تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 328 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان بالاخره تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ؛ یه گزارشگر رئالی داریم تو سیما که اون هم شخص شخیص سرهنگه ؛ و البته من که در کل راضی بودم از سرهنگ

مزدک و خیابانی گزارش میکنن میگیم اینا بارسایین ، سرهنگ گزارش میکنه میگیم ترجیح میدیم اونا گزارش کنن ، بالاخره سیما با کدوم ساز ما باید حرکات موزون انجام بده عایا ؟

2. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

به دلیل مصدومیت در بازی روزگذشته فان پرسی بازی با رئال مادرید را از دست می دهد
    ستاره تاثیر گذار تیم فوتبال منچستر یونایتد به دلیل مصدومیت در بازی برابر کوئینز پارک رنجز توان همراهی تیمش مقابل رئال مادرید را نخواهد داشت.
    رابین فان پرسی در دقیقه ۴۰ بازی مقابل کوئینز پارک رنجرز به شدت آسیب دید و این احتمال زیاد است که وی نتواند در بازی برگشت مقابل رئال مادرید به میدان بیاید. ولبک بازیکنی است که معمولا در چنین شرایطی جای خالی فان پرسی را پوشش می دهد.
    فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد در کنفرانس خبری بعد از بازی بر آمادگی کامل این بازیکن تاکید داشته اما گزارش پزشکی چیز دیگری می گوید و احتمال غبیت فان پرسی بالا است.
    ۲ تیم رئال مادرید و منچستریونایتد در بازی رفت به تساوی یک بر یک راضی شده اند.

خدا کنه برسه حذفشون کردیم بهونه نیارن

4. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

6. 8 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نتیجه بازی که رضایت بخش بود، داوری لالیگا مثل اکثر مواقع بچگانه! هر چند که از محرومیت دی ماریا بیشتر خوشحال شدم تا ناراحت و امیدوارم دنبال فرجام خواهی
    و این مسائل نباشند ، اینجوری می تونه ال کلاسیکوی کم اهمیت لیگ رو استراحت کنه و برای بازی یونایتد مثل بازی رفت آماده باشه (هر چند که دیشب خیلی پراشتباه بود)
    به نظرم همین ترکیب دیشب با یکی ذو تا تغییر برای بازی شنبه مناسب باشه چون واقعا بی اهمیت ترین ال کلاسیکوی چند ساله اخیر همین بازی شنبه هست، نه دنیا داره و نه آخرت!

دوستان بالاخره تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید ؛ یه گزارشگر رئالی داریم تو سیما که اون هم شخص شخیص سرهنگه ؛ و البته من که در کل راضی بودم از سرهنگ
    منم اعتراض خاصی ندارم چون مدتی میشه با استریم های آنلاین با گزارش انگلیسی می بینم
    +
    آواتاز جدیده فقط می دونم بوگارت نیست ولی قشنگه و مبارکه!

8. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دم ديماريا گرم - ركورد دو تا كارت قرمز راموس رو از 40 ثانيه به 20 ثانيه كاهش داد !

10. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خیلی زیبا رکورد ها شکسته میشه!
    خط دفاعی که خیلی عالی تر بود به هیچ دریبلی نه نگفتن!
    ولی حال کردم انصافی با 3 تا تعویض کلیدی جوری بازی رو بستیم که نتونستن جم بخورن!
    البته همکاری 2 ستاره خیلی عالی بود!
    من که رو هر دو گل حال کردم!

12. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

صحنه اخراج دیماریا رو دانلود کردم و دوباره دیدم.واقعا بهش شک کردم که با حالت نرمال اومده باشه واسه بازی!
    اصلا حرکتش سر اون صحنه غیرطبیعی بود...یه جورایی عمدی میخواست کارت بگیره.امیداورم باهاش بخاطر این حرکت فوق بچه گانه برخورد بشه!

14. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

مزدک و خیابانی گزارش میکنن میگیم اینا بارسایین ، سرهنگ گزارش میکنه میگیم ترجیح میدیم اونا گزارش کنن ، بالاخره سیما با کدوم ساز ما باید حرکات موزون انجام بده عایا ؟
    بابا این سرهنگ که بیشتر کشتی باید گذارش کنه یا توپ و تور اینجور چیزا!
    آهخه اونو چه به گذارش فوتبال!
    البته ایشون کمی ریشه ی بارسایی هم دارن به احتمال زیاد!
    ولی بیطرفیش خوبه حد اقل!
    ولی تیکه کنایه هایی مینداخت!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نقدی بر گزارش علیرضا علیفر

داوود شمسی: گزارشگري فوتبال به اندازه فوتبال و حاشیــه هـایـش هميشـــه و همـه جــا مــــورد توجــه اهالي فوتبـال بــوده و هســـت، و بــا وجـود سبـک هـا و سلیــقــه هــای مختلــف گــزارشـگـری، ایـن عرصـه مــی تواننــد هماننــد فوتبـال هیجـانی و پر حاشیه هم باشـد.

مشکل بزرگ گزارشگری در فوتبال ما همچنان پابرجاست. این در حالی است که با وجود گزارشگران خوبی که در حال حاضر در صدا و سیما مشغول هستند چرا از چهره های قدیمی و فراموش شده گذشته استفاده میکنیم، گزارشگرانی که کار را به آنجا رسانده اند تا خیلی ها ترجیح دهند با صدای خاموش مسابقه فوتبال را تماشا کنند

بعد از گذشت سال ها از روی کار آمدن نسل فعلی گزارشگران ورزشی هنوز بینندگان برنامه های ورزشی منتظر معرفی و ورود چهره های جدید هستند در حالی که تا کنون چنین اتفاقی رخ نداده است و در عین ناباوری دوباره به عقب برمیگردیم و از گزارشگران سالهای دور برای بازیهای لیگ حرفه ای استفاده میکنیم!! .

این در حالی است که استعدادهای فراوان، با سواد و با انگیزه زیادی در بین جوانان وجود دارد که می توانند به جای گزارشگران قدیمی ، که در کنار آنها به فعالیت بپردازند و به گزارش های فوتبالی تنوع و هیجان بیشتری بدهند.

می توان با ورودنسل جدیدکه با داشتن علم و آگاهي‌هاي خوب ورزشي و آشنايي با زبان، تسلط كامل بر ادبيات فارسي، داشتن اطلاعات به روز، به عرصه گزارشگری كمك كرده تا در آینده با مشکل عدم گزارشگر های کار بلد مواجه نشویم.

عدم وجود نسل جديد گزارشگران با دانش و توانايي‌هاي بالا ، که بتوان تحولي شگرف در اين حرفه ايجاد كرد و با سبک نوینی از گزارشگران آشنا شد، ما را آینده نه چندان دور دچار مشکل خواهد کرد.

شاید باید یک بار دیگر برای گزارشگران قدیمی فوتبال مرور کرد که یک گزارشگر خوب چه گزارشگری است.؟ یک گزارشگر خوب حداکثر اطلاعات را به تماشاگر می‌دهد و حتی جاهایی نقش مفسری متعصب را ایفا می‌کند، اما نکته اینجاست که آن قدر در جای درست کلمات را به کار می‌گیرد که بیننده نه بازی را از دست می‌دهد و نه کلام را، نه عصبانی می‌شود و نه دلش می‌خواهد پیچ صدا را کم کند.

او اطلاعات را معمولا در لحظاتی می‌دهد که بازی درجریان نیست‌ و یا بازی در میانه میدان روال عادی خود را دارد. در مواقعی که لحظات حساس است با حرارت مشغول توصیف فضاست؛ انگار یکی از 23 نفر داخل زمین باشد. او تصنعی گزارش نمی‌کند. 10 بار یک مطلب را بازگو نمی‌کند مگر به‌علتی خاص.

یک گزارشگر می‌تواند این لذت را به یک عذاب تبدیل کند یا بر آن بیفزاید و این پیش از هر چیز مستلزم این است که خود گزارشگر هم از کارش و از بازی لذت ببرد.

اگه از سرهنگ علیفر مدافع سرسخت دفاع مثلثي در هر بازی سوتی نگریم جای تعجب دارد!! نمی دانم در کدام بازی بود که ایشان هنگام یکی از گزارش هایش وقتی گل به ثمر رسید گفت:"این گل ساده بود ولی آسان نبود!!!"

در بازی استقلال و پاس گزارش پر انتقاد علیرضا علیفر، صدا و سیما را جهت انتخاب ایشان یرای گزارش بازی پخش مستقیم زیر سوال می برد.

با توجه به سوابق گزارش های جناب آقای علیفر در گذشته و اینکه صدا و سیما با کدام معیار گزارشگر انتخاب میکند، جای سوال دارد !!!؟

گزارش های سرد و کسل کننده علیفر و تحمیل نظراتش به مخاطبین ، پیش بینی های اشتباه ، گزارش های اشتباه ، کارشناسی اشتباه داوری ، طولانی کردن گزارش صحنه به تصویر کشیده شده در حالی که چند لحظه ای از اتمام آن صحنه گذشته و استفاده از جملات تکراری، اعصاب ببینده را بهم میریزد...

دربازی استقلال و پاس در حالی که وحید طالب داشت بند کفش های خودش را می بست و بازی متوقف شده بود و وقتی که تصویر کاملا بر روی وحید طالب لو زوم کرده بود ایشان ( علیرضا علیفر) در گزارش خود گفتند که طالب لو از ناحیه پا مصدوم شده است و بعد از گذشت 3 دقیقه و در حالی که بازی در حال انجام بود تازه متوجه شدند!!! و گزارش خود را تصحیح کردند.

وی در حالی که می تواند تنها از مدیر روستا بپرسد برای مشکل گلزنی تیمتان چه تفکراتی دارید؟ سوال را آنقدر طولانی میکند و می پرسد :

شما که خودتان از مهاجمان گلزن تیم ملی بوده اید برای مشکل گلزنی تیمتان و گرفتن بازیکن جدید برای گلزنی و آموزش راه گل زنی به بازیکنانت تا بتوانند دروازه حریفان را باز کنند چه اندیشه های دارید؟

وی درانتها اظهار داشت امیدوارم تیم های لیگ برتر خوب کارکنند تا تیم ملی در مقابل حریفان مفت گل نخورد !!!

هنوز صحبتهای علیفر به پایان نرسیده بود و درحالی که ایشان مشغول صحیت کردن بود دوربین سریع به استودیو شبکه سه انتقال داده شد .

با اینکه او در هر بازی اصرار دارد هر ده دقیقه یکبار بگوید: « خب، البته هیچ چیز در فوتبال قابل پیش‌بینی نیست و ...» و با به ثمر رسیدن هر گل یا هر اتفاق دیگر در بازی نیز بار دیگر تأکید می‌کند که «عرض کردم در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست!...»

17. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان!!

میشه برنامه ی دقیق بازی با بارسلونا در کوپادل ری و بارسلونا در لالیگا و منچستر یونایتدر در چمپیونزلیگ رو اعلام کنید؟؟؟؟؟؟

این بازی که فردا با بارسا داریم کوپادل ری هست دیگه...نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •