تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 339 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سیاش اکبرپور:قلبم از فحش هایی که شنیدم درد می کند/حق ۶ سال زحمت کشیدن من در استقلال این نبود

سیاوش اکبرپور می گوید آنهایی که در ورزشگاه به او توهین کردند هواداران واقعی استقلال نبودند.
    ابتدا حاضر به مصاحبه کردن نبود.وقتی روبرویش ایستادیم غم بزرگی را می شد در چهره اش حس کردیم.سیاوش اکبرپور عذر خواهی کرد و گفت:«ببخشید،حالم خوب نیست،مصاحبه نمی کنم.»
    اما او نمی توانست جواب همه خبرنگاران را ندهد.به همین دلیل چمدانش را زمین گذاشت و گفت:«در خدمتم»او ابتدا در مورد بازی حرف زد:«انتظار این برد را داشتیم و فکر می کنم بازی خیلی خوبی بود.»
    مختصر و مفید.سیاوش منتظر پرسیدن سوال دیگری بود.سوالی که خبرنگار خبرآنلاین آن را مطرح کرد.برخورد هواداران استقلال و توهین به او در ورزشگاه آزادی.اتفاقی که اکبرپور می گوید قلبش را رنجانده است:«امروز قلبم درد گرفت.من فکر می کنم آنهایی که به من فحش دادند هوادار استقلال نبودند.هوادار هیچ وقت یادش نمی رود که بازیکن برای تیمش زحمت کشیده است.من ۶ سال برای استقلال بازی کردم و این جواب من نبود.آنها قلب من را آزردند.»
    او در پایان در مورد اینکه هواداران استقلال از بازی تیمشان مقابل تراکتور راضی نبودند و به همین دلیل زیاد اعتراض می کردند گفت:« به من هیچ ارتباطی ندارد و آن‌ها باید در مورد شکست از کادر فنی‌شان سوال کنند.»

اورژانس تهران خبر داد: بازی استقلال و تراکتورسازی ۴۰ مجروح برجای گذاشت

مدیرروابط عمومی اورژانس تهران از مجروحیت ۴۰ تن از تماشاچیان در حواشی بازی تیم‌های استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز خبرداد.
    حسن عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ با بیان اینکه بازی روز جمعه میان دو تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز در مجموع ۴۰ مصدوم برجای گذاشت، گفت:۳۶ تماشاچی این بازی سرپایی و در محل درمان شدند.
    وی با بیان اینکه ۴ مصدوم انتقالی به علت پارگی، ضربه و سقوط از پله به بیمارستان منتقل شدند، گفت: حال عمومی این تماشاچیان مساعد گزارش شده است.
    عباسی با بیان اینکه در برگزاری این بازی پنج دستگاه آمبولانس، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک موتور آمبولانس برای ارائه خدمات به مصدومان حضور داشتند به ایسنا گفت: ۲۶ پزشک و پرستار برای درمان مصدومان و خدمات اورژانسی در این بازی در استادیوم حضور داشتند.

فرهاد مجیدی، فرهاد مجیدی است نه علی دایی و نه خداداد عزیزی...

فرهاد مجیدی در استقلال چگونه گل می‌زند؟ یافتن پاسخ این سوال سخت نیست
    فرهاد مجیدی در استقلال چگونه گل می‌زند؟ یافتن پاسخ این سوال سخت نیست. اگر ۲ گل از ۶ گلی را که مجیدی در لیگ یازدهم به ثمر رساند را حاصل سماجت و پیگیری کاپیتان آبی‌ها بدانیم ۴ گل دیگر از روی دقت بازیکنی که پاس آخر را ارسال کرد به ثمر رسید. فرهاد مجیدی، فرهاد مجیدی است، نه علی دایی، نه خداداد عزیزی و نه دیگر مهاجمانی که از دیرباز تاکنون در تیم ملی دیده‌ایم. فرهاد در استقلال خوب تغذیه می‌شود. بازیکنی که پاس را ارسال می‌کند، می‌داند چه زمان باید توپ را زیر پای مجیدی قرار دهد. فضای پیش رو هم از اهمیت وافری برخوردار است. اینکه چند متر فضای آزاد مقابل مجیدی قرار داشته باشد خود از اهمیت بیشتری برخوردار است. ویژگی‌های تکنیکی مجیدی به‌گونه‌ای است که در محیط‌های کم‌تراکم حرکت‌های سریع‌تری دارد. البته او نشان داده در محیط‌های شلوغ هم خوب گل می‌زند؛ نظیر همان گلی که فصل قبل در ورزشگاه آزادی به سپاهان زد. به‌طور کلی اما مجیدی بازیکنی است با خصوصیات منحصر به‌فرد خودش که در استقلال این خصوصیات و ویژگی‌ها درک شده و از او بازیکنی با این تاثیرگذاری و اهمیت در ۳۵ سالگی ساخته است.
    فرهاد به واسطه آمادگی و هنرش در گلزنی بار دیگر به تیم ملی فراخوانده شده است. این دعوت حاصل لیاقت و سرزندگی است. مجیدی در ۱۹ سالگی هم به این دلایل سر از تیم ملی درآورد. فرهادی که امروز در مرز ۳۵ سالگی بهترین مهاجم ایران و شاید غرب آسیا هم هست، هنوز تعداد بازی‌های ملی‌اش به عدد ۵۰ نرسیده؛ بلکه کمتر از ۵۰ بازی ملی!
    یافتن یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فراباشگاهی ما چندان سخت نیست. فرهاد در تیم ملی نه از جنبه‌های فنی خوب درک شده و نه از حیث اخلاقی و رفتاری. تماشای ۲ بازی اخیر مجیدی در تیم ملی تداعی‌کننده بازی‌هایی بود که پیش از این از فرهاد در تیم ملی می‌دیدیم. مجیدی آن روزها هم خوب تغذیه نمی‌شد. در واقع پاس‌دهنده نمی‌دانست چگونه باید مجیدی را تغذیه کند و توپ را به او برساند. در بازی با اندونزی و ۲۰ دقیقه آخر بازی با قطر نیز شاهد تکرار ماجرای همیشگی فرهاد و تیم ملی بودیم. برای فرهاد پاس‌هایی ارسال نشد که با توانایی‌هایش همخوانی داشته باشد. فرهاد مجیدی، فرهاد مجیدی است؛ نه علی دایی و نه خداداد عزیزی و نه دیگر مهاجمان تیم ملی. کروش اگر می‌خواهد لااقل در مراحل پیش‌مقدماتی و مقدماتی صعود به جام جهانی برزیل از همه پتانسیل مجیدی بهره بگیرد، باید پاسورهای تیمش را در مواجهه با فرهاد خوب توجیه کند. شاید برای رسیدن به این مهم لازم باشد مرد پرتغالی مروری بر بازی‌های فصل دهم و چند بازی که از فصل یازدهم پشت سر گذاشتیم بیندازد و راه‌های رسیدن به گل از طریق فرهاد را بار دیگر در برنامه کاری خود یادداشت کند. چنانچه درک خوبی از نحوه بازی مجیدی وجود داشته باشد، او می‌تواند در همین یکی دو سال پیش رو عصای دست فوتبال ایران باشد و با گل‌هایش تیم ملی را مسافر جام جهانی فوتبال کند.

بلیت‌فروشی دربی در روز مسابقه انجام می‌شود

تماشاگران علاقه‌مند به تماشای دربی ۷۱ باید در روز بازی بلیت مسابقه را تهیه کنند.

دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس در هفته هفتم روز جمعه هفته جاری برگزار می شود.دربی ۷۱ در شرایطی ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود که بلیت فروشی این دیدار طبق تصمیم سازمان لیگ در روز مسابقه انجام می شود اما هنوز ساعت بلیت فروشی مشخص نشده است.

مظلومی: از قبل هم گفته بودم این طوری می بازیم/ داربی را ۱۰۰ درصد می بریم

پرویز مظلومی می گوید از قبل هم به بازیکنانش گفته اگر کاشته ها را مراقب نباشند، بازی را می بازند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ پرویز مظلومی پس از بازی با تراکتورسازی به خبرنگار ما گفت:« راستش از قبل و در تمام طول هفته به بچه هایی که در تمرینات بودند ، گوشزد کرده بودم روی کاشته ها مراقب باشند. می دانستم که راه گل زدن آنها به ما همین است و آخرش هم همان اتفاقی افتاد که ترسش را داشتم. قبلا هم گفته بودم اگر این طوری شود می بازیم.»
    او ادامه می دهد:« البته مشکل بزرگتر من در خط هافبک بود. خسرو و کرار حسابی خسته بودند و کسی هم روی نیمکتم نبود تا بتوانم تعویض شان کنم. اگر بازیکن داشتم وقتی بازی را مساوی کردیم ، بازی بر نمی گشت اما نشد دیگر . به هر حال گاهی هم در فوتبال یک تیم می بازد.»
    او همچنین درباره بازی داربی گفت:« بحث داربی با باقی بازی ها فرق می کند. ما ۱۰۰ درصد داربی را می بریم. شک نداشته باشید که در آن بازی می خواهیم برنده باشیم.»
    مظلومی در کنفرانس مطبوعاتی هم در پاسخ به سئوال خبرآنلاین درباره شادی اش بعد از گل مجیدی گفت:« من هر بار که تیمم گل می زند ، با بچه ها شادی می کنم. آنجا هم فرهاد گل زد و وقت شادی ما بود. تازه من که کنار زمین شادی کردم. دوستان که برای گل های شان می دویدند وسط زمین!»

... و پرویز به آرزویش رسید!

جمعه ۲۵ شهریور، دربی ۷۱، ورزشگاه آزادی. استقلال- پرسپولیس؛ جدال غول‌ها و تقابل بزرگان
    جمعه ۲۵ شهریور، دربی ۷۱، ورزشگاه آزادی. استقلال- پرسپولیس؛ جدال غول‌ها و تقابل بزرگان. صحبت درباره این بازی از ۲ هفته پیش آغاز شده و این هفته به نقطه اوج خواهد رسید. دربی را نمی‌توان کتمان کرد. همیشه حساس است؛ آنقدر سرنوشت‌ساز که بازیکنان و مربیان دو تیم را مجاب می‌کند از ۳-۲ هفته مانده به این بازی، درباره‌اش حرف بزنند. در اردوگاه آبی کم مصاحبه و اظهارنظر پیرامون این بازی ندیدیم. ماندگارترین اظهارنظری که طی هفته‌های گذشته دیدیم مربوط می‌شد به پرویز مظلومی، آنجا که گفت: «امیدوارم پرسپولیس بحران‌زده را در دربی نبینیم.» پرویز مظلومی می‌خواست تیمی را در دربی ملاقات کند که شاید درصورت پیروزی، برتری‌اش لوث نشود. او آرزو می‌کرد پرسپولیسی وارد دربی شود که از همه لحاظ دارای کیفیت لازم باشد؛ هم از جنبه‌های فنی و هم از جنبه‌های روحی. حالا مظلومی به آنچه می‌خواست دست یافته است. پرسپولیس اگرچه شرایط امتیازی مطلوبی ندارد و با ۶ امتیاز جزو تیم‌های پایین‌نشین جدول است اما به واقع نمایش این تیم در اصفهان هیچ سنخیتی با جایگاه آنها نداشت. سرخ‌ها در اصفهان در حد یک مدعی درجه یک ظاهر شدند و نشان دادند اگر امروز در رتبه‌ای نامطلوب قرار دارند فقط به واسطه بدشانسی‌ها است. رشد تاکتیکی پرسپولیس در اصفهان یک هشدار جدی برای مظلومی و شاگردانش هم هست. شاید به‌زعم اغلب کارشناسان، مهره‌هایی که در ترکیب استقلال قرار می‌گیرند قابل قیاس با بازیکنان پرسپولیس نباشند اما حریف سنتی استقلال به اندازه‌ای در اصفهان جسورانه بازی کرد که دیگر نمی‌توان قیاس مهره‌های دو تیم را مع‌الفارق دانست. عصر جمعه ۲۵ شهریور علی کریمی بار دیگر می‌تواند مخل آسایش مدافعان و امنیت دروازه استقلال باشد. کریمی را در اصفهان به‌رغم خستگی ناشی از همراهی تیم ملی کشورمان مقابل قطر، بازیکنی سرپنجه دیدیم. کریمی دریبل زد، پاس داد، گل زد و در یک کلام همه کار کرد. استقلال بی‌گمان برای برتری در دربی ۷۱ باید یک برنامه ویژه داشته باشد؛ برنامه‌ای برای مهار علی کریمی. پرویز مظلومی چه حربه‌ای برای مهار آماده‌ترین بازیکن حریف خواهد داشت؟ شاید راه برتری بر حریف سنتی از مهار کریمی بگذرد؟! محمد نوری پس از مدت‌ها همان بازیکنی بود که می‌شناختیم. او به خوبی به بازی پرسپولیس سرعت می‌داد و باید بازیکنی باشد که سایه به سایه محمد نوری بدود و او را از کار بیندازد. نمی‌دانیم شاید مظلومی دست روی مهره کارآمد خود در خط هافبک بگذارد. از آندرانیک تیموریان حرف می‌زنیم؛ بازیکنی که اصول یارگیری را خوب می‌داند و خود نیز یکی از طراحان اصلی در فاز هجومی است. پرویز مظلومی شاید پس از دیدن بازی پرسپولیس و قبل از اینکه مقابل تراکتورسازی قرار بگیرد، سازماندهی برای دربی را آغاز کرده، مظلومی به آرزویش رسیده است. پرسپولیس با تمام قوا به دربی می‌آید تا شاید اگر او پیروز میدان لقب گرفت بردش بی‌ارزش جلوه نکند اما دشواری‌های کار او اکنون به نقطه اوج رسیده و او را درگیر معادلات ذهنی فراوانی خواهد کرد.
    پرویز مظلومی مربی خوش‌شانسی است. اگر پرسپولیس با کیفیت بازی‌های هفته‌های قبل از سد ذوب‌آهن هم می‌گذشت، شاید در دربی شبیه آن تیمی می‌شد که پنج‌شنبه در اصفهان دیدیم! آنگاه استقلال غافلگیر می‌شد. امروز اما استقلال با علم به اینکه حریف سنتی‌اش از چه کیفیتی برخوردار است برنامه‌ها و تاکتیک‌های خود را برای دربی ۷۱ طراحی خواهد کرد.

bordobakht

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فرهاد مجیدی همچنان یکه تاز جدول گلزنان

فرهاد مجیدی با به ثمر رساندن۶ گل همچنان در صدر بهترین گلزنان لیگ برتر در پایان هفته ششم قرار دارد.
    به گزارش ایلنا، در این رده بندی فرهاد مجیدی که روزهای خوب فوتبالش را این سال های اخیر پشت سر می گذارد و بسیار آماده و فرصت طلب نشان داده، همچنان با ۶ گل زده یکه تاز رده بندی گلزنان لیگ برتر است.
    در این رده بندی ایمان موسوی و رضا نوروزی نیز خود را به جمع ۴ گله‌ها رساندند تا رقابت در جدول گرمتر شود. کریم انصاریفرد هم همچنان در تعقیب مجیدی قرار دارد و سایه به سایه او در جدول گلزنان حرکت می کند.
    جدول کامل گلزنان لیگ برتر تا پایان هفته ششم به شرح زیر است:
    ۶ گل: فرهاد مجیدی (استقلال تهران)
    ۴ گل: کریم انصاری فرد (سایپا کرج)، جواد کاظمیان(پرسپولیس تهران)، ایمان موسوی (نفت تهران)، رضا نوروزی (فولاد خوزستان)
    ۳ گل: محمد ابراهیمی، محسن حسینی(تراکتورسازی تبریز)، جلال رافخایی(ملوان)، منصور تنهایی(شاهین بوشهر)، روح الله عرب(نفت آبادان)، امید ابراهیمی(سپاهان اصفهان)، علی کریمی(پرسپولیس تهران)، علی سامره(مس سرچشمه)، امید عالیشاه(راه آهن تهران)
    ۲ گل: احسان حاج صفی(تراکتورسازی تبریز)، سعید دقیقی، میثم بائو (شهرداری تبریز)، مهدی دغاغله(ملوان انزلی)، فابیو جانواریو (سپاهان اصفهان)، مجتبی زارعی (نفت تهران)، حسین کاظمی، علیرضا عباسفرد (راه آهن تهران)، کریم اسلامی، میلاد سلیمان فلاح (صبای قم)، هوگو ماچادو، ایگور کاسترو (ذوب آهن اصفهان)، عباس محمدرضایی(سایپا کرج)، اسماعیل شریفات(استقلال تهران)، محمد مهدی نظری(سپاسی شیراز)، بختیار رحمانی (فولاد خوزستان)
    یک گل: مهدی خیری(سایپا کرج)، احمد جمشیدیان، عماد رضا(سپاهان اصفهان)، علیرضا نورمحمدی، محمد نصرتی، حسین بادامکی (پرسپولیس تهران)، آرش برهانی، ولید علی، میلاد می‌داودی، مجتبی جباری(استقلال تهران)، محمد نزهتی، علی جراح کار، زوران زلاتکوفسکی(ملوان انزلی)، اشپیتم آرفی، فرزاد آشوبی، امیرحسین صادقی، فردین عابدینی، احمد آل نعمه، فلاویو لوپز، سیاوش اکبرپور(تراکتورسازی تبریز)، اکبر صادقی، محسن بیات، رضا عنایتی، میلاد نوری(صبای قم)، وریا غفوری، جعفر بذری، محمدرضا زینال خیری(شهرداری تبریز)، لی آندرو باریوس، محسن بیاتی نیا، مصطفی سیفی، جورج مراد، فرزاد حسین خانی، مهرداد پولادی(مس کرمان)، بهادر عبدی، می‌رهانی هاشمی (راه آهن تهران)، اسماعیل فرهادی، پیام صادقیان، محمد قاضی، محمد حسینی (ذوب آهن اصفهان)، ایوان پترویچ، محسن حمیدی، میثم منیعی (شاهین بوشهر)، فونیکه سی، لئون پاچاجیان، مصطفی صبری (نفت آبادان)، حمید جوکار، محمدرضا پورمحمد، عباس کاظمیان، مهدی رجب‌زاده (سپاسی شیراز)، رضا معقولی، مصطفی مهدوی، محمدحسین مهرآزما (نفت تهران)، محمد غلامی، جهانگیر عسگری، محمد آبشک، علیرضا نظیف کار (داماش گیلان)، مسلم فیروزآبادی، نناد برنوویچ (مس سرچشمه)

مجیدی: استقلال فوتبال بازی کرد، تراکتورسازی برنده شد

به گزارش سرویس وزرشی برنا، فرهاد مجیدی مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران بعد از شکست مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: در این مسابقه ما فوتبال بازی کردیم، اما تراکتورسازی برنده شد. تبریزی ها از سه فرصت گلزنی خود استفاده کردند و پیروز شدند. از حریف برتر بودیم، اما به انچه که استحقاقش را داشتیم، دست پیدا نکردیم.
    وی افزود: این اشتباهات باید بریامان تجربه شود تا در دیدار هفته بعد برابر پرسپولیس غافلگیر نشویم.

مصاحبه های بازیکنان استقلال بعد از دیدار با تراکتورسازی

مجیدی: به خاطر ۳ اخطاره نشدن محتاط بازی کردم
    فرهاد مجیدی پس از شکست استقلال مقابل تراکتور سازی درباره این مسابقه اظهار داشت: تراکتور سازی بیشتر از ضربات ایستگاهی استفاده می‌کرد. آنها بهتر از استقلال نبودند.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا به خاطر دربی که کارت زرد نگیرد امروز محتاط بازی کرد، گفت: من به خاطر اینکه ۳ اخطاره نشوم امروز محتاط بازی کردم.
    مجیدی تصریح کرد: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. ما باید این شکست را فراموش کنیم و برای دربی آماده شویم ومن در دربی سنگ تمام میذارم تا این باخت جبران شود
    جباری: استقلال مقابل تراکتورسازی روز خوبی نداشت
    مجتبی جباری پس از شکست تیم استقلال مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: دوست داشتیم که بازی را ببریم اما نشد.
    وی در مورد تاثیر این شکست برای بازی با دربی گفت: دربی شرایط خاص خود را دارد و از حساسیت برخوردار است. سعی می کنیم برای این بازی خوب باشیم. امروز چند بازیکن ما نبودند اما برای بازی با پرسپولیس همه را داریم.
    جباری در مورد اینکه استقلال در این مسابقه ضعف تاکتیک داشت، تصریح کرد: در این مورد دیگران باید نظر بدهند. امروز در زدن ضربه ایستگاهی خوب نبودیم. در یارگیری خوب کار نکردیم و روز خوبی نداشتیم.
    این هافبک در پاسخ به سوال خبرنگاری که گفته بود استقلال ضعیف بازی کرد معترض شد و گفت: این چه جور سوال پرسیدن است. می خواهی نظرت را به من القا کنی. من خودم که گفتم خوب نبودیم.
    جباری در مورد اینکه حضور در تیم ملی روی ملی پوشان تاثیر گذاشته بود، گفت: بعضی از بازیکنانمان که در تیم ملی بازی کرده بودند امروز نتوانستند همه توان خود را بگذارند. تیم در تهران هم به دلیل نبود ملی پوشان ناقص تمرین کرده بود. این مسائل هماهنگی تیم را کم می کند. ما تیم صدر نشین جدول بودیم و دوست داشتیم ببریم.
    عمران‌زاده: انگیزه ما برای دربی بیشتر شد
    حنیف عمران زاده در گفت و گویی کوتاه با خبرنگاران اظهار داشت: نمی دانم چه بگویم. ما سال گذشته هم مستحق باخت نبودیم.
    وی در مورد اینکه برای هفته آینده مقابل پرسپولیس انگیزه خود را از دست دادید، گفت: اتفاقا انیگزه ما برای بازی با پرسپولیس بیشتر شد.
    میداودی: دربی هم سه امتیاز دارد
    میلاد میداودی نیز در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: بچه های ما در محوطه ۱۸ قدم دچار اشتباه فردی شدند. تراکتورسازی فقط از روی ضربه ایستگاهی به گل رسید.
    وی در خصوص دربی گفت: هر بازی سه امتیاز بیشتر ندارد و دربی هم همین سه امتیاز را دارد.

اختصاصی استقلالی _با تشکر از امیر قلعه نوعی به استقبال دربی می رویم

اختصاصی استقلالی _استقلال باخت. اولین باخت استقلال شاید برای مظلومی دردناک ترین باخت این فصل باشد. مظلومی که در بازی با داماش ضعف استقلال برروی توپ های بلند را احتمالا دید اما فکری به حال آن نکرد یا اگر کرد بی نتیجه بود. ضعفی که قلعه نوعی به خوبی آن را دید و از آن استفاده کرد. پرویز مظلومی فهمید که قرار نیست همیشه رحمتی سوپر ستاره شود و یا توپ ها به تیر دروازه اثابت کند. او باید از امیر قلعه نوعی بابت لطفی که پیش از دربی به او وتیمش کرد متشکر باشد.
    مظلومی میتواند از خستگی ملی پوشان , تیرک دروازه و بدشانسی گله کند و یا از فردا به فکر برطرف کردن این ضعف بزرگ تیمش باشد. استقلال مظلومی به لطف داشتن مهاجمین خلاق و باهوش توانایی گشودن دروازه هر تیمی را دارد اما اگر تیم مقابل مانند تراکتور بتواند از ضعف استقلال روی سانتر از جناحین استفاده کند این نتیجه برای استقلال باز هم تکرار خواهد شد.
    این بازی تمام شد مظلومی ، بازیکنان و حتی هواداران باید به فکر بازی دربی باشند در حال حاضر برای مظلومی و استقلال مهمترین نکته حفظ آرامش فکری است . از فردا و در آستانه دربی انتقادات از مظلومی افزایش خواهد یافت اما مظلومی اگر میخواهد خود را به عنوان یک مربی در سطح قهرمانی ثابت کند باید بتواند حواشی بعد از این باخت و قبل از دربی را کنترل کند. برد رفت و برگشت دربی در فصل قبل عامل اصلی تمدید قرارداد مظلومی بود باید دید او اینبار هم میتواند با استفاده از دربی شرایط تیمش را بعد ازاین شکست تغییر دهد.

قلعه‌نویی : با یک برد به کسی جام نمی‌دهند

خبرنگاری به امیر قلعه‌نویی گفت که تیم شما شخصیت قهرمانی ندارد، آیا این برد می‌تواند به تیم تراکتورسازی شخصیت بدهد، که قلعه‌نویی در پاسخ گفت: درست نیست که شما از چنین لفظی درباره تیم تراکتورسازی با این همه طرفدار صحبت کنید. تراکتور پشتوانه مردمی دارد. ما در این فصل با ۵۰ درصد تغییرات روبه‌رو شدیم. اگر این بازیکنان به لحاظ نگرشی بالاتر فکر کنند بهتر می‌شویم. اگر می‌خواهید من پس از یک برد درباره قهرمانی صحبت کنم، این طور نیست و من از این دسته از مربیان نیستم. به بازیکنان هم پس از بازی گفتم که دیگر این بازی را فراموش کنید و به فکر بازی بعد باشید.

فرهاد مجیدی:‌ محتاط بازی کردم تا به دربی برسم

کاپیتان تیم فوتبال استقلال معتقد است حریف تبریزی تیم‌اش بازی خیلی خوبی به نمایش نگذاشت و تنها روی ضربات ایستگاهی به گل رسید.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرهاد مجیدی پس ازشکست تیمش برابر تراکتورسازی در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: بازی خوبی بود و ما خوب شروع کردیم اما در نهایت روی ضربات ایستگاهی گل خوردیم و باختیم.
    در ادامه خبرنگاری از کاپیتان استقلال پرسید به نظر می‌رسید در این بازی کمی محتاط بازی کرده است تا کارت زرد نگیرد و به بازی برابر پرسپولیس حاضر باشد.وی در پاسخ گفت: همین‌طور است که شما می گویید محتاط بازی کردم تا در دربی حاضر باشم.
    وی هم‌چنین درباره شهرآورد پایتخت اظهار کرد: آن بازی شرایط خودش را دارد و ما باید بازی با تراکتورسازی را فراموش کنیم و تنها به فکر بازی آینده برابر پرسپولیس باشیم. البته تبریزی ها نیز بازی‌شان از ما بهتر نبود و فقط روی ضربات ایستگاهی به گل رسیدند.

bordobakht

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند نکترو یادم رفت بگم
    منم قبول دارم کرار بد بازی کرد اما هم مصدوم بود و هم زمینی و با ماشین از عراق به تهران اومده بود کرار کم کسی نیست باید تو تیم جا بیفته کرار همونیه که یه تنه تراکتورو اورد بالا و 2 گل هم به استقلال زد.این بازیکن دربیرو به اتیش میکشه اگه رو فرم باشه

ما 8 تا ملی پوش داشتیم که 7 تاشون بازی میکردند یکیشونم اصلا به بازی نرسید با این حال اگه اون توپه میلاد گل میشد ورق کاملا بر میگشت یا شریفات اون تک به تکو به اسمون نمیزد یا تو یه صحنه حنیف برایه اونا دفاع نمیکرد......یا و اگه الان زیاده و فایده ای هم نداره چون فوتبال اون روشو بهمون نشون داد.این باخت برامون خیلی هم خوب شد غرور کاذبه بازیکنا و هوادارا از بین رفتو فهمیدیم ما هم میتونیم ببازیم
    بهتره این بازیو فراموش کنیمو به فکر دربی باشیم

6. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومی: از قبل هم گفته بودم این طوری می بازیم/ داربی را 100 درصد می بریم

ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید از قبل هم به بازیکنانش گفته اگر کاشته ها را مراقب نباشند، بازی را می بازند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ پرویز مظلومی پس از بازی با تراکتورسازی به خبرنگار ما گفت:« راستش از قبل و در تمام طول هفته به بچه هایی که در تمرینات بودند ، گوشزد کرده بودم روی کاشته ها مراقب باشند. می دانستم که راه گل زدن آنها به ما همین است و آخرش هم همان اتفاقی افتاد که ترسش را داشتم. قبلا هم گفته بودم اگر این طوری شود می بازیم.»
    او ادامه می دهد:« البته مشکل بزرگتر من در خط هافبک بود. خسرو و کرار حسابی خسته بودند و کسی هم روی نیمکتم نبود تا بتوانم تعویض شان کنم. اگر بازیکن داشتم وقتی بازی را مساوی کردیم ، بازی بر نمی گشت اما نشد دیگر . به هر حال گاهی هم در فوتبال یک تیم می بازد.»
    او همچنین درباره بازی داربی گفت:« بحث داربی با باقی بازی ها فرق می کند. ما 100 درصد داربی را می بریم. شک نداشته باشید که در آن بازی می خواهیم برنده باشیم.»
    مظلومی در کنفرانس مطبوعاتی هم در پاسخ به سئوال خبرآنلاین درباره شادی اش بعد از گل مجیدی گفت:« من هر بار که تیمم گل می زند ، با بچه ها شادی می کنم. آنجا هم فرهاد گل زد و وقت شادی ما بود. تازه من که کنار زمین شادی کردم. دوستان که برای گل های شان می دویدند وسط زمین!»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    مظلومی خداوکیلی حق داره.کرارو خسرو نایه بازی کردن نداشتن خسرو هم تو دو بازیه تیم ملی 180 دقیقه بازی کرده بود کرار هم که زمینی از عراق اومده بود تهران....تیمه پر ستاره ای که 2 تا از بهترین بازیکنایه اسیارو هم در اختیار داره این مشکلاتو هم داره
    قوله پرویزخان قوله ان شاالله برد دربیو با هم جشن میگیریم

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چهارمین پیروزی ژنرال مقابل استقلال/ اولین برد در آزادی

امیر قلعه نوعی سرمربی تراکتورسازی چهارمین برد خود مقابل استقلال را در هفته ششم لیگ برتر تجربه کرد. قلعه نوعی که سال ها بازیکن و مربی استقلال بوده است، تاکنون به جز استقلال هدایت ۴ تیم دیگر در لیگ برتر را بر عهده داشته است که با همه این تیم ها موفق به شکست استقلال شده است! قلعه نوعی در فصل ۸۱ با استقلال اهواز در اهواز ۲-۱ استقلال را برد. در فصل ۸۶ با مس کرمان در کرمان ۱- صفر استقلال را شکست داد و در فصل ۸۸ با سپاهان در اصفهان ۲- صفر بر استقلال غلبه کرد. اما برد ۳-۲ با تراکتور اتفاق مهمی بود و اینکه ژنرال در آزادی موفق به شکست استقلال شد. او با سپاهان در آزادی ۲ شکست مقابل استقلال را تجربه کرده بود و با استقلال اهواز هم در ورزشگاه تختی با استقلال مساوی کرده بود.

نظارت خوب عوامل انتظامی مانع بروز حواشی میان هواداران استقلال و تراکتور شد

به گزارش شامگاه جمعه ایرنا، شمار زیادی از هواداران استقلال و تراکتورسازی که به علت تکمیلی ظرفیت ورزشگاه مقابل درهای استادیوم آزادی ایستاده بودند، در ابتدای بازی باعث ترافیک شدیدی در خیابانهای منتهی به ورزشگاه شدند.
    اما با گذشت دقایقی از آغاز بازی نیروهای انتظامی با تدابیر خود موفق شدند از بروز هرگونه درگیری میان هواداران دو تیم پیشگیری و آنها را روانه منازل خود کنند.
    خوشبختانه پس از پایان این دیدار نیز هواداران تراکتور در ورزشگاه آزادی ماندند تا ماموران نیروی انتظامی پس از خروج استقلالی ها به خروج آسان آنها کمک کنند.
    پس از اتمام بازی نیز خیابان اطراف ورزشگاه در حالتی کاملاً عادی قرار داشت و هواداران با وسایل نقلیه موجود بسرعت روانه منازل خود شدند تا شاهد بروز اتفاقات ناخوشایند میان هواداران دو تیم نباشیم.

ورزشگاه آزادی شرمنده هواداران استقلال و تراکتورسازی شد جشن فوتبال در "داربی ایران"

هفت روز تا داربی تهران، انتظاری که از داربی پایتخت می‌رفت در ورزشگاه آزادی برآورده شد.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، فصل یازدهم لیگ برتر فوتبال ایران در شرایط متفاوتی در مقایسه با فصلهای قبل به ویژه فصل پیش آغاز شد. حضور ده‌ها هزار نفری تماشاگران در ورزشگاه شهرهای مختلف، بهترین اتفاقی بود که برای فوتبال افول کرده ایران رخ داد.
    اگرچه پیش بینی می‌شد با گذشت هفته‌های ابتدایی، هیجان تماشاگران برای تماشای تیمهای محبوبشان با ترکیب جدید در هفته های میانی کمرنگ شود، اما تا هفته ششم هم همچنان این روند تداوم پیدا کرده و با توجه به برگزاری داربی در هفته هفتم، حداقل این شرایط تا هفته آتی هم ادامه خواهد داشت و بعید است با اوج گرفتن رقابت مدعیان برای قهرمانی در نیم فصل اول، تعداد تماشاگران کم شود.
    وقتی تراکتورسازی دو سال پیش و پس از یازده سال به لیگ برتر بازگشت، همه از ظهور ضلع سوم مدعیان حرف می‌زدند و حالا پس از گذشت دو سال پیش بینی آنها به حقیقت تبدیل شده است. هر چند تا قبل از این چشم علاقه مندان به فوتبال به اعلام برنامه سازمان لیگ و مشخص شدن زمان داربی تهران بود، اما حالا می توان با قاطعیت گفت که رویارویی استقلال با تراکتور و قطعا پرسپولیس با تراکتور دست کمی از داربی پایتخت ندارد و به حق می‌توان رویارویی تیم محبوب تبریزی با دو تیم محبوب تهرانی را "داربی ایران" نامید.
    بازی استقلال و تراکتورسازی به واقع جشن فوتبال ایرانی بود. جشنی که صاحب واقعی‌اش بیش از ۹۵ هزار تماشاگری بودند که از ساعتهای ابتدایی امروز(جمعه) به ورزشگاه آزادی آمدند و روزی خاطره انگیز را برای فوتبال ایران رقم زدند.
    اگرچه بارها چنین روزهایی در فوتبال ایران رقم خورده، اما آمار به خوبی نشان می‌دهد که در این چند ساله و به ویژه پس از ناکامی تیم ملی در رسیدن به جام جهانی ۲۰۱۰، کمتر شاهد چنین اتفاقها و گردهم آیی فوتبالی بوده‌ایم.
    حالا می‌توان با اطمینان و بدون هیچ لکنتی گفت، اگر فوتبال ایران فرسنگها با فوتبال حرفه‌ای دنیا و حتی آسیا فاصله گرفته، اگر باشگاههای ما کمترین شباهتی با باشگاه های حرفه ای جهان نداشته و اگر دو باشگاه قدیمی و پرطرفدار ایران ماه ها از بلاتکلیفی مدیریتی شان گذشته و کک هیچ کسی هم نمی‌گزد، به جای همه آنها هوادارانی داریم که تنها آبروی این فوتبال ورشکسته شده اند و آنها تنها سرمایه ای هستند که همیشه فوتبال ایران به آنها افتخار کرده، اما هیچ وقت هم به آنها احترام نگذاشته است.
    همه خبرنگارانی که در جمعه عصر و ساعتها قبل از شروع "داربی ایران" به ورزشگاه آزادی آمده بودند، حتما مشکلاتی که تماشاگران دو تیم با آن روبه رو شدند را دیدند؛ مشکلاتی که بدون شک تنها در فوتبال ایران یافت می شود. مشکلاتی نظیر ورود به ورزشگاه، کمبود سرویسهای بهداشتی، صندلیهای نه چندان مرتب و باقی کمبودها که البته هر چند دیگر کسی را متعجب نمی کند، اما برای ما که تمام داشته هایمان همین "هواداران" هستند غیر قابل چشم پوشی است.
    به هر حال حضور بیش از ۹۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی، افتخاری است که نصیب هیچ تیم باشگاهی در آسیا نمی شود و البته مطمئنا اگر ورزشگاه پیر پایتخت جای بیشتری داشت، صدها تماشاگری که پشت در استادیوم جا مانده بودند هم می‌توانستد به داخل بیایند، آن موقع جشن فوتبال ایران کاملتر می شد. واقعا تماشای تشویقهای تماشاگران متعصب استقلال و بالا و پایین پریدنهای هواداران پرهیجان تبریزی و برگزاری چنین جشنی در ورزشگاه آزادی دیدنی بود. حیف که قدر این تماشاگران را هیچ کس نمی‌داند.

سید مهدی رحمتی آزادی را به هم ریخت

سید مهدی رحمتی آزادی را به هم ریخت
    ورزش > لیگ برتر - دروازه با ن استقلال آنقدر محبوب است که در بدو وردش به زمین جو ورزشگاه را به هم بریزد.
    سید مهدی رحمتی که یک ساعت قبل از شروع بازی برای گرم کردن و انجام تمرینات به داخل زمین چمن آمد جو ورزشگاه را بهم ریخت.او آنقدر محبوب است که در بد ورود به زمین ۵۰ هزار هوادارا استقلال را وادار به تشویق کردن کرد.

نحسی عدد سیزده یقه استقلال را گرفت/قلعه نویی ۷۰ هزار استقلالی را با اشک به خانه فرستاد

نحسی عدد سیزده یقه استقلال را گرفت/قلعه نویی ۷۰ هزار استقلالی را با اشک به خانه فرستاد
    ورزش > لیگ برتر - عدد ۱۳ که امتیاز استقلال در لیگ برتر یازدهم تا اینجای کار است برای آنها خوش یمن نبود.
    ورزشگاه تقریبا پر ، با نسبتی حدود۲ به یک به سود استقلال . این قدر تعداد ماشین دارها زیاد شده بود که برای اولین بار تصمیم بر این شد تا درهای غربی ورزشگاه باز شوند و ماشین های جمعیت وارد مجموعه شود. تبریزی ها بیشتر از ۱۰ درصد بودند و هر کدام شان که رسیده بودند ، وارد ورزشگاه شدند. بازی با همان گل و بوسه های نخ نمای همیشگی آغاز شد. امیر با آتیلا ، آتیلا با صادقی ، صادقی با مظلومی و...
    قبل بازی کمی شعار علیه سیاوش سر داده شد و صادقی را تشویق کردند. قلعه نویی هم که آمد خیلی بی ربط ، عده ای فریاد می زدند « بی غیرت» .
    استارت بازی طوری بود که به نظر می رسید استقلال برنده باشد. این مجیدی و یارانش بودند که میدانداری می کردند. حتی همان ها بودند که گل اول را هم زدند. مجتبی جباری سانتر کرد و مجیدی توپ را به تور چسباند. دو بازیکنی که رابطه خوبی را هیچ وقت با قلعه نویی نداشتند. شادی گل شان هم گویای همین اتفاق بود. گلی که باعث شد تا مظلومی هم به سمت مجیدی بدود و چنان جشن بگیرد که انگار بازی تمام شده. این اما پایان بازی نبود. امیر صادقی وقتی توپ را از دروازه تیم شان بیرون می آورد چیزی به قلعه نویی می گفت و و با دست مجیدی را نشان می داغد. او سپس از هم تیمی هایش خواست تا با جدیت بیشتری بازی کنند.
    در همین دقایق بود که استیلی هم وارد ورزشگاه شد تا فریاد دایی ، آزادی را پر کند. ابتدا تشویق دایی و بعد دایی « رفت و برگشت».
    در دقایقی که تماشاگران سرگرم دایی بودند و استیلی ، تراکتورها انگار راه گل زدن را یاد گرفتند. مسیر درست از سمت چپ استقلال و پشت امیرآبادی بود. اول یکبار محسن حسینی گل زد و بعد از او آل نعمه. یعنی هر دو دفاع پیشتاخته تراکتور. استقلال بازی برده را حالا باخته بود و قلعه نویی بی آنکه شادی کند ، در پوستش نمی گنجید.
    او اگرچه بین دو نیمه و موقع رفتن به رختکن ، می شنید که می گویند ؛« بی غیرت» اما شاد بود از اینکه استقلال را دارد در تهران می برد و حالا اوست که دوباره برگشته به صدر جدول.
    در شروع نیمه دوم استقلال می خواست بازی را برگرداند. مجیدی ، جباری ، میداودی و میثم حسینی چند باری بخت شان را امتحان کردند اما انگار دیگر گل بزن نبودند.
    بازی افت کرده بود و شاید حساس ترین لحظه اش زمانی بود که سیاوش اکبرپور برای خط روی میداودی ، ناسزاهای بدی شنید. حتی درخواست های مجیدی و رحمتی هم تماشاگران را آرام نمی کرد .
    جمعیتی این قدر عصبانی که برای روی زمین افتادن بازیکنان تراکتورسازی فریاد برنند:« امیر ضد فوتبال».
    بازی سرد پیش می رفت تا اینکه دقیقه ۶۸ رسید ؛ یک توپ در خط دفاع تراکتور لو رفت و این مجتبی جباری بود که صاحبش شد او گلر تراکتور را هم دریبل کرد و توپ را به تور دروازه چسباند. بعد از این گل ، مظلومی ترس را کنار گذاشت و برهانی را هم به زمین فرستاد تا استقلال ۳ فوروارد در زمین داشته باشد. آنها بازی را در اختیار داشتند و ضربه زیبای میداودی اگر به جای تیر ، بر تور دروازه بوسه می زد ، شرایط طوری دیگر رقم می خورد اما ...
    امیر قلعه نویی ولی نمی خواست این بار در تهران به استقلال ببازد. او و تیمش هنوز یک تاکتیک برای گل زدن داشتند . کاشته هایی که از جناحین ریخته می شدند، این بار فلاویو لوپز پرتغالی که برای اولین بار در فصل برای تراکتور فیکس بازی می کرد ، توپ را وارد دروازه رحمتی کرد تا قلعه نویی دوباره برنده بازی باشد .

bordobakht

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

سیاوش اکبرپور: می‌دانستیم استقلال را می‌بریم/ زمانی "داداش سیا" بودم حالا فحشم می‌دهند!

گزارش خبرنگار مهر، سیاوش اکبرپور که پس از پیروزی ۳ بر ۲ تراکتورسازی تبریز مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی در جمع خبرنگاران صحبت می کرد، گفت: ما از پیش می دانستیم مقابل استقلال در آزادی برنده می شویم و از موقعیت هایمان در این دیدار به نحو احسن استفاده کردیم. البته استقلال هم تیم خوبی است و تمام تلاش خود را مقابل تراکتورسازی انجام داد اما ما موفق تر از آنها بویدم.
    بازیکن تراکتورسازی در خصوص فحاشی بعضی از تماشاگران استقلال در ورزشگاه آزادی به وی گفت: متاسفانه این موضوع در فوتبال ما باب شده که به افرادی که از تیمی جدا می شوند فحاشی می کنند. من مطمئنم افرادی که امروز در کادر فنی استقلال هستند هم اگر روزی از این تیم جدا شوند مورد فحش و ناسزا قرار می گیرند.
    اکبرپور افزود: من ۶ سال در استقلال بازی کردم و چون اول فصل مرا نخواستند به تراکتورسازی پیوستم. زمانی برای هواداران این تیم "داداش سیا" بودم اما امروز به من فحش می دهند. البته مطمئن باشید هواداران اصیل استقلال دست به چنین کارهایی نمی زنند و فقط تماشاگرنماها هستند که چنین رفتارهایی از آنها سر می زند.
    سیاوش اکبرپور در پایان اظهار داشت: استقلال خانه هیچکس نیست و ما می آییم و می رویم. تنها صاحب باشگاه استقلال هواداران هستند. با این اوصاف امیدوارم از این پس شاهد چنین اتفاقات زشتی در ورزشگاه های کشورمان نباشیم.
    دیدار تیم های فوتبال استقلال و تراکتورسازی در هفته ششم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر جمعه شب با پیروزی ۳ بر ۲ تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.

شکست ناپذیرها باختند: اولین باخت استقلال و ملوان در لیگ یازدهم
    در پایان هفته ششم لیگ برتر تیم بدون شکستی در جدول وجود ندارد.

سایت گل- در پایان هفته ششم لیگ برتر دو خط تیره باقی مانده در ستون باخت ها در جدول لیگ برتر نیز پاک شد و استقلال و ملوان اولین شکست خود در لیگ یازدهم را تجربه کردند. استقلال که با یک تساوی و ۴ برد در صدر جدول بود، اولین شکست خانگی اش را مقابل تراکتورسازی تجربه کرد. ملوان انزلی نیز یک برد و ۴ تساوی در کارنامه داشت که در هفته ششم مقابل صبای قم شکست خورد.

اتفاق تاریخی در لیگ برتر؛ تراکتورسازی برای اولین بار صدرنشین شد

سایت گل- تیم تراکتورسازی تبریز با پیروزی مقابل استقلال در پایان هفته ششم صدرنشین لیگ برتر شد و یک اتفاق تاریخی و مهم در تاریخ این باشگاه ثبت شد. این برای اولین بار است که تراکتورسازی در صدر جدول لیگ برتر قرار می گیرد. تراکتورسازی که برای هفدهمین فصل در لیگ و چهارمین فصل در لیگ برتر حاضر می شود، در فصل ۷۱ لیگ آزادگان صدرنشین شده بود، اما در آن زمان لیگ دو گروهی بود و تراکتور صدرنشین یکی از دو گروه بود.
    اما در لیگ برتر این برای اولین بار است که تراکتور در رتبه یک قرار می گیرد. بالاترین رتبه این تیم در فصل ۸۸ ششمی بود و در فصل گذشته نیز چهارمی بهترین رتبه تراکتورسازی بود. در این فصل نیز تا قبل از هفته ششم بهترین رتبه تراکتور دومی بوده است.

یک اولین دیگر در تاریخ تراکتور؛ ۵ برد پیاپی

سایت گل- پیروزی مقابل استقلال در هفته ششم لیگ برتر پنجمین برد متوالی تراکتورسازی با امیر قلعه نوعی در این فصل بود. تراکتورسازان بعد از شکست ۳-۲ مقابل صبای قم در هفته اول، ۵ برد متوالی مقابل ذوب آهن،شاهین، داماش، شهرداری و استقلال داشته است که این تعداد برد پیاپی در تاریخ این باشگاه سابقه نداشته است. تراکتور در فصل گذشته ۴ برد متوالی مقابل نفت آبادان، پرسپولیس، راه آهن و شهرداری بدست آورده بود که با این ۵ برد، امیر قلعه نوعی رکورد کمالوند را نیز پشت سر گذاشت.

عجیب اما واقعی؛ استقلال ۳۴۶۴ روز بدون برد مقابل تراکتور!

سایت گل- آخرین باری که استقلال مقابل تراکتورسازی پیروز شد، به اولین دوره لیگ برتر و بازی برگشت مقابل این تیم در ۲۶ اسفند ۱۳۸۰ بر می گردد که آبی پوشان با گل فراز فاطمی تراکتور را در تبریز شکست دادند. پس از آن تراکتور به دسته اول سقوط کرد و در سه فصلی که از بازگشت این تیم به لیگ برتر می گذرد، استقلال هنوز موفق به شکست این تیم نشده است. در فصل ۸۸ هر دو بازی رفت و برگشت مساوی شد و در فصل گذشته نیز پس از تساوی در بازی رفت، تراکتور در آزادی ۲-۱ استقلال را شکست داد. بازی رفت این فصل نیز با برد تراکتور در آزادی همراه بود تا استقلال همچنان یک دهه در آرزوی شکست تراکتور باقی بماند. رکورد شکست ناپذیری تراکتور مقابل استقلال حداقل تا آذرماه و بازی برگشت دو تیم تمدید خواهد شد!

پرویز مظلومی: باید قبل از داربی تلنگر می‌خوردیم روی سهل‌انگاری بازیکنان‌مان باختیم قول می‌دهم پرسپولیس را ببریم

سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از شکست تیمش برابر تراکتورسازی گفت: بازیکنان من نیاز داشتند که قبل از داربی، تلنگر بخورند اما به شما قول می‌دهم که ما پیروز داربی خواهیم بود.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پرویز مظلومی در نشست مطبوعاتی پس از بازی تیمش با تراکتورسازی که با حساب ۳ بر ۲ به سود تیم تبریزی پایان یافت، گفت: ما در چند روز گذشته تعداد نفرات کمی را در اختیار داشتیم و حضور این تعداد بازیکن ملی‌پوش در تمرین‌های تیم ملی به ما ضرر زد. این در حالی است که حریف تنها یک بازیکن ملی‌پوش داشت.
    وی ادامه داد: ما پیش از بازی نگران ضربات ایستگاهی بودیم. میانگین قدی آن‌ها بالاتر از ما بود. من باید در اینجا انتقادی به بازیکنانم بکنم. پیش از بازی در جلسه‌ای به تک تک بازیکنان مسئولیت گرفتن بازیکنان حریف را داده بودیم اما از همان ناحیه ضربه خوردیم.
    مظلومی افزود: این در حالی بود که تیم حریف در ۱۸ قدم موقعیت آنچنانی نداشت. در نیمه دوم ریسک کردم و بازی تیمم را به سمت حمله بردم. می‌توانستیم پس از اینکه بازی را به مساوی کشاندیم، بازی را کنترل کنیم اما به دنبال سه امتیاز بودیم. متاسفانه روی هر سه گلی که خوردیم بازیکنان سهل‌انگاری کردند. به هر حال فکر می‌کنم نیاز داشتیم تا پیش از داربی تلنگری بخوریم و بازیکنان بدانند که اگر کامل در اختیار تیم نباشند می‌توانند شکست بخورند.
    وی درباره عملکرد ضعیف کرار جاسم هم گفت: بعد از تغییر روش به سیستم ۴ ـ ۴ ـ ۲ این فرصت را برای میداوودی ایجاد کردیم که شوت بزند و این کار را کرد اما درباره سوال‌تان هم باید بگویم در هر صورت کرار بازیکن بسیار خوبی است. او به تیم ملی عراق رفت و با مریضی به تیم ما برگشت. من دو تعویض تهاجمی انجام دادم. ریسک کردم اما ریسکم جواب نداد.
    مظلومی بار دیگر با انتقاد از بعضی بازیکنان استقلال گفت: قبل از بازی نفر به نفر به بازیکنان مسئولیت دادم اما سهل‌انگاری شد. بازیکنانی که سهل‌انگاری کردند، قطعا با جریمه روبه‌رو خواهند شد.
    وی در پاسخ به این سوال که شما از نبود بازیکنان ملی‌پوش‌تان گلایه می‌کنید اما دو ملی‌پوش‌تان توانستند برای شما گل بزنند گفت: نمی‌گویم کیفیت آن‌ها پایین بود اما آن‌ها دو هفته با افکار کی‌روش تمرین کرده بودند. آن‌ها اگر در اختیار بودند کیفیت بهتری داشتند. ولید علی هم هنوز از کویت برنگشته است. تیمی که می‌خواهد بازی سنگینی انجام دهد، باید ما را مقابل تماشاگران روسفید کند. ما هفته گذشته با ۱۰ بازیکن تمرین می‌کردیم و کیانوش رحمتی هم مصدوم بود.
    وی درباره داربی هم گفت: صددرصد شرایط آن بازی با این دیدار تفاوت خواهد داشت. آندو به ما اضافه خواهد شد و وضعیت خط هافبک‌مان بهتر خواهد شد. پرسپولیس دیروز بازی خوبی انجام داد ولی مطمئن باشید ما در آن بازی پیروز خواهیم شد.
    سرمربی استقلال درباره شعار تماشاگران استقلال علیه امیر قلعه‌نویی و بازیکنان این تیم گفت: بازیکنان تراکتور مدام خودشان را به زمین می‌انداختند. حتی در یک صحنه ما در موقعیت گل قرار داشتیم اما بازیکن حریف خودش را بر روی زمین انداخت و بازیکنان ما بازی جوانمردانه انجام دادند. اگر واقعا مصدومیت حاد وجود داشت، چطور بازیکنان حریف چند ثانیه بعد بلند می‌شدند. باید بگویم تماشاگران ما همیشه به بازیکنانی که از استقلال می‌روند لطف دارند و من چیزی درباره شعار ان‌ها علیه بازیکنان تراکتور نشنیدم.
    مظلومی درباره خوشحالی بیش از حدش پس از گل نخست استقلال گفت: وقتی گل می‌زنیم باید خوشحالی می‌کردم. آن‌ها که گل می‌زدند تا وسط زمین می‌رفتند.

کری‌خوانی فتح الله زاده با قلعه نویی در راهرو ورزشگاه!

پس از پایان بازی در راهروهای ورزشگاه آزادی علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال با امیر قلعه نویی سرمربی تیم تراکتورسازی روبه‌رو شد
    پس از پایان بازی در راهروهای ورزشگاه آزادی علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال با امیر قلعه نویی سرمربی تیم تراکتورسازی روبه‌رو شد.
    فتح الله زاده با وجود شکست در بازی امروز با شوخی به قلعه نویی گفت در تبریز و بازی برگشت جبران می کنیم و شکستتان می دهیم.
    سرمربی تیم تبریزی نیز با خنده گفت: بگذارید ۲۴ ساعت از این بازی بگذرد و ریکاوری شوید، بعد این حرف ها را بزنید.

فرهاد مجیدی: تراکتور فقط با ضربات ایستگاهی گل زد/ این باخت تاثیری روی دربی ندارد

کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت تیمش موقعیت های بسیاری خلق کرد اما تراکتورسازی فقط از روی ضربات ایستگاهی به گل رسید.
    به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد مجیدی پس از شکست ۳ بر ۲ تیم استقلال مقابل تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و ما موقعیت های بسیاری خلق کردیم اما تراکتورسازی تنها از روی ضربات ایستگاهی به ما گل زد.
    کاپیتان تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سوال که آیا این شکست تاثیری بر روی عملکرد آبی پوشان در شهرآورد هفته آینده مقابل پرسپولیس خواهد داشت، گفت: ما همین امشب باخت مقابل تراکتورسازی را به فراموشی می سپاریم. بازی با پرسپولیس شرایط خاص خودش را دارد و با این بازی قابل قیاس نیست.
    مجیدی در پایان اظهار داشت: تیم ما با تمرینات خوبی که در طول هفته برگزار خواهد کرد برای بازی دربی آماده می شود چراکه این بازی با تمام بازی های فصل فرق دارد.

bordobakht

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

تماشاگران رو سفیدمان کردند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی پس از پایان بازی دو تیم استقلال و تراکتورسازی گفت: به تراکتورسازی تبریک می گویم و قابل پیش بینی بود که بازی سنگینی در پیش داریم،۸ بازیکن خود را در اختیار نداشتم و نتوانستیم تمرینات مناسبی را به لحاظ تاکتیکی انجام دهیم این در حالی بود که حریف تنها یک ملی پوش داشت و شرایطش متفاوت بود. وی ادامه داد: قبل از دربی به این تلنگر نیاز داشتیم مطمئن باشید در مقابل پرسپولیس برنده از میدان خارج میشویم. وی در مورد کیفیت بازی کرار جاسم گفت: پس از اینکه به روش ۴-۴-۲ تغییر سیستم دادیم به میداودی اجازه دادیم از عقب اضافه شود و شوت زنی کند که اگر شوت او گل می‌شد بازی برمی‌گشت. کرار بازیکن خوبی است اما او هم با تیم ملی عراق بوده و دیروز به ما اضافه شد. کرار البته کسالت هم داشت و من چون ۲ تعویض کرده بودم نمی‌توانستم کرار را هم بیرون بکشم. سرمربی استقلال تصریح کرد: من نگران ضربات ایستگاهی بودم. میانگین قد بازیکنان تراکتورسازی بالا بود و من باید از نفراتی که در جلسات به آنها سپرده بودم که چه کاری کنند انتقاد کنم. ما روی ۳ ضربه ایستگاهی ۳ گل خوردیم. تراکتور سازی موقعیت آنچنانی نداشت در حالی که ما یک توپ به تیر دروازه آنها زدیم و باید در اوایل نیمه دوم کار را یکسره می‌کردیم. مظلومی در انتها گفت: بازیکنان ملی پوش ما در اختیار کی روش بودند و باافکار او کار می‌کردند. من افکارم متفاوت است. حرف من این است که اگر بازیکنان ملی پوشانمان را در اختیار داشتیم با کیفیت بهتری بازی می‌کردیم. ما ولید علی را که در خدمت تیم ملی کویت است هنوز در اختیار نداریم. تماشاگران ما را رو سفیدکردند و ما باید پاسخگوی آنها باشیم.

تقدیم به کاپیتان آبی ها..

تقدیم به کاپیتان مجیدی
    یه کاپیتان داره اس اس
    لنگشو دنیا نداره
    میدرخشه توزمین مثل ستاره
    غرور وتکبرم اصلا نداره
    همه هوادارا یه صدا داد میزنن گل فرهاد بیرون بیا
    میدونن باغیرته کاپیتان خیلی زیاد
    فرهاد باغیرتم سریع پابه توپ میشه
    سرعتو نشون میده همه روجا میذاره
    از مسی الگو میگیره چه قشنگ..
    توپو میزنه به تور مثل فشنگ
    بعدگل...اشارش به آسمونه همیشه...
    نگاه کن چقدر قشنگ آسمون آبی میشه
    انگاری اون بالایی کمکش کرده زیاد...
    فرهادوخیلی میخواد....
    اما راستی خدایی؟!!!
    خدا داره هواشو...خیلی حسابی
    اون جا که جا میمونه شیث رضایی
    شیث بیچاره که تقصیر نداره
    آقایوون ببخشید..
    به قولی داشته گالیور میدیده...
    دایی خان ببخشید...
    شیث که سردرد کشیده واسه شما دایی خان
    کلی گریه کرده بد بخت واستون علی خان
    اخراجش دیگه کجابود بیچاره رضایی؟؟؟
    مشکل از تیمتونه دایی خان کجایی؟؟

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

10. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

12. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد میلاد هم یه نکترو بگم
    برایه این بازیه میلاد به چشم نیومد که مظلومی ازش در پسته غیر تخصصی و در گوشه راست استفاده کرد . میلاد یه تموم کنندست ولی باید توپگیری میکرد و خودش موقعیت ایجاد میکرد یه موقعیت نصفه و نیمه داشت که با بد شانسی خورد به تیرک....اینم بر میگرده به خستگیه کرارو خسرو که مظلومی مجبور شد از میلاد در اون پست استفاده کنه که جواب نداد

14. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فقط در باره بازی بگم که 3 تا گل رو به یک شکل خوردیم ... از قبل هم می دونستیم که دفاع روی توپ های هوایی مشکل داره ..
    باقی رو که دوستان گفتند و بعضی ها هم که حسابی ....

من فقط گله کنم از کسایی که با یک باخت علیه تیم ( چه بازیکنان چه کادر فنی ) موضع گرفتند... اگه تیمتون تیم دیگه ای بود چه کار می کردید؟ ( کسایی از قبیل روشن و ورمرزیار و ... حتی بعضی از به ظاهر طرفداران)

ورمزیار مصاحبه کرده و یه جاش گفته من دو تا مسکن خوردم تا خوابم برد!!!....
    فقط دوست دارم دوستان فرق دوست و دشمن خودشون رو بشناسن ...پیشکسوت و بدکسوت رو خوب بشناسن .
    +
    هنوز هم بد جور به این تیم امید دارم ... صاحب این لیگ یا استقلال هست یا پرسپولیس .
    ایشا... دربی

16. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب دوستان الان که این چند صفحه بعد از بازی رو میخوندم چندتا نکته به زهنم رسیده که فک کنم گفتنش بد نباشه.
    اولا که بد باختی اوردیم.کاش حداقل تو تبریز بودیم.خیلی سخته تو خونه اون هم در مقابل .....

درسته ما این بازی رو باختیم ولی در کل شاید مستحق باخت نبودیم .چند تا از فرصت های ما راحت گل نشد که اگه یکی از اون ها هم گل شده بود الان این بحث ها نبود.
    من هم قبول دارم که امروز خوب نبودیم ولی با همین خوب نبودمان فک کنم از تراکتور بهتر بازی کردیم البته تراکتور از لحاظ تاکتیکی انظباط بهتری داریم.
    به نظرم بدترین بازکن زمین کرار بود .خیلی بد بازی کرد اما این دلیل نمیشه که بیاییم اونو بکوبیم.به قول امیر جان تازه از عراق اون هم زمینی برگشته.ببینید دیشب تیم خسته بود .دو تا از بازیکنانمون تو تیم های ملی خودشون بازی کرده بودن و خسته بودند .ملی پوشان خودمون هم که تازه 2 روزه که برگشتن پس نباید انتظار زیادی داشت.البته باز هم ملی پوشان خودمون خیلی خوب بودند فرهاد،جباری،خسرو.
    متاسفانه رحمتی هم دیگه اون چالاکی اول فصل رو نداره و این روزها مشخصه که افت کرده ،مصدومیتش هم که کار رو براش سخت تر کرده تو بازی ملی هم یه گل بد خورد.
    اما تو دفاع بزرگترین مشکل دفاع های ایرانی یعنی عدم یارگیری رو داشتیم.رو یکی از گل ها که فک کنم گل سوم بودش تو اخرین نقطه نزدیک به دروازه سه تا قرمز پوش بودن و یه کیانوش بزرگ.بنده خدا تا سانتر شد کنار یکی از سه تا تراکتور بود تا اومد خودشو به کسی که توپ برای اون ارسال میشد ،برسونه کار از کار گذشته بود.
    تو هر سانتری که رو دروازه ارسال میشد تراکتوری ها خطرناک بودند.
    کاملا مشخص بود که دربی رو بچه ها تاثیر گذاشته بود.
    فرهاد هم که باز خوب بود.اما دوستان گفتن که تک روی های فرهاد زیاد بود.اولا که فرهاد بازیکنیه که رو دریبل هاش میتونه موثر باشه مث علی کریمی یعنی دریبل یه بخش از کار های موثری که فرهاد از اون به خوبی استفاده میکنه و ثانیا دیشب فرهاد مجبور بود دریبل کنه وقتی یاری کنارش نباشه مجبوره که این کار رو بکنه.
    در مورد شریفات دوستان چیزی نگفتن ولی همون پارسال که اینو گرفتن من گفتن این بدرد اس اس نمی خوره.
    متاسفانه نتونست کارایی خوب داشته باشه االبته بازیکنانی که جدید اس اس گرفته تقریبا همشون خوب نبودن البته منظورم ستاره هایی که گرفتیم نیستن.

اما مظلومی یکی از کارهایی مثبتی که دیشب کرد این بود که میلاد رو گذاشت برا همون اخر کار.
    شاید اگه زودتر وارد بازی میشد میتونست موثرتر باشه و یار کنار فرهاد باشه اما تو بازی دیشب که به شدت فیزیکی بود اوردن کسی که اون مصدومیت رو پشت سر گذاشته ریسک بود.دیدین که تو همون لحظاتی که تو بازی بود چندتا خطا روش کردن یکی از اون خطاها هم که من گفتن این باز مصدوم شد.

در کل استقلال نیاز به یه مهاجم خوب داره .فرض کنید فرهاد محروم باشه و میلاد مصدوم به نظرتون خط حمله ما چه شکلی میشه؟به نظر من که چیزی شبیه بـــــــوق
    در کل من به بازی دربی خوشبین هستم و مطمئنم خیلی بهتر بازی میکنیم.

18. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعله مث اینکه یه مدافع بالاخره وارد کردیم البته بیشتر در مورد مدافع مصری حرف بود ولی مث اینکه از نیوزلند بازیکن وارد کرده ایم حالا این نیوزلند کجاست و فوتبال این نیوزلند کجاست بماند.البته اگه بازیکن خوبی باشه مهم نیست کجا زندگی میکنه
    اما ما که بازیکن عراقیمون که خونشون همین کناره وقتی میره یه هفته با تاخیر برمیگرده معلوم نیست این نیوزلندی اگه بره کی میخواد بیاد البته باز اینا نظم دارم.
    اقای روشن هم که در استانه بازی دربی لبه انتقادات خودش رو تیز تر کرده.

کد خبر : 50480 زمان ارسال : شنبه 19/06/1390 16:05

مدافع نيوزلندي استقلال وارد ايران شد

مدافع نيوزلندي براي حضور در تمرينات استقلال امروز وارد تهران شد.

استوان دیوید اولد مدافع اهل نیوزلند که قرار بود برای حضور در تمرین استقلال در ایران حضور پیدا کند صبح امروز به تهران آمد.
    وی اکنون در هتل المپیک مستقر است و چون مسیر طولانی را برای حضور در ایران طی کرده قرار است از دوشنبه در تمرینات آبی پوشان شرکت کند.

این بازیکن سابقه بازی در لیگ برتر اسکاتلند را دارد و عضو تیم زیر 23 ساله های نیوزلند بوده است. وی 25 ساله است.
    در صورتی که کادرفنی استقلال این بازیکن را تایید کنند با وی قرارداد بسته شده و می تواند مقابل پرسپولیس بازی کند.

کد خبر : 50464 زمان ارسال : شنبه 19/06/1390 13:45

روشن: كادر فني استقلال برنامه ندارد

رئيس کميته فني باشگاه استقلال گفت: از فتح‌الله‌زاده قول گرفته بوديم برنامه‌هاي کادر فني را به ما بدهد اما من قول مي‌دهم برنامه‌اي وجود ندارد.

حسن روشن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شکست 3 بر 2 استقلال برابر تراکتورسازی عنوان کرد: این بازی را کامل ندیدم.
    وی در پاسخ به این سؤال که چه طور به عنوان رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال دیدار این تیم را تماشا نکرده،‌ گفت: تا وضعیت رضا رجبی در این باشگاه روشن نشود دخالتی درکارها نمی‌کنم. من با این اکیپ معاونین و برخی کارکنان در باشگاه سازگار نیستم و این مسئله را به فتح‌الله‌زاده گفته‌ام.
    رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال درباره اینکه تکلیف حکمی که از باشگاه استقلال گرفته چه می‌شود،‌ گفت: این حکم را گرفته‌ام اما ظاهرا خودشان پیش‌بینی می‌کردند که چنین باختی می‌آورند. به ما گفتند اگر کمیته فنی تشکیل شود و باخت بیاورند آن را تقصیر ما می‌اندازند. من سکوت کردم و چیزی نگفتم. تشکیل کمیته فنی برای حمایت از کادر فنی بود. با این وضعیت اگر وضعیت آکادمی باشگاه درست شود حکم را به فتح‌الله‌زاده برمی‌گردانم. فکر نمی‌کردم فتح‌الله‌زاده این طور عمل کند.
    روشن در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره شرایط فنی استقلال مقابل تراکتورسازی گفت: من این مسابقه را تا زمانی که یک - یک بود دیدم و تقریبا مشخص بود استقلال در این بازی "ببر" نیست چرا که یکی مثل مجیدی برای اینکه سه اخطاره نشود، محتاط بازی می‌کرد. رفتارها و نگاه‌های دو مربی هم نشان می‌داد کدام برنده هستند. در چشمان قلعه‌نویی انگیزه موج می‌زد و برعکس آن مظلومی بود.
    روشن در خصوص اینکه پرویز مظلومی یکی از مخالفان تشکیل کمیته فنی است، اظهار داشت: این مسائل مهم نیست. مهم این است که اگر تا سال آینده باشگاه‌ها کمیته فنی نداشته باشند، نمی‌توانند پروانه حرفه‌ای گری از AFC بگیرند. اکنون ما می‌توانیم یک کمیته فنی درست و حسابی داشته باشیم یا یک کمیته فنی صوری. فتح‌الله‌زاده باید بداند مدیریت به این نیست که تیمش قهرمان شود بلکه در همه امور باید قهرمان بود.
    رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال در خصوص پیش‌بینی دربی با توجه به شکستی که استقلال متحمل شده، گفت: با این شرایط دربی خیلی مشکل شد. پرسپولیس به خودش آمده و با این شرایط می‌تواند خودش را جمع و جور کند. برای استقلال دربی خطرناک است. اگر برای نیمه دوم تغییر آهنگ ندهیم و فقط کت و شلوار بپوشیم و مشاور خوبی هم نداشته باشیم به جایی نمی‌رسیم.
    روشن تصریح کرد: من استقلال را دوست دارم و دوست ندارم بازنده باشد اما کسی که سکان را به دست می‌گیرد باید جواب بدهد. هر کس خودش بهتر می‌داند که چه طور مربی شده و چه کسی او را آورده است. پیش از این از فتح‌الله‌زاده قول گرفته بودیم برنامه‌های ارائه شده توسط کادر فنی را به ما بدهد اما من به شما قول می‌دهم که برنامه‌ای وجود ندارد و همه چیز صوری است.

منبع:ورزش3

20. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •