تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 421 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ممنون دوستان من سه شخه غنچه گل رز خریدم و یک جای خوب هم قرار گذاشتم
    امیدوارم خوب شده باشه
    نمیدونم بخدا
    الان شیش به شیشم

کلا این تنها نفری تو عمرم که دوست داشتم تا اخر عمر هر روز ببینم
    Last edited by masoudtr; 08-12-2013 at 22:45.

2. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سوال ؟؟؟؟؟دوست دارم همه دوستان نظر بدن این پسرایی که زل میزنن توصورت آدم دقیقا واسه چیه یا هی به صورتمون نگاه میکنن امن دوس داشتم بدونم امعنی ین کارشون چیه بعضی از دخترا وختی باچنین عکس العملی روبرو میشن فک میکنن طرف دوسش داره نظر من که این نیس نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یه سوال ؟؟؟؟؟دوست دارم همه دوستان نظر بدن این پسرایی که زل میزنن توصورت آدم دقیقا واسه چیه یا هی به صورتمون نگاه میکنن امن دوس داشتم بدونم امعنی ین کارشون چیه بعضی از دخترا وختی باچنین عکس العملی روبرو میشن فک میکنن طرف دوسش داره نظر من که این نیس نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    اگر دختر خودش از اون دسته شیطون اینا باشه که میتونه برای ایجاد صمیمت باشه از جانب پسر

اگر آرایش غلیظ و توو چشمی داشته باشه خب نمیشه خیلی ایراد گرفت چون اصطلاحا خیلی جلف هست و این موارد نگاه زیاد پیش میاد اونم از سرکنجکاوی و نه به قصد خاصی بنظرم!

اما اگر دختر عادی و معمولی رفتار کنه معمولا این کار نشون میده اون پسر عادی نیست و قصد جالبی نداره!

5. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگر دختر خودش از اون دسته شیطون اینا باشه که میتونه برای ایجاد صمیمت باشه از جانب پسر

اگر آرایش غلیظ و توو چشمی داشته باشه خب نمیشه خیلی ایراد گرفت چون اصطلاحا خیلی جلف هست و این موارد نگاه زیاد پیش میاد اونم از سرکنجکاوی و نه به قصد خاصی بنظرم!

اما اگر دختر عادی و معمولی رفتار کنه معمولا این کار نشون میده اون پسر عادی نیست و قصد جالبی نداره!
    من که اصلا ارایش ندارم اصلا هم جلف لباس نمیپوشم چادریم نیستم واینکه ولی زیاد میخندیم بادوستان ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من که اصلا ارایش ندارم اصلا هم جلف لباس نمیپوشم چادریم نیستم واینکه ولی زیاد میخندیم بادوستان ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست خوبم من صرفا 3حالت ممکن که بنظرم رسید رو بیان کردم

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

شاید یه پسر بتونه جواب بهتری بده

معمولا پسرها همه دخترا هارو میبینند...اینو دارم جدی میگم...از خود من بگیر تا بقیه..نمیدونم چرا!!!!

و اینکه پسرا کمتر درباره دخترا حرف میزنن شاید برعکس اون چیزی که دخترا فکر میکنند...مگر در مورادی خاص که همانا جلف پوشیدن و جلف رفتار کردن دختر باشد

9. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

شاید یه پسر بتونه جواب بهتری بده

معمولا پسرها همه دخترا هارو میبینند...اینو دارم جدی میگم...از خود من بگیر تا بقیه..نمیدونم چرا!!!!

و اینکه پسرا کمتر درباره دخترا حرف میزنن شاید برعکس اون چیزی که دخترا فکر میکنند...مگر در مورادی خاص که همانا جلف پوشیدن و جلف رفتار کردن دختر باشد
    دوست عزيز جمع نبند
    يه آدم با شخصيت هيچ وقت چنين كاري نميكنه يعني هر كيو نگاه كنه مخصوصا خيلي ضايع زل بزته تو صورت طرف. اينجوري از محبوبيتش هم كم ميشه.

11. 6 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

خب منم به عنوان یه پسر نظر خودمو بگم ؛ با احترام به نظرات بقیه ی دوستان

اولین عاملی که یه پسر بخواد زیاد یه دختر رو نگاه کنه اینه که اون دختر از نظر بعضی موارد با بقیه متفاوت باشه ؛ مثلا از لحاظ آرایش ، از لحاظ نوع پوشش ؛ از لحاظ قد و هیکل ( یا چیزی به خودش آویزون کرده باشه که تو چشم بیاد ) ؛ منظور جملم اینه که اون دختر نسبت به بقیه دوستاش متفاوت باشه .
    دومین عاملی که میتونم بگم ( از دید خودم ) ، جذابیتی که اون دختر تو چهرش داره .... بعضی از دخترا ( به چشم آبجی میگما ) یه جذابتی تو فیسشون دارن که خود به خود آدم رو به خودشون جذب میکنن .. یه جورایی میشه گفت با مزه هستند ...
    سومین عامل اینه که اکثر پسرا نه همشون ، چشاشون به شکل فانوس دریایی به همه جا میچرخه و کلا عادت دارن که جنس مخالف رو نگاه کنن و با این کار لذت میبرن

چهارمین عامل رو هم محدود میکنم به یه پسر ؛ در صورتی که یه شخص خاصی این رفتار رو مدام تکرار میکنه شک نکن دوستت داره و داره باچشاش باهات حرف میزنه

عواملی دیگه ای هم وجود داره که خارج از حوصله ی اینجاس تازه ؛ خانواده نشسته اینجا

13. 8 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با یه فردی با خصوصیات زیر چگونه رفتار کنم که ازم خوشش بیاد؟

پرحرفه و اصلا خجالتی نیست و دوست داره تحویلش بگیریو.....از جمعی که خشک باشه خوشش نمیاد خیلی ریزبینو نکته سنجه

طرف خواهر خانوممه که برای بار اول قرار باهم بریم بیرون
    خانومم میگه حرفهاش روی مامان بابام تاثیر میذاره و باید یه کار کنی ازت خوشش بیاد تا از توطئه هاش در امان باشی

حالا من با همچین شخصیتی چه جوری برخورد کنم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان با یه فردی با خصوصیات زیر چگونه رفتار کنم که ازم خوشش بیاد؟

پرحرفه و اصلا خجالتی نیست و دوست داره تحویلش بگیریو.....از جمعی که خشک باشه خوشش نمیاد خیلی ریزبینو نکته سنجه

طرف خواهر خانوممه که برای بار اول قرار باهم بریم بیرون
    خانومم میگه حرفهاش روی مامان بابام تاثیر میذاره و باید یه کار کنی ازت خوشش بیاد تا از توطئه هاش در امان باشی

حالا من با همچین شخصیتی چه جوری برخورد کنم بهتره؟
    اگر اینجوری که وصف کردید باشه روی خصوصیت نکته سنجیش باید خیلی دقت کنید!

چون اگر بخواید جوری رفتار کنید که نیستید خیلی راحت میفهمه و این اصلا خوب نیست! بنظرم بهترین کار اینه خودتون باشید! اینجور ادمها از کسایی که اعتماد به نفس دارن خوششون میاد شک نکنید

ولی سعی کنید کم حرف نباشید کلا و در هرفرصتی که ایشون نظر یا صحبت خاصی داشتند استفاده کنید و مختصری نظر بدید
    خودتون شروع کننده صحبتی نباشید!(چون مطمئن نمیتونید باشید ایشون با شما همنظر هستند یا خیر پس بهتره منتظر باشید ایشون اول صحبت کنن بعد پی اش رو بگیرید)

در وقت مقتضی مثلا چند دقیقه بعد از شروع دیدارتون بطور محسوسی ازش تعریف کنید با این عنوان که : شما واقعا همونجوری که ...(اسم خانومتون) میگفت خوش برخورد و خوبید
    یا بگید : بیشتر مطمئن شدم که منو و ...(اسم خانومتون) با هم تفاهم داریم چون واقعا بانظرش در مورد شما (خوبی هاشو بگید) موافقم

و در نهایت باز هم میگم :خودتون باشید!

آرزوی موفقیت برای شما

16. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •