بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP
به نظر من قسمت Club Boss جذابیت زیادی نداره حداقل واسه من که اینطور بوده ، اما جالبه
مود مسترلیگ بازی واقعا جذاب شده من همیشه توی نسخه های قبل مستر لیگ که میرفتم بعد از 3فصل خسته میشدم میرفتم یه تیم دیگه بر میداشتم
اما مود مستر الان وقعا جالب شده
اضافه شدن لیگ پرتغال هم به بازی واقعا جای امیدواری داره که در ادامه تعداد لیگ ها بیشتر هم بشه با تموم این محدودیت هایی که کونامی داره اضافه کردن یک لیگ قابل قبوله
خب منم که گفتم زیاد با Club Boss کار نکردم اما همون چند دقیقه ای که داخلش بودم برام جالب بود و یکی دوتا انیمیشن جالب دیدم مثله همون انیمیشنی که به عنوان مدیر باشگاه سرمربی تیم رو معرفی میکنی و .......
البته چیزای دیگه ای هم تو منوهاش بود که نرفتم سراغش ببینم چیه. فک میکنم که بشه باشگاهت رو به عنوان مدیر هم عوض کنی البته دقیق نمیدونم میشه یا نه؟ که به نظرم نکته جدیدیه و میتونه جذاب باشه![]()
سلام واقعا این نسخه از پرو 2012 شاهکار کرده هم از نظر گرافیک و هم از نظر بهینه و روان سازی واقعا چیز جالبی شده من که دیگه سراغ رقیبش نمیرم همون ببخشید ف.ی.ف.ا رو میگم .
دوستان من توی pes2012 اصن مسترلیگو نمیبینم ...واقعا تو این نسخه نیست یا ...حذفش کردن...
عزیزم باید بری تو قسمت FL یا همون Football Life بعد از اونجا بری تو قسمت مسترلیگ
دوست عزیز میشه بگید تو مستر لیگ از چه برنامه تمرینی برای تیم استفاده میکنید تا پیشرفت کنید من حسابی کلافه شدم اگر رو سرعت میزاری فیزیک کاهش پیدا میکنه اگر رو فیزیک برعکس .و .....
من یه کم باهاش کار کردم چیزه خاصی نداره قسمت های محدودی داره کلا شما کاره خاصی نمیتونید کنید به جز تعیین کردن بودجه باشگاه تعیین مربی و خرید بازیکن که کار خیلی خیلی سختیه من که نتونستم بازیکنی بخرم چون هربار فقط میشه به یه بازیکن پیشنهاد داد
به نظرم مستر لیگ خیلی جالب تره مخصوصا اینکه به بازی توی این بخش شخصیت و هویت داده شده
سلام .
پچ جدید رو از این سایت بگیر با توضیحات کامل داخل سایت .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بطور کل فیزیک دفاع رو می بره بالا اما سرعت و تاکتیک رو میاره پایین
سرعت فیزیک رو میاره پایین اما حمله رو می بره بالا
اگه تیمت تدافعیه بیشتر روی سرعت و فیزیک فوکوس کن و هر چند وقت یکبار به بقیه سوییچ کن
اما اگه تیمت تهاجمیه روی سرعت و تکنیک فوکوس کن و هر وقت فیزیک کم شد حدود پنج روز روی فیزیک بذارش
کم کم قلقش دستت میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)