دوست عزیز یکم دندون و جیگر بذار نسخه ی کرک شده ش به زودی میاد بازار . به خاطر یکی دو روز این ور اون ور ، خودت رو به زحمت ننداز .
گر صبر کنی ز فیفا ، ps4 سازی![]()
دوست عزیز یکم دندون و جیگر بذار نسخه ی کرک شده ش به زودی میاد بازار . به خاطر یکی دو روز این ور اون ور ، خودت رو به زحمت ننداز .
گر صبر کنی ز فیفا ، ps4 سازی![]()
Last edited by pc-game; 25-09-2013 at 09:48.
یکی این Voice Actor این جمله ایی که اول بازی میگه رو پیدا کرده : EA SPORTS IT'S IN THE GAME
حتما دانلود کنید ،500KB هستش چیزی نیست :
خدا کنه زودتر این کرک بیاد مردیم از بس اسلومیشن بازی کردیم
چشم درد گرفتیم![]()
من هر چقدر تا حالا زور زدم، نتونستم عین این یارو با این سرعت بگم.
حالا معنیش چیه؟
چه ربطی به اسلوموشن داره؟مگه قراره تو نسخه نهایی سریعتر بشه
در نسخه دمو چون فقط چند تیم و بازیکن محدود قرار داده شده چنین حجمی داره و در نسخه نهایی همه تیمها اضافه میشه
گیم پلی نسبت به دمو تغییر محسوس نخواهد داشت
منبع این کفتتون جیه؟ نسخه ی Demo رو منتشر میکنند تا برخی از اشکالات رو در فاینال ورزن برطرف کنند.
من خودم نسخه ی نهایی رو روی PS3 بازی کردم هم دمو رو. نسخه ی نهایی سرعتش خیلی بهتر شده ، جمن اون هم بهتر شده و
حتی با اولین آبدیت ، اکثر توب هایی که کل میشد ، راحت کل نمیشن و دروازه بان ها عملکرد بهتری دارند.
ٍEA هر چند وقت یکبار آبدیت میده که بازی کم کم بهتر میشه. 13 که اینطوری بود و تا آخرین آبدیت بازی خیلی خوب شده بود ... (Fu*ck arabic)
من از FIFA 11 به این طرف روی PC بازی نکردم ولی حتما آبدیت داره.
Last edited by CRIS Joon CR7; 25-09-2013 at 11:52.
یه سوال ایشون ps3 دارن اپدیت رسمی میکنن واسه pc هم اپدیت رسمی واسه فیفا 13 میومد؟ اگه میومد از کجا میگرفتید؟ با moddingway فرق داشت؟
آقا این فیفا ها که برا کامپیوتر میفروشن کرک ندارن چرا میدن بیرون پس؟
نه ، ممکنه فرق کنه .
پارسال هم نسخه اصلی که اومد با دمو کمی فرق داشت و بازی هم روون تر شده بود و هم گیم پلیش بهتر بود . اپدیت 1.7 بازی هم که اومد به قشنگی روونتر شدن بازی معلوم میشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)