سلام
خوشحالم از اینکه دوستان بذله گو هم داریم
عالیه که من چند روزه تو انجمن فوق العاده ی شما عضو شدم و جالبه یه جواب هم نگرفتم و فقط از طرف دوستان تمسخر دریافت کردم
بابا دست مریزاد به این میگن انجمن
کی گفته ما ایرانیا خوب نیستیم و به هم کمک نمیکنیم و همدیگه رو دست میندازیم و به کمک هم پیشرفت نمیکنیم ؟ هرکی گفته به این انجمن نیومده حتما
.................................................. .
من کل انجمن رو گشتم اما کسی جواب قطعی و مطمئن نداده بود . من میخوام اگه دوستان جواب قطعی دارن به بنده اطلاع بدن مثل این سوال که جی پی اس داره دستگاه یا خیر یا اطلاعات دقیق واسه تک تک درایور و نرم افزارهای مربوط به 4540
به نظرم حالا 5 ماه یا 6 ماهش مهم نیست . در ضمن دوست شوخ عزیز اگه از مغازه میگرفتم حرف شما درست بود 1500 بود ( البته بنده مثل همین رو از مغازه قیمت کردم بدون گارانتی گفتند 1900 و در نظر داشته باشید گه دقیقا روزی که من خریدمش توی سایت ها و مغازه ها قیمت این کانفیک 2.250.000 تومن بود و اگه کمی دستتون تو کار باشه میدونید که جنسی که سالم و تمیزه و گارانتی داره هنوز 20% از قیمتش کم میشه و درغیر اینصورت ( یعنی فقط سالم باشه و بدون گارانتی ) 30% کم میشه . یعنی 2.250.000 یعنی 20% دقیقا میشه 1.800.000 تومن و 30% هم تاره مشیه 1.575.000 تومن . حالا بشینین حساب کنید شرلوک هلمز

البته در نظر بگیرید من به هیچ وجه کسی رو مسخره نمیکنم حتی اگه مسخره ترین جمله ها رو بگه . سعی میکنم اغلب راهنما باشم تا تمسخر کننده . این جمله رو گفتم تا گاهی آدما بفهمن کاراشون یه کم شاید نیاز به قکر کردن داره
........................................
به هر حال 1.400.000 تومن و حتی 1.500.000هم قیمت منصفانه ای فکر نکنم باشه . مگه اینکه ببینید طرف پول لازمه بزنید تو سر مالش و ... کارایی که به نظرم جالب نیست
دوستان عزیز هنوزم منتظرم اگه یه آدم فوق العاده وارد هست بیاد و جواب پست بنده رو بده