تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 160 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

اگه میخوای موی قشنگی داشته باشی
    تنها راهش کاشتن مو هست
    این داروها گذشته از عوارضش ریزش مو رو متوقف میکنه اما به روز اول برنمیگرده
    ضمن اینکه بعد از قطعشون بازم ریزش مو ادامه پیدامیکنه حتی شدیدتر هم میشه

موفق باشید
    ممنون بابت پاسخ
    به سن کاشت مو نرسیدم هنوز. حداقل 5 سال باید صبر کنم برای کاشت. اصلا دوست ندارم در این مدت موهای سرم کمتر از الان بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام ببخشید اینجا سوال میکنم سوالی من موهام رو شونمه مشکلی دارم من حموم میرم ریزش مو حداقل 13 تاست ولی موقع خشک کردن من اول اب گیری میکنم یعنی اینکه ریشه را میکیرم که اسیب نبینه و سپس موم لای 2 انگشت میذارم و به ارومی دستمو رو موم میکشم ابش بره اما در حین انکار حدود 20 تا 30 تا میریزه

اکه این کارم نکنم بعدا باید حتما حدود 30 تا50 تار طی چند روز بریزه میخوام بدونم این ریزش مو که در هر صور باید 50 تا ریخته شه طی چند روز ماله همون حمومه ؟ طبیعیه چون کاریم نکنم طی بایدشه

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام ببخشید اینجا سوال میکنم سوالی من موهام رو شونمه مشکلی دارم من حموم میرم ریزش مو حداقل 13 تاست ولی موقع خشک کردن من اول اب گیری میکنم یعنی اینکه ریشه را میکیرم که اسیب نبینه و سپس موم لای 2 انگشت میذارم و به ارومی دستمو رو موم میکشم ابش بره اما در حین انکار حدود 20 تا 30 تا میریزه

اکه این کارم نکنم بعدا باید حتما حدود 30 تا50 تار طی چند روز بریزه میخوام بدونم این ریزش مو که در هر صور باید 50 تا ریخته شه طی چند روز ماله همون حمومه ؟ طبیعیه چون کاریم نکنم طی بایدشه
    این اعداد مهم نیستن.
    فردی که ریزش داشته باشه یه روز 10 تا میریزه یروز 100 تا یروز اصلا" هیچی نمیریزه ...
    مهم اینکه خودتون متوجه کم پشت شدن موهاتون بشین. ( ناخوداگاه مجبور میشین برین دکتر)
    همچنین موهای ریخته شده حالت مینیاتوری ( نازک و ضعیف) داشته باشن.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

عزیز جان اینجا فروم پزشکی شما برای سوالات آرایشی باید به فروم همسایه ("سبک زندگی") مراجعه کنید.

بهتر بود این تاپیک فقط به سوالات پزشکی و بیماری ها مو مربوط میشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان.

من 21 سالمه و حدودا 8-9 ماهه که موهام ریزش شدید گرفتن. به حدی که خودم کم پشت شدم موهام رو احساس میکنم. از طرفی موهام چربه و چرب شدنشونم تشدید میکنه این داستان رو.

2 هفته پیش رفتم پیش یکی از دکترای قدیمی و معروف شهرمون. بهش گفتم متاسفانه ریزش موی ارثی داریم و پدر و برادر بزرگتر و داییم کچلن.

با ذره بین تو سرم رو نگا کرد و دست کشید تو سرم و بهم گفت یه نسخه برات مینویسم 4 ماه دیگه مجددا بیا.

برام 4 تا بسته ماینوکسیدیل 5 درصد نوشت

قرص زینک پلاس

فیناستراید 1 میلی گرم

ویتامین E ( ایویزیت )

و شامپو بچه ایروکس و الپسین کافیین سی وان

بهم گفت صبح و شب ماینوکسیدیل بزن و هر شب یدونه فیناستراید و ویتامین E بخور. روزی یدونه هم زینک پلاس بخور. ضمنا دوبار در هفته موهات رو با شامپو الپسین و هر روز با شامپو بچه ایروکس میشوری.

دوستان چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که تو حموم خیلی مو از من میریزه یبار شمردم تقریبا 80 تار مو موقع شستشوی سر ازم میریزه. ایا این طبیعیه ؟

ضمنا این فیناستراید واقعا باعث ژنیکوماستی ( زنونه شدن سینه ها ) میشه ؟
    Last edited by aminreza.star; 21-12-2014 at 08:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

80 تار مو ؟

من یه بار موهام 10 تا تارش ریخت اشک تو چشام جمع شد
    ولی بعضی ریزشا بخاطر استفاده زیاد از ژل و تافت هست

من یه مدت یا هیچی به موهام نمیزنم یا سرم مو سریتا میزنم
    و ماینوکسیدل 2 درصد . بهتر شده
    ولی ماینوکسیدل یکم حالت موهامو تغییر داره

به نظرم بهترین قرص ویتامینی هم برای پیشگیری از ریزش خوبه ریجن دایت هست

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام دوستان.

من 21 سالمه و حدودا 8-9 ماهه که موهام ریزش شدید گرفتن. به حدی که خودم کم پشت شدم موهام رو احساس میکنم. از طرفی موهام چربه و چرب شدنشونم تشدید میکنه این داستان رو.

2 هفته پیش رفتم پیش یکی از دکترای قدیمی و معروف شهرمون. بهش گفتم متاسفانه ریزش موی ارثی داریم و پدر و برادر بزرگتر و داییم کچلن.

با ذره بین تو سرم رو نگا کرد و دست کشید تو سرم و بهم گفت یه نسخه برات مینویسم 4 ماه دیگه مجددا بیا.

برام 4 تا بسته ماینوکسیدیل 5 درصد نوشت

قرص زینک پلاس

فیناستراید 1 میلی گرم

ویتامین E ( ایویزیت )

و شامپو بچه ایروکس و الپسین کافیین سی وان

بهم گفت صبح و شب ماینوکسیدیل بزن و هر شب یدونه فیناستراید و ویتامین E بخور. روزی یدونه هم زینک پلاس بخور. ضمنا دوبار در هفته موهات رو با شامپو الپسین و هر روز با شامپو بچه ایروکس میشوری.

دوستان چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که تو حموم خیلی مو از من میریزه یبار شمردم تقریبا 80 تار مو موقع شستشوی سر ازم میریزه. ایا این طبیعیه ؟

ضمنا این فیناستراید واقعا باعث ژنیکوماستی ( زنونه شدن سینه ها ) میشه ؟
    در حمام مو هایی که قبلا ضعیف شدن و ریختن و در سطح سر موندن روی دست میان و معلوم میشن وگرنه همه 80 تار مو در همون روز حمام نریختن.

در مورد فیناستراید نظر اکثر متخصصین غدد بر اینکه ممکن عوارض داشته باشه و در واقع ماینوکسیدیل رو بر فیناستراید ترجیح میدن.
    هرچند عوارض ممکن در چند درصد از مردم رخ بده ولی به هر حال شاید شما هم جز اون چند درصد باشید.

طبق دستور پزشک فیناستراید رو مصرف کنید در صورتی که دیدین عوارض جنسی و جسمی پدیدار شده با دکتر تونن در تماس باشین.

8. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    اینطور که معلومه اینجا بیشتر در مورد جلوگیری از ریزش مو صحبت میشه
    من حدود دو هفته اس که مو کاشتم به روش ترکیبی.
    خوشحال میشم اگه اینجا کسی مثل من مو کاشته بیاد و در مورد کاشت مو هم صحبت کنیم.
    اگر هم کسی سوالی داشت که من بتونم جواب بدم در خدمتم. (هر چند که تازه دو هفته اس که این عمل رو انجام دادم و هنوز نمی دونم که نتیجه اش خوب میشه یا بد)
    اگر هم خواستین عکس قبل از کاشت مو و وضعیت این روزهام رو ببینین من دارم توی وبلاگم خاطرات روزانه ی عمل کاشت موهام رو می نویسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از mahmaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

در حمام مو هایی که قبلا ضعیف شدن و ریختن و در سطح سر موندن روی دست میان و معلوم میشن وگرنه همه 80 تار مو در همون روز حمام نریختن.

در مورد فیناستراید نظر اکثر متخصصین غدد بر اینکه ممکن عوارض داشته باشه و در واقع ماینوکسیدیل رو بر فیناستراید ترجیح میدن.
    هرچند عوارض ممکن در چند درصد از مردم رخ بده ولی به هر حال شاید شما هم جز اون چند درصد باشید.

طبق دستور پزشک فیناستراید رو مصرف کنید در صورتی که دیدین عوارض جنسی و جسمی پدیدار شده با دکتر تونن در تماس باشین.
    ممنون از پاسختون.

الان 16 روزه که دارم استفاده میکنم تا اینجا تاثیر جنسی یا جسمی برام نداشته فیناستراید. درواقع روی میل جنسیم هیچ تاثیر خاصی نداشته.

ریزش موم نسبت به قبل بیشتر شده ! ایا این مورد طبیعیه ؟ آخه من شنیدم طی ماه اول استفاده از ماینوکسیدیل موها میریزن.

یه سوال هم درمورد استفاده از ماینوکسیدیل دارم.

اونم اینکه وقتی با قطره چکان تو سر میریزیم ایا باید با انگشت ماساژ هم بدیم یا فقط چکوندن کافیه ؟

ضمنا من وسط سرم بیشتر از بقیه نواحی خالی شده ایا باید فقط همون قسمت بزنم یا تو نواحی دیگه هم بزنم ؟ آخه از تمام سرم داره مو کم میشه و ریزش داره.

همیشه موقع استفاده بیشتر وسط سرم و یه مقدار هم تو نواحی دیگه میزنم ایا همینجوری درسته ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

ممنون از پاسختون.

الان 16 روزه که دارم استفاده میکنم تا اینجا تاثیر جنسی یا جسمی برام نداشته فیناستراید. درواقع روی میل جنسیم هیچ تاثیر خاصی نداشته.

ریزش موم نسبت به قبل بیشتر شده ! ایا این مورد طبیعیه ؟ آخه من شنیدم طی ماه اول استفاده از ماینوکسیدیل موها میریزن.

یه سوال هم درمورد استفاده از ماینوکسیدیل دارم.

اونم اینکه وقتی با قطره چکان تو سر میریزیم ایا باید با انگشت ماساژ هم بدیم یا فقط چکوندن کافیه ؟

ضمنا من وسط سرم بیشتر از بقیه نواحی خالی شده ایا باید فقط همون قسمت بزنم یا تو نواحی دیگه هم بزنم ؟ آخه از تمام سرم داره مو کم میشه و ریزش داره.

همیشه موقع استفاده بیشتر وسط سرم و یه مقدار هم تو نواحی دیگه میزنم ایا همینجوری درسته ؟

مرسی
    تاثیر فیناستراید بعد از 6 ماه معلوم میشه.
    16 روز زوده برای قضاوت.
    معمولا" بسیار کم پیش میاد که عوارض داشته باشه منتها باید اوامر احتیاتی رو رعایت کرد.
    خیلی ازپزشکا میگن 1 میل ولی بنظرم 1 میل بسیار کمـ.
    با قطره چگان رو قسمتی که ریخته و همچنین قسمتی که ریزش داره بطور مساوی دارو رو پخش کنید.
    نیازی به ماساژ با دست نیست و پیشنهاد هم نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •