فعلا که خبری در این مورد نیست و احتمال خیلی زیاد میمونه
فعلا که خبری در این مورد نیست و احتمال خیلی زیاد میمونه
چه خبر در موردش باشه چه نباشه، فعلا به درد یونایتد نمی خوره، اونموقع که باید میومد نیومد، حالا میخوان به زور بندازنش بیرون.
ماتا، هم بازیکن با اخلاقی هست و هم از لحاظ فنی به نظرم خیلی بیشتر از فابرگاس برا تیم ارزشمنده.
اگر بتونن این مدیرهای بی عرضه یه دفاع وسط و یه هافبک بازی ساز ایده آل بگیرن به نظرم کافیه.
البته بعلاوه ی چندتا بازیکن جوون آینده دار.
دیگه فقط همین مونده فابرگاس که چند سال قبل پیراهن منچستر یونایتد بعد اتمام بازی به زمین پرت کرده بود جذب بشه
تو دوران اوجش چی بوده که الانش باشه![]()
دیگه بی انصافی نکنید بازیکن خوبی هستش ولی حالا بخاطر دوستان باهاش صحبت میکنم بیخیال منچستر بشه![]()
کسی متن کامل مصاحبه پدر رایان گیگز رو نداره؟؟؟
مثل اینکه گفته: " پسر من، حتی یک حمام هم نمی تواند اداره کند. "
یه چیزایی گفته![]()
البته %70 هواداران در یک نظر سنجی خواهان سرمربیگری گیگز بوده اند:
محتوای مخفی: نمایش
کاوانی در حالیکه بجز منچستر حالا چلسی و من سیتی رو هم به عنوان خواهانش میبینه گفته که دوست داره به منچستر بیاد چون یونایتد همیشه جزو تیم های مورد علاقه اش بوده
از طرفی رونی گفته که دوست نداره فن خال به یونایتد بیاد و ممکنه با هم به مشکل بخورند
اگه این اتفاق بیفته که باز جریان دو سال پیش تکرار میشه و باز حاشیه رونی-مربی
با اینکه این بازیکن رو خیلی دوست دارم اما باید بدونه که بازیکنه و نباید در کار مربی و این حاشیه ها دخالت کنه.یجورایی مثل علی کریمی که خودشو دوست داریم اما حاشیه هاش رو نه
یاد این جمله میفتم که سرالکس گفته بود: نباید اجازه بدی بازیکن از تو (مربی تیم) بزرگتر بشه
Last edited by mohammad_87; 01-05-2014 at 01:17.
رونی از موقعیت بد ما استفاده کرد و حسابی باشگاه رو سرکیسه کرد.طوری که بعد از بازیش هم توی باشگاه یک سمت میگیره.
حالا قرار نیست بیاد توی همه چیز دخالت بکنه که!
یک کمی اقتدار تو باشگاه باشه بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش اسکای فوتبال، مقامات منچستر در حال رسیدن به توافقات اولیه با لوییز فن خال سرمربی فعلی تیم ملی هلند برای هدایت تیمشان هستند.
این روز ها بعد از شکست چلسی و انتقاد از آقای خاص،خبر سرمربی گری منچستر یونایتد به تیتر اول روزنامه های بریتانیا تبدیل شده است. انتظار می رود که تا هفته ی آینده وی به عنوان سرمربی باشگاه برای فصل بعد معرفی شود. همچنین لوییز فن خال خواهان ماندن رایان گیگز به عنوان دستیارش می باشد. گیگز هم اکنون به عنوان سرمربی موقت انتخاب شده و می تواند کمک زیادی به فن خال بکند. رایان گیگز در اولین دیدار خود با نووریچ توانست تیمش را به پیروزی ۴بر۰ برساند. سوال مهم این است که آیا او تمایلی برای کار کردن در کنار لوییز فن خال دارد یا نه؟
اگر فن خال با سران یونایتد به توافق برسد باید از همین الان به فکر خرید بازیکن برای این تیم باشد و این یعنی تداخل در سرمربی گری وی در تیم ملی هلند! ضعف خرید بازیکن بود که دیوید مویز را از الد ترافورد خارج کرد و فن خال مطمئنا نمی خواهد این مسئله را تکرار کند.
منبع:روزنامه های بریتانیا
فن خال قبلا سرمربی چه تیمایی بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)