تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 457 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

بنابه به گفته دوست عزیز بتمن اینو اینجاهم مطرح میکنم

یه جا این مطلب خوندم نظرتون چیه؟شرکت COMODO یه تست داره به نام lleak test که میزان کارآئی فایروال رو نشون میده .توی

این نرم افزار 360 تا تست هست .من با COMODO internet security pro 2013 که به اصطلاح خودشون

از بهترین سکوریتی های دنیا هست و فایروالش حرف اول رو میزنه فقط تونست 200 تا تستش رو موفق

پشت سر بذاره ،تازه این نسخه پولیش هست .من شماره سریالش رو به زحمت توی یه سایت خارجی

دیدم و تونستم فعالش کنم.ولی همون تست رو من با outpost انجام دادم .260 تا تست رو پشت

سرگذاشت .به نظر من تبلیغات COMODO شاید یه کم اغراق آمیز باشه و بعضی از سایتها هم به

صورت هدفمند فایروالش رو به عنوان قویترین فایروال معرفی کردن (یه جور تبانی )کلاً به حرف هیچ سایتی نمیشه صد در صد اعتماد کرد چون هر کدوم یه محصول رو به عنوان بهترین معرفی کردن .

مجله pc هم Norton 360 رو به عنوان بهترین محصول 2013 اعلام کرده که طبق جدول خودشون هم از نظر ویروس گیری و هم از نظر فایروال بهترین رتبه رو کسب کرده بود ..

ولی خب از حرف تا عمل خیلی فاصله اس .واقعاً تعجب میکنم COMODO چطور تستی رو ارائه داده

که اولاً آنتی ویروس خودش میگیرتش !!!!یعنی باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی بعد تست فایروال

رو انجام بدی ،ثانیاً توی تست خودشون هم نتیجه قابل قبولی نمیگیره .

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بنابه به گفته دوست عزیز بتمن اینو اینجاهم مطرح میکنم

یه جا این مطلب خوندم نظرتون چیه؟شرکت COMODO یه تست داره به نام lleak test که میزان کارآئی فایروال رو نشون میده .توی

این نرم افزار 360 تا تست هست .من با COMODO internet security pro 2013 که به اصطلاح خودشون

از بهترین سکوریتی های دنیا هست و فایروالش حرف اول رو میزنه فقط تونست 200 تا تستش رو موفق

پشت سر بذاره ،تازه این نسخه پولیش هست .من شماره سریالش رو به زحمت توی یه سایت خارجی

دیدم و تونستم فعالش کنم.ولی همون تست رو من با outpost انجام دادم .260 تا تست رو پشت

سرگذاشت .به نظر من تبلیغات COMODO شاید یه کم اغراق آمیز باشه و بعضی از سایتها هم به

صورت هدفمند فایروالش رو به عنوان قویترین فایروال معرفی کردن (یه جور تبانی )کلاً به حرف هیچ سایتی نمیشه صد در صد اعتماد کرد چون هر کدوم یه محصول رو به عنوان بهترین معرفی کردن .

مجله pc هم Norton 360 رو به عنوان بهترین محصول 2013 اعلام کرده که طبق جدول خودشون هم از نظر ویروس گیری و هم از نظر فایروال بهترین رتبه رو کسب کرده بود ..

ولی خب از حرف تا عمل خیلی فاصله اس .واقعاً تعجب میکنم COMODO چطور تستی رو ارائه داده

که اولاً آنتی ویروس خودش میگیرتش !!!!یعنی باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی بعد تست فایروال

رو انجام بدی ،ثانیاً توی تست خودشون هم نتیجه قابل قبولی نمیگیره .
    شما بفرمایین با چه تنظیماتی تست کردید؟
    با تنظیمات پیشرفته، کومودو به راحتی امتیاز کامل رو کسب میکنه. شما کسپر هم نصب بکنید و تنظیمات اولیه خودش رو داشته باشه از هر فایروالی ضعیف تر هست.
    ضمنا کومودو برای من که Leak Test رو ویروس تشخیص نمیده.

جدیدترین تستم با کسب نمره کامل:

Last edited by pcsoft; 19-04-2013 at 20:33.

3. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

5. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

چون فعال بودن و پیشرفت کردن آنتی ویروس های رایگان، به ضرر شرکت های پولی هست.
    جالبه، صفحه اصلی این وبگاه، پره از تبلیغات شرکت فروشنده لایسنس، هدف هم تخریب هر دو: آنتی ویروس رایگان و کسپرسکی: دقیقا دشمنان شرکت دورا...
    Last edited by pcsoft; 19-04-2013 at 20:58.

7. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

بازم که disna هست که!

جالبه چه تحلیل قشنگی کردند آقایون! با یک تیر دو هدف زدند:

1- هم به آنتی های رایگان تاختند! 2- همه به جناب کسپرسکی! (بابا ما همه جور بازرایابی دیده بودیم غیر این روش: خراب کردن بقیه!)=>به قول استاد....=> کسی با طریقه حذفی به جایی نمیرسه

شما روی تواناییهای محصول مورد نطر خودتون صحیت کنید، خراب کردن محصولات رایگان یا شرکت کسپرسکی یا هر محصول دیگری مطمئنا روش نادرستیه، این عالم قانون داره، به قول تولستوی: هر کس که راه درست را انتخاب کند به مقصود میرسد.

لطفا، لطفا، لطفا=> اظهار نظرهای فوق کارشناسانه disna را حداقل در این تاپیک قرار ندهید،

من از یه چیزی بدم میاد تو زندگی===> پشت حرف کسی غرض دیگری باشه، بوی درآمد/فروش/پول از همه تحلیلهاشون به مشام میرسه، بدم میاد از آدمهایی که واسه پول، پاش برسه به ماست هم میگن سیاه! واسه فروش، نقش مار میکشن که من و شما را فریب بدن.... پس دور disna را توی این تاپیک و این فروم خط بکشید.

خیلی حرفها میخوام بزنم......خیلی...... ولی سکوت میکنم......

====

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

شما بفرمایین با چه تنظیماتی تست کردید؟
    با تنظیمات پیشرفته، کومودو به راحتی امتیاز کامل رو کسب میکنه. شما کسپر هم نصب بکنید و تنظیمات اولیه خودش رو داشته باشه از هر فایروالی ضعیف تر هست.
    ضمنا کومودو برای من که Leak Test رو ویروس تشخیص نمیده.

جدیدترین تستم با کسب نمره کامل:
    نه نظر خودم نبود تو یه جای دیگه خوندم
    من هر از چندی آنتی های معروف رو امتحان میکنم رو هیچ آنتی ویروسی هم تعصب ندارم - سلیقه ای هس - سیستم عامل بهتر هم پیدا کنم همینطور-
    نمیدونم ورژن چند کمودو بود خیلی اذیت میکرد - هی سئوال میپرسید -منم بیخیالش شدم
    تازگیا چنتا رفقا تعریف کردن-گفتم یه تحقیقی فعلا بکنم چنجا معایبش رو خوندم گفتم مطرح کنم استادا جواب بدن
    یکی دیگه هم میگن هنوز آنتی ویروسش با ریجستری مچ نیس یه چیزی تو همین مایه ها
    و فقط فایروالش قویه؟
    --------------------------------------------
    راستی این دوستی که ترجمش کردن - میتونن پی داف کامل آموزشیش رو هم لطفا بذارن اگه انگلیسیش رو خود کمودو گذاشته
    ایشون نود رو هم میتونن ترجمه کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

...جالبه چه تحلیل قشنگی کردند آقایون! با یک تیر دو هدف زدند: ...
    سلام اونطور که به نظر ميرسه هدفشون فقط تخريب کسپرسکي هست. اين سايت ديسنا نميدونم با کسپرسکي چه پدرکشتگي داره و چه مسائلي پشت پرده هست!
    هدفش فقط تخريب کسپرسکي و تبليغ ترند ميکرو هست!

12. این کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

بازم که disna هست که!

جالبه چه تحلیل قشنگی کردند آقایون! با یک تیر دو هدف زدند:

1- هم به آنتی های رایگان تاختند! 2- همه به جناب کسپرسکی! (بابا ما همه جور بازرایابی دیده بودیم غیر این روش: خراب کردن بقیه!)=>به قول استاد....=> کسی با طریقه حذفی به جایی نمیرسه

شما روی تواناییهای محصول مورد نطر خودتون صحیت کنید، خراب کردن محصولات رایگان یا شرکت کسپرسکی یا هر محصول دیگری مطمئنا روش نادرستیه، این عالم قانون داره، به قول تولستوی: هر کس که راه درست را انتخاب کند به مقصود میرسد.

لطفا، لطفا، لطفا=> اظهار نظرهای فوق کارشناسانه disna را حداقل در این تاپیک قرار ندهید،

من از یه چیزی بدم میاد تو زندگی===> پشت حرف کسی غرض دیگری باشه، بوی درآمد/فروش/پول از همه تحلیلهاشون به مشام میرسه، بدم میاد از آدمهایی که واسه پول، پاش برسه به ماست هم میگن سیاه! واسه فروش، نقش مار میکشن که من و شما را فریب بدن.... پس دور disna را توی این تاپیک و این فروم خط بکشید.

خیلی حرفها میخوام بزنم......خیلی...... ولی سکوت میکنم......

====

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز سپاس
    قصدم تخریب نبود سئوال بود که پرسیدم
    بقول یه بزرگواری که فکر کنم ابوریحان بیرونی بود بدانم و بمیرم بهتر است تا ندانم و بمیرم
    حالا بازم مطلبی تو تاپیک از دیسنا( برای پرسیدن) بذارم دعوا میکنی

14. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اونطور که به نظر ميرسه هدفشون فقط تخريب کسپرسکي هست. اين سايت ديسنا نميدونم با کسپرسکي چه پدرکشتگي داره و چه مسائلي پشت پرده هست!
    هدفش فقط تخريب کسپرسکي و تبليغ ترند ميکرو هست!
    خوب پدر کشتگی بین دیسنا و کاسپر از اونجایی شروع میشه که دیسنا نماینده کاسپر بود در ایران و یک مرتبه هزاران لانسیس کاسپر به اشتباهی میسوزه و شرکت کاسپر هیچ خسارتی به دیسنا نمیده و هیچ توضیح درستی هم به دیسنا نمیده و مشتری های دیسنا ازش انتظار پشتیبانی داشتن و میخواستن لانسیسشان برگرده که دیسنا به کاسپر اینو توضیح میده ولی کاسپر باز جوابی به دیسنا نمیده و دیسنا مجبور میشه تمام ضرر رو به جیب بخره و بجاش لانسیس انتی های دیگه رو به مشتریهاش بده (دیسنا = دورانتاش)

16. 4 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

خوب پدر کشتگی بین دیسنا و کاسپر از اونجایی شروع میشه که دیسنا نماینده کاسپر بود در ایران و یک مرتبه هزاران لانسیس کاسپر به اشتباهی میسوزه و شرکت کاسپر هیچ خسارتی به دیسنا نمیده و هیچ توضیح درستی هم به دیسنا نمیده و مشتری های دیسنا ازش انتظار پشتیبانی داشتن و میخواستن لانسیسشان برگرده که دیسنا به کاسپر اینو توضیح میده ولی کاسپر باز جوابی به دیسنا نمیده و دیسنا مجبور میشه تمام ضرر رو به جیب بخره و بجاش لانسیس انتی های دیگه رو به مشتریهاش بده (دیسنا = دورانتاش)
    عجب داستاني بود! دمت گرم اينو هم فهميديم.

18. این کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •