تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 310 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

میدونم هست نمیدونین صفحه چنده؟
    باشه چرا میزنی !!
    بفرما برو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز تشکر اما من زیاد چیزی ازش نفهمیدم .....اگه بتونید یه راهنمایی راحت تر بگید ممنون میشم

سلام

اولا اینو بگم که نسخه ی اریجینال زیاد مهم نیست .
    یعنی واسه من که مشکلی نداره . جر همون مشکلات همیشگی ما که بدون سوپر پچ هم هست .

===========

دوست عزیز شما باید این کارها رو به ترتیب انجام بدید :

1- PES6.exe رو روی فایل اصلی در فولدر بازی ، OverWrite کنید .

2- بعد میای کیت سرور رو هم توی همون فولدر میذاریش و بعد که کپیش تموم شد میری داخل فولدر کیت سرور و
    setup.exe رو اجرا میکنی و دکمه ی اینستال رو میزنی . اگرم نوشته بود اینستال شده ، Remove رو بزن و بعد Instal رو بزن .

3- بعد میری سراغ Superpatch_dat.dkz . واسه باز کردنش هم باید برنامه ی DkZ Studio 0.91b رو سیستمت
    نصب باشه .
    بعد این فایل رو اکسترکتش میکنی توی یه فولدر دلخواه و اونجا اجراش میکنی . ( Double Click )
    بعد که برنامه ی dkz باز شد ، برو به این مسیر :
    Patch->Apply Patch in Folder
    بعد از تو پنجره ای که باز میشه ، فولدر dat رو از داخل فولدر اصل بازی انتخاب کن .
    یه چند دقیقه صبر میکنی تا عملیاتش تموم بشه و installation was successfully ...

4- خوب ، کار دیگه تمومه ، فقط میمونه کپی کردن OptionFile . که اون رو هم توی آدرس زیر کپی کن :
    My Documents > KONAMI > Pro Evolution Soccer 6 > folder1

5- برو بازی کن و حالشو ببر

==========

موفق باشی دوست من

یا حق

داره خودمونی میشه newton11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همه حل شد فقط من نمیدونستم که برای اوردن استادیوم جدید باید چکار کنم که اونم فهمیدم اما صدای گزارشگر قطع شده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بچه ها من یه پچ دانلود کردم 28 mg هست ولی وقتی نصبش میکنم موقع بازی وقتی دو تا تیم میخوان وارد زمین بشن از بازی پرت میشم بیرون در واقع هنگ میکنه !
    میترسم اگه این سوپر پچ رو دانلو کنم یا بخرمش اونم اینجوری باشه.
    بعدش توی توضیحات این سوپر پچ به انگلیسی نوشته که بازی شما باید ورژن ارجینال باشه. جریان چیه اگه میشه یکی از بچه ها بیاد یکم توضیح بده.
    از کجا دانلود کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همگی. تو رو خدا یکی کمکم کنه. من کیت های زیادی برای تیم ها تا حال گرفتم. بعضیاشون فقط لباس بازیکنن و لباس دروازه بان ندارن. وقتی با کیت سرور میزارمشون تو بازی لباس بازیکنا عالی و سالم میان. ولی لباس دروازه بان ها که مال خود بازی هستن و از اول بودن با این کیت ها نمی خونن و قاطی میشن مثلا آرمه لباسشون میره رو نافشون. اعصابم خورد میشه. ولی با بعضی از کیت ها میخونن. چه کیت های با کیفیت و چه با کیت های معمولی. کممممممممک.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همگی. تو رو خدا یکی کمکم کنه. من کیت های زیادی برای تیم ها تا حال گرفتم. بعضیاشون فقط لباس بازیکنن و لباس دروازه بان ندارن. وقتی با کیت سرور میزارمشون تو بازی لباس بازیکنا عالی و سالم میان. ولی لباس دروازه بان ها که مال خود بازی هستن و از اول بودن با این کیت ها نمی خونن و قاطی میشن مثلا آرمه لباسشون میره رو نافشون. اعصابم خورد میشه. ولی با بعضی از کیت ها میخونن. چه کیت های با کیفیت و چه با کیت های معمولی.کممممممممک. کیت سرور من 6.5 است. به امید کمک.

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

سلام به همگی. تو رو خدا یکی کمکم کنه. من کیت های زیادی برای تیم ها تا حال گرفتم. بعضیاشون فقط لباس بازیکنن و لباس دروازه بان ندارن. وقتی با کیت سرور میزارمشون تو بازی لباس بازیکنا عالی و سالم میان. ولی لباس دروازه بان ها که مال خود بازی هستن و از اول بودن با این کیت ها نمی خونن و قاطی میشن مثلا آرمه لباسشون میره رو نافشون. اعصابم خورد میشه. ولی با بعضی از کیت ها میخونن. چه کیت های با کیفیت و چه با کیت های معمولی.کممممممممک. کیت سرور من 6.5 است. به امید کمک.
    دوست عزیر مشکل شما اینه که احتمالا کیت هایی که میگیری اشکال دارن. شما هرفایلی که میخوای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت بگیر همه سالم و کامل هستن
    Last edited by farhad200; 23-05-2007 at 11:01.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره این سایت خوبیه .منم همه کیت هارو از اینجا میگیرم.
    هرچی خواستی تو سرچ اون بنویس برات میاره

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آقا من یه مشکل دارم. توی PES 5 و PES 6 وقتی خطای پشت 18 میشه و می خوایم Free Kick بزنیم نمی تونم یه کاری کنم که نفر بقلی پاس بده و من شوت بزنم. همش از روی توپ می پره. چیکار باید بکنم ؟

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

همه حل شد فقط من نمیدونستم که برای اوردن استادیوم جدید باید چکار کنم که اونم فهمیدم اما صدای گزارشگر قطع شده

سلام

شما برای داشتن صدای گزارشگر ، هر بار که بازی رو اجرا میکنید ، به مسیر زیر برید :

Option > PES data control > Option File > Load Option File

و آپشن فایل رو لود کنید تا صدا به بازی اضافه شه .

آقا من یه مشکل دارم. توی PES 5 و PES 6 وقتی خطای پشت 18 میشه و می خوایم Free Kick بزنیم نمی تونم یه کاری کنم که نفر بقلی پاس بده و من شوت بزنم. همش از روی توپ می پره. چیکار باید بکنم ؟
    سلام سعید جان

منظورت اینه که در حالتی که دو نفر پشت توپ هستن ، اونی که نزدیک تره توپ رو قل بده واسه اونی که گارد شوت گرفته ، و اون بزنه ؟
    اگه منظورت همین هست ، باید دکمه ی L1 رو بگیری و بعد پاس رو بزنی .

موفق باشید

یا حق

Last edited by ElmO; 23-05-2007 at 12:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •