با سلام
من میخام واسه گوشیم w810 هندزفری بلوتوث بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.
قیمت؟ مدل؟ مشکلات و مزایا؟
عزت مزید
با سلام
من میخام واسه گوشیم w810 هندزفری بلوتوث بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.
قیمت؟ مدل؟ مشکلات و مزایا؟
عزت مزید
اره جز pc suite چیز مهم دیگه ایی نداره...برنامه هایی مثل ..QuickTime Player که همه دارن دیگه.همون که بری دانلود کنی بهتره![]()
سلام دوستان منم بعد خوندن این تاپیک با کل
صفحاتش و اطلاعات خودم w810i رو با گارانتی
پارس نیکاتل گرفتم.
رجیستر و ایناشم... هم درست کار مینکن.
ولی خداییش گوشی رو دستش نیومده تو
مایه های خودش...آخرشه![]()
![]()
![]()
1.همون طور که خودت گفتی وقتی این حالتو انتخاب میکنی گوشی بعد از چندتا زنگ خوردن مکالمه رو وصل میکنه که البته من خودم قبلا یه و810 داشتم و درست کارمیکرد ولی جالبه که الان که یه و810 دیگه گرفتم دیگه کار نمیکنه !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.طرز استفاده: میری تو voic control > voic dialling> active بعد اسم مورد نظرتو میگی. بعد برای استفاده از این قابلیت در حالت استند بای دکمه ی ولوم و نگه میداری و بعد از شنیدن صدای بوق اسمتو میگی.
برای voice answer هم مثل حالت قبل یه کلمه برای پذیرش و یه کلمه برای رد مکالمه ضبط میکنی که وقتی کسی به تو زنگ میزنه با گفتن یکی از این دو کلمه مکالمه رو وصل یا رد کنی که البته در این حالت زنگ گوشیت نباید mp3 باشه.در این حالت باید هندزفری وصل باشه .![]()
فقط دقت کن تو VOIC CONTROL وقتی صداتو ضبط میکنی هنگام استفاده باید عینا با همون لحن و صدا اسمتو بگی.
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم![]()
![]()
دوست عزيز مباركت باشه![]()
![]()
كسي از دوستان ميدونه چرا گوشي من فيلم در مموري ذخيره نميكنه و لي در حافظه تلفن ذخيره ميكنه؟
وقعي كه ميخوام دكمه شروع فشار بدم ميخوا فكوس كنهبراي شما هم هميجوريه؟؟/
دوستان اخيرا تو گوشي يه مشكلي پيش اومده ! بيشتر بلوتوث هايي رو كه شناسايي مي كنه ! فقط بصورت ستاره نشون ميده ! و همچنين اون فردي كه مال من رو شناسايي كرده نام گوشي رو يه چيزي ديگه اي نشون مي ده ! مي تونه مشكل اي گوشي باشه ؟
با سلام به همه دوستان
گوشي سوني اريكسون 810 من از دستم افتاد. حالا صفحه مانيتور آن روشن و خاموش مي شود. البته فقط نور سفيدي را نشان مي دهد و خود گوشي روشن نمي شود. در اين حالت كليد روشن و خاموش آن نيز كار نمي كند. لطفا مرا راهنمايي كنيد. در صورتي كه بايد به تعميرگاه ببرم لطفا يك تعميركار مطمئن معرفي نماييد
با تشكر
اگه ميشه لطف كن و لينك تاپيكتو بزار.
ممنون.
والا مطمئن كه گوشي بدونه سيم كارت و مموري بايد تحويل بدي
با نرم افزاره Cid 49 بلدي كار كني ؟
گوشيت رجيستر اصلي بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)