جواب سوال كلی :
در صورتيكه system restore رو نصب كرده باشين ميشه سيستم رو به حالت استيبل برگردوند.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
جواب سوال كلی :
در صورتيكه system restore رو نصب كرده باشين ميشه سيستم رو به حالت استيبل برگردوند.
Last edited by alireza20202003; 23-08-2009 at 22:04.
همونطور که میدونید برای وارد کردن اطلاعات سرویس adsl و همینطور AP و رمز اون به یک مودم وایرلس ، نیاز به اتصال مودم به یک کارت شبکه( با کابل) هست.
حالا من یک مودم وایرلس asus am-604g گرفتم که میخوام با استفاده از یک آداپتور وایرلس یو ای بی d-link اینترنتش رو روی کامپیوتر بگیرم. اما برای تنظیمات اولیه ی مودم وایرلس، کارت شبکه ای ندارم. میتونم با شبکه کردن این مودم با آداپتور یو اس بی d-link ، اطلاعات لازم رو توی مودم وایرلس وارد کنم؟ اگر امکانش هست چطور باید انجامش بدم؟
لینوکس به دلیل امنیت فوق العاده
سلام
دوستان می خواستم بدونم که برد Wi Fi تا چقدره می خواستم ببینم توی یک ساختمون 2 طبقه از طبقه پایین به بالا رو ساپورت داره یا نه
بله به اندازه سقف برد داره اما اگه تعداد ديوارها بين دو دستگاه زياد بشه ممكنه با افت سرعت روبرو بشيد.
وای فای معمولا به ارتباط تحت استاندارد IEEE 802.xx گفته ميشه اما هر نوع ارتباط بيسيم رو بهش ارتباط وايرلس ميگن.
ولی معمولا منظور از جفتشون يكيه !
با عرض سلام خدمت اساتید ما یک شبکه داخلی داریم با اینترنت سکوریتی نود 4 که خیلی خوب کار میکرد ولی اخیرا با مشکل برخوردیم ، سیتم بعد از مدتی کامپیوترها در شبکه را نمیبیند و ارتباط قطع میشه و باید حتما سیستم ریستارت شه تا بتونیم مجددا همه چی به حالت اول برگردد و بتونیم کامپیوترهای شبکه را ببینم و بعد از ساعاتی دوبار ارتباط قطع میشه، میگن ویروس نتورک کانفیگور گرفتیم کسی اطلاعی داره به ما کمک کنه و راه حلی ارائه شود ممنون میشم.
سلام اطلاعاتی میخوام برای ساخت پروفایل روم که بعضی از تنظیمات کاربران شبکه یکسان باشد
متشکر میشم اگر اطلاعاتی بدین
سلام
دوستان من بین دوتا کامپیوتر شبکه کردم (peer to peer) اما در اینجا یوزرهای کامپیوتر دیگه رو نشون نمی ده
چیکار کنم اینجا user های کامپیوتر دیگه رو نمایش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)