تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 139 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نام خداوند بخشنده مهربان

10 اتفاق و خاطره جالب از سرآلکس فرگوسن در باشگاه منچستریونایتد

(قسمت سوم )

================

6- جدال با لیورپول

همه طرفداران فوتبال میدانند دو باشگاه لیورپول و منچستریونایتد ، از دشمنان قدیمی و ریشه دار دنیای فوتبال هستند ، هنگامی که سرآلکس فرگوسن به عنوان سرمربی باشگاه منچستریونایتد انتخاب شد ، لیورپول یکی از موفق ترین باشگاه های زمین بود ، اما هنگامی که سرآلکس فرگوسن از سِمت خود بازنشته شد ، یونایتد 2 قهرمانی بیش تر از باشگاه لیورپول جمع آوری کرده بود .

در سال 2002 ، سر آلکس فرگوسن یکی از معروف ترین مصاحبه های خودش را انجام داد و در آن مصاحبه گفت :" بزرگترین چالش و مبارزه من این نیست در حال حاضر قرار است چه اتفاقی بی افتد ، بزرگترین چالش برای من در حال حاضر این است که که به باشگاه لیورپول ضربه ای سخت بزنم و بعد از آن شما میتوانید آن را برای همه چاپ کنید "

اما در سال های اخیر شاید هیچکدام از جدال های این دو تیم ، به اندازه سال 2008- 2009 ، جالب و جنجال بر انگیز نباشد ، جایی که رافا بنیتز سرمربی اون روز های لیورپول اعلام کرده بود که فرگوسن هیچگاه به قهرمانی های لیورپول در لیگ برتر نمیرسد .

سر آلکس فرگوسن در حالتی نرمال در مورد سخنان بنیتز گفت :" او مردی عصبانی است و گفتن این سخنان از شخصیت وی سرچشمه میگیرد "

در آخر این فصل فرگوسن به همراه شیاطین سرخ بیستمین قهرمانی در لیگ برترش را جشن گرفت و توانست از لیورپول پیشی بگیرد . فرگوسن توانست در پایان حضورش در تیم منچستریونایتد به قول هایش که گفته بود او در مبارزه با لیورپول پیروز خواهد شد عمل کند

7- مسکو

دومین قهرمانی سرآلکس فرگوسن به همراه باشگاه منچستریونایتد در سال 2008 و در شهر مسکو ، توسط او کسب شد . جایی که منچستریونایتد توانست در ورزشگاه Luzhniki در ضربات پنالتی چلسی را شکست دهد و قهرمان این جام معتبر شود .

در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ، این اسکولز بود که توانست به یک شوت زیبای از راه دور ، دروازه ویکتور والدز را باز کند و یونایتد را به فینال مسکو برساند . در این مرحله نیز جدال دو تیم چلسی و منچستریونایتد در وقت معمولی و اضافه 1-1 به پایان رسید تا این دو تیم پرطرفدار چشم به ضربات پنالتی بدوزند .

پس از آنکه در ضربات پنالتی ، کریس رونالدو پنالتی خورد را خراب کرد ، جان تری و نیکولاس آنلکا هم برای چلسی پنالتی های خود را خراب کردند تا گیگز که آخرین ضربه یونایتد را گل کرده بود یکی از عوامل قهرمانی یونایتد نیز در این تورنمنت باشد و یونایتد در مجموع سومین قهرمانی خودش در این جام را جشن بگیرد .

8- فروش رونالدو

داستان رونالدو از آنجایی شروع شد که سرآلکس فرگوسن سرمربی باشگاه منچستریونایتد توانست با قیمت 12 میلیون پوند بر احساسات نوجوان پرتغالی باشگاه اسپورتینگ لیسبون غلبه کند و او را به اولدترافورد بکشاند و رونالدو رو به اولین بازیکن پرتغالی این باشگاه تبدیل کند .

رونالدو وقتی که به باشگاه یونایتد آمد گفت : " هنگامی که من به این باشگاه پیوستم ، مدیر آنجا از من پرسید که تو چه شماره ای را دوست داری ؟ من به گفتم که من شماره 28 را میخواهم ، اما سرآلکس فرگوسن به من گفت که تو به اینجا آمده ای که شماره 7 را برتن کنی . شماره 7 معروف برای من منبع انگیزه بود و این شماره مرا مجبور کرد که بتوانم به افتخارات زیادی برسم "

همگان دیدیم که رونالدو زیرنظر سرآلکس فرگوسن به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شد . رونالدو به همراهی و کمک رونی و کارلوس توز ، مجموعه بسیار خطرناکی را ایجاد کردند و در سال 2007- 2008 توانستند به همیاری هم دهمین قهرمانی سرآلکس فرگوسن را کسب کنند .

در مورد شایعات فروش کریس رونالدو به رئال مادرید این جمله فرگوسن بسیار بیاد ماندنی است :" آیا شما فکر می کنید که من میخواهم رونالدو رو به آنها بفروشم ؟ یا عیسی مسیح شما حتما شوخی می کنید ، هیچ شانسی وجود ندارد که من به خواسته خودم رونالدو رو به آنها بفروشم "

اما در نهایت یک سال بعد رونالدو با قیمت 80 میلیون پوند راهی رئال مادرید شد تا فوتبالش را در این باشگاه ادامه دهد .

ادامــــــــــــــه دارد .....

ترجمه اختصاصی

فوتی

2. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی اسطوره های منچستر یونایتد با رئال مادرید همین الان داره از شبکه ورزش پخش میشه

4. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

باشگاه در حال تغییر و تحول اساسی هست..از سرمربی و بازیکنان گرفته تا زمین ورزشگاه....خیلی خیلی دوست دارم بشه اول های شهریور و دوباره لیگ شروع بشه..

6. 10 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر میاد اولین خرید نقل و انتقالاتمون مشخص شده
    Guillermo Varela دفاع راست 20 ساله و اروگوئه ای با مبلغ 1 میلیون پوند
    هفته های اخر فصل رو تو باشگاه زیر نظر مربیا کار می کرد و اونارو متقاعد کرده که به درد تیم می خوره

8. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به نظر میاد اولین خرید نقل و انتقالاتمون مشخص شده
    Guillermo Varela دفاع راست 20 ساله و اروگوئه ای با مبلغ 1 میلیون پوند
    هفته های اخر فصل رو تو باشگاه زیر نظر مربیا کار می کرد و اونارو متقاعد کرده که به درد تیم می خوره
    Guillermo Varela
    Birth date: 24 march 1993
    Born: Montevideo, Uruguay
    Position: Full-back
    International: Uruguay Under-2

اطلاعات بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 9 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

گیلرمو وارلا به طور رسمی به منچستر پیوست

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – به نقل از سایت رسمی باشگاه, منچستریونایتد مفتخر است که اعلام کند که با گیلرمو وارلا مدافع ۲۰ ساله اروگوئه ای باشگاه اتلتیکو پنارول با قیمتی نامشخص به توافق رسید تا قرارداد امضا کند.
    گیلرمو به سرعت به ترکیب تیم زیر ۲۰ سال اروگوئه اضافه خواهد شد تا تیم کشورش را در مسابقات جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها در ترکیه همراهی کند.

وارلا, که در ۲۴ مارس ۱۹۹۳ در مونته ویدئو متولد شده است, مدافعی جاه طلب است که برای غول آمریکای جنوبی پنورال در کشورش اروگوئه در پست دفاع راست بازی می کرد.

این بازیکن ۲۰ ساله تنها یک حضور در ورزشگاه سنتاریو داشته است اما بازیکن ثابت تیم زیر ۲۰ سال اروگوئه می باشد و برای این تیم ۹ بار به میدان رفته است.

گیلرمو اخیرا به طور آزمایشی مدتی در کرینگتون بوده است و بعد از این دوره در مصاحبه ای رادیویی از این تجربه به خوبی یاد کرده است. او گفته است: من با تیم اول تمرین کردم. من حیلی خوشحالم و تجربه بسیار خوبی داشتم. این مسئله که من بتوانم خودم را در تیمی مانند منچستریونایتد امتحان کنم برای من شگفت انگیز بود. من خرسند و خوشحال هستم و از پنورال نیز تشکر می کنم که به من این اجازه را داد تا به آنجا سفر کنم. با من به خوبی رفتار شد و چیچاریتو کمک بسیار به من کرد.

مربی پنورال خورخه داسیلوا درباره این بازیکن گفته است: این انتقالی بود که او لایق آن بود. این ناراحت کننده است که او می رود اما شما نمیتوانید فرصت پیوستن به باشگاه بزرگی همانند یونایتد را از او بگیرید.

پس از به توافق رسیدن در روز جمعه در کرینگتون, وارلا به ترکیه سفر می کند تا در جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها شرکت کند جایی که هم تیمی آینده او آنخلو هنریکوئز(شیلی), سام جانستون, تام تورپ و لارنل کول(انگلستان) نیز در آن رقابت ها شرکت می کنند. این رقابت ها ۲۱ ژوئن روز جمعه آغاز می شود.

12. 9 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تست پزشکی رو هم داد:

14. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نانی برای آینده اش در منچستر قرار است تصمیم گیری کند.
    وینگر منچستر یونایتد در مدت زمان کوتاهی برای ماندنش در یونایتد قرار است تصمیم گیری کند.

قرارداد نـانی سال آینده به پایان میرسد و برای یک قرارداد جدید مذاکرات متوقف مانده است که حدس و گمان هایی را مبنی بر اینکه او باشگاه را ترک می کند.

سرالکس فرگوسن اغلب از ستاره پرتغالی حمایت کرده است اما با آمدن سرمربی جدید دیوید مویس موضوع آینده اش در تیم منچستر در هاله ای از ابهام قرار دارد.

در روز جمعه بعد از برد 1-0 پرتغال برابر روسیه هنگامی که از او در رابطه با برنامه اش سوال شد او به RTP گفت : "من هنوز تصمیم نگرفته ام که می خواهم به کجا بروم. در روزهای بعد درمورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت."

بازیکن 26 ساله پرتغالی در تابستان 2007 از اسپورتینگ لیسبون به منچستر یونایتد ملحق شد و برای شیاطین سرخ 200 بازی انجام داده است.

|ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب|
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

سیتی امسالم داره هر چی بازیکن بدردبخوره شکار میکنه مثل اینکه پول این اماراتیا تمومی نداره.

18. 6 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض یشنهاد 600 میلیونی برای خرید آدامسی جویده شده!

آخرین آدامس جویده شده توسط سر آلکس فرگوسن در دوران مربیگری در یک مزایده بیش از ۱۵۰ هزار پوند (600 میلیون تومان) قیمت‌گذاری شده است. به گزارش ایران ناز سر آلکس فرگوسن در آخرین بازی دوران مربیگری خود برابر وست بروم ویچ به تساوی ۵ بر ۵ رسید تا این مربی پس از ۱۵۰۰ بازی در دوران مربیگری بازنشسته شود.

یک هوادار منچستریونایتد ادعا کرده است پس از این دیدار به سمت فرگوسن رفته، آدامس جویده شده او را به یادگار گرفته و آن را در شبکه فروش اینترنتی E-bay به مزایده گذاشته است. تاکنون قیمت پیشنهادی ۱۵۰ هزار پوند برای خرید این آدامس جویده شده، پیشنهاد شده است.

20. 5 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •