باشه چرا میزنی !!
بفرما برو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه چرا میزنی !!
بفرما برو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولا اینو بگم که نسخه ی اریجینال زیاد مهم نیست .
یعنی واسه من که مشکلی نداره . جر همون مشکلات همیشگی ما که بدون سوپر پچ هم هست .
===========
دوست عزیز شما باید این کارها رو به ترتیب انجام بدید :
1- PES6.exe رو روی فایل اصلی در فولدر بازی ، OverWrite کنید .
2- بعد میای کیت سرور رو هم توی همون فولدر میذاریش و بعد که کپیش تموم شد میری داخل فولدر کیت سرور و
setup.exe رو اجرا میکنی و دکمه ی اینستال رو میزنی . اگرم نوشته بود اینستال شده ، Remove رو بزن و بعد Instal رو بزن .
3- بعد میری سراغ Superpatch_dat.dkz . واسه باز کردنش هم باید برنامه ی DkZ Studio 0.91b رو سیستمت
نصب باشه .
بعد این فایل رو اکسترکتش میکنی توی یه فولدر دلخواه و اونجا اجراش میکنی . ( Double Click )
بعد که برنامه ی dkz باز شد ، برو به این مسیر :
Patch->Apply Patch in Folder
بعد از تو پنجره ای که باز میشه ، فولدر dat رو از داخل فولدر اصل بازی انتخاب کن .
یه چند دقیقه صبر میکنی تا عملیاتش تموم بشه و installation was successfully ...
4- خوب ، کار دیگه تمومه ، فقط میمونه کپی کردن OptionFile . که اون رو هم توی آدرس زیر کپی کن :
My Documents > KONAMI > Pro Evolution Soccer 6 > folder1
5- برو بازی کن و حالشو ببر
![]()
==========
موفق باشی دوست من
یا حق
![]()
همه حل شد فقط من نمیدونستم که برای اوردن استادیوم جدید باید چکار کنم که اونم فهمیدم اما صدای گزارشگر قطع شده
از کجا دانلود کردی؟
سلام به همگی. تو رو خدا یکی کمکم کنه. من کیت های زیادی برای تیم ها تا حال گرفتم. بعضیاشون فقط لباس بازیکنن و لباس دروازه بان ندارن. وقتی با کیت سرور میزارمشون تو بازی لباس بازیکنا عالی و سالم میان. ولی لباس دروازه بان ها که مال خود بازی هستن و از اول بودن با این کیت ها نمی خونن و قاطی میشن مثلا آرمه لباسشون میره رو نافشون. اعصابم خورد میشه. ولی با بعضی از کیت ها میخونن. چه کیت های با کیفیت و چه با کیت های معمولی. کممممممممک.
سلام به همگی. تو رو خدا یکی کمکم کنه. من کیت های زیادی برای تیم ها تا حال گرفتم. بعضیاشون فقط لباس بازیکنن و لباس دروازه بان ندارن. وقتی با کیت سرور میزارمشون تو بازی لباس بازیکنا عالی و سالم میان. ولی لباس دروازه بان ها که مال خود بازی هستن و از اول بودن با این کیت ها نمی خونن و قاطی میشن مثلا آرمه لباسشون میره رو نافشون. اعصابم خورد میشه. ولی با بعضی از کیت ها میخونن. چه کیت های با کیفیت و چه با کیت های معمولی.کممممممممک. کیت سرور من 6.5 است. به امید کمک.
دوست عزیر مشکل شما اینه که احتمالا کیت هایی که میگیری اشکال دارن. شما هرفایلی که میخوای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت بگیر همه سالم و کامل هستن
Last edited by farhad200; 23-05-2007 at 11:01.
آره این سایت خوبیه .منم همه کیت هارو از اینجا میگیرم.
هرچی خواستی تو سرچ اون بنویس برات میاره
آقا من یه مشکل دارم. توی PES 5 و PES 6 وقتی خطای پشت 18 میشه و می خوایم Free Kick بزنیم نمی تونم یه کاری کنم که نفر بقلی پاس بده و من شوت بزنم. همش از روی توپ می پره. چیکار باید بکنم ؟![]()
سلام
شما برای داشتن صدای گزارشگر ، هر بار که بازی رو اجرا میکنید ، به مسیر زیر برید :
Option > PES data control > Option File > Load Option File
و آپشن فایل رو لود کنید تا صدا به بازی اضافه شه .
سلام سعید جان
منظورت اینه که در حالتی که دو نفر پشت توپ هستن ، اونی که نزدیک تره توپ رو قل بده واسه اونی که گارد شوت گرفته ، و اون بزنه ؟
اگه منظورت همین هست ، باید دکمه ی L1 رو بگیری و بعد پاس رو بزنی .![]()
موفق باشید
یا حق
![]()
Last edited by ElmO; 23-05-2007 at 12:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)