تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 280 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ماجرای دربی سال ۶۹
    اتفاق نامتعارف ورزشگاه سردار جنگل رشت برای خیلی از اهالی قدیمی فوتبال یادآور حرکات عجیب دو بازیکن پرسپولیس در یکی از داربی‌های پرتماشاگر دهه ۶۰ پایتخت بود. در داربی سال ۱۳۶۹ زمانی که فرشاد پیوس روی پاس مرحوم فریبرز مرادی با یک بغل پای تماشایی دروازه استقلال را باز کرد، تمام بازیکنان پرسپولیس به اتفاق فرشاد پیوس به سمت هواداران خوشحال می‌دویدند اما یکی از بازیکنان پرسپولیس خود را از جمع جدا کرد و به سمت دروازه‌بان استقلال رفت. در حالی که وی مشغول بیرون آوردن توپ از دروازه بود، یک بازیکن پرسپولیس شرط خود را مقابل چشم صد هزارنفر نقد کرد. این حرکت در فضای خاص آن دوران گرچه چندان در رسانه‌ها منعکس نشد اما سروصدای زیادی به پا کرد وحتی در یکی از نطق‌های پیش از دستور مجلس از سوی یک نماینده مورد نکوهش قرار گرفت.
    این مسئله رو به یاد نمیارم اما حرف من اینه که چرا شما دقیقا این سوال رو مطرح کردید و روی پرسپولیسی بودن اون بازیکن تاکیید کردین
    یادمه توی یکی از دربیا فکری رو به تماشاگرای پرسپولیس یه حرکت کرد که توی برنامه نود فردوسی پور و تلویزیون گفتن از نشون دادنش به خاطر قبیح بودن صحنه معذوریم
    یادمه خداداد یکی از بدترین کارای ممکن رو رو به تماشاگرا انجام داد و فردوسی پور و تلویزیون گفتن از نشون دادنش معذوریم
    یادمه خبر رسید که فلان بازیکن سابق استقلال در قاچاق مواد مخدر و بدبخت کردن جوونای مردم دست داشته و حتی به اعدام محکوم شد اما تا مدتها رسانه ها اسمش رو پنهان میکردن و تلویزیون که اصلا در موردش حرف نمیزد و نمیزنه
    یادم اومد که تلویزیون در مورد جریان و داستان تلخ ناصر محمد خانی حرفی نزد و نخواهد زد
    یادمه قرار بود یه مدافع که الانم در استقلال بازی میکنه به خاطر مست بودن و عربده کشی و تجاوز به کودکان منشوری بشه و روزنامه ها هم جسته و گریخته در موردش نوشتن اما تلویزیون لام تا کام در موردش حرفی نزد
    همه ما یادمون میاد تلویزیون تا مدتها و البته هنوز وقتی یه سمت میدون دعوا میشد و میشه دوریبن رو میبرد و میبره سمت دیگه میدون
    و خیلی چیزای دیگه از این فوتبال یادم میاد که اصلا دلم نمیخواد در موردش حرف بزنم اما بحث اینه که تلویزیون هم در موردشون حرفی نزد

شما اول میای میگی که مهم نیست اینا پرسپولیسی هستن یا از یه تیم دیگه بعد پست میدین که راستی قبلا هم یه اتفاق افتاده بود که اونام پرسپولیسی بودن

سوال اساسی که تحقیق در موردش میتونه سرچشمه یکی از مشکلات اساسی فوتبال ما رو حل کنه همین رسوایی آکادمیه استقلاله که متاسفانه و متاسفانه تلویزیون و برنامه نود که داعیه دار مبارزه با این موضوعه مشخصا کاملا آگاهانه در موردش سکوت کردن

شوخی زشت و رسانه ای شده چند بازیکن بی ادب مهمتره یا این موضوع؟

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

چند تا نکته که به نظرم رسید :
    درسته اقا حمید؛ اون بازی ، بازی پاس و سایپا بود ... علیرضای عزیز درست گفتن ... من کلیپش رو دیده بودم فقط صدای گزارشگری رو مثلا انداختن روش که خیلی هم خنده دار شده
    +
    به نظر من هم باید مجازاتی در خور بشند ولی نه دیگه تا این حد که دیگه نابودشون کنن .. مشکل از جای دیگه است!
    +
    درباره اکادمی استقلال هم که به نظرم بزرگنمایی شده و البته لطف های بی کران جناب روشن بزرگوار! منکر دلالی و بی عدالتی توی تیمهای پایه حتی استقلال نمی شم ولی فکر کنم این یک بیماری همه گیر باشه نه فقط توی یک چند باشگاه .

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ببخشید ؛
    یک چیز اضافه کنم ، اون قضیه دربی سال 69 واقیعت داره و اتفاقی شبیه همین افتاده که مجتبی محرمی و عابدزاده که اون زمان در اس اس توپ میزده به ترتیب نقش نصرتی و شیث رو روی گل اول بازی با داماش داشتند!
    ولی جریان در اوردن لباس ورزشی ماله بازی با سایپا و پاس بود من کلیپ اینو دیدم نه بازی سال 69 .
    ( گفتم شک و شبه ای پست قبلی من به جای نذاشته باشه)

6. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظر سنجی باشگاه پرسپولیس: به نظر شما نحوه برخورد باشگاه پرسپولیس با بازیکنان خاطی چگونه باید باشد؟

نتایج این نظر سنجی فعلاً قابل مشاهده نیست!

سایت گل- باشگاه پرسپولیس در سایت رسمی خود از هواداران خواسته است تا درباره نحوه برخورد با بازیکنان خاطی نظر دهند. سوال سایت باشگاه پرسپولیس این است:نظر سنجی باشگاه پرسپولیس: به نظر شما نحوه برخورد باشگاه پرسپولیس با بازیکنان خاطی چگونه باید باشد؟
    گزینه1- برخورد با اغماض به همراه جریمه مالی و انضباط
    گزینه 2- برخورد شدید به همراه جریمه مالی و انضباطی
    گزینه 3- اخراج
    نکته جالب اینکه شما می توانید در این نظر سنجی شرکت کرده و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید، اما بر خلاف سایر نظر سنجی های معمول نتایج آن قابل مشاهده نیست!

8. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شیث اخراج با 300 میلیون جریمه.
    نصرتی تا نیم فصل محروم 250 میلیون جریمه

اولا این حرف های شماست تو پست قبلیتون خود کلمه "واقعا تاسف باره" گویای مواضع شماست .
    ذر ضمن به نظر شما کی داره پرسپولیس رو داره میبره به حاشیه؟
    یعنی شما میگید چون پرسپولیس اوضاع خوبی نداره حالا باید این 2 رو بخشید و اصلا طوری وانمود کنیم که انگار اتفاقی نیفتاده؟
    اگه جوابی دارید به جهت نظم تاپیک تو پروفایل من در خدمتون هستم.
    من شرمنده ام بخاطر اینکه پست اولم بد نوشتم و درستش کردم.منظورم از تاسف آور برای شیث و نصرتی هست.نمیدونم قضیه اس ام اس هایی که پارسال برای باخت و خراب کردن دایی داشت.منظورم از اینکه خیلی شلوغش نکنین این است که خیلی رسانه ای نشه.یعنی نمیشد این محرومیت ها بدون این همه شلوغ کاری باشه؟آبروی اینا رفت.حالا کاری خیلی زشتی انجام دادند درست ولی باید اینطوری تو رسانه ها خورد بشن و آبروشون بره؟بازم این نظر من هست.نمیدونم شاید غلط هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سئوال روز:استیلی تا کی؟

حرف های عابدزاده در واقع تایید صحت اظهارنظر قائم مقام رویانیان در هفته گذشته بود که با قاطعیت اعلام کرد «در نیم فصل دوم مربی پرسپولیس خارجی خواهد بود

سایت گل- آخرین دور همکاری حمید استیلی و حبیب کاشانی در باشگاه پرسپولیس اگرچه با ناکامی همراه بود اما این ویژگی را برای استیلی داشت که در امور فنی تیمش آزادی عمل کامل داشته باشد.
    فارغ از اینکه استیلی در مرحله آماده سازی پیش فصل، انتخاب دستیاران و یا جذب بازیکنان مورد نظرش چقدر خوش سلیقه بوده یا نه، او بدون اینکه دخالت آشکاری در کارش احساس کند، با «حمایت» کاشانی پیش رفت و البته از همان هفته اول لیگ هم مشخص شد که تماشاگران قصد ندارند در طول فصل از او «حمایت» کنند.
    بعد از تغییر و تحولات مدیریتی در پرسپولیس، استیلی روی نیمکت پرسپولیس باقی ماند، با این تفاوت که دیگر حمایت صد درصد مدیریتی و آزادی عمل گذشته را احساس نمی کند. در واقع به نظر می رسد آنچه که در پس پرده باشگاه پرسپولیس در حال رخ دادن است، تلاش برای محدود کردن اختیارات استیلی است.
    چراغ اول این محدودیت ها با انتصاب علی پروین به عنوان «مدیر راهبری» روشن شد و در روزهای اخیر هم عذر سعید عزیزیان خواسته شد تا دامنه دخالت ها تا تغییر در اعضای کادر فنی گسترش یابد. با رفتن عزیزیان، تصور می شد که جا برای عابدزاده باز شده تا خبر اضافه شدن او و کریم باقری به پرسپولیس، وارد فاز عملیاتی شود اما جالب اینکه عابدزاده در مصاحبه ای اعلام کرده که نه به عنوان مربی دروازه بان ها کار می کند و نه در مقام دستیار استیلی!
    گویا در گفت و گوهایی که با عابدزاده انجام داده بودند، به او گفته شده بود که برای دستیاری یک مربی خارجی به پرسپولیس خواهی آمد. ماجرای «مربی خارجی برای پرسپولیس» هم خبر تازه ای نیست و حرف های عابدزاده در واقع تایید صحت اظهارنظر قائم مقام رویانیان در هفته گذشته بود که با قاطعیت اعلام کرد «در نیم فصل دوم مربی پرسپولیس خارجی خواهد بود».
    این حرف ها در شرایطی مطرح شد که پرسپولیس هنوز مس رفسنجان، داماش گیلان و ناسیونال پاراگوئه را نبرده بود. البته حرف های محمد رویانیان در برنامه ورزش و مردم شاید خبر خوشی برای استیلی باشد که به طور تلویحی از او حمایت کرد و این امیدواری را برای استیلی به وجود آورد که تا پایان فصل مربی قرمزها خواهد بود اما نمی توان کتمان کرد که استیلی نسبت به آغاز فصل شرایط به مراتب دشوارتری دارد و دیگر نه آزادی عمل لازمه یک مربی را دارد و نه حمایت مطلق مدیریتی زمان کاشانی را احساس می کند.
    مربیگری شغلی است پرمخاطره و هیچ تضمینی نیست که یک مربی حتی با پیشینه ای درخشان، حتماً در هر تیمی که مشغول می شود، کارنامه ای موفق داشته باشد. تاریخ مملو از مربیان افسانه ای است که گاهی در یک تیم خاص، کارنامه ای مصیبت بار داشته اند.
    استیلی هم مربی جوانی است که شاید در آینده روزهای به مراتب بهتری نسبت به آنچه که امسال تجربه کرد، پیش رو داشته باشد. فراموش نکنیم که او تا همین چند ماه پیش کاندیدای اصلی مربیگری تیم ملی امید بود. اما اینکه استیلی با این شرایط همچنان خواهان تداوم حضورش در پرسپولیس باشد، چیزی نیست جز زیر سوال بردن کارنامه حرفه ای خودش.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روز: خداحافظ آقاي شيث رضايي

شيث حالا براي بار سوم از پرسپوليس اخراج شده است البته اين‌بار برخلاف گذشته امضاي مديرعامل پاي برگه اخراج اوست

سايت گل ـ در بازي پرسپوليس و سپاهان بود كه براي اولين‌بار تكنيك فوق‌العاده و شجاعت كم‌نظيرش را به چشم ديديم. او يك مدافع راست كلاسيك بود كه خوب دريبل مي‌زد، خوب سانتر مي‌كرد و كناره‌ها را عليه نفوذ حريف مي‌بست.
    او يك اسم سه حرفي داشت نامي كه خيلي زود تبديل به يكي از مشهورترين بازيكنان پرسپوليس شد. يك جوان مازندارني با تنه بلند و پاي كوتاه‌تر كه توسط وينكو بگوويچ به فوتبال ايران معرفي شد. او قبل‌تر شاگرد حميد درخشان بود و از راه سايپا به پرسپوليس آمده بود، بازيكني با سابقه زمين‌هاي چمني و گلي شمالي و با همان سبك بازي. چهره‌اي كه جماعت مطبوعاتي خيلي سريع به او پروبال دادند.
    شيث در عين حال يك شانس ويژه هم آورد او بازيكني بود كه به دليل دگرگوني‌هاي سريع در باشگاه پرسپوليس ناگهان تبديل به باسابقه‌ترين بازيكن تيم شد و بازوبند كاپيتاني پرسپوليس را به بازو بست. او سپس به عضويت تيم ملي ب هم درآمد و يكي از بازيكناني بود كه در صورت ادامه كار قلعه نویی در فوتبال ايران بدون ترديد دوران ملي‌اش را آغاز مي‌كرد.
    اين روند صعودي اما با جدايي مصطفي دنيزلي از پرسپوليس شكل تازه‌اي پيدا كرد. شيث رضايي مدافع تيمي بود كه افشين قطبي سرمربي آن شد. مربي‌اي كه دوران تازه شيث با حضور وي رقم خورده است. هنوز 4هفته از مسابقات ليگ نگذشته بود كه حرف‌هاي درگوشي و زمزمه‌ها آغاز شده بود.
    پرسپوليس در تهران ميزبان پگاه بود و شب مسابقه شيث رضايي با چند بازيكن مثل محسن خليلي، نيكبخت واحدي، عباس آقايي و چندتاي ديگر در جلسه‌اي با حضور كاشاني از دشواري‌هاي كار با افشين قطبي گفتند. او اعتقاد داشت قطبي مربي خوبي نيست و بايد اخراجش كرد.شيث 2هفته بعد در بازي فجرسپاسي وقتي سرمربي او را بيرون كشيد در مصاحبه تلويزيوني مشكلاتش با افشين قطبي را رسانه‌اي كرد. با اين جرقه او به مرور به حاشيه رفت و تبديل به سمبل مخالفت بازيكنان عليه مربي شد.
    بعد از اين نوبت به سياست كج‌دار و مريز كادرفني در مقابل شيث رسيد كه از حمايت مديرعامل برخوردار بود اما نهايتا او در 4بازي مانده به آخر فصل از تيم اخراج شد و اتفاقا پرسپوليس بعد از جدايي او و محمدرضا ماماني چهره متفاوتي از خود نشان داد و در نهايت هم به قهرمانی ليگ رسید.
    رضايي با ابقاي افشين قطبي از پرسپوليس رفت اما بعد از حضور جديد تيم مديريتي پس از فصل فاجعه‌بار او اولين بازيكني بود كه با گروه جديد پای میز قرارداد رفت و بازوبند را هم به بازو بست. شيث با شروع فصل در دوره كرانچار هم مشكلاتي با او داشت اما اين مسائل در مقايسه با اتفاقات زمان علي دايي هيچ بودند.
    رضايي بعد از اين فصل در سال دوم با دايي به مشكل شدید خورد و دايي اين بازيكن را در اختيار باشگاه گذاشت. چهره ای كه حالا ديگر پايگاه مردمي خود را از دست داده و به عنوان پرحاشیه ترین بازیکن ایران شناخته می شد .
    رضايي اما با جدايي دايي دوباره به پرسپوليس بازگشت و با وجود همه مخالفت‌ها با حميد استيلي دوره تازه‌اي را آغاز كرد. او در ابتداي فصل در تركيب ثابت بود اما به مرور نيمكت‌نشين شد و در نهايت با تمرين و سكوت به تركيب اصلي رسید اما درست در شرايطي كه به نظر مي‌رسيد همه چيز درباره او تغيير كرده اين بازيكن در بطن ماجرايي قرار گرفت كه حالا مهمترين خبر فوتبال ايران است.
    شيث حالا براي بار سوم از پرسپوليس اخراج شده است البته اين‌بار برخلاف گذشته امضاي مديرعامل پاي برگه اخراج اوست و اين در شرايطي است كه به نظر وي در اين اتفاق تقصير كمتري از محمد نصرتي داشت. اما نصرتي حالا حمايت بازيكنان تيم ملي و جمعي از چهره‌هاي ورزش را پشت خود مي‌بيند و شيث بنا بر سوابق قبلی تنهاي تنها در موقعيت گير كرده كه حتي گربه‌اي به نفعش عطسه نمي‌كند.
    آيا اين پايان كار شيث است؟ مشخص نيست اما اين تله ایست كه سال‌ها پيش ستاره‌اي مثل مجتبي محرمي در آن گير كرد و ديگر نتوانست خود را از آن خلاص كند. حكمي مثل يك داغ كه براي پاك كردن آثار آن بايد بيش از اين حرف‌ها حوصله داشت و زمان صرف كرد.
    متأسفيم براي بازيكني كه مي‌توانست با تكنيك خوبش ستاره بزرگي باشد... اما آن جوان ساده شهرستاني راه ديگري را براي جلب توجه برگزيد؛ راهي که به ویرانی رسید .
    تو می توانستی اما ؛ خداحافظ آقاي شيث رضايي ...

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهمترين خبر از زبان رويانيان: گزينه‌هاي خارجي براي فصل بعد

استيلي فعلا سرمربي پرسپوليس است و جايگاه محكمي در اين تيم دارد و مذاكره با ديگران ممكن است براي فصل آينده باشد

سايت گل ـ حضور محمد رويانيان در برنامه ورزش و مردم خبرساز بود و همانطور كه انتظار مي‌رفت خبرگزاري‌ها اخبار تازه‌اي از اين گفت‌وگو روي خروجي خود فرستادند.
    رويانيان علاوه بر خبر اخراج و محروميت بازيكنان پرسپوليس از انتخاب سه گزينه خارجي براي مربيگري پرسپوليس در فصل آينده خبر داد. گزينه‌هاي مورد نظر رويانيان اسون گوران اريكسون سرمربي سابق تيم ملي انگليس، بورا ميلوتینويچ و ركوردار حضور در جام جهاني و مصطفي دنيزلي سرمربي سابق تيم ملي تركيه و تيم‌هايي مثل بشيكتاش و پرسپوليس هستند.
    در اين‌باره اينطور توضيح داد كه استيلي فعلا سرمربي پرسپوليس است و جايگاه محكمي در اين تيم دارد و مذاكره با ديگران ممكن است براي فصل آينده باشد. او همچنين درباره استيلي كه تحت هيچ شرايطي پست سرمربيگري در پرسپوليس رها نكرده است گفت:« حميد روحيه خيلي خوبي دارد و ما نتايج خوبي با او كسب كرده‌ايم.»
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس كه استيلي را به همراه كريم باقري به دبي فرستاده تا اين دو در آنجا بازيكني را تماشا كرده و به ايران بياورند فعلا عجيب‌ترين روش باشگاه‌داري را در پيش گرفته است. انتخاب‌ها، رفت و آمدها، بركناري‌ها و ... همه و همه پرسپوليس را در شرايطي قرار مي‌دهد كه كمتر سابقه داشته است. از سويي ديگر روز دوشنبه نوبت بازي استقلال است.
    در عين حال عجيب‌ترين اتفاق در مورد انتخاب احمدرضا عابدزاده رخ داده است و او بعد از اينكه سرمربي نامش را به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها اعلام كرده قاطعانه پاسخ داده كه به پرسپوليس استيلي اضافه نخواهد شد!‌
    خونسردي ذاتي محمد رويانيان فوق‌العاده است، او به نحوه عجيبي لبخند مي‌زند و ما به او حسودي مي‌كنيم.

سوگند در بیانیه اعضای تیم ملی : حرکت نصرتی عمدی نبود !

انتظار داریم اکنون و در آستانه دیدار ایران و بحرین سوگند بازیکنان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته نشود

بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی فوتبال ایران روز جمعه با انتشار بیانیه ای درباره محمد نصرتی سوگند یاد کردند که در جریان اتفاقات بازی پیروزی و داماش تعمدی در کار او نبوده است.
    این بیانیه که امروز توسط سایت رسمی فدراسیون فوتبال منتشر شده است با یک بیت شعر آغاز شده و البته نکات قابل بحثی در آن وجود دارد اما به نشانه احترام به درخواست بازیکنان تیم ملی در این خبر از بیان این نکات خودداری می شود :

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند

چو عضوی به در آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامد نهند آدمی

هدف از نوشتن این چند خط و امضاهای زیر آن نه تنها جمع کردن طومار نیست، بلکه محکوم کردن حرکات ناشایستی است که می تواند به فرهنگ و آبروی صنف پرطرفدار فوتبال که ما بازیکنان تیم ملی نیز جزیی از آن هستیم، آسیب جدی برساند.
    ما بازیکنان تیم ملی که روزها و شب های بسیاری را کنار یکدیگر گذرانده ایم وظیفه خود می دانیم در این برهه که هجمه سنگینی علیه یکی از بازیکنان باسابقه، موثر و خوش اخلاق تیم ملی ایجاد شده با شناختی که از آقای محمد نصرتی داریم، سوگند یاد کنیم: " در جریان اتفاقات بازی پیروزی و داماش تعمدی در کار نبوده است. محمد نصرتی حتی در محافل بسیار خصوصی و به هنگام شوخی های خودمانی مرتکب حرکات خارج از عرف نشده است. "
    همین بس که تمامی افراد دست اندرکار از مدیران و مسوولان فوتبال گرفته تا مربیان و همبازیان محمد نصرتی و همچنین اصحاب رسانه ها شناخت کافی از این بازیکن دارند و می توانند در مورد خصوصیات اخلاقی، گفتاری و رفتاری وی شهادت دهند.
    یادمان نرود شش سال قبل تیم ملی جمهوری اسلامی ایران با گل محمد نصرتی به بحرین پس از سالها به صورت مستقیم به جام جهانی صعود کرد.
    انتظار داریم اکنون و در آستانه دیدار ایران و بحرین سوگند بازیکنان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته نشود.
    اهل کاغذ بازی و بازی با کلمات نیستیم، آنچه در دلمان بود را به زحمت روی کاغذ آوردیم.
    با تشکر – بازیکنان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران

عابدزاده : با استیلی کار نمی کنم ، فقط با مربی خارجی / مربی دروازه بانها نمی شوم / همه این حرفها را به پروین گفته بودم !

نماينده من در همان جلسه به پروين اعلام كرده كه من با استيلي كار نمي‌كنم و فقط با آمدن مربي خارجي دستيار او مي‌شوم. او با پروين درباره همه اين مسائل توافق كرده بود

در حالي كه استيلي از آمدن احمدرضا عابدزاده به پرسپوليس به عنوان مربي دروازه‌بانان خبر داده بود، دروازه‌بان دهه 70 پرسپوليس مي‌گويد نه تنها به عنوان مربي‌ دروازه‌بانان به پرسپوليس نمي‌آيد بلكه حتي حاضر نيست با استيلي كار كند.

احمدرضا عابدزاده درباره اينكه استيلي گفته است از اين پس او به عنوان مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس فعاليت خواهد كرد به ایسنا گفت : من پنجشنبه هفته گذشته نماينده خود را نزد علي پروين فرستادم كه در جلسه‌اي شرايط حضور من در پرسپوليس را براي او بازگو كند كه آن‌ها در آن جلسه به يك توافق ضمني هم رسيدند و پس از آن بنا شد كه من براي انجام صحبت‌هاي نهايي در جلسه‌اي با پروين و رويانيان شركت كنم.

عابدزاده ادامه داد: همان زمان قرار شد كه شنبه يا يكشنبه همين هفته به من زمان جلسه را اعلام كنند كه كارها نهايي شود اما خبري از آن‌ها نشد و تا الان هم جلسه‌اي برگزار نشده است. اما ديروز ناگهان حميد استيلي در اخبار اعلام كرد كه من به عنوان مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس انتخاب شدم، در صورتي كه نماينده من در همان جلسه‌اي كه با پروين داشته به او گفته است كه من به عنوان مربي دروازه‌بانان با پرسپوليس كار نخواهم كرد و روي اين موضوع هم توافق كرده بودند. حتي نماينده من به پروين گفته بوده كه به عنوان مربي مي‌آيم اما دروازه‌بان‌ها را هم تمرين مي‌دهم.

احمد عابدزاده با اشاره به اينكه پيش از اين هم گفته بودم كه با استيلي كار نمي‌كنم گفت: نماينده من در همان جلسه به پروين اعلام كرده كه من با استيلي كار نمي‌كنم و فقط با آمدن مربي خارجي دستيار او مي‌شوم. او با پروين درباره همه اين مسائل توافق كرده بود و به من گفت كه چه اتفاق‌هايي افتاده و من هم به نماينده‌ام گفتم كه مشكلي ندارم و در واقع حرف نماينده حرف خود من است.

او افزود: حتي ديروز هم اعلام كرده‌اند كه عابدزاده بايد از شنبه سر تمرين‌هاي پرسپوليس حاضر شود كه اصلا چنين چيزي نيست و من هم سر تمرين نخواهم رفت چرا كه اصلا قرار نبوده كه من جايگزين مربي دروازه‌بانان شوم.

14. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخرین حضور شیث رضایی در تمرین پرسپولیس

سایت گل - مدافع محروم قرمزها با چهره ای نادم در تمرینات پرسپولیس حضور یافت. این احتمالا آخرین باری است که شیث را در جمع پرسپولیسی ها می بینیم...تا بعد!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تماس شيث با نصيرزاده: من تا آخر عمر محروم مي‌شوم؟

اگر قرار بر محروميت طولاني مدت يا مدام‌العمر شيث رضايي باشد اين مسأله نه در صلاحيت كميته انضباطي كه برعهده كميته اخلاقي فدراسيون فوتبال است

سايت گل ـ هوشنگ نصيرزاده كارشناس حقوقي و داوري ايران در برنامه نود در نود توضيحاتي حقوقي درباره حدود اختيارات فدراسيون در تنبيه شيث رضايي و محمد نصرتي ايراد كرد.
    نصيرزاده با اعلام اين خبر كه شيث رضايي با وي تماس گرفته است گفت:«‌ آقاي رضايي كه بسيار نگران هم بود با من تماس گرفت و از من سوال كرد آيا مي‌توانند او را مدام العمر محروم كنند كه من هم پاسخ لازم را به او دادم.» به گفته نصيرزاده اگر قرار بر محروميت طولاني مدت يا مدام‌العمر شيث رضايي باشد اين مسأله نه در صلاحيت كميته انضباطي كه برعهده كميته اخلاقي فدراسيون فوتبال است و كميته انضباطي طبق آيين‌نامه مي‌تواند براي شيث محكوميت مقطعي در نظر بگيرد.
    نصيرزاده با انتقاد از رسانه‌ها و مطبوعات ايران در نحوه پوشش‌دهي اين ماجرا گفت:« در حال حاضر با كاري كه صداوسيما و رسانه‌ها كرده‌اند افراد مختلفي وارد ماجراي اين دو بازيكن شده‌اند و از نمايندگان مجلس تا ساير اشخاص صاحب موقعيت در اين زمينه اظهارنظر كرده و طبيعتا همه عليه اين ماجرا موضع گرفته‌اند كه مسلما با توجه به جرم كوچكي كه اين دو انجام داده‌اند، اين ميزان برخورد منطقي نيست.»
    نصيرزاده در ادامه حرف‌هايش گفت:« درست است كه شيث و نصرتي خطا كرده‌اند اما به نظر من محروميت‌هاي سنگين هيچ كمكي به بهبود اين مسأله نخواهد كرد و ما تنها دو جوان را در فوتبال ايران از دست داده‌ايم.»
    نصيرزاده در پايان ابراز اميدواري كرد كه مسئولان در فضايي به دور از هيجان و تنش فعلي در مورد اين دو بازيكن تصميم بگيرند و رسانه‌ها نيز اجازه بدهند فضا كمي آرام‌تر بشود.
    در سه، چهار روز گذشته بعد از هيجان و تنش اوليه اكثريت گفت‌وگوها به سمت كاهش محروميت يا بخشش دو بازيكن رفته است.»

پيمان يوسفي: سياست صداوسيما در بزرگنمايي حركت شيث و نصرتي درست نبود

وقتي نصيرزاده به يوسفي گفت كه در اين مورد به‌خصوص بايد دست از تعصب صداوسيمايي بردارد او بدون مقاومت پذيرفت و گفت كار بد، بد است و من از يك كار بد دفاعي نخواهم كرد.

سايت گل ـ پيمان يوسفي مجري برنامه نود در نود كه شنبه‌ها از شبكه جام جم يك پخش مي‌شود امروز همانطوركه انتظار مي‌رفت بخش مهمي از وقت برنامه خود را به موضوع شيث رضايي و محمد نصرتي اختصاص داد و با حضور دو ميهمان حضوري و يك ميهمان تلفني به نقد ماجراي ياد شده و واكنش‌هاي احتمالي پرداخت.
    نكته جالب در حرف‌هاي يوسفي كه به مرور تبديل به يك مجري صريح شده است واكنش او به حرف‌هاي نصيرزاده درباره موضوع شيث رضايي و محمد نصرتي بود. نصيرزاده اعتقاد داشت كار صداوسيما در بازپخش حركت اين دو بازيكن به هيچ عنوان بار فرهنگي نداشته و هيچ كمكي به فوتبال نكرده است.
    اين در حالي بود كه پيمان يوسفي نيز با تأييد جملات نصيرزاده قبول كرد كه استراتژي صداوسيما در بزرگنمايي و پوشش اين ماجرا درست نبوده است. او گفت اين چيزها نه تنها كمكي به فوتبال نمي‌كند كه به جامعه فوتبال لطمه خواهند زد.
    وقتي نصيرزاده به يوسفي گفت كه در اين مورد به‌خصوص بايد دست از تعصب صداوسيمايي بردارد او بدون مقاومت پذيرفت و گفت كار بد، بد است
    قبل از نصيرزاده و يوسفي افراد ديگري مثل محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس بازپخش اين صحنه‌ها را اشاعه منكر دانسته بودند و اين نظري است كه به هرحال در مقابل نگاهي كه آزادي را مشروع مي‌شمارد وجود دارد.

17. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •