محمد جان با اين برنامه تست كردم اونم db2020 رو ساپورت نميكنه.
سياوش جان بردم علاءالدين چند نفر گفتن با فلش نميشه و بايد با باكس Log آزاد كنه و گفتن ممكنه ديگه بالا نياد راه ديگه اي نداره
محمد جان با اين برنامه تست كردم اونم db2020 رو ساپورت نميكنه.
سياوش جان بردم علاءالدين چند نفر گفتن با فلش نميشه و بايد با باكس Log آزاد كنه و گفتن ممكنه ديگه بالا نياد راه ديگه اي نداره
Last edited by hadi2002; 13-03-2007 at 23:33.
با semc tool نمیشه
ولی اگه کابل سرویس داشته باشید میشه یه کاریش کرد![]()
خوب برو دانلود کن دیگه لینکش رو عوض کردم
خب اون imei که دادی ثبت شده بوده یا همینجوری عوض کردی![]()
گوشیت به setool2 وصل نمیشه![]()
imei رو هم با setool2 عوض کردی؟
آره درسته ببخشید
من شماره سربال اصلی میدادم و روی گوشی تست میکردم همه چیز درست بود.
نخیر گوشی من CID49 هستش و بعد از وصل به برنامه میگه احتیاج به ریکاوری داره
بله من imei را با اون عوض کردم البته K750-36-brown
برنامه SETool GUI .91373 کرک شده
مسعود دقیق متوجه نشدم
منظورت مشکل سخت افزاریه K750 CID 36 بود (موارد زیادی دیدم که بورد اصلی گوشی مشکل اساسی داشت از هر نوع) یا چیز دیگه ای؟
SETOOL بعد از Cruiser برای سونی اریکسن خداست بشرطی که از کابل خودش استفاده بشه ولی در هر صورت من ازش استفاده نمی کنم مگر برای چنج
لطفا بیشتر توضیح بدین.چجوری با استفاده از چه نرم افزاری ؟ کدوم نوع کابل سرویس؟ کابل سرویس تو بازار پیدا میشه؟ اگه هست قیمت چند؟ می تونیم خودمون بسازیم؟ دیاگرام خاصی برای این کابل هست؟
سلام Siavash Y خسته نباشي از شما خواهش ميكنم به من كمك كن من با برنامه far manager به يك مشكل برخورد كردم و اون اينه كه بعد از شناختن گوشيم k750 براي داخل شدن به پوشه FS پيغام زير نمايش داده ميشود تورو خدا منو راهنمايي كنيد . مي خواهم دوفايل fa.lng - و ar.t9 را در مسير FS\tpa\preset\system\language كپي كنم كه اين پيغام رو ميده.
Script falsh_mode execution error!
Error code:0
![]()
Last edited by XYZ2007; 15-03-2007 at 13:29. دليل: اشكال و عدم نمايش عكس
مرسی امتحان میکنم.....!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)