضیه باید مشخص شه که ما یه تعریفی از 4 تیم آسیا داشته باشیم . وگرنه اصلا هیچ رقابت و لیگی توی هیچ جای دنیا برگزار نمیشد اگه قرار باشه آخر سر ما نفهمیم کنار تیممون چه عددی قرار میگیره و مقاممون چی میشه !!

خوب مسلمه سوم شدن استقلال توی آسیا باعث تاسف خیلیا میشه من که نباید پاسخگوی تاسف بعضی دوستان باشم اما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !! همینایی که تاسف میخورن توقع دارن کسی سوال کرد استقلال توی آسیا چندم شد من بهش جواب بدم تا 4 تا تیم آخر رفتیم اما فینال نرفتیم !!! دوباره تکرار میکنه خوب عزیزم چندم شد ؟ بگم نمیدونم دیگه 2 تا تیم رفتن فینال 2 تا تیم موندن ما اون تیماییم که موندیم حالا چندم و اینا نداره!!!من نمیتونم اینجوری جواب بدم با دلیل و مدرک میگم سوم شد
    Last edited by Mohammad.F.M; 04-10-2013 at 22:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •