تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 186 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دیگه هرجوری بود بردیم
    تبریک میگم ب همه ... ! نیمه دوم خیلی بد بازی کردیم و فقط بازی رو کنترل کردیم و کلا اتفاقات مختلف دست ب دست هم داد تا ببریم بازی رو اما هنوز بازی برگشت تو لیگ مونده و اون خیلی مهم تره ... !
    راستی فک کنم کمپانی 3 بازی بعدی من سیتی تو لیگ رو از دست داد
    اسکولزی هم خوب بود کلا به جز یه صحنه

+

این حرکت وین هم عاااااااااالی بود

Last edited by *M!L4D*; 08-01-2012 at 19:00.

2. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

چرا جواد پفک رو با اون گزارش مزخرف میزارن واسه بازی های یونایتد؟
    آخر بازی داشت التماس به سیتی می کرد بیا بزن تو گل ! هزار بار تو دلم گفتم جوات(...)
    چه خوب می شد یه جوری به صدا و سیمای فلانمون میگفتیم حداقل اینو نذاره

4. 4 کاربر از redevil6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم بیایم یه نظرسنجی اینترنتی بزاریم و بفرستیم به مدیر شبکه 3 که دیگه جواتی رو نزاره برای گزارش. الان 2 3 بازی هست که داره جواتی گزارش میکنه.
    هر موقع تو جو بازی قرار میگرفتیم اقا جواد با یه جمله قصار روحمون رو به پرواز درمیاورد و رشته بازی از دستمون در میرفت.
    جدا از جملات قصارش طرفداری واضحش از سیتی هم تعجب برانگیز بود.
    هر موقع هم ساعت بازی امشب زیرنویس میشد. سریع اعلام میکرد. به هر نحوی که شده اسم بارسا رو میاورد. اخه چقدر ادم باید طرفداریش از یه تیم رو به رخ بکشه.

6. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تبریک میگم

میگم چطوری یهو اسکولز رو گذاشتن تو لیست ؟ (چند ساعت قبل از بازی اعلام شد . مگه نباید اسامی بازیکنان رو ثبت کنن اول بازیا ؟ مثلا قبل از برگزاری مسابقات جام ؟ )

8. 3 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه هرجوری بود بردیم
    تبریک میگم ب همه ... ! نیمه دوم خیلی بد بازی کردیم و فقط بازی رو کنترل کردیم و کلا اتفاقات مختلف دست ب دست هم داد تا ببریم بازی رو اما هنوز بازی برگشت تو لیگ مونده و اون خیلی مهم تره ... !
    راستی فک کنم کمپانی 3 بازی بعدی من سیتی تو لیگ رو از دست داد
    اسکولزی هم خوب بود کلا به جز یه صحنه

+

این حرکت وین هم عاااااااااالی بود

بد نبودیم. تو زمین حریف وقتی 3 گل جلو باشی نمیای دوباره حمله کنی که. بیشتر به فکر حفظ نتیجه ای.بیشتر باید وسط زمین رو در اختیار داشته باشی که امروز به نحو احسن انجام شد. فقط یه مورد از دستمون در رفت که منجر به گل شد.(سرخیو اخرو)
    ولبک و فیل جونز واقعا عالی بودن. نمیشه از بازی خوبشون گذشت.
    همون حرفی که دیروز زدم درست بود. این 2 باخت اخیر میدون دادن به جوون ها و جلوگیری از خستگی بازیکنای اصلیمون بود. الان که این برد شیرین به دست اومده زیاد به نظرم مهم نیست. هرچند که میتونست ما رو به صدر برسونه. اما میارزید.

10. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اوجه سوتی اوس جوات اونجا بود ک وقتی میکا ریچاردز میخواست برگردون بزنه گفت : " بله یه ضربه ی ایستگاهی میخواست بزنه ریچاردز "

12. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اول از همه عمو جواد :

اوج شاهکارش انتهای بازی بود که گفت دوتیم در لیگ اروپا با هم مواجه نمیشن ! چون سیتی توی لیگ اروپا بازی میکنه و یونایتد در لیگ قهرمانان اروپا !!! با آژاکس بازی میکنه /

بعد هم میره نامه ی n نکته ای مینویسه و سوتیهاش رو به شدت رد میکنه !

اما بازی :

به نظرم اخراج کمپانی که ستون دفاعی سیتی هست بسیار ضربه زد به این تیم ، از غیبت برادران توره هم که بگذریم واقعا جا داره به عملکرد سیتی 10 نفره احترام بگذاریم که تونست 2 گل بزنه /

و عملکرد منطقی مانچو بعد از زدن گل دوم که ترجیح داد تیمش امید خودش رو برای تساوی حفظ کنه تا اینکه بخواد بی محابا حمله بکنه /

حضور اسکولزی باعث شوک من شد ! وقتی عموجواد لیست ذخیره ها رو میخوند یه لحظه با خودم گفتم چه سوتی ای داد دوباره ، ولی خداروشکر این بار سوتی نبود

هرچند که با شماره ی همیشگیش عادت داشتیم ببینیمش ولی به هرحال بودنش بهتر از نبودنشه /

لیندرگارد هم که واقعا روی دفع هاش بد کار میکنه ، به نظرم سرالکس باید سیستم چرخشیش رو ادامه میداد و از دخیا استفاده میکرد مجددا ،

جمع پیرمردها دوباره جمع بشه خوب میشه :

+
    فان درسار از احتمال بازگشت می گوید:دوست دارم باز هم بازی کنم

سایت گل- ادوین فان سار،دروازه بان سابق منچستریونایتد درصحبتهایی اعلام کرده که برای بازگشت به دنیای فوتبال وسوسه شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------------------------------

ولبک هم که مجددا میدرخشه ، و ترافیک زیادی داریم در خط حمله ، شاید با توجه به کمبود بازیکن بازیساز بهتر باشه یونایتد و سرالکس دست از 4-4-2 بکشند و سیستم 3 مهاجمه رو هم امتحان کنند تا از این طریق بخشی از بازیسازی به عهده ی مهاجمین تیم باشه /
    .

14. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

میگم بیایم یه نظرسنجی اینترنتی بزاریم و بفرستیم به مدیر شبکه 3 که دیگه جواتی رو نزاره برای گزارش. الان 2 3 بازی هست که داره جواتی گزارش میکنه.
    من الان زنگیدم 162، یه پنج شیش مین گذشت تا مسئولش برادشت، همین موضوع رو باهاش مطرح کردم...
    بهش گفتم (قسم eش دادم) که: لطف کنید به گوش مسئولین شبکه سه برسونید اگه قراره بازی منچستریونایتد با گزارش جواد خیابانی پخش بشه، پخشش نکنید!
    بعد ازم دلیل خواست، وقتی بهش گفتم کلا خیابانی دوست داره تو یه بازی بین دو تیم پرطرفدار و کم/بدون طرفدار، گزارش کنه (حالا چه بازی تو لیگ داخلی باشه چه خارجی)، عمدا به طرفداری از تیمی گزارش می کنه که اون تیم کم طرفداره، اپراتوره خودش خندش گرفت و یه جورایی حرف منو تائید کرد.
    +
    ضمن اینکه همانطور که انتظار می رفت، عدم پخش نشدن اخبار پریمیرلیگ در اخبار های ورزشی شبکه های مختلف بابت همین کاهش رابطس !
    در کل به نظرم ضرری نداره هر کدوممون بزنگیم و این موضوع رو بگیم... البته انتقاد به خیابانی مشخصا فقط توسط منچستری ها نیست و فکر کنم هر طرفدار فوتبالی دوست داشته باشه که عادل، مزدک، علی فر یا حتی پیمان یوسفی (دیشب بازی اینتر رو خیلی خوب گزارش کرد) و این چند گزارشگر ورزشی جدید، بازی تیمش رو گزارش کنن، ولی جناب جواد خیابانی، گزارشگر بازی نباشه!

16. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد داور هم باید گفت که اصلا در حد و اندازه این بازی نبود بسیار ضعیف تو صحنه ها عمل میکرد. کاری ندارم که برای ما خوب کار کرد یا برای من سیتی. داور خوبی برای این بازی انتخاب نشده بود.

18. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 دعوت

دوستان فعال و پرشمار تاپیک منچستریونایتد :

لطفا در تاپیک زیر هم شرکت کنید ( البته با رعایت قوانین و نحوه ی کار تاپیک که در پست اولش اشاره شده بهش ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش ممنون از حضورتون

20. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •