عزیز خودتو کنترل کن!!
این حرفا رو توی گروپ مخصوص اسپمرهای گلکسی اس ۲ بزن!!( البته فک کنم اسمش یه چیزی تو مایه ها ؛ کلوپ طرفداران گلکسی اس ۲ قویترین گوشی!!؛ یا یه چیزی تو این مایه ها !!
و در ضمن همیشه گوشی ها همین وضعیتو دارن در مورد ایران!
عزیز خودتو کنترل کن!!
این حرفا رو توی گروپ مخصوص اسپمرهای گلکسی اس ۲ بزن!!( البته فک کنم اسمش یه چیزی تو مایه ها ؛ کلوپ طرفداران گلکسی اس ۲ قویترین گوشی!!؛ یا یه چیزی تو این مایه ها !!
و در ضمن همیشه گوشی ها همین وضعیتو دارن در مورد ایران!
من N8 هم داشتم و از روی تجربه میگم
یه چیز دیگه هم که یادم رفت درمورد برتری i9100 به N8 بگم واسط کاربری دوربین هست
خیلی ها بهش توجهی نمیکنند و ندیدم از بچه های این تاپیک که به این مورد حساس توجهی بکنند
خیلی خیلی بی انصافی هستش که واسط کاربری شاهکار i9100 رو با واسط کاربری N8 مقایسه کرد...
من تاحالا توی گوشی ندیده بودم که اجازه بده یرخی تنظیمات دلخواه رو روی واسط کاربری قرار بده ولی i9100 این کار رو کرده...مثلا اگه شما درمحیطی هستید که مجبورید زیاد کنتراست رو تغیر بدید ، اونوقت شما میتونید اون تنظیم مربوط به کنتراست رو بزارید در کناره سمت چپ واسط کاربر تا مجبور نباشید دائم بیرد داخل تنظیمات
واسط کاربری N8 از بدترین واسط هایی که من تا حالا دیدم...از واسط Iphone 4 هم بدتره
یکی از بزرگترین ایراداتی که به واسط N8 وارده اینه که وقتی شما مثلا کنتراست (یا برخی تنظیمات دیگه ) رو به دلخواه تنظیم میکنید و عکساتونو میگیرید، به محض اینکه از برنامه ی دوربین خارج بشید ، دوباره اون تنظیمات ریست میشند و شما باید دوباره همه ی زحمت تنظیم رو متحمل بشید و فکرنمیکنم کسی پیدا بشه که از این کار خوشش بیاد!!! اما در i9100 نه تنها با خروج از واسط دوربین تنظیمات به هم نمیخوره بلکه ریست کردن کلیه تنظیمات رو هم در اختیار کاربر قرار میده تا اگه دلش خواست تنظیمات رو ریست کنه و همه ی شما بزرگوارن میدونید که به این واسط کاربری راحت چی میگند...USER FRIENDLY
در آخر هم به نظر من تنها و تنها برتری N8 به I9100 وجود شاتر مکانیکی هستش و واقعا جای افسوس داره که سامسونگ از قرار دادن یک شاترمکانیکی(هرچند کوچک) امتنا ورزیده ، اما به شخصه معتقدم پشت این تصمیم حتما فکر و ایده ای بوده...شاید محدودیت سخت افزاری و مشکل افزایش قطر گوشی...
سلام دوستان
SamFirmware ساعاتی پیش جدیدترین رامهای عرضه شده برای Galaxy S2 رو توییت کرده:
![]()
با تشكر از همه ي دوستان كه انقدر جواب سوال هارا سريع و به درد بخور ميديد
يه سوال ديگه از خدمتتون داشتم اين گوشي از نوشته هاي فارسي پتيباني مي كنه يا نه مثلاً من ميتونم يه نرم افزار ديكشنري انگليسي به فارسي را روش اجرا كنم و اينكه اس ام اس فارسي را ميتونه بخونه و بنويسه؟![]()
این بستگی به حافظه ی رامی داره که روی گوشی قرار داده میشه
معمولا گوشی هایی که بصورت رسمی وارد کشور میشه (مثلا اگه پارس مایکروتل بخواد وارد کنه میشه ورود رسمی) اول رام فارسی ( یا حداقل اگه نشد عربی) روش قرارداده میشه بعدوارد میشه...برای نمونه من شنیدم که پارس مایکروتل تا رام فارسی روش نذارند اونو وارد نمیکنه...البته کارش معقولانه و قابل تامله چون خیلی ها توی ایران بامنوی فارسی راحتند( و البته برخی هم مثل من با انگلیسی خیلی خیلی راحتترهستند و با منوی انگلیسی خیلی راحتترند تا فارسی، به چنددلیل قابل بحث که اینجا و الان جاش نیست...) و وجود منوی فارسی باعث فروش بیشتر میشه...(خودتونو نگاه نکنید که بحث از اورکلاک و پیکسلهای تقسیم شده در Suprer Amoled Plus و ... میکنید )همه که نمیدونند SuperAmoled Plus و Dual Core و استفاده از رم DDR3 و چندین برتری دیگه یعنی چی...فکر میکنند همه چیز فارسی بودن گوشیه و بقیه موارد رو نمیبینند
اما درمورد پشتیبانی از تایپ فارسی باید اعتراف کنم که منم برام مهم هستش که فارسی ساپورت باشه...با وجود کلاه گشادی که در مبحث اس ام اس فارسی سر مردم رفت ماهم باید نگران باشی که فلان گوشی اگه بیاد ایران فارسی تایپ میکنه یا نه...
بچه ها من تو سايت ها با يك مطلبي روبرو شدم كه يه مقدار ناراحتم كرد.....
ديده شده كه بعضي از گالكسي 2 ها مشكل صفحه نمايش داشتن و صفحه نمايش مخصوصا قسمت هاي كناريش متمايل به زرد شده (البته اين حالت وقتي كه ميزان روشنايي پايين باشه و رنگ پشت صفحه سفيد يا خاكستري باشه اتفاق ميفته)تقريبا مثل مشكلي كه آيفون 4 توسري اولش داشت البته ممكنه تو سري جديدا كه عرضه شده اين مشكل حل شده باشه
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خرید گوشی های 2010 تو این زمان اشتباه محضه چون با امدن جدیدا به شدت میخوره تو سر قدیماراستی یکی پیدانشد به ما یه مشاوره بده...!!؟
با درنظرگرفتن قیمت و قابلیت های دوگوشی و تاخیر احتمالی ورود Galaxy S II،بلاخره i9000 بخرم (میخوام یکی دو ماه دیگه بخرم) یا صبر کنم i9100 بیاد؟بعد اصلا این هیچی i9100 یک گوشی بدون عیبه یعنی هیچ عیبی توش نمیبینی منم ازین سیاست سامی متعجبم
که چرا یه عیبی توش نذاشته....
اگه خیلی دیگه نسخیi9000 کارکرده بخر تا این بیاد این جوری ضررتم کمتره...
من که بهشخصه اگه اینو بگیرم دیگه گوشی بازی نمیکنم
.
.
.
در مورد n8 واقعا دوربین چرتی داره خوبه ولی نه در حد 12....رفیقم n8 داره وقتی میخواست عکس بگیره گوشی منو گرفتش(ویو2)ولی فلاشش خوبه.
دوستدار شما یاشار
مثلمه که در حد ۱۲ نیست!!
نمیدونم یکی از دوستام میگفت دوربینش ۸ ه ولی لنزش ۱۲ هست!!!
فک کنم منظورش این بوده که فقط پیکسلای عکسو زیاد کردن یا یه همچین چیزایی!
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
زیاد مشکل حادی نیست
خودتونو نگران نکنین!
در این که این مشکل حل میشه هیج تردیدی وجود نداره.
اما به طور کلی بهترین راه برای بر نخوردن به این جور مشکل ها، اینه که آدم کمی صبر کنه تا گوشی وارد بازار بشه، باگهاش معلوم بشه و کارخونه سازنده براشون آپدیت ارائه کنه.بعد با خیال راحت خرید کنه.
نگرانی شما معقولانه هستش ولی در وحله ی اول من نگرانم که آیا با Super Amoled Plus وارد ایران میشه یا نه!؟...یه وقت اینطوری نشه که به همه ی دنیا(ازجمله نپال و جزایر سلیمان و ترینیداد و توباگو و شیلی و ...) با super amoled plus صادر بشه ولی واسه ایران Super Clear Liquid Crystal Display(S C-LCD صادر بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)