بارسلونا - وایادولید - بدنبال هشتمین پیروزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب بارسا در حالی به مصاف وایادولید میرود که به دنبال هشتمین پیروزی خود در این فصل و رقم زدن یک شروع طوفانی دیگر است. بارسا تا به اینجای کار توانسته هفت بازی گذشته خود را با پیروزی پشت سر گذارد.
بازی امشب آخرین دیدار هفته هشتم است و پس از آن دومین دور اردوهای ملی آغاز میشود.
این دومین دیدار بارسا بدون حضور ستاره آرژانتینی خواهد بود. و این در حالی است که بارسا بازی گذشته را حتّی بدون حضور مسی با نتیجه ۱-۰ در خانه سلتیک پیروز شد.
مارتینو برای این دیدار ۱۸ بازیکن خود را فراخوانده. این دیدار بدون حضور مسی، آلبا، ماچرانو، کوئنکا، افلای و کاپیتان پویول خواهد بود. خبر خوش این است که کاپیتان بزودی و پس از وقفه بازیهای ملی به ترکیب تیم باز خواهد گشت.
مشکل بزرگ این فصل وایادولید مصدومان این تیم بوده که در این دیدار نیز ۷بازیکن مصدوم دارند.
این تیم با دو تساوی آخر خود در رده شانزدهم جدول لالیگا قرار دارد و تا کنون تنها دو بار در تاریخ لالیگا توانسته اند در کمپ نو بارسا را شکست دهند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
گفته میشد این طرح ، طرح خانه جدید لیونل مسی هست که توسط معمار بزرگ لوییس دگاریدو به سفارش لئو طراحی شده ، از بالا به شکل عدد 10 میباشد...!
ولی پدر لئو این خبر رو تکذیب کرد...!
آبیدال : "بارسا بهترین تصمیم ممکن را گرفت"
آبیدال از خانه ی جدیدش در موناکو با رادیوی اسپانیایی 'Cadena COPE' در مورد بیماریش و زندگیش در بارسلونا به گفت و گو پرداخت:
- در آن مدت احساس تنهایی نمیکردم. رابطه ی بازیکنان با من خیلی خوب بود. من تصمیم بارسلونا را درک کردم و به آن احترام میگذارم. آنها گفتند بعد از این بیماری طولانی این یک تصمیم حرفه ایست و من حس میکنم بهترین تصمیمی بود که می توانستند بگیرند
- در آن زمان از نظر پزشکی جای ریسک کردن نبود و اما اکنون همه ی تست های سلامت را با موفقیت پشت سر گذاشته و خود را یک انسان معمولی و سالم میدانم
- خوشبختانه درد نداشتم و در زمانی که دکتر به من اجازه میداد بازی میکردم چون میخواستم این راه (فوتبال) را ادامه دهم . خانواده ام موضوع را میدانستند اما در ابتدا هم تیمی هایم نمیدانستند. اما دیگر زمان آن فرا رسید که موضوع را با آنان در میان بگذارم چون باید دلیل بازی نکردنم را میدانستند و تیم در شرایط احساسی سختی قرار گرفت. به هر حال اکنون خوشحالم که بارسلونا روند پیروزی خوبی را بدست آورده
- پویول و بارترا باید مدافعان تیم باشند. "پویی" باید فیکس شود و بارترا کار خود را خوب بلد است. دیگر چرا بارسا باید به فکر مدافع دیگری باشد؟
- اگر فصل آینده در لیگ قهرمانان حضور یابیم از والدز میخواهم که به تیم ما بیاید . این تیم کاملا مناسب اوست.
تیترهای روزنامه الموندو ۵اکتبر
پسر مارتینو
سرمربی رهبری تیم را در نبود مسی به نیمار میسپارد
بارسا - وایادولید ۲۳:۳۰(به وقت یان)
تا تا : من هفتههای بحرانی را در اینجا تجربه میکنم
امروز مجمع عمومی باشگاه