دومین قهرمانی سرآلکس فرگوسن به همراه باشگاه منچستریونایتد در سال 2008 و در شهر مسکو ، توسط او کسب شد . جایی که منچستریونایتد توانست در ورزشگاه Luzhniki در ضربات پنالتی چلسی را شکست دهد و قهرمان این جام معتبر شود .
در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ، این اسکولز بود که توانست به یک شوت زیبای از راه دور ، دروازه ویکتور والدز را باز کند و یونایتد را به فینال مسکو برساند . در این مرحله نیز جدال دو تیم چلسی و منچستریونایتد در وقت معمولی و اضافه 1-1 به پایان رسید تا این دو تیم پرطرفدار چشم به ضربات پنالتی بدوزند .
پس از آنکه در ضربات پنالتی ، کریس رونالدو پنالتی خورد را خراب کرد ، جان تری و نیکولاس آنلکا هم برای چلسی پنالتی های خود را خراب کردند تا گیگز که آخرین ضربه یونایتد را گل کرده بود یکی از عوامل قهرمانی یونایتد نیز در این تورنمنت باشد و یونایتد در مجموع سومین قهرمانی خودش در این جام را جشن بگیرد .
8- فروش رونالدو
داستان رونالدو از آنجایی شروع شد که سرآلکس فرگوسن سرمربی باشگاه منچستریونایتد توانست با قیمت 12 میلیون پوند بر احساسات نوجوان پرتغالی باشگاه اسپورتینگ لیسبون غلبه کند و او را به اولدترافورد بکشاند و رونالدو رو به اولین بازیکن پرتغالی این باشگاه تبدیل کند .
رونالدو وقتی که به باشگاه یونایتد آمد گفت : " هنگامی که من به این باشگاه پیوستم ، مدیر آنجا از من پرسید که تو چه شماره ای را دوست داری ؟ من به گفتم که من شماره 28 را میخواهم ، اما سرآلکس فرگوسن به من گفت که تو به اینجا آمده ای که شماره 7 را برتن کنی . شماره 7 معروف برای من منبع انگیزه بود و این شماره مرا مجبور کرد که بتوانم به افتخارات زیادی برسم "
همگان دیدیم که رونالدو زیرنظر سرآلکس فرگوسن به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شد . رونالدو به همراهی و کمک رونی و کارلوس توز ، مجموعه بسیار خطرناکی را ایجاد کردند و در سال 2007- 2008 توانستند به همیاری هم دهمین قهرمانی سرآلکس فرگوسن را کسب کنند .
در مورد شایعات فروش کریس رونالدو به رئال مادرید این جمله فرگوسن بسیار بیاد ماندنی است :" آیا شما فکر می کنید که من میخواهم رونالدو رو به آنها بفروشم ؟ یا عیسی مسیح شما حتما شوخی می کنید ، هیچ شانسی وجود ندارد که من به خواسته خودم رونالدو رو به آنها بفروشم "
اما در نهایت یک سال بعد رونالدو با قیمت 80 میلیون پوند راهی رئال مادرید شد تا فوتبالش را در این باشگاه ادامه دهد .
ادامــــــــــــــه دارد .....