به نظر من بحث انحرافیه و می تونه مشکلات امنیتی برای اشخاص ایجاد کنه و ارزششو نداره
اگر شما خودت تونستی این کار رو انجام بدی یا کسی رو دیدی که انجام داده نشون بده من فکر می کنم برای adsl غیر ممکنه
به نظر من بحث انحرافیه و می تونه مشکلات امنیتی برای اشخاص ایجاد کنه و ارزششو نداره
اگر شما خودت تونستی این کار رو انجام بدی یا کسی رو دیدی که انجام داده نشون بده من فکر می کنم برای adsl غیر ممکنه
Last edited by ak313; 11-11-2011 at 23:43.
کاملا درست هست دوست عزیز چون خط رانژه هست حتی وقتی از حالت bridge مودم استفاده می کنم و کانکشن دستی هم می سازم حتی یوزرنیم را چک نمی کند که ارور پسورد بدهد یعنی انگار اصلا یوزر نیم و پسورد برای شبکه تعریف نشده باشد حالا تا فردا صبر می کنم اگر نشد که باید برم مخابرات ببینم چه کار می کنن.
اول تست کن خودت بعد اگه نتیجه داد تازه به اشتراک نزار!چون هرچی تعداد بیشتر بشه زودتر لو میره
عزیز جان من قبلا هم به شما گفتم uncaping و هگ مودم و ... اینطوری نیست که شما بتونی با یه مقاله مال سال 2009 و یه باگ دو قرن پیش و یه مطلب 20 خطی رسما ISP رو دور بزنی و پهنای باندو افزایش بدی !
این مورد کلا خیلی سخت تره از دزدیدن اکانت مردم و هگ کردن مودمشون و دور زدن سیستم چک کردن ترافیک مصرفی برای سرویس های حجمی و ...
دنیای امنیت و شبکه مرتبا داره بروز میشه و باگ ها و حفره های امنیتی پیدا میشن و برطرف میشن این مقالات و آموزش هایی که منتشر میشن اولین کسی که میخونه مثلا خود ISP یا ادمین شبکه یا ... هستند و بلافاصله برطرف میشه و بعد تازه میرسه دست من و شما اینطوری نیست که یه روش تا 10 سال جواب بده!
این آموزشی هم که لینک دادی برای خیلی وقت پیشه یه ترجمه شکسته از یه مقاله قدیمی خارجی و البته برای مودم های کابلی هست که اونم آدم بره هگ شدش رو بخره سنگینتره!شما اگه روش جدیدی که کار می کنه برای ADSL ها و با ISP های ایران تست شده باهاش میتونی پهنای باند محدود شده رو افزایش بدی پیام خصوصی بده که برم سریعا به مخابرات گزارش کنم![]()
حالا اینا به کنار نوسان سرعت خیلی مزخرف شده از 2-3 تا 13-14 میره قبلا فیکس رو 18 بودا کلا ترکیده![]()
تمام این کارها رو کردم اما وقتی به مرحله آخر save/reboot میرسم اکسپلورر(و فایرفاکس) هیچ عکس العملی از خودشون نشون نمیدن ، چندین دقیقه صفحه منتظر لودینگ میمونه و اتفاقی نمیفته.
صفحه رو میبندم دوباره وارد تنظیمات مودم میشم ، میبینم هیچی عوض نشده. باز مجبورم با کانکشن وصل بشم.
* مودم asus
مخابرات 100% جواب میده چون fire will ندارن.(جدید)
گروه پی فورس این مقاله رو نوشته . دیگه این کسی نتونسته رو دست این گروه بزنه . البته ترجمه کرده . ولی
من یه تست میکنم. اگه جواب داد . میگم. چون مخابرات که سواد ان چنانی نداره که. اپلود رو نمیدونن چیه . تا برسه به -- فایل ایمیج . مودم. که از isp میاد . و حالا ما باید خودمون فایل ایمیج براشون بفرستیم و سرعت پهنای باند رو تقیر بدیم.
با دستکاری فایل TFTP خودمون. به راحتی میشه این کار رو کرد. دقیقا من همین مقاله به زبان انگیسی که تونم واسه سال 2009 بودش. . 3 سال پیش دیگه. مخابرات ما هم که هنوز سرعت اپلودمون رو درست نکرده . لابد سیستم امنیتی رو هم ارتقا نداده . دیگه.
حالا من یه تست میزنم.
پدر رئیس مخابراتمون lol![]()
منم با کانکشن ppoe مشکل دارم . فقط با بریج(ویندوز) وصل میشم. چراغ لن وقتی با ppoe وصل میشم چشمک میزنه .ولی ACT خاموشه و صفحه ای رو باز نمیکنه. مودم منم asus am 602
شما تنظیمات مودم رو مطمئن شو
من یک روز همین حالت را داشتم مشکل این بود که تنظیمات مودم قسمت vlc عدد باید 35 باشه برای من 32 بود
به تنظیمات مودم برو و همه چی رو چک مشکلت همونجاست.
دوستانی که asus 602 دارند برای تنظیمات ppoe حتما باید یه تغییرات خاصی انجام بدن من برای راحتی شما فایل بکاپ حالت ppoe رو آپلود می کنم شما هم اونرو دانلود کنید و در قسمت settings برید توی گزینه restore و سپس آدرس اون فایل رو بدید و اعمال کنید. این تنظیمات قطعا کار می کنه.
نکات مهم:
1- حتما بعد از اعمال این تنظیمات به قسمت ادیت برین و فقط یوزر نیم و پس ورد خودتون را بدین چون توی این فایل من یوزرم رو عوض کردم.
2- در حالت ppoe حتما توی تنطمات local network گزینه گرفتن اتوماتیک ای پی فعال باشه من خودم توی حالت بریج ip رو تغییر می دم تا مودمم رو بشناسه پس بزارید روی حالت
Obtain an ip automayically
فایل توی فضای عمومی لایو قرار داره که آدرسش توی وبلاگمم هم هست
اسم فایل asus 602 ppoe.conf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 12-11-2011 at 13:12.
من سرعت 128 کیلو بایت دارم.تهران مرکز توکلی.
این مخابرات ...سرعت 256 یا 512 هم میده؟
منظورتون اینه که تنظیمات save نمیشه ؟
از داخل پست 1297 که تنظیمات asus رو گزاشتن توی همین صفحه تنظیمات رو اعمال کن عزیزم
بعد میرسه به تنظیمات مرورگرها که اون هام باید مطمئن شین که ------ فعال نیست
تنظیمات آی پی رو هم باید چک کنین
البته مخابرات به تنظیمات آی پی نیاز نداره چون دینامیک هستش ولی شما چندتای قبلی رو انجام بده اگه جواب ندادن بعد میرسیم به اونجا!
May you do well![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)