تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 154 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برایدا و حضور در ورزشگاه تیم نوارا برای تماشای بازی لچه و زیر نظر گرفتن موریل

برایدا در بازی لچه و نوارا در ورزشگاه تیم نوارا حضور پیدا کرده تا عملکرد استعداد 20 ساله تیم لچه را زیر نظر بگیره
    از موریل به عنوان یکی از اهداف تابستانی میلان برای تقویت خط حمله اسم برده میشه
    این اولین بار نیست که برایدا از نزدیک عملکرد این بازیکن را زیر نظر گرفته و بارها به استادیوم های مختلف رفته و از نزدیک شاهد عملکرد این ستاره جوان تیم کلمبیا بوده.
    مالکیت این بازیکن در اختیار تیم اودینزه است و در فصل جاری بصورت قرضی در تیم لچه عضویت داره.
    برایدا در این بازی به همراه ایجنت فیفا جوزپه ریسو شاهد تقابل دو تیم لچه و نوارا هستن و از نزدیک عملکرد موریل 20 ساله را زیر نظر میگیرن

.: ترجمه اختصاصی :.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خبري بد براي روسونري ها

تياگو سيلوا هر دو بازي با بارسلونا را از دست داد

او دست کم در شش بازي آينده ميلان غايب خواهد بود.

میلان اعلام کرده که تیاگو سیلوا هر دو بازی رفت و برگشت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا را از دست می‌دهد. او دچار مشکلی عضلانی شده است.

این بازیکن 27 ساله در نیمه اول بازی میلان و رم که با برد دو بر یک میلان همراه بود لنگ‌لنگان میدان را ترک کرد. ماسیمیلیانو آلگری در نشست خبری پس از بازی گفت که این مدافع بازی رفت لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا را از دست می‌دهد.

بررسی بیشتر این مصدومیت نشان داد که تیاگو سیلوا دچار مصدومیت در عضله دوسر ران راستش شده و سه تا چهار هفته طول می‌کشد تا بهبود یابد.

این یعنی او دست کم شش بازی آینده میلان را از دست می‌دهد؛ از جمله دو بازی با بارسلونا در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان را.

او که در سال 2009 با 10 میلیون یورو به میلان پیوست، 36 بازی در تمامی رقابت‌ها در فصل 12-2011 انجام داده و سه گل هم زده است.

4. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخرین بازدید قبل از انتخاب

"چه بازیکنی ! واقعا خوب است. بسیار قدرتمند است." این جملات تصادفی نیستند. امروز آریدو برایدا در زمین تیم نوارا حضور داشت تا از نزدیک شاهد عملکرد موریل مهاجم جوان تیم لچه باشد.

در این بازدید جوزپ ریسو ایجنت و واسطه مشهور ایتالیایی که برای انتقال توز با میلان همکاری میکرد نیز حضور داشت و بریدا را در این دیدار همراهی میکرد.

هر بار که موریل پا به توپ میشد , برایدا یادداشت برداری میکرد. این بازیکن کلمبیایی به طور قطع مسئولان میلان را تحریک کرده است و میتواند سرمایه گذاری بزرگی برای آینده و روند جوان سازی میلان باشد.

این بازیکن متولد سال 1991 است و متعلق به باشگاه اودینزه ایتالیاست که خیلی سختی اجازه خروج بازیکنان با استعداد خود را میدهد. همواره مذاکره و خرید بازیکن از این باشگاه ایتالیایی کار سختی بوده است.

با این حال بارها در بازی های لچه دیده شده است که بریدا در حال بازدید از عملکرد موریل این ستاره نوظهور بوده است و این دیدار به عنوان آخرین بازدید قبل از تصمیم گیری و ارزیابی نهایی تلقی میشود.

با این به نظر میرسد که مدیر نقل و انتقالات میلان تحت تاثیر این بازیکن قرار گرفته است و این مسئله را میتوان در واکنش های او در حین بازی یا صحبت های بعد بازی به وضوح مشاهده کرد.

به هر حال این بازیکن متعلق به یک باشگاه به شدت گران فروش است و میلان یک قربانی بزرگ مالی خواهد بود!

.: ترجمه اختصاصی :.

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آخه الان زمان مصدومیت سیلوا بود! بهترین مدافعمون از دست دادیم اونم هم رفت و هم برگشت. فکر نکنم استراتژی باشه که بگن
    نمیرسه، تا حالا آلگری سابقه زدن همچین پالتیکهایی رو نداشته.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

8. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

زلاتان : بارسلونا، فقط مسي نيست

ستاره سوئدي بي صبرانه در انتظار مصاف با تيم سابقش در سن سيرو است و در صحبتهايي درمورد کيفيت بالاي بازيکنان بارسا هشدار داده است.

زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرده که روسونری نباید در بازی چهارشنبه شبش مقابل بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، تنها روی مسی تمرکز کند؛ چرا که بارسلونا فراتر از مسی است.

این ستاره سوئدی بی صبرانه منتظر حضور در بازی 4شنبه شب سن سیرو است ولی درعین حال می داند که تیمش کار سختی را برای شکست دادن قهرمان حال حاضر اروپا خواهد داشت.

ایبرا در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت:« من فصل فوق العاده ای را پشت سرمی گذارم.مطمئنم که به این روند ادامه خواهم داد.می دانم که بازی سختی را مقابل بارسا خواهیم داشت. بارسلونا،تنها مسی نیست. همان طور که میلان فقط ایبراهیموویچ نیست. بارسلونا بهترین تیم دنیاست. هرچند که دراین بازی فشارها روی بارساست و نه ما.»

احتمال حضور نستا برابر بارسلونا

به نظر مي رسد با توجه به مصدوميت مدافع برزيلي ميلان، تياگو سيلوا، الساندرو نستا روز چهارشنبه برابر مردان کاتالان به ميدان برود.

به نقل از پایگاه خبری میلان نستای 36 ساله در این فصل نتوانسته است بازی های زیادی را برای تیمش انجام دهد چرا که مدت زیادی را به دلیل مصدومیت خانه نشین شده بوده است.

این اسطوره ی میلانی تنها 11 بار در سری آ به میدان رفته است و یک بازی را در جام حذفی انجام داده است و در 5 بازی لیگ قهرمانان نیز به میدان رفته است . نستا تا کنون 318 بازی برای میلان انجام داده است و 10 گل نیز برای تیمش به ثمر رسانده است.

به نظر می رسد زوج مکسس در قلب دفاعی میلان برابر بارسلونا الساندرو نستا باشد. البته این احتمال نیز وجود دارد که جان لوکا زامبروتا یا دنیله بونرا در کنار مکسس به میدان بروند.

10. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه چشم انتظار درخشش صخره ی شماره ی 13

نستا می تواند بعد از مدت ها دوری برابر بارسلونا به میدان برود

به نظر می رسد با توجه به مصدومیت مدافع برزیلی میلان تیاگو سیلوا الساندرو نستا روز چهارشنبه برابر مردان کاتالان به میدان برود.

نستای 36 ساله در این فصل نتوانسته است بازی های زیادی را برای تیمش انجام دهد چرا که مدت زیادی را به دلیل مصدومیت خانه نشین شده بود.

این اسطوره ی میلانی تنها 11 بار در سری آ به میدان رفته است و یک بازی را در جام حذفی انجام داده استو در 5 بازی لیگ قهرمانان نیز به میدان رفته است . نستا تا کنون 318 بازی برای میلان انجام داده است و 10 گل نیز برای تیمش به ثمر رسانده است.

به نظر می رسد زوج مکسس در قلب دفاعی میلان برابر بارسلونا الساندرو نستا باشد... البته این احتمال نیز وجود دارد که جان لوکا زامبروتا یا دنیله بونرا در کنار مکسس به میدان بروند

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل بارسا:

Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آلگري: به بارسا حمله مي کنيم

سرمربي ميلان در آستانه ديدار با بارسا گفت: ما دو مسابقه خيلي سخت در پيش داريم چرا که آنها بهترين تيم دنيا هستند و شما بايد خودتان را براي مقابله با آنها از هر نظر آماده کنيد

ماسيميليانو آلگري در آستانه يکي از مهمترين مسابقات عمر حرفه‌اي خود قرار دارد اين مربي با انگيزه که با هدايت ميلان و کسب عنوان قهرماني ايتاليا درخشيده است، تيمي را سازماندهي کرده که مي‌تواند ادعاي يک مدعي جدي براي کسب عنوان قهرماني اروپا باشد. آنها امشب مقابل بارسلونا قرار خواهند گرفت که قوي‌ترين تيم اروپا در چند فصل گذشته بوده است، تيمي با ستاره‌هاي هماهنگ و سريع که بازي مقابل آنها دشوار و کابوس‌برانگيز است. اما آلگري به تيمش اميدوار است او در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي بارسلونا گفت:«مقابل بارسا بايد اشتباهاتمان را به حداقل برسانيم ما مي‌خواهيم تهاجمي بازي کنيم چرا که بايد براي نتيجه گرفتند بايد گل بزنيم.»

او ادامه داد:« ما نمي‌توانيم کاري را که ژوزه مورينيو در نيوکمپ انجام داد را تکرار کنيم. آنها تيم فيزيکي‌تري هستند و ما تکنيکي‌تري. اين ميلان تيمي نيست که براي دفاع ساخته شده باشد و همه در محوطه جريمه دور نقطه پنالتي سنگر بگيرند.»

آلگري ادامه داد:«ما دو مسابقه خيلي سخت در پيش داريم چرا که آنها بهترين تيم دنيا هستند و شما بايد خودتان را براي مقابله با آنها از هر نظر آماده کنيد.»

زلاتان: نمي‌دانم با گوارديولا دست مي‌دهم يا نه

زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم ميلان به‌شدت منتظر ديدار رفت روسونري در مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان مقابل بارسلونا است. اما او نمي‌داند با پپ گوارديولا دست بدهد يا نه.

ملی‌پوش سوئدی در دوران حضور در بارسا در فصل 10-2009 رابطه خوبی با مربی این تیم نداشت و حرف‌های بسیاری درباره دیدار این دو در ورزشگاه سن‌سیرو زده شده است.

ایبرا می‌گوید: «نمی‌دانم با گواردیولا دست بدهم یا نه. اما اتفاقی که افتاده، افتاده دیگر. من و گواردیولا هنوز با هم مشکل داریم. او مشکلات خودش را دارد و من هم مشکلات خودم را. اما گذشته‌ها گذشته.»

خوان لاپورتا، رییس سابق بارسا گفته بود که خرید ایبرا اشتباه بود. زلاتان می‌گوید: «زمانی که با من قرارداد امضا کرد که حرفی در این باره نزد!»

او سپس درباره بازی چهارشنبه گفت میلان باید در بهترین شرایط خود باشد تا بتواند نتیجه خوبی بگیرد: «خودم را می‌شناسم و به کیفیت‌هایم واقف‌ام. همین‌طور به کیفیت‌های هم‌تیمی‌هایم. من نگران نیستم و هم‌تیمی‌هایم هم همین‌گونه. تیم باید بازی بی‌نقصی انجام دهد؛ از جمله خود من.

ما با بهترین تیم بازی می‌کنیم ولی چیزی برای از دست دادن نداریم. ما باید دو بازی بی‌نقص انجام دهیم چون بارسا بهترین تیم دنیاست. آنها این را در پنج سال گذشته نشان داده‌اند.

مسی و بارسا حتی اگر در سری آ هم بازی می‌کردند باز هم عالی بودند. هیچ تیم دیگری در دنیا چنین کیفیتی ندارد. حتی رئال مادرید. مسی بازیکن خوفناکی است. او دارد پیشرفت می‌کند و همه رکوردها را دارد می‌شکند. امیدوارم این‌گونه به کار خود ادامه دهد.»

او درباره تفاوت فوتبال در اسپانیا و ایتالیا هم صحبت کرد و گفت سری آ هنوز یکی از بهترین لیگ‌های دنیاست: «فوتبال در اسپانیا ظرافت و زیبایی و تکنیک بیشتری دارد، اما سری آ یکی همچنان از بهترین لیگ‌های دنیاست. برای یک مهاجم بازی در ایتالیا بسیار دشوارتر از اسپانیا است. من ایتالیایی‌ها و ذهنیت ایتالیایی را دوست دارم. خانواده‌ام از حضور در این‌جا راضی‌اند. کودکانم حتی از من هم ایتالیایی‌تر شده‌اند.»

16. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض کوین بواتنگ: سبک بازی من شبیه ریوالدو است

این ستاره 25 ساله در تابستان 2010 از پورتسموث به میلان پیوست و خیلی زود به یکی از بازیکنان کلیدی روسونری تبدیل شد، سبک بازی خودش را شبیه ستاره سابق تیم ملی برزیل می داند.

سایت گل- کوین بواتنگ، ستاره غنایی میلان، معتقد است سبک بازی اش به ریوالدو، ستاره سابق تیم ملی برزیل شباهت دارد.

این ستاره 25 ساله در تابستان 2010 از پورتسموث به میلان پیوست و خیلی زود به یکی از بازیکنان کلیدی روسونری تبدیل شد، سبک بازی خودش را شبیه ریوالدو و پله می داند.

او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" من ریوالدو را دوست دارم زیرا همیشه فکر می کنم سبک بازی ام شبیه اوست. من بازی بازیکنان زیادی لذت می برم اما بزرگترین قهرمان من، پله بود زیرا او سیاه پوست بود، گل های زیادی به ثمر رساند و به نحو شگفت انگیزی موفق بود."

بواتنگ که به دلیل مصدومیت مدتی از میادین دور بود، به تازگی به میادین برگشت و احتمالا امشب در لیگ قهرمانان میلان را مقابل بارسا همراهی خواهد کرد.

18. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این بازی با غیبت سیلوا و آباته یک جورایی شبیه بازی فینال 94 بین میلان و بارسا شده
    توی اون بازی هم میلان دو مدافع اصلی خودش فرانکو بارسی و بیلی کاستاکورتا رو در اختیار نداشت و از گالی و پانوچی استفاده کرد.
    اگه قرار باشه به نوعی تاریخ تکرار بشه امیدوارم این قضیه تکرار تاریخ فقط شامل مصدومین نشه و میلان با پیروزی زمین رو ترک کنه.
    در این شرایط به نظرم تاریخ به بهترین نحو تکرار شده

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •