سیاش اکبرپور:قلبم از فحش هایی که شنیدم درد می کند/حق ۶ سال زحمت کشیدن من در استقلال این نبود
سیاوش اکبرپور می گوید آنهایی که در ورزشگاه به او توهین کردند هواداران واقعی استقلال نبودند.
ابتدا حاضر به مصاحبه کردن نبود.وقتی روبرویش ایستادیم غم بزرگی را می شد در چهره اش حس کردیم.سیاوش اکبرپور عذر خواهی کرد و گفت:«ببخشید،حالم خوب نیست،مصاحبه نمی کنم.»
اما او نمی توانست جواب همه خبرنگاران را ندهد.به همین دلیل چمدانش را زمین گذاشت و گفت:«در خدمتم»او ابتدا در مورد بازی حرف زد:«انتظار این برد را داشتیم و فکر می کنم بازی خیلی خوبی بود.»
مختصر و مفید.سیاوش منتظر پرسیدن سوال دیگری بود.سوالی که خبرنگار خبرآنلاین آن را مطرح کرد.برخورد هواداران استقلال و توهین به او در ورزشگاه آزادی.اتفاقی که اکبرپور می گوید قلبش را رنجانده است:«امروز قلبم درد گرفت.من فکر می کنم آنهایی که به من فحش دادند هوادار استقلال نبودند.هوادار هیچ وقت یادش نمی رود که بازیکن برای تیمش زحمت کشیده است.من ۶ سال برای استقلال بازی کردم و این جواب من نبود.آنها قلب من را آزردند.»
او در پایان در مورد اینکه هواداران استقلال از بازی تیمشان مقابل تراکتور راضی نبودند و به همین دلیل زیاد اعتراض می کردند گفت:« به من هیچ ارتباطی ندارد و آنها باید در مورد شکست از کادر فنیشان سوال کنند.»
اورژانس تهران خبر داد: بازی استقلال و تراکتورسازی ۴۰ مجروح برجای گذاشت
مدیرروابط عمومی اورژانس تهران از مجروحیت ۴۰ تن از تماشاچیان در حواشی بازی تیمهای استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز خبرداد.
حسن عباسی در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه بازی روز جمعه میان دو تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز در مجموع ۴۰ مصدوم برجای گذاشت، گفت:۳۶ تماشاچی این بازی سرپایی و در محل درمان شدند.
وی با بیان اینکه ۴ مصدوم انتقالی به علت پارگی، ضربه و سقوط از پله به بیمارستان منتقل شدند، گفت: حال عمومی این تماشاچیان مساعد گزارش شده است.
عباسی با بیان اینکه در برگزاری این بازی پنج دستگاه آمبولانس، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک موتور آمبولانس برای ارائه خدمات به مصدومان حضور داشتند به ایسنا گفت: ۲۶ پزشک و پرستار برای درمان مصدومان و خدمات اورژانسی در این بازی در استادیوم حضور داشتند.
فرهاد مجیدی، فرهاد مجیدی است نه علی دایی و نه خداداد عزیزی...
فرهاد مجیدی در استقلال چگونه گل میزند؟ یافتن پاسخ این سوال سخت نیست
فرهاد مجیدی در استقلال چگونه گل میزند؟ یافتن پاسخ این سوال سخت نیست. اگر ۲ گل از ۶ گلی را که مجیدی در لیگ یازدهم به ثمر رساند را حاصل سماجت و پیگیری کاپیتان آبیها بدانیم ۴ گل دیگر از روی دقت بازیکنی که پاس آخر را ارسال کرد به ثمر رسید. فرهاد مجیدی، فرهاد مجیدی است، نه علی دایی، نه خداداد عزیزی و نه دیگر مهاجمانی که از دیرباز تاکنون در تیم ملی دیدهایم. فرهاد در استقلال خوب تغذیه میشود. بازیکنی که پاس را ارسال میکند، میداند چه زمان باید توپ را زیر پای مجیدی قرار دهد. فضای پیش رو هم از اهمیت وافری برخوردار است. اینکه چند متر فضای آزاد مقابل مجیدی قرار داشته باشد خود از اهمیت بیشتری برخوردار است. ویژگیهای تکنیکی مجیدی بهگونهای است که در محیطهای کمتراکم حرکتهای سریعتری دارد. البته او نشان داده در محیطهای شلوغ هم خوب گل میزند؛ نظیر همان گلی که فصل قبل در ورزشگاه آزادی به سپاهان زد. بهطور کلی اما مجیدی بازیکنی است با خصوصیات منحصر بهفرد خودش که در استقلال این خصوصیات و ویژگیها درک شده و از او بازیکنی با این تاثیرگذاری و اهمیت در ۳۵ سالگی ساخته است.
فرهاد به واسطه آمادگی و هنرش در گلزنی بار دیگر به تیم ملی فراخوانده شده است. این دعوت حاصل لیاقت و سرزندگی است. مجیدی در ۱۹ سالگی هم به این دلایل سر از تیم ملی درآورد. فرهادی که امروز در مرز ۳۵ سالگی بهترین مهاجم ایران و شاید غرب آسیا هم هست، هنوز تعداد بازیهای ملیاش به عدد ۵۰ نرسیده؛ بلکه کمتر از ۵۰ بازی ملی!
یافتن یکی از مهمترین دغدغههای فراباشگاهی ما چندان سخت نیست. فرهاد در تیم ملی نه از جنبههای فنی خوب درک شده و نه از حیث اخلاقی و رفتاری. تماشای ۲ بازی اخیر مجیدی در تیم ملی تداعیکننده بازیهایی بود که پیش از این از فرهاد در تیم ملی میدیدیم. مجیدی آن روزها هم خوب تغذیه نمیشد. در واقع پاسدهنده نمیدانست چگونه باید مجیدی را تغذیه کند و توپ را به او برساند. در بازی با اندونزی و ۲۰ دقیقه آخر بازی با قطر نیز شاهد تکرار ماجرای همیشگی فرهاد و تیم ملی بودیم. برای فرهاد پاسهایی ارسال نشد که با تواناییهایش همخوانی داشته باشد. فرهاد مجیدی، فرهاد مجیدی است؛ نه علی دایی و نه خداداد عزیزی و نه دیگر مهاجمان تیم ملی. کروش اگر میخواهد لااقل در مراحل پیشمقدماتی و مقدماتی صعود به جام جهانی برزیل از همه پتانسیل مجیدی بهره بگیرد، باید پاسورهای تیمش را در مواجهه با فرهاد خوب توجیه کند. شاید برای رسیدن به این مهم لازم باشد مرد پرتغالی مروری بر بازیهای فصل دهم و چند بازی که از فصل یازدهم پشت سر گذاشتیم بیندازد و راههای رسیدن به گل از طریق فرهاد را بار دیگر در برنامه کاری خود یادداشت کند. چنانچه درک خوبی از نحوه بازی مجیدی وجود داشته باشد، او میتواند در همین یکی دو سال پیش رو عصای دست فوتبال ایران باشد و با گلهایش تیم ملی را مسافر جام جهانی فوتبال کند.
بلیتفروشی دربی در روز مسابقه انجام میشود
تماشاگران علاقهمند به تماشای دربی ۷۱ باید در روز بازی بلیت مسابقه را تهیه کنند.
دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس در هفته هفتم روز جمعه هفته جاری برگزار می شود.دربی ۷۱ در شرایطی ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود که بلیت فروشی این دیدار طبق تصمیم سازمان لیگ در روز مسابقه انجام می شود اما هنوز ساعت بلیت فروشی مشخص نشده است.
مظلومی: از قبل هم گفته بودم این طوری می بازیم/ داربی را ۱۰۰ درصد می بریم
پرویز مظلومی می گوید از قبل هم به بازیکنانش گفته اگر کاشته ها را مراقب نباشند، بازی را می بازند.
به گزارش خبرآنلاین؛ پرویز مظلومی پس از بازی با تراکتورسازی به خبرنگار ما گفت:« راستش از قبل و در تمام طول هفته به بچه هایی که در تمرینات بودند ، گوشزد کرده بودم روی کاشته ها مراقب باشند. می دانستم که راه گل زدن آنها به ما همین است و آخرش هم همان اتفاقی افتاد که ترسش را داشتم. قبلا هم گفته بودم اگر این طوری شود می بازیم.»
او ادامه می دهد:« البته مشکل بزرگتر من در خط هافبک بود. خسرو و کرار حسابی خسته بودند و کسی هم روی نیمکتم نبود تا بتوانم تعویض شان کنم. اگر بازیکن داشتم وقتی بازی را مساوی کردیم ، بازی بر نمی گشت اما نشد دیگر . به هر حال گاهی هم در فوتبال یک تیم می بازد.»
او همچنین درباره بازی داربی گفت:« بحث داربی با باقی بازی ها فرق می کند. ما ۱۰۰ درصد داربی را می بریم. شک نداشته باشید که در آن بازی می خواهیم برنده باشیم.»
مظلومی در کنفرانس مطبوعاتی هم در پاسخ به سئوال خبرآنلاین درباره شادی اش بعد از گل مجیدی گفت:« من هر بار که تیمم گل می زند ، با بچه ها شادی می کنم. آنجا هم فرهاد گل زد و وقت شادی ما بود. تازه من که کنار زمین شادی کردم. دوستان که برای گل های شان می دویدند وسط زمین!»
... و پرویز به آرزویش رسید!
جمعه ۲۵ شهریور، دربی ۷۱، ورزشگاه آزادی. استقلال- پرسپولیس؛ جدال غولها و تقابل بزرگان
جمعه ۲۵ شهریور، دربی ۷۱، ورزشگاه آزادی. استقلال- پرسپولیس؛ جدال غولها و تقابل بزرگان. صحبت درباره این بازی از ۲ هفته پیش آغاز شده و این هفته به نقطه اوج خواهد رسید. دربی را نمیتوان کتمان کرد. همیشه حساس است؛ آنقدر سرنوشتساز که بازیکنان و مربیان دو تیم را مجاب میکند از ۳-۲ هفته مانده به این بازی، دربارهاش حرف بزنند. در اردوگاه آبی کم مصاحبه و اظهارنظر پیرامون این بازی ندیدیم. ماندگارترین اظهارنظری که طی هفتههای گذشته دیدیم مربوط میشد به پرویز مظلومی، آنجا که گفت: «امیدوارم پرسپولیس بحرانزده را در دربی نبینیم.» پرویز مظلومی میخواست تیمی را در دربی ملاقات کند که شاید درصورت پیروزی، برتریاش لوث نشود. او آرزو میکرد پرسپولیسی وارد دربی شود که از همه لحاظ دارای کیفیت لازم باشد؛ هم از جنبههای فنی و هم از جنبههای روحی. حالا مظلومی به آنچه میخواست دست یافته است. پرسپولیس اگرچه شرایط امتیازی مطلوبی ندارد و با ۶ امتیاز جزو تیمهای پاییننشین جدول است اما به واقع نمایش این تیم در اصفهان هیچ سنخیتی با جایگاه آنها نداشت. سرخها در اصفهان در حد یک مدعی درجه یک ظاهر شدند و نشان دادند اگر امروز در رتبهای نامطلوب قرار دارند فقط به واسطه بدشانسیها است. رشد تاکتیکی پرسپولیس در اصفهان یک هشدار جدی برای مظلومی و شاگردانش هم هست. شاید بهزعم اغلب کارشناسان، مهرههایی که در ترکیب استقلال قرار میگیرند قابل قیاس با بازیکنان پرسپولیس نباشند اما حریف سنتی استقلال به اندازهای در اصفهان جسورانه بازی کرد که دیگر نمیتوان قیاس مهرههای دو تیم را معالفارق دانست. عصر جمعه ۲۵ شهریور علی کریمی بار دیگر میتواند مخل آسایش مدافعان و امنیت دروازه استقلال باشد. کریمی را در اصفهان بهرغم خستگی ناشی از همراهی تیم ملی کشورمان مقابل قطر، بازیکنی سرپنجه دیدیم. کریمی دریبل زد، پاس داد، گل زد و در یک کلام همه کار کرد. استقلال بیگمان برای برتری در دربی ۷۱ باید یک برنامه ویژه داشته باشد؛ برنامهای برای مهار علی کریمی. پرویز مظلومی چه حربهای برای مهار آمادهترین بازیکن حریف خواهد داشت؟ شاید راه برتری بر حریف سنتی از مهار کریمی بگذرد؟! محمد نوری پس از مدتها همان بازیکنی بود که میشناختیم. او به خوبی به بازی پرسپولیس سرعت میداد و باید بازیکنی باشد که سایه به سایه محمد نوری بدود و او را از کار بیندازد. نمیدانیم شاید مظلومی دست روی مهره کارآمد خود در خط هافبک بگذارد. از آندرانیک تیموریان حرف میزنیم؛ بازیکنی که اصول یارگیری را خوب میداند و خود نیز یکی از طراحان اصلی در فاز هجومی است. پرویز مظلومی شاید پس از دیدن بازی پرسپولیس و قبل از اینکه مقابل تراکتورسازی قرار بگیرد، سازماندهی برای دربی را آغاز کرده، مظلومی به آرزویش رسیده است. پرسپولیس با تمام قوا به دربی میآید تا شاید اگر او پیروز میدان لقب گرفت بردش بیارزش جلوه نکند اما دشواریهای کار او اکنون به نقطه اوج رسیده و او را درگیر معادلات ذهنی فراوانی خواهد کرد.
پرویز مظلومی مربی خوششانسی است. اگر پرسپولیس با کیفیت بازیهای هفتههای قبل از سد ذوبآهن هم میگذشت، شاید در دربی شبیه آن تیمی میشد که پنجشنبه در اصفهان دیدیم! آنگاه استقلال غافلگیر میشد. امروز اما استقلال با علم به اینکه حریف سنتیاش از چه کیفیتی برخوردار است برنامهها و تاکتیکهای خود را برای دربی ۷۱ طراحی خواهد کرد.
bordobakht