تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 138 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پائولینیو هافبک دفاعی مثل ماکه له له، اسین چند سال پیش یا همین ماتیچ نیست، جلوتر از هافبک دفاعی بازی میکنه، گرچه هافبک دفاعی هم میتونه بازی کنه ولی برای اون پست، ماتیچ عالیه و چلسی احتیاج به کسی داره که نسبت به ماتیچ جلوتر بازی کنه و کمی هم بازی سازی بتونه بکنه. کوکه هم به نظر من پست اصلیش هافبک وسطه، ولی چپ و راست هم بازی میکنه و تو اتلتیکو به خاطر نبود هافبک های چپ و راست خوب و داشتن چند هافبک وسط خوب، سیمئونه از کوکه بیشتر تو چپ و راست استفاده میکنه. البته در هر صورت پوگبا از هر دوشون بهتره و برای بازی کنار ماتیچ عالیه.
    در ضمن سيمئونه خيلي چرك بازي ميكنه تيماش

Sent from my iPad using Tapatalk HD

2. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در ضمن سيمئونه خيلي چرك بازي ميكنه تيماش

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    آره، میدونم. مورینیو هم خوب اتوبوسی بازی میکنه تیمش و بین چرکی و اتوبوسی، من چرکی رو ترجیح میدم .
    حالا بحث مربی رو که باید بیخیال بشیم فعلا چون این فصل رو هم فرصت میدن به مورینیو و فعلا نمیره، فقط امیدوارم خرید های خوبی داشته باشه. این تیم به شدت به یک مهاجم، یک هافبک وسط و یک دفاع چپ احتیاج داره.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه بحثی رو که همه فراموش کردن اینه که دفاع جزوی از فوتباله، هجوم یه هنره، در مقابل دفاع هم یه هنره، یه تیم ممکنه اوضاع هجومی خوبی داشته باشه و خیلی قشنگ هجومی بازی کنه، یه تیم ممکنه اوضاع دفاعی خوبی داشته باشه و رو دفاع تمرکز کنه
    دفاعی بازی کردن ضد فوتبال نیست، گاز گرفتن و با دوش رفتن تو شکم حریف ضد فوتباله
    یادمون باشه

5. 8 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كوكه بازيش ربطي به پوگبا نداره...كوكه هافبكً راست و چپ هست.پوگبا هافبك وسط و پائولينيو هافبك دفاعي

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    البته این براساس خبر منبعی که ذکر کردم بودش نه اینکه من نظر خودم اینه
    منظور از Box to box فکر می کنم به هافبک هایی گفته میشه که هم توی حمله هم توی دفاع عالین و به اصطلاح هم توی باکس خودشون هم توی باکس حریف عالی ظاهر میشن
    در حال حاضر فکر می کنم یحیی توره و ویدال بهترین بازیکنای به این شکل هستن
    ولی پوگبا میشه گفت آینده دارتر به نظر می رسه و می تونه در آینده از اونا جلو بزنه
    در مورد پائولینیو بازیکن خیلی خوبیه و حداقل از امثال میکل خیلی بهتره ولی باز خیلی تاپ نیست و میشه با خرج بیشتر یه هافبک بهتر گرفت

+

یکمی تیم رو بررسی کنیم فکر کنم به این نتیجه برسیم با رفتن لوئیز ضرر خاصی نکردیم و حتی شاید به بازیکنای دیگه بیشتر بازی برسه
    تری و کیهیل که احتمالا زوج اصلی دفاعن روی نیمکت هم کالاس و همین طور زوما هستن که هر دو جوون و با انگیزن به اضافه ایوانوویچ که می تونه بعضی بازی ها دفاع وسط بازی کنه
    با این شرایط توی دفاع وسط کسری خاصی دیده نمیشه و شاید مثلا فقط یه دفاع وسط جوون دیگه هم خریده بشه مثل استونز از اورتون
    Last edited by vahidgame; 24-05-2014 at 21:57.

7. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

منظور از Box to box فکر می کنم به هافبک هایی گفته میشه که هم توی حمله هم توی دفاع عالین

+

یکمی تیم رو بررسی کنیم فکر کنم به این نتیجه برسیم با رفتن لوئیز ضرر خاصی نکردیم

فکر کنم منظور قدرت انتقال بازی از فاز دفاع و حمله باشه. کسی که بتونه جریان بازی تیم رو تغییر بده. یعنی با حرکتش بقیه رو هدایت کنه.
    +
    لوئیز چند سالش بود؟ اگه 27 به بالا بود که فروشش با این قیمت سود خالص هست. ولی فکر کنم حدودای 25 سالش بود. باز هم پول خیلی خوبی براش گرفتن. ولی فکر کنم حتماً باید یه دفاع آخر دیگه بگیرن چون به هر حال مصدومیت و محرومیت پیش میاد و البته تری هم داره پا به سن میزاره. اگه بتونن یه دفاع خوب مثلا با 20 تا بگیرن قشنگ از این تو پول یه فوروارد یا هافبک رو در آوردن. و مورینیو هم که استاد به کارگیری بازیکنهای خوب و با قیمت مناسبه.

9. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهترين نمونه براي باكس تو باكس همون فرانك لمپارد هستش..مثل اينكه مو ميخواد به واران پيشنهاد بده

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

11. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یکمی تیم رو بررسی کنیم فکر کنم به این نتیجه برسیم با رفتن لوئیز ضرر خاصی نکردیم و حتی شاید به بازیکنای دیگه بیشتر بازی برسه
    تری و کیهیل که احتمالا زوج اصلی دفاعن روی نیمکت هم کالاس و همین طور زوما هستن که هر دو جوون و با انگیزن به اضافه ایوانوویچ که می تونه بعضی بازی ها دفاع وسط بازی کنه
    با این شرایط توی دفاع وسط کسری خاصی دیده نمیشه و شاید مثلا فقط یه دفاع وسط جوون دیگه هم خریده بشه مثل استونز از اورتون
    کرت زوما به احتمال خیلی زیاد، یک فصل دیگه قرضی تو سنت اتین میمونه و نمی یاد چلسی برای فصل بعد. تری هم با توجه به سنش، نباید روش به عنوان گزینه همیشگی حساب کرد. البته اگه یک دفاع چپ بگیره، آزپیلی راست بیشتر بازی میکنه و ایوانویچ هم بیشتر میره دفاع وسط، به نظر من که یک دفاع وسط خوب هم بگیره بد نیست. واران خیلی خوبه ولی بعید میدونم رئال فروشنده باشه.
    Last edited by Sepehr SS; 25-05-2014 at 11:44.

13. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پاري‌سن‌ژرمن پيتر چِک را هم مي‌خواهد

پس از جذب داويد لوئيز باشگاه پاري‌سن‌ژرمن فرانسه خواهان جذب دروازه‌بان 32 ساله چلسي است.

پس از اينکه باشگاه پاري‌سن‌ژرمن موفق شد در ازاي 50 ميليون پوند بر سر انتقال داويد لوئيز برزيلي با چلسي به توافق برسد حالا رسانه‌هاي انگليسي خبر دادند که قهرمان لوشامپيونه جذب پتر چِک، دروازه‌بان آبي‌پوشان لندني را هم در برنامه خود دارد.

البته ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي با جدايي چک از استمفوردبريج مخالف است، دروازه‌باني که در دهه گذشته مرد اول محافظت از دروازه آبي‌پوشان لندني بوده است. در صورت جدايي احتمالي چِک از چلسي احتمال بازگشت تيبا کورتوا، دروازه‌بان آبي‌پوشان که در حال حاضر به طور قرضي براي اتلتيکو بازي مي‌کند، به اين تيم بسيار است.

آقاي خاص هم بي‌صبرانه مشتاق بازگشت کورتوا 22 ساله است که در قهرماني اين فصل اتلتيکو در لاليگا و نايب قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا نقشي بسزا داشت.

همچنين گفته مي‌شود لوران بلان، سرمربي پاري‌سن‌ژرمن علاقمند به حذف ادن اِزار، هافبک بلژيکي چلسي است که در فصل 14-2013 به عنوان بهترين بازيکن اين تيم انتخاب شد، هرچند او بارها از سوي مورينيو به دليل بي‌انضباطي مورد انتقاد قرار گرفت.

ورزش 3

پ .ن : پی اس جی امسال تصمیم گرفته حسابی چلسی را تضعیف کنه مثل پارسال که دست رو هر بازیکنی گذاشتیم اونا گرفتن!!

15. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پ .ن : پی اس جی امسال تصمیم گرفته حسابی چلسی را تضعیف کنه مثل پارسال که دست رو هر بازیکنی گذاشتیم اونا گرفتن!!
    به نظر من که خیلی هم داره کمک میکنه به چلسی. دادن 50 میلیون پوند برای لوییز که فصل بعد با توجه به حضور ماتیچ، کمتر بهش بازی میرسید یه غنیمت بزرگ برای چلسیه که فکر نکنم هیچکس چند ماه پیش باور میکرد که با فروش لوییز ۵۰ میلیون دست باشگاه بیاد. این پولو الان میشه خرج یه هافبک وسط خوب و یک دفاع وسط خوب کرد. حتما برای چک هم حاضرن 30 میلیون پوند بدن که در این صورت سریعا چلسی باید چک رو هم بده بهشون، وقتی کورتوا هست، میشه با اون پول هم بقیه پست ها رو تقویت کرد. میکل و تورس رو هم به پی اس جی کاش پیشنهاد بدن، شاید اونها رو هم نفری 30 میلیون پوند بخره PSG!

17. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

به نظر من که خیلی هم داره کمک میکنه به چلسی. دادن 50 میلیون پوند برای لوییز که فصل بعد با توجه به حضور ماتیچ، کمتر بهش بازی میرسید یه غنیمت بزرگ برای چلسیه که فکر نکنم هیچکس چند ماه پیش باور میکرد که با فروش لوییز ۵۰ میلیون دست باشگاه بیاد. این پولو الان میشه خرج یه هافبک وسط خوب و یک دفاع وسط خوب کرد. حتما برای چک هم حاضرن 30 میلیون پوند بدن که در این صورت سریعا چلسی باید چک رو هم بده بهشون، وقتی کورتوا هست، میشه با اون پول هم بقیه پست ها رو تقویت کرد. میکل و تورس رو هم به پی اس جی کاش پیشنهاد بدن، شاید اونها رو هم نفری 30 میلیون پوند بخره PSG!
    البته تیم نباید بدون اسطوره بمونه و تغریبا ستون فقرات تیم همین اسطوره ها هستن
    این اسطوره ها باید تو هر تیمی 3 یا 4 تا باشن مخصوصا اگه اسطوره تو اوج باشه
    کسایی مثل لمپارد و چک و تری رو باشگاه نباید به همین راحتی از دست بده مخصوصا چک که هنوزم توی اوجه و تا سی و هفت هشت سالکی هم میتونه بمونه
    بعضی چیزا قیمت ندارن

19. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •