تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 146 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ممنون از دوست با مرام... من کتاب نجوم به زبان ساده از مایر دگانی و کتاب صور فلکی ترجمه اقای دالکی و نجوم مکانیکی رو خوندم... حالا میخوام از این اطلاعاتم استفاده کنم. میخواستم تلسکوپ بگیرم که با جمع اوری اطالاعات و مشورت از دوستان ترجیح دادم قدم اول از دوربین دوچشمی استفاده کنم. و بعد بسته به علاقه ام نوع تلسکوپ مورد نظر رو انتخاب کنم. بودجه لازم را داشتم. حتی میخواستم سیستم go to دار بگیرم... اما الان میخوام حتما دو چشمی بگیرم. به من سلسترون رو پیشنهاد دادن دوستان. با یکم تحقیق دیدم قیمت سایر برند ها در همین محصول یکم متفاوته. لذا از شما خواستم راهنماییم کنید. سلسترون یا اسکای نایت؟ 80*20 یا 100*25 ؟؟؟ سه پایه هم اگر امکان داره بهم معرفی کنید. خواستم از اروپا بگیرم که با بررسی قیمت ها و استعلام قیمت متوجه شدم گرونترم در میاد. ممنون میشم منو از دو دلی درارید دوست خوبم.
    ارادتها عزیز اطلاعات بیس شما خوبه...متاسفانه همه گول اسم تلسکوپ رو میخورن که درست نیست و دوربین دوچشمی رو فراموش میکنند که شما تصمیم خوبی گرفتید.....(خیلی ها نمیدونند چیزهایی هستند که با تلسکوپ دیده نمیشوند و با دوربین دوچشمی دیده میشند که بسیار زیبا هستند مانند گروه های ستاره ها و سحابی های پهناور که برای آماتورها و حرفه ای ها بسیار لذت بخش دیدنشون) فرقی ندارند من هرجا رو نگاه میکنم نایت اسکای و اسکای واچر و سلسترون قیمتهاشون نزدیکه همه، اصولآ اینا فرقی با هم ندارند زیاد، یکی میگفت نایت اسکای همون سلسترونه به سفارش زده شده اگه قیمت تا 150 تا فرق داره سلسترون بخرید اگر بیشتر فرق داره نایت بخرید، هزینه اضافی برای سلسترون نکنید..... من بودم: 20 در 80 نایت اسکای با قیمت 450 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25 در 100 زیادی زیاد هست و بی ارزش محسوب میشه برای شما به این هزینه، در 20 در 80 شک نکنید و در آینده برید سمت تلسکوپ..... سه پایه 6704 خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز بسیار ممنون از توضیحاتت. تفاوت قیمت سلسترون با نایت اسکای 230-200 تومنه. با این حساب من اصلا دوست ندارم کیفیت رصدم بخاطر قیمت پایین بیاد. یعنی اگه از نظر رصدی اسکای نایت ضعیفتر از سلسترون هست من سلسترون بگیرم. و اون سه پایه هم که معرفی کردید ممنون. در هر صورت من با جمع بندی شما تو چند روز اینده برای خرید اقدام میکنم. ممنون از لطفتون

4. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز بسیار ممنون از توضیحاتت. تفاوت قیمت سلسترون با نایت اسکای 230-200 تومنه. با این حساب من اصلا دوست ندارم کیفیت رصدم بخاطر قیمت پایین بیاد. یعنی اگه از نظر رصدی اسکای نایت ضعیفتر از سلسترون هست من سلسترون بگیرم. و اون سه پایه هم که معرفی کردید ممنون. در هر صورت من با جمع بندی شما تو چند روز اینده برای خرید اقدام میکنم. ممنون از لطفتون
    خواهش میکنم ، ممنون که قابل میدونید خب معلوم شد قضیه چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادغام شدن... تفاوتی در سلسترون و نایت اسکای نیست...گران بودن سلسترون در قدرت برابر نایت اسکای، بدلیل سفارشی شدنش هست...اهل ویدئو گیم هستید؟ انویدیا چیپست میزنه، ایسوس کارت گرافیکش و تولید میکنه، گیگابایت هم همینطور،با اینکه چیپست یکیه، ولی بدلیل سفارشی شدن توسط دو کارخانه مجزا، قیمت فرق میده، مثل اضافه شدن فن بیشتر و اینا.... سلسترون گرانتر نسبت به نایت اسکای بدلیل بدنش خواهد بود، کیفیت رصد فرقی نداره، احتمالآ سلسترون بیشتر ضد آب هست و دوام بدنه بیشتری داره در ضربه گیری و جلوگیری از دوگانه انگاری دوربین...... با توجه به این مطالب اقدام به خرید کنید...دیگه مسئله سلیقه ای شد، ببینید کدوم به دلتون میشینه، مسلمآ بدنه سلسترون بهتر خواهد بود، ولی لنزها کوچکترین تفاوتی نخواهند داشت..... قربانتان موفق باشید.....

6. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ... اما گویا باید سلسترون بگیرم تا بعدها پشیمون نشم از انتخابش... ممنون از شما و راهنماییهاتون

8. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز یه سوالی داشتم از خدمتت. واقعیت امر اینکه من یه نوازنده هستم که سنتور میزنم و یه 3 پایه دارم که سنتورمو روش قرار میدم. گفتم میشه از این 3 پایه برای دوربین دوچشمی استفاده کنم شاید. اگر براتون امکان داره من عکسهای این 3 پایه رو براتون بفرستم تا شما یه نظری بدید تا من هزینه اضافه نپردازم. ممنون میشم. و اینکه من نگاه کردم دیدم 3 پایه ها که برای این مورد موجوده ارتفاعشون در حد 100-150 سانتی متر هستش. حالا اینکه برای رصد باید چه کرد؟ یعنی باید رو صندلی حتما نشست؟ مثلا این 3 پایه ی من رتفاعش 100 سانته گویا. ممنون میشم این مشکل من رو هم برطرف کنید با توضیحاتتون. ارادتمند شما

10. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز یه سوالی داشتم از خدمتت. واقعیت امر اینکه من یه نوازنده هستم که سنتور میزنم و یه 3 پایه دارم که سنتورمو روش قرار میدم. گفتم میشه از این 3 پایه برای دوربین دوچشمی استفاده کنم شاید. اگر براتون امکان داره من عکسهای این 3 پایه رو براتون بفرستم تا شما یه نظری بدید تا من هزینه اضافه نپردازم. ممنون میشم. و اینکه من نگاه کردم دیدم 3 پایه ها که برای این مورد موجوده ارتفاعشون در حد 100-150 سانتی متر هستش. حالا اینکه برای رصد باید چه کرد؟ یعنی باید رو صندلی حتما نشست؟ مثلا این 3 پایه ی من رتفاعش 100 سانته گویا. ممنون میشم این مشکل من رو هم برطرف کنید با توضیحاتتون. ارادتمند شما
    قربان شما هر جور راحتید عکس رو بزارید...همینجا بزارید...توی پروف من بزارید... 3 پایه چیزی هست که با خلاقیت میشه خیلی راحت و انعطاف پذیر درستش کرد، لازم نیست حتمآ روی صندلی بشینی حتی میتونی درازم بکشی دی: چون قابلیت کم شدن ارتفاع زیادی داره، سه پایه رو از الان نگیرید ، یهو دیدید همین سه پایه شما بهش خورد... خیلی سه پایه ها به خیلی دوربینا عالی میخورن...ارادت از ما.....

12. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. راستش نمیتونم براتون پیغام خصوصی کنم. مثل اینکه هنوز این قابلیت رو ندارم تو سایت. اما فهمیدم که باید یه کله گی یا سر سه پایه واسه همین 3 پایه هم بخرم. که قیمتاش نجومیه. و از 3 پایه ها هم گرونتره. موندم والا. ازونطرف هم 3 پایه ها واسه دوربین 80*20 معدوده و قیمت از 250 به بالاس.

14. این کاربر از sina_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود
    من قصد خرید یه دابسونی 16 اینچ GSO را دارم اگر دوستان تجربه رصد با این تلسکوپ یا 16 اینچ های مشابه را داشتند یا نظر یا انتقادی به این تلسکوپ دارند بگن. به نظر شما آیا این تلسکوپ می تونه یه تلسکوپ همه کاره به جز کار عکاسی نجومی باشه؟

16. این کاربر از payam57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود
    یکی دوسال پیش تو همین فروم درباره خرید تلسکوپ از آقای babak مشاوره گرفتم(دستشون درد نکنه
    اما به دلایل مالی منصرف شدم تا الان که قصد خرید دوربین دو چشمی رو دارم...
    اطلاعاتم درباره نجوم بد نیست همینکه میدونم زمین گرده...همون اطلاعات ابتدایی در رابطه با جنس سیارات و ترتیب قرار گیری شون...
    هدفم هم صرفه جویی در بودجم در عین حال تماشای آسمان جهت سرگرمی هست...
    این دوربین های دو چشمی تا حدود 400 الا 500 تومن چه تصاویری رو میتوند از ماه و سیارات ارائه بدن و اینکه مدل پیشنهادی؟

18. این کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه slim_shady71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شزایط خودتون رو نگاه کنید و تصمیم بگیرید:

...Bk909 ( تمامی گالیله ای ها ) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هم رده هستند زیاد فرقی ندارند )
    اینا رو راحت تر هم میتونید جابجا کنید
    دابسونی یعنی ثابت
    منتها دابسونی من ندیدم به این قیمتها، دابسونی بالای 1 میلیون ه...

نیوتونی هم واقعیتش من زیاد صلاح نمیدونم واسه شما که میحواید شروع کنید به چند دلیل:
    آینه اش بعد از 5 سال اندود دوباره باید بشه ولی گالیله ای اینجوری نیست و عمری واست کار میکنه
    تمز کردن گالیله ای خیلی راحته، همه جاش باز میشه راحت و تمیز میشه عدسی هاش، نیوتونی به این راحتی ها نیست، دابسونی بدتر...
    تصویرش وارونه نیست، لذت بیشتری بهتون خواهد داد،

از من میشنوید بیخیال دابسونی کلآ ، و نیوتنی بشید مگر اینکه میخواید بالای 800 هزینه کنید.....
    من بودم دابسونی و نیوتونی رو بیخیال میشدم و گالیله ای میگرفتم یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
    روی دوربین دوچشمی هم فکر کنید ولی اگر اصرار بر تلسکوپ هست، از من میپرسید گالیله ای skywatcher Bk909 AZ3...

من خودمم توی فکر یه گالیله ای ام، منتها دستساز.....
    لذتی که با skywatcher Bk909 AZ3 تجربه خواهید کرد، مطمئن باشید در چیز دیگری نیست.....
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی. به نضر شما بین دوربین دوچشمی و شکستی 90 کدوم بهتره اینطور که من تحقیق کردم با شکستی 90 فقط میشه سیارت نزدیک وماه رو دید ولی با دو چشمی حتی سحابی هم میشه دید با توجه به این که اسمان شهر ما همیشه پرستارست و هوا الوده نیست به نظرتون کدوم بهتره اگه دوچشمی بهتره مدلی بهتر از 20 80که گفتید بین قیمت 600 تا 700 هست ؟ ممنون

20. این کاربر از slim_shady71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •