تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 645 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من HP نوع dv6500 دارم. یه قسمت تو کنترل پنل و هم تو هلپ دیدم نوشته بود touch input . من وقتی لبتاپ به دستم رسید مداد مخصوصش رو نداشت و فکر کنم پیش خواهرم باشه. میخواستم ببینم چطور میشه با قسمت touch input کار کرد؟ اصلا میشه؟ آخه من تو قسمت هلپ خوندم اما نتونستم فعالش کنم.
    اگه یه توضیح کامل بهم بدید ممنون میشم.
    فقط سری TX پانل touch screen دارند و نه سری pavilion dv6000 !

اون احتمالا یک وسیله جانبی هست . من که تا بحال ندیدم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    علاوه بر اون مشكل يه مشكل ديگه:
    من بعد از نصب Alcohol 120 يه دفعه ديدم لپ تاپ اومد تو صفحه‌ي زير و ريست شد
    هر بار كه ميام تو ويندوز بعد از 5-6 ثانيه دوباره ميره همين صفحه آبيه و ريست ميشه
    مشكل چيه؟
    تصاوير: ( جفتش يكيه, به خاطر كيفيتش دوتا گذاشتم ):
    دوست عزیز مشکل شما اینه که هم از برنامه nero و هم از برنامه alcohol ورژن incompatible با نسخه ویستا خودتان استفاده می کنید ... جدیدترین نسخه مطابق با ویستا را نصب کنید

این ارور طبیعی هست

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آخه ديگه ويندوز بالا نمياد كه بخام عوضش كنم!

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام

امیدوارم سوالم تکراری نباشه.. سرچ کردم ولی مورد مشابه ای پیدا نکردم

من از دیروز متوجه شدم باتری لپتاپم(dell inspiron 6400) بیشتر از 30-40 دقیقه نمیتونه شارژ نگه داره. در حالت 100% زمان باقیمانده رو تقریبا 30 دقیقه نشون میده، با کنتراست پایین میشه 40 دقیقه

تو دفترچه ی راهنماش خونده بودم برای اطلاع از میزان سلامت باتری میشه اون دکمه ی زیرش رو 3ثانیه نگه داشت و تعداد چراغهای روشن شده نشون میده باتری چقدر داغون شده. 2-3 هفته پیش که این کار رو کردم فقط یکی از چراغها روشن شد که طبق نوشته های دفترچه یعنی میزان سلامتی باتری 80% هست. ولی الان هر 5 تا چراغش روشن میشن
    یه سال نمیشه گرفتمش... یعنی عمر باتری همینقدر بوده؟!
    چه جوری در عرض 2-3 هفته اینجوری شده؟ نه ضربه خورده و نه چیز دیگه... میشه کاریش کرد؟

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آخه ديگه ويندوز بالا نمياد كه بخام عوضش كنم!

سلام دوست عزیز
    امتحان کن اگه بتونی از safe mode سیستم رو restore کنی خ.به در غیر اینصورت تنها راهی که داری نصب ویندوز است. من هم دو ماه پیش همین بلا سرم اومد. نشد Restore کنم.

امیدوارم مشکل حل بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

5 مشکل با لپ تاپ دل

من یکسال و نیم هست که یک Dell XPS 1210 خریدم . ویندوز ویستا داره. البته نمیدونم مشکل از سخت افزاره یا نرم افزارمشکل اینه که لپ تاپ بدون اینکه هیچ برنامه ای در Power option داده باشم خود به خود روشن می شه چه به باتری وصل باشه چه به برق. مثلا صبح که بیدارم میشم میبینم روشن شده و یا وقتی از کیف در می آرم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ یا چیزی در این باره شنیده ؟ می ترسم یه بلایی سرش بیاد.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فقط سری TX پانل touch screen دارند و نه سری pavilion dv6000 !

اون احتمالا یک وسیله جانبی هست . من که تا بحال ندیدم !
    سلام و ممنون
    آخه تو قسمت هلپش بود. و حتی توی start up هم میتونستم آیکونش رو که مال مدادیش هست رو بیارم. و تمرینش رو هم میتونستم بکنم. فقط نمیدونم چطوری فعالش کنم. حالا چه مدادی چه غیر مدادی.
    بازم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام

امیدوارم سوالم تکراری نباشه.. سرچ کردم ولی مورد مشابه ای پیدا نکردم

من از دیروز متوجه شدم باتری لپتاپم(dell inspiron 6400) بیشتر از 30-40 دقیقه نمیتونه شارژ نگه داره. در حالت 100% زمان باقیمانده رو تقریبا 30 دقیقه نشون میده، با کنتراست پایین میشه 40 دقیقه

تو دفترچه ی راهنماش خونده بودم برای اطلاع از میزان سلامت باتری میشه اون دکمه ی زیرش رو 3ثانیه نگه داشت و تعداد چراغهای روشن شده نشون میده باتری چقدر داغون شده. 2-3 هفته پیش که این کار رو کردم فقط یکی از چراغها روشن شد که طبق نوشته های دفترچه یعنی میزان سلامتی باتری 80% هست. ولی الان هر 5 تا چراغش روشن میشن
    یه سال نمیشه گرفتمش... یعنی عمر باتری همینقدر بوده؟!
    چه جوری در عرض 2-3 هفته اینجوری شده؟ نه ضربه خورده و نه چیز دیگه... میشه کاریش کرد؟

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

باتری فاسد شده !!! احتمالا اوریجینال نبوده از این چینی هاست. اوریجینال یه 2 سالی در شرایط معمولی کار میده

باتری رو بزار تا آخرش استفاده بشه ... بعد حدود 8 ساعت بزار توی یک پارچه توی فریزر ... بعد در آوردن و برگشتن دمای عادی بزنبه شارژ حدود 8 ساعت باشه و روشن نکن تا فول بشه ...

ببین احتمالا درست بشه و چند وقت دیگه هم کار میکنه ..

فاسد شدن اینطوره ... یه دفعه میشه و راهش هم تعویض هست

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

باتری فاسد شده !!! احتمالا اوریجینال نبوده از این چینی هاست. اوریجینال یه 2 سالی در شرایط معمولی کار میده

باتری رو بزار تا آخرش استفاده بشه ... بعد حدود 8 ساعت بزار توی یک پارچه توی فریزر ... بعد در آوردن و برگشتن دمای عادی بزنبه شارژ حدود 8 ساعت باشه و روشن نکن تا فول بشه ...

ببین احتمالا درست بشه و چند وقت دیگه هم کار میکنه ..

فاسد شدن اینطوره ... یه دفعه میشه و راهش هم تعویض هست
    ممنون از کمک و راه حل پیشنهادیتون
    امتحان میکنم امیدوارم درست بشه... زورم میاد یه سال نشده باتری بخرم!
    باتریش حدودا چند در میاد؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

من یکسال و نیم هست که یک Dell XPS 1210 خریدم . ویندوز ویستا داره. البته نمیدونم مشکل از سخت افزاره یا نرم افزارمشکل اینه که لپ تاپ بدون اینکه هیچ برنامه ای در Power option داده باشم خود به خود روشن می شه چه به باتری وصل باشه چه به برق. مثلا صبح که بیدارم میشم میبینم روشن شده و یا وقتی از کیف در می آرم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ یا چیزی در این باره شنیده ؟ می ترسم یه بلایی سرش بیاد.
    شما چک کنید ببینید آیا لپ تابتون به تلفن وصله یا نه چون من هم یه همچین مشکلی داشتم .
    وقتی لپ تابم به سیم تلفن وصل بود هر وقت تلفن زنگ میخورد لب تابم هم روشن میشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •