تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 405 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

[QUOTE=mojtaba tayebi;7885108]سلام من یک پکیج فلوری 24000 بارادیاتور کلاسیک برای متراژ175متر بعد از 4سال نمیتوانست گرمای منزل را تامین کند حا لا رادیاتورها را باز کردم ومیخواهم رادیتور دیگری را ببندم لطف کنید من را راهنمایی کنید رادیاتور ایل پریمو بوتان یا سولار ایران رادیاتور یا رادیاتورهای پنلی ترکیه ای کدام بهتر است با تشک

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کیفیت بنسر بالاتره و خرابیش هم کمتره.
    خیلی ممنون.فقط یه چیزی ، از کیفیت قطعات اوپتیما چیزی نگفتین.کیفیت مثل بنسره هست؟خرابی کدوم کمتره؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما توی کدوم شهر زندگی میکنید. برای متراژ 175 متر باید حتماً پکیج 32 هزار فرولی را نصب میکردی.پکیج 24 هزار تا متراژ 150 متر مشکلی نداره ولی وقتی متراژ بالاتره استحلاک و مشکلات بیشتری برای پکیج به وجود میاد.
    من توصیه میکنم رادیاتور پنلی خود شرکت فرولی را بخرید.اگر متراژ اتاق ها و پذیرای را بدونم و بگید چندتا جای رادیاتور دارید بیشتر میتونم کمکتون کنم. در ضمن طبقه چندم زندگی میکند ؟ آیا روی پارکینگ هستید یا طبقه آخر؟
    [QUOTE=mojtaba tayebi;7891043]
    سلام من یک پکیج فلوری 24000 بارادیاتور کلاسیک برای متراژ175متر بعد از 4سال نمیتوانست گرمای منزل را تامین کند حا لا رادیاتورها را باز کردم ومیخواهم رادیتور دیگری را ببندم لطف کنید من را راهنمایی کنید رادیاتور ایل پریمو بوتان یا سولار ایران رادیاتور یا رادیاتورهای پنلی ترکیه ای کدام بهتر است با تشک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و آقای تعمیر کار عزیز بنده در نهایت آلپرس خریدم به توصیه یه دوست خیلی نزدیک خیلی بی صدا و فول دیجتال میخاستم نظرتون رو راجه به این پکیج بدونم و راهنمایی میخاستم رادیاتور برا متراژ85 چه مارکی و چند پره بگیرم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد آلپروس شناختی ندارم. برای متراژ شما بین 50 تا 60 پره رایاتور لازمه که اگر شرایط منزل را بگید و اینکه چندتا خواب داره ، تو پذیرای چندتا جای رادیاتور داره بیشتر میتونم کمکتون کنم.
    با سلام خدمت دوستان و آقای تعمیر کار عزیز بنده در نهایت آلپرس خریدم به توصیه یه دوست خیلی نزدیک خیلی بی صدا و فول دیجتال میخاستم نظرتون رو راجه به این پکیج بدونم و راهنمایی میخاستم رادیاتور برا متراژ85 چه مارکی و چند پره بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

باتشکر من در اصفهان هستم سه اطاق دارم متراژه یکی 20 متر ومتراژه 2عدد هر کدام 12 متر متراژه سالون با آشپزخونه 65 متر ودر سالون 3عدد جای رادیاتور داریم وما طبقه 4 هستیم و2طبقه دیگر بالای ما هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام
    من ساکن تبریزم و با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم برای انتخاب پکیج برای اپارتمانم دچار سردرگمی شدم، اگه لطف کنین و راهنماییم بفرمایید بسیار ممون میشم.
    آپارتمان من 160 متره و دو خوابه س، طبقه ی پنجمه و آخرین طبقه ی ساختمانه، برای سیستم گرمایشی آن از رادیاتور قراره استفاده کنم ( در هر خواب یه جای رادیاتور موجوده و در پذیرایی پنج مکان برای نصب رادیاتور دارم) و تعداد پنجره های آپارتمانمم زیاده ( از دو طرف روشنایی دارم).
    اگر اطلاعات دیگه ای هم لازم بود خواهش میکنم مطرح کنید تا جواب بدم .
    با تشکر
    Last edited by Pegaah1; 23-09-2013 at 15:50.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باید یک پکیج 24 هزار، یک رادیاتور 20 پره برای اتاق بزرگ و دوتا 12 پره برای اتاق های کوچک.و سه تا 15 پره هم برای پذیرای.
    انشالا با این شرایط زمستون گرمی داشته باشید.
    باتشکر من در اصفهان هستم سه اطاق دارم متراژه یکی 20 متر ومتراژه 2عدد هر کدام 12 متر متراژه سالون با آشپزخونه 65 متر ودر سالون 3عدد جای رادیاتور داریم وما طبقه 4 هستیم و2طبقه دیگر بالای ما هست

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باید یک پکیج 28 یا 32 هزار نصب کنی. برای خواب ها هر متری 1 پره (اتاق 12 متری 12 پره ) و برای پذیرای 3 تا 20 پره و 2 تا 15 پره هم توی پذیرای نصب کن. اگر دوست داشته باشی میتونی 5 تا18 پره توی پذیرای نصب کنی.
    با سلام
    من ساکن تبریزم و با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم برای انتخاب پکیج برای اپارتمانم دچار سردرگمی شدم، اگه لطف کنین و راهنماییم بفرمایید بسیار ممون میشم.
    آپارتمان من 160 متره و دو خوابه س، طبقه ی پنجمه و آخرین طبقه ی ساختمانه، برای سیستم گرمایشی آن از رادیاتور قراره استفاده کنم ( در هر خواب یه جای رادیاتور موجوده و در پذیرایی پنج مکان برای نصب رادیاتور دارم) و تعداد پنجره های آپارتمانمم زیاده ( از دو طرف روشنایی دارم).
    اگر اطلاعات دیگه ای هم لازم بود خواهش میکنم مطرح کنید تا جواب بدم .
    با تشکر

داره خودمونی میشه s d h a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شهر بهشت

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما.

چند سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

چرا گاهی اوقات(موقع زمستون که همه سیستمها روشن هست) داخل رادیاتور صدای شر شر آب میاد ....؟

مواقعی مثل مسافرت که منزل خالی از سکنه هست........فیوز برق مخصوص پکیج و گاز شو قطع میکنم که البته تا حالا یکبار پیش اومده و وقتی هم اومدیم به محض اینکه گاز و برق و.صل شد خودش روشن شد......درسته؟

باید همینطور باشه؟

اگر شیر اطمینان خراب بشه امکان این هست که پکیج منفجر بشه؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •