تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 263 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

از اینکه همت می کنید و به سوالای 10 ماه پیش بچه ها دارید پاسخ میدید خیلی متشکریم، لطفا اینقدر گردخاک به پا نکنید دوست عزیز

با توجه به اینکه 5ماه از گارنتیش مونده، میشه نتیجه گرفت 7ماه از خریدش گذشته(شرلوک هلمزم!)، بنظرم قیمت گزافی برای لپتاب دست دو پرداخت کردید، 1400تا 1500 قیمت منصفانه تری می تونست باشه
    سلام
    خوشحالم از اینکه دوستان بذله گو هم داریم
    عالیه که من چند روزه تو انجمن فوق العاده ی شما عضو شدم و جالبه یه جواب هم نگرفتم و فقط از طرف دوستان تمسخر دریافت کردم
    بابا دست مریزاد به این میگن انجمن
    کی گفته ما ایرانیا خوب نیستیم و به هم کمک نمیکنیم و همدیگه رو دست میندازیم و به کمک هم پیشرفت نمیکنیم ؟ هرکی گفته به این انجمن نیومده حتما
    .................................................. .
    من کل انجمن رو گشتم اما کسی جواب قطعی و مطمئن نداده بود . من میخوام اگه دوستان جواب قطعی دارن به بنده اطلاع بدن مثل این سوال که جی پی اس داره دستگاه یا خیر یا اطلاعات دقیق واسه تک تک درایور و نرم افزارهای مربوط به 4540
    به نظرم حالا 5 ماه یا 6 ماهش مهم نیست . در ضمن دوست شوخ عزیز اگه از مغازه میگرفتم حرف شما درست بود 1500 بود ( البته بنده مثل همین رو از مغازه قیمت کردم بدون گارانتی گفتند 1900 و در نظر داشته باشید گه دقیقا روزی که من خریدمش توی سایت ها و مغازه ها قیمت این کانفیک 2.250.000 تومن بود و اگه کمی دستتون تو کار باشه میدونید که جنسی که سالم و تمیزه و گارانتی داره هنوز 20% از قیمتش کم میشه و درغیر اینصورت ( یعنی فقط سالم باشه و بدون گارانتی ) 30% کم میشه . یعنی 2.250.000 یعنی 20% دقیقا میشه 1.800.000 تومن و 30% هم تاره مشیه 1.575.000 تومن . حالا بشینین حساب کنید شرلوک هلمز البته در نظر بگیرید من به هیچ وجه کسی رو مسخره نمیکنم حتی اگه مسخره ترین جمله ها رو بگه . سعی میکنم اغلب راهنما باشم تا تمسخر کننده . این جمله رو گفتم تا گاهی آدما بفهمن کاراشون یه کم شاید نیاز به قکر کردن داره
    ........................................
    به هر حال 1.400.000 تومن و حتی 1.500.000هم قیمت منصفانه ای فکر نکنم باشه . مگه اینکه ببینید طرف پول لازمه بزنید تو سر مالش و ... کارایی که به نظرم جالب نیست
    دوستان عزیز هنوزم منتظرم اگه یه آدم فوق العاده وارد هست بیاد و جواب پست بنده رو بده

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام
    خوشحالم از اینکه دوستان بذله گو هم داریم
    عالیه که من چند روزه تو انجمن فوق العاده ی شما عضو شدم و جالبه یه جواب هم نگرفتم و فقط از طرف دوستان تمسخر دریافت کردم
    بابا دست مریزاد به این میگن انجمن
    کی گفته ما ایرانیا خوب نیستیم و به هم کمک نمیکنیم و همدیگه رو دست میندازیم و به کمک هم پیشرفت نمیکنیم ؟ هرکی گفته به این انجمن نیومده حتما
    .................................................. .
    من کل انجمن رو گشتم اما کسی جواب قطعی و مطمئن نداده بود . من میخوام اگه دوستان جواب قطعی دارن به بنده اطلاع بدن مثل این سوال که جی پی اس داره دستگاه یا خیر یا اطلاعات دقیق واسه تک تک درایور و نرم افزارهای مربوط به 4540
    به نظرم حالا 5 ماه یا 6 ماهش مهم نیست . در ضمن دوست شوخ عزیز اگه از مغازه میگرفتم حرف شما درست بود 1500 بود ( البته بنده مثل همین رو از مغازه قیمت کردم بدون گارانتی گفتند 1900 و در نظر داشته باشید گه دقیقا روزی که من خریدمش توی سایت ها و مغازه ها قیمت این کانفیک 2.250.000 تومن بود و اگه کمی دستتون تو کار باشه میدونید که جنسی که سالم و تمیزه و گارانتی داره هنوز 20% از قیمتش کم میشه و درغیر اینصورت ( یعنی فقط سالم باشه و بدون گارانتی ) 30% کم میشه . یعنی 2.250.000 یعنی 20% دقیقا میشه 1.800.000 تومن و 30% هم تاره مشیه 1.575.000 تومن . حالا بشینین حساب کنید شرلوک هلمز البته در نظر بگیرید من به هیچ وجه کسی رو مسخره نمیکنم حتی اگه مسخره ترین جمله ها رو بگه . سعی میکنم اغلب راهنما باشم تا تمسخر کننده . این جمله رو گفتم تا گاهی آدما بفهمن کاراشون یه کم شاید نیاز به قکر کردن داره
    ........................................
    به هر حال 1.400.000 تومن و حتی 1.500.000هم قیمت منصفانه ای فکر نکنم باشه . مگه اینکه ببینید طرف پول لازمه بزنید تو سر مالش و ... کارایی که به نظرم جالب نیست
    دوستان عزیز هنوزم منتظرم اگه یه آدم فوق العاده وارد هست بیاد و جواب پست بنده رو بده
    مخلصیم دادا، بذله از خودتونه
    - واقعیت از بس عده زیادی اومدن و سوالای تکراری پرسیدن، علی الخصوص درباره درایور ها و کاربردهاشون دیگه بچه ها کم رغبت شدن
    از طرفی این تاپیک به جرات کامل ترین ارشیو رو درباره سوالات و مشکلات و راه حل های متداول و غیر متدوال hp 4540s هست که باعث شده جستجو سریع ترین راه پیدا کردن جواب ها باشه.
    در واقع چند وقتی هست که سوالاتی که مطرح میشه خاص و غیر عمومی پیدا کرده، و کاربرا اغلب در صورتی به جواب میرسن که شانس بیارن یه نفر مشکل مشابه اونا رو تجربه و حل کرده باشه، چراکه همون طور که عرض کردم اکثر سوالات متداول و عمومی پاسخ داده شدند.

- شما داشتید سوالای قبلی دوستان رو جواب میدادید، پس کاربر تازه کار نیستید، توضیح تک تک درایورا در قسمت Description هر درایور در صفحه مربوط به هر درایور هست، به زبان ساده توضیح داده و زیاد زبان دونستن نمی خواد.

-با چنان برهان قاطعی از قیمتی که خریدید دفاع کردید که دهن مارو بستی دیگه( هرچند همه حرفاتو قبول ندارم) خوب برادر من نپرس دیگه وقتی تحمل نظر مخالف نداری

پوزش اگه باعث ناراحتی شدم، دوستان خیلی ماهرتری هستند که اگه مشغله بهشون اجازه بده میان کمک میکنن

3. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

دوستان فکر نکنن یه موقع داریم جبهه میگیریم

اما بنده هم با دوست عزیزم Mosi موافقم ...

تو این تاپیک حتی الامکان باید سعی بشه از تکرار اونم در مسائل پیش پا افتاده ای خودداری بشه .. در صورت رعایت این امر هم اینکه تاپیک شکل منظم تری میگیره ، راندمان مطالب بالاتر میره و اطلاعات مفیدتری قرار میگیره و هم اینکه دوستان سریعتر به جواباشون میرسن
    و در صورت عدم رعایت این موضوع تاپیک الکی شلوغ میشه و تبعاتی که در پی خواهد داشت .. !

به امید اینکه تمام اعضا دوستانه و یک دل در جهت رفع مشکل دوستان قدم بردارن ..

5. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام دوستان .

کسی راه حلی برای مشکل sleep پیدا کرد ؟
    عجیبه اولین بار که لپ تاپ روی sleep رفت بدون مشکل برگشت . اما بعد از اون دیگه از روی sleep برنمیگرده و لپ تاپ ریستارت میشه .
    الان که ویندوز 7 دارم بازم همین مشکل پا برجاست .
    مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
    لطفا یه تحقیق کنید .

ممنون

.....
    بعد نوشت :

دوستان بی زحمت یه نگاهی به اینجا بندازن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by emadd69; 29-09-2013 at 13:47.

7. 4 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

سلام دوستان .

کسی راه حلی برای مشکل sleep پیدا کرد ؟
    عجیبه اولین بار که لپ تاپ روی sleep رفت بدون مشکل برگشت . اما بعد از اون دیگه از روی sleep برنمیگرده و لپ تاپ ریستارت میشه .
    الان که ویندوز 7 دارم بازم همین مشکل پا برجاست .
    مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
    لطفا یه تحقیق کنید .

ممنون

.....
    بعد نوشت :

دوستان بی زحمت یه نگاهی به اینجا بندازن .
    با حل تمام مشکلات این مشکل حل نشد هنوز اقا پیرمون کرد
    Last edited by dop12; 30-09-2013 at 13:18.

9. این کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    iran zamin

پيش فرض

با حل تمام مشکلات این مشکل حل نشد هنوز اقا پیرمون کرد
    من تو سون به این مشککل تا الان بر نخوردم مطمئنی تو سون هم همین مشکل هست؟؟؟
    بله منم با سون این مشکل را دارم

11. 3 کاربر از alireza_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

کسی روی ویندوز 8.1 امتحان کرده؟ من اماده نصب دارمش اما 8ام داره مثه ساعت کار می کنه دلم نمیاد عوضش کنم

13. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

نه اقا جدی جدی تو 7 هم مشکل داره واسه منم دفه اول ندیدم ریست شه پس این یه مشکل بزرگه ها فکر نکنم راهی باشه.شایدم باشه کسی تست نکرده قبل نصب درایورا هم این مشکل هست یا نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

کسی روی ویندوز 8.1 امتحان کرده؟ من اماده نصب دارمش اما 8ام داره مثه ساعت کار می کنه دلم نمیاد عوضش کنم
    من نصب کردم ولی فکر کنم با چند تا درایور مشکل داشت خیلی زشت تر شده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

جدی؟ یه شات از درایورهایی که گفتی میذاری؟
    از چه لحاظ زشت شده؟

17. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •