برای اجرای این بازی باید اینترنت قطع باشه
برای اجرای این بازی باید اینترنت قطع باشه
اگه ورژن بلک باکس نصب کرده باشی به اپدیت 1.0.0.114 و حدقل این اپدیت های قبلی که شامل v1.0.0.55/78/113 نیاز داری که باید به ترتیب نصب بشه و بعد طبق راهنما فایلهای کرک جایگزین کنید. بهتره که کارت گرافیکتون هم اپدیت باشه و زمان اجرای بازی به اینترنت وصل نباشید. offline mode
من نسخه کامل رو دارم / لینک اپدیت ها رو لطف میکنید بزارید ؟
سلام.مراحلم سیو نمیشه چیکار باید کرد؟
دوستان مشکل کانکت با نصب microsoft net from4 حل شد حالا social club میده
بعد 1 سال چه طرفدارایی داره! ! ! !
من که نسخه ی بلک باکس رو بدون آپدیت و چیزی بازی کردم جالب بود اما نه تا این حد![]()
دوستان من وقتی میخوام وارد بازی بشم وقتی اون گزینه ی offline mode رو میزنم وقتی میخواد وارد بازی بشه یهو
یه صفحه آبی میاد و کامپیوتر ریستارت میکنه.....
دوستان چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by arash 10; 18-06-2013 at 12:05.
کرکت رو باید به THETA تغییر بدی....یا اینکه ویندوز seven sp1 64bit رو نصب کنی...
سلام
آقا من این بازیو نصب کردم کرکش هم ریختم بازی هم اجرا میشه.اما اون جایی که باید اینتر بزنیم تا وارد بازی بشه اونجا رو مشکل دارم.یه بار اینترنتو قطع کردم رفتم تو بازی.همونجایی که باید اینتر بزنیم اینتر زدم تا وارد منوی اصلی بشه یه صفحه ی نارنجی رنگ باز میشه که روش نوشته No connection.دفه بعد اینترنتمو وصل کردم.رفتم تو بازی بعد از اینکه اینتر زدم اون پایین نوشت Intializing..... و وارد بازی هم نشد.من همچین مشکلیو با بازی ال ای نویر داشتم ولی بعد خود به خود حل شد.اینجا نمیدونم چیکار کنم.اگر کسی هم بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)