کسی جواب مارو نمیده؟؟
سلام
بهترین تبلتی که با حدود 500 تومان گرفت چیه؟
سیم کارت هم بخوره
ممنون
دوستان این asus transformer inifinity مشکل پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی نداره؟؟
در ضمن اپیدیت های اندروید براش میاد یا نه؟؟
یه تبلت میشناسم بهترین تبلتیه که تا بحال ساخته شده و تو ایران هست 8 هسته سی پی یو داره سیم کارت می خوره رم می خوره نمایشگرش 20 اینچه وزنش 100 گرمه.تازه برات غذا می پزه .جارو هم می زنه قیمتش هم 300 تومنه
داداش داری 500 میدی تازه بهترین سیمکارت خور رو می خوای ؟
بودجه افزایش بده با این بودجه بهت یدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدن که مفت نمی ارزه
اصولا نباید مشکلی داشته باشه
مشکل داشتن با زیر نویس مربوط به نرم افزاره که مشکل آنچنانی نداره.
آپدیت هم به احتمال 90 درصد چون کلی برای این تبلتش زور زده و راضی نمیشه به سادگی این رو کنار بزاره.
راستی چند صفحه گذشته از هیتمن خبری نیست. کسی نمی دونه کجاس ؟ دلم براش تنگ شده کسی نیست ازم غلط بگیره.![]()
یه سوال
دوستم یه تبلت galaxsy خریده روش هم اندروید وهم ios نصب کرده!!!!!!!!!!!!!! البته اون میگه میخوام بپرسم همچین امکانی وجود داره که دو سیستم عامل مختف رو یه تبلت نصب کرد
I oSنبوده.لینوکس بوده عزیزم
سلام
کجا بودی؟ چند وقت نبودی اصلا فروم گردی بهم حال نداد
دیگه منو تنها نزار- رو قلبم پا نزار
یه چیز خنده دار هم رفیق من گفت ( تمام نرم افزار ها و بازی های آیفون به گوشی من می خوره ) (گوشیش گلکسی ایس ace هستش)![]()
![]()
سلام به همه دوستان گل متخصص
من يه ابزار براي تدريس ميخوام كه بتونم راحت وصلش كنم به ويديو پروژكشن و با آرامش بشينم و تدريس كنم.
دليل اصلي اينكه دنبال چنين وسيله اي هستم اينه كه گاها بايد 5 ساعت فرمولهاي رياضي پيچيده و متون فارسي و انگليسي رو روي تابلو بنويسم و اين واقعا آزاردهنده شده برام (بعضا تمام 5 ساعت رو بايد بايستم كه اين واقعا نوعي خودكشي محسوب ميشه).
البته بنظرم تدريس با تبلت براي دانشجوهاي من هم راحتتره و ميتونم آخر كلاس، جزوه اي كه براشون نوشتم رو الكترونيكي در اختيارشون بگذارم كه كيفيت آموزششون بالاتر بره و اذيت نشن. بنظر مياد كه تبلت پي - سي بهترين گزينه براي كار من هست.
سوال من اينه:
1- اگر دوستان ابزاري بهتر از تبلت سراغ دارن لطفا راهنمايي كنند
2- اگر تبلت خاصي كه مناسب اين كار باشه ميشناسيد لطفا راهنمايي كنيد.
پيشاپيش ممنونم از لطفتون
Last edited by mtkee; 23-08-2012 at 22:19.
در حدود یک تومان
10 اینچی سیمکارت خور پیدا میشه؟ چی پیشنهاد میدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)