تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 219 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

من هم مشکل پست بالایی رو دارم بعضی وقتها کابل شارژ میکنه ولی بعضی وقتها نه اولا اصلا شارژ نمیکرد ولی تازهگیا بیشتر شارژ میکنه

در آغاز فعالیت amiran12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل از گوشی نیست مشکل از انتن دهی گوشیه!
    گوشی نوکیا emergency call رو نشون نمیده ولی سونی اریکسون نشون میده!
    ممکنه که گوشیت چنج باشه یعنی سریالش اصلی نیست

داره خودمونی میشه Mahsa_883's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممکنه که گوشیت چنج باشه یعنی سریالش اصلی نیست
    این موضوع اصلا ربطی به چنج بودن یا نبودن گوشی نداره و مربوط به خطه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

نوشته شده توسط Mahsa_883 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل از گوشی نیست مشکل از انتن دهی گوشیه!
    گوشی نوکیا emergency call رو نشون نمیده ولی سونی اریکسون نشون میده!
    عزیزم آخه نوکیا .....؟؟!!!

در آغاز فعالیت amiran12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین مهسا اولا که من بهش گفتم ممکنه نگفتم صد در صد بعدش هم وقتی می گه با نوکیا مشکلی نداشته یعنی اینکه اشکال از خطوط نیستش و کرم از خود گوشیشه من دو ساله که کا 750 دارم و انتن دهی گوشی من مشکلی نداشته نتیجه اینکه گوشی این دوستمون یه چیزیش میشه

داره خودمونی میشه Mahsa_883's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین مهسا اولا که من بهش گفتم ممکنه نگفتم صد در صد بعدش هم وقتی می گه با نوکیا مشکلی نداشته یعنی اینکه اشکال از خطوط نیستش و کرم از خود گوشیشه من دو ساله که کا 750 دارم و انتن دهی گوشی من مشکلی نداشته نتیجه اینکه گوشی این دوستمون یه چیزیش میشه
    بله امکان داره!

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هيچكس نيست جواب اين موضوع رو بدونه؟
    خيلي مهمه برام!

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

3

]چرا هيچ كس جواب منو نميده بابا بخدا به كمك احتياج دارم
    من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید

فقط اين رو هم بگم كه اگر كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه زنگ زد بصورت نديد
    حتي ميشه موسيقي گزاشت چون همه منوشو حفظم ميتونم باهاش موسيقي هم بزارم ولي تصوير ندارم سفيد سفيد

ميدونم بايد گوشيم فلش بشه ترو خدا يكي بهم فايل هاي مورد نياز براي فلش K750I را همينجا برام بزاره
    خواهشا آدرس يه تاپيك ديگه را نديد والا تاپيك آموزش تصويري را ديدم ولي براي من كه آماتورم دركش سخته همش ديپلم به بالا تو صحبت شده
    خواهشا فايل MAIN و FS و برنامه مورد نياز مربوط به گوشيم را بزاريد همينجا الان يه 2 هفته اي هست من دارم اين تاپيك اون تاپيك ميكنم همش هم ميترسم فايل كه دانلود ميكنم به گوشيم نخوره و اشتباه باشه تو سايت سوني هم ثبتنام كردم ولي از اون سايت هم چيزي سر در نياوردم
    خواهشا كمكم كنيد ممنون
    Last edited by arash2006; 06-07-2007 at 00:51.

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میبخشید من یک سرس پچ گرفتم که فرمت vkp داره ولی نمیدونم چطوری باید وارد گوشیش کنم و به چه دردی میخورن میشه یکی منو راهنمایی کنه

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

]چرا هيچ كس جواب منو نميده بابا بخدا به كمك احتياج دارم
    من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید

فقط اين رو هم بگم كه اگر كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه زنگ زد بصورت نديد
    حتي ميشه موسيقي گزاشت چون همه منوشو حفظم ميتونم باهاش موسيقي هم بزارم ولي تصوير ندارم سفيد سفيد

ميدونم بايد گوشيم فلش بشه ترو خدا يكي بهم فايل هاي مورد نياز براي فلش K750I را همينجا برام بزاره
    خواهشا آدرس يه تاپيك ديگه را نديد والا تاپيك آموزش تصويري را ديدم ولي براي من كه آماتورم دركش سخته همش ديپلم به بالا تو صحبت شده
    خواهشا فايل MAIN و FS و برنامه مورد نياز مربوط به گوشيم را بزاريد همينجا الان يه 2 هفته اي هست من دارم اين تاپيك اون تاپيك ميكنم همش هم ميترسم فايل كه دانلود ميكنم به گوشيم نخوره و اشتباه باشه تو سايت سوني هم ثبتنام كردم ولي از اون سايت هم چيزي سر در نياوردم
    خواهشا كمكم كنيد ممنون
    سلام
    به نظر من يه تم نمي تونه گوشي رو خراب كرده باشه. شما اگه منوها رو حفظ هستيد، به قسمت تم ها بريد و يه تم ديگر رو انتخاب كنيد. ان شاء الله كه درست ميشه.
    در ضمن يه بار هم خاموش كنيد، باتري رو در بياريد و ربع ساعتي صبر كنيد و بعد دوباره اون رو توي گوشي بگذاريد شايد حل شد.

در ضمن لطفاً‌ هر كي جواب اينو ميدونه بگه. ممنون ميشم:

سلام
    اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
    من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
    با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
    در ضمن رفتم يه يه فروشنده هم مشكلم رو گفتم، يه كابل ديگه داد، اما باز هم پيغام Charging ميومد ولي شارژ نميشد در نتيجه كابل رو پس دادم.
    پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •