تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 139 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من میخواستم کنسولم رو آپدیت کنم 4.50
    برای format زدم full format همه چی یکجا رفت
    مولتی من دیگه نیست!
    چه کار کنم؟
    سلام
    کاری نداره دوباره مولتیمنو بگیرن نصب کنید

2. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلامــ .
    یه PS3 Fat 80 GIG دارمــ که از 2008 تا الانــ باهامــ بوده، چونــ X360 همــ داشتمــ نیازی ندیدمــ کپی خورش کنمــ تا دیروز که تصمیمــ گرفتمــ بفروشمــ به یکی از دوستانــ. ایشونــ می خوانــ بعد از خریدنــ، کنسول رو کپی خور کنن!
    حالا سوالی که دارمــ اینه که
    » آیا امکان کپی خور شدنش هست!؟ آپدیت ورژنــ4.50 روش نصب شده.
    » اگه امکان کپی خور شدنــ رو داره، به صورت نرمــ افزاری خواهد بود یا سخت افزاری!؟ هزینه تقریبی کپی خور کردنــ رو همــ لطفا بفرمایید.
    » سوالــ آخر همــ اینکه برای اجرای گیمــ های کپی نیاز به هارد اکسترنال خواهد بود؟ آیا نمی شه از همین 80 گیگ هارد برای نصب گیمــ ها (حداقل یک گیمــ) استفاده کرد!؟

ببخشید که وقتتونــ رو گرفتمــ، ممنون میشمــ راهنمایی بفرمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض مقایسه ps4 با xbox-one

با درود
    میتونم بپرسم نظر دوستان بین خرید
    ps4 و xbox-one رو کدومه ؟ البته میدونم به سلیقه بستگی داره ولی میخواستم یه مقایسه فنی بین سخت افزار و گرافیک بازی ها و بازی های انحصاری و نقاط ضعف و قوت هر کدوم و سازگاری با لوازم جانبیشون داشته باشین ممنون میشم . تصمیم گرفتم فعلا صبر کنم تا هردو کنسول بیاد تو بازار ایران و قیمت هاش افت کنه بعد اقدام به خرید کنم ، من تا حالا کنسول نداشتم و میخوام بین این دو یکیو انتخاب کنم و برا همین میخوام حتی المقدور انتخاب مناسب تری داشته باشم . در مورد ps3 , xbox360 خیلیا ps3 رو پیشنهاد کردن ولی تو نت که راجه به دو محصول جدید میخوندم اکثر سایت ها برتری xbox-one رو بیشتر میدونستن معمولا به دلیل بازی های بیشتر و انحصاری که براش منتشر شده و همراش هست و سازگاری بهتر با لوازم جانبیش . اینم بگم من فرصت بازی کردن زیادو ندارم اگه یدو سه بازی انحصاری مهیج هر کدوم از کنسول ها داشته باشه اون واسم مهم تره ، خب نظرات متفاوته میخوام بدونم شما اگه بخواین بین این دو کنسول یکیو انتخاب کنین کدومو انتخاب می کنین و به چه دلیل ؟ اگه کامل توضیح بدن دوستان تا از این سردرگمی بیام بیرون ممنون میشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با عرض سلام
    من میخوام یک ps 3 super slim 500 gb بخرم که ورژنش 4.21 دو تا سوال دارم :
    1 - آیا میشه ه/کش کرد و روش بازی کپی اجرا کرد (اگه توسط خودم میشه هکش کرد لینک آموزشش رو هم بدین و اگه باید بدم بیرون حدودا چقدر هزینه بر میداره ؟)
    2 - یکی از دوستام گفته بازی های کپیش رو میتونه برام رو هارد اکسترنال بریزه آیا میشه از همین طریق تو دستگاه بازی ریخت

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

با عرض سلام
    من میخوام یک ps 3 super slim 500 gb بخرم که ورژنش 4.21 دو تا سوال دارم :
    1 - آیا میشه ه/کش کرد و روش بازی کپی اجرا کرد (اگه توسط خودم میشه هکش کرد لینک آموزشش رو هم بدین و اگه باید بدم بیرون حدودا چقدر هزینه بر میداره ؟)
    2 - یکی از دوستام گفته بازی های کپیش رو میتونه برام رو هارد اکسترنال بریزه آیا میشه از همین طریق تو دستگاه بازی ریخت
    داداش ی دستگاه کپی خور شده بگیر خودتو راحت کن

7. 2 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش ی دستگاه کپی خور شده بگیر خودتو راحت کن
    مرسی
    اونوقت میشه روی این دستگاه با هارد اکسترنال بازی ریخت ؟؟؟

داره خودمونی میشه irlahijan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، خسته نباشید ...
    چند تا سوال راجب به کنسول PS3 داشتم :
    سوال ها :
    امکان اجرا بازی های پی اس 3 از هارد اکسترنال هست ؟! با هر ظرفیتی ؟!با هر فرمتی ؟! اگه یه هارد هم Ntfs و هم Fat32 داشته باشه هر دو رو میشناسه ؟!
    زمانی که یه بازی عرضه می شه حتماً باید منتظر بمونیم تا کنسول به یه درجه بالاتر کرک بشه تا بتونه اون رو اجرا کنه ؟!
    گرافیک روونی داره نسبت به ایکس باکس ؟! برد سخت افزاریش با رده های دیگه اش فرق می کنه ؟! ( از لحاظ سگ جون بودنش می گم )
    هر بازیش حدوده چند گیگ فضا میخواد ؟!
    آمار خرابیش نسبت به ایکس باکس 360 چطوره ؟!
    کپی خور کردن دستگاه میتونه دست خودم انجام بگیره ؟!
    حدوداً آک و دست دو اش چنده ؟!
    کلاً هرکی ایکس باکس داره می گه ایکس باکس بهتره و هر کی PS داره میگه دستگاه خودش بهتره
    در کل کدومش به نظرتون بهتره واسه خرید ؟!
    یه تاپیک می زدم بهتر بود
    دمتون گرم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با درود
    میتونم بپرسم نظر دوستان بین خرید
    ps4 و xbox-one رو کدومه ؟ البته میدونم به سلیقه بستگی داره ولی میخواستم یه مقایسه فنی بین سخت افزار و گرافیک بازی ها و بازی های انحصاری و نقاط ضعف و قوت هر کدوم و سازگاری با لوازم جانبیشون داشته باشین ممنون میشم . تصمیم گرفتم فعلا صبر کنم تا هردو کنسول بیاد تو بازار ایران و قیمت هاش افت کنه بعد اقدام به خرید کنم ، من تا حالا کنسول نداشتم و میخوام بین این دو یکیو انتخاب کنم و برا همین میخوام حتی المقدور انتخاب مناسب تری داشته باشم . در مورد ps3 , xbox360 خیلیا ps3 رو پیشنهاد کردن ولی تو نت که راجه به دو محصول جدید میخوندم اکثر سایت ها برتری xbox-one رو بیشتر میدونستن معمولا به دلیل بازی های بیشتر و انحصاری که براش منتشر شده و همراش هست و سازگاری بهتر با لوازم جانبیش . اینم بگم من فرصت بازی کردن زیادو ندارم اگه یدو سه بازی انحصاری مهیج هر کدوم از کنسول ها داشته باشه اون واسم مهم تره ، خب نظرات متفاوته میخوام بدونم شما اگه بخواین بین این دو کنسول یکیو انتخاب کنین کدومو انتخاب می کنین و به چه دلیل ؟ اگه کامل توضیح بدن دوستان تا از این سردرگمی بیام بیرون ممنون میشم .
    سخت افزار قوی همه چیز نیست! فقط همین رو میتونم بهتون بگم .

سلام دوستان ، خسته نباشید ...
    چند تا سوال راجب به کنسول PS3 داشتم :
    سوال ها :
    1 - امکان اجرا بازی های پی اس 3 از هارد اکسترنال هست ؟! با هر ظرفیتی ؟!با هر فرمتی ؟! اگه یه هارد هم Ntfs و هم Fat32 داشته باشه هر دو رو میشناسه ؟!
    2- زمانی که یه بازی عرضه می شه حتماً باید منتظر بمونیم تا کنسول به یه درجه بالاتر کرک بشه تا بتونه اون رو اجرا کنه ؟!
    3 - گرافیک روونی داره نسبت به ایکس باکس ؟! برد سخت افزاریش با رده های دیگه اش فرق می کنه ؟! ( از لحاظ سگ جون بودنش می گم )
    4 - هر بازیش حدوده چند گیگ فضا میخواد ؟!
    5 - آمار خرابیش نسبت به ایکس باکس 360 چطوره ؟!
    6 - کپی خور کردن دستگاه میتونه دست خودم انجام بگیره ؟!
    7 - حدوداً آک و دست دو اش چنده ؟!
    8 - کلاً هرکی ایکس باکس داره می گه ایکس باکس بهتره و هر کی PS داره میگه دستگاه خودش بهتره
    9 - در کل کدومش به نظرتون بهتره واسه خرید ؟!
    10 - یه تاپیک می زدم بهتر بود
    دمتون گرم
    سلام ،
    من توی نقل قول نوشته شما شماره زدم و به ترتیب همون شماره ها جواب میدم البته دو تای اول که مربوط به کپی خور کردن هست رو به روز نیستم .

1 - فکر میکنم بشه
    2 - قدیمها برای هر بازی پچ میومد . الان هم فکر نکنم برای بازیهای جدید مشکلی داشته باشید .
    3 - در بازیهای انحصاری خیلی خیلی خیلی خیلی یه هزار تا دیگه خیلی از X-box جلوتره ولی در بازی های مالتی همون قدر خیلی عقبه . به خاطر اینکه X-Box از DX استفاده میکنه و Ps3 از OpenGL .
    4 - بستگی به بازی داره ولی اگر انحصاری باشه اغلب 23-24 گیگ اگر نباشه حدود 9 گیگ .
    5 - از نظر آماری بخوایم مقایسه کنیم نزدیک به صفر
    6 - بهتره که نکنید .
    7 - من ایران نیستم نمیدونم .
    8 - من هر دو تاش (+ چند تا دیگه) رو هم دارم و به جرات بهتون میگم اگر 360 و Ps3 رو با هم داشته باشید 360 اتون اکثر اوقات خاموشه !!
    9 - به خودتون بستگی داره ، به سلیقتون و اینکه از کنسول چی میخواید . Ps3 بگیرید و کپی خورش بکنید باید قید آنلاین بازی کردن رو بزنید در صورتی که توی 360 این طوری نیست . از طرفی دردسر های کپی خور کردن 360 خیلی کمتر از Ps3 هستش و همچنین در 360 ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داریم که خودش برای خودش شاهکاریه . از این طرف اگر از نظر تهیه بازی اوریج مشکلی ندارید Ps3 حرف اول و آخر رو میزنه چون :

• آنلاینش مجانیه
    • بازیهای انحصاریش شاهکارند
    • طول عمر باطری دسته هاش از هر نوع باطری شارژی که بخواید بخرید و توی دسته 360 بندازید بیشتره اگر ازش درست استفاده کنید .
    • خیلی خیلی خیلی کم سر و صدا تره! 360 هر مدلی که فکرش رو بکنید سر و صداش بلند تره (من هم اسلیمش رو دارم هم فتش رو)
    • توی PSN میتونید کلی بازی مجانی گیر بیارید و اگر اکانت Gold داشته باشید کلی از بازیهای پولی رو میتونید مجانی دانلود کنید . خود من LittleBigPlanet Karting و uncharted 3 drake's deception و چند تا بازی دیگه رو ازش مجانی گرفتم وقتی Gold داشتم .

اگر در تهیه بازیهای اوریج مشکل دارید و یک مقداری هم تحرک لازم دارید 360 بخرید چون :

• با وجود بازی کپی به لایو و آنلاین دسترسی دارید
    • کینکت رو دارید که میتونه براتون سرگرم کننده باشه (من باهاش حال نمیکنم ولی خیلیها عاشقش هستند)
    • بازیهای انحصاری بدی نداره هر چند که مثل PS3 بازیهای انحصاری شاهکار زیاد نداره ولی به اندازه خودش داره عناوین بزرگی هم داره
    • برای بازیهای ریسنگ و حتی شخص اول دسته هاش خیلی خیلی مناسب تر هستند هر چند که با مصیبتی به نام تعویض و شارژ باطری باید دست و پنجه نرم کنید
    • در بازیهای مالتی حرف اول و آخر رو میزنه بر خلاف Ps3
    • محیط لایو برای کارهای سوای بازیکردن خیلی خیلی مناسب تر از PSN هستش که البته به کار آدمی مثل من نمیاد

10 - نه بهتر نبود

دست آخر همه چیز به خودتون و سلیقه خودتون بر میگرده و به حرفهای من و بقیه گوش نکنید. پاشید برید توی یه دونه از این گیم نت ها چند تا از بازیها و سبکهایی که علاقه دارید رو روی هر دو کنسول بازی کنید ببینید با کدومش بیشتر حال میکنید همون رو بخرید . لایو و PSN و صدا و باطری و ... همگی جانبی هستند .

11. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه irlahijan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سخت افزار قوی همه چیز نیست! فقط همین رو میتونم بهتون بگم .

سلام ،
    من توی نقل قول نوشته شما شماره زدم و به ترتیب همون شماره ها جواب میدم البته دو تای اول که مربوط به کپی خور کردن هست رو به روز نیستم .

1 - فکر میکنم بشه
    2 - قدیمها برای هر بازی پچ میومد . الان هم فکر نکنم برای بازیهای جدید مشکلی داشته باشید .
    3 - در بازیهای انحصاری خیلی خیلی خیلی خیلی یه هزار تا دیگه خیلی از X-box جلوتره ولی در بازی های مالتی همون قدر خیلی عقبه . به خاطر اینکه X-Box از DX استفاده میکنه و Ps3 از OpenGL .
    4 - بستگی به بازی داره ولی اگر انحصاری باشه اغلب 23-24 گیگ اگر نباشه حدود 9 گیگ .
    5 - از نظر آماری بخوایم مقایسه کنیم نزدیک به صفر
    6 - بهتره که نکنید .
    7 - من ایران نیستم نمیدونم .
    8 - من هر دو تاش (+ چند تا دیگه) رو هم دارم و به جرات بهتون میگم اگر 360 و Ps3 رو با هم داشته باشید 360 اتون اکثر اوقات خاموشه !!
    9 - به خودتون بستگی داره ، به سلیقتون و اینکه از کنسول چی میخواید . Ps3 بگیرید و کپی خورش بکنید باید قید آنلاین بازی کردن رو بزنید در صورتی که توی 360 این طوری نیست . از طرفی دردسر های کپی خور کردن 360 خیلی کمتر از Ps3 هستش و همچنین در 360 ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داریم که خودش برای خودش شاهکاریه . از این طرف اگر از نظر تهیه بازی اوریج مشکلی ندارید Ps3 حرف اول و آخر رو میزنه چون :

• آنلاینش مجانیه
    • بازیهای انحصاریش شاهکارند
    • طول عمر باطری دسته هاش از هر نوع باطری شارژی که بخواید بخرید و توی دسته 360 بندازید بیشتره اگر ازش درست استفاده کنید .
    • خیلی خیلی خیلی کم سر و صدا تره! 360 هر مدلی که فکرش رو بکنید سر و صداش بلند تره (من هم اسلیمش رو دارم هم فتش رو)
    • توی PSN میتونید کلی بازی مجانی گیر بیارید و اگر اکانت Gold داشته باشید کلی از بازیهای پولی رو میتونید مجانی دانلود کنید . خود من LittleBigPlanet Karting و uncharted 3 drake's deception و چند تا بازی دیگه رو ازش مجانی گرفتم وقتی Gold داشتم .

اگر در تهیه بازیهای اوریج مشکل دارید و یک مقداری هم تحرک لازم دارید 360 بخرید چون :

• با وجود بازی کپی به لایو و آنلاین دسترسی دارید
    • کینکت رو دارید که میتونه براتون سرگرم کننده باشه (من باهاش حال نمیکنم ولی خیلیها عاشقش هستند)
    • بازیهای انحصاری بدی نداره هر چند که مثل PS3 بازیهای انحصاری شاهکار زیاد نداره ولی به اندازه خودش داره عناوین بزرگی هم داره
    • برای بازیهای ریسنگ و حتی شخص اول دسته هاش خیلی خیلی مناسب تر هستند هر چند که با مصیبتی به نام تعویض و شارژ باطری باید دست و پنجه نرم کنید
    • در بازیهای مالتی حرف اول و آخر رو میزنه بر خلاف Ps3
    • محیط لایو برای کارهای سوای بازیکردن خیلی خیلی مناسب تر از PSN هستش که البته به کار آدمی مثل من نمیاد

10 - نه بهتر نبود

دست آخر همه چیز به خودتون و سلیقه خودتون بر میگرده و به حرفهای من و بقیه گوش نکنید. پاشید برید توی یه دونه از این گیم نت ها چند تا از بازیها و سبکهایی که علاقه دارید رو روی هر دو کنسول بازی کنید ببینید با کدومش بیشتر حال میکنید همون رو بخرید . لایو و PSN و صدا و باطری و ... همگی جانبی هستند .
    دمت گرم داداش بابت راهنمایی ...

راستی شاید دست دوم گرفتم از ebay ( یکی هست که برام بیاره ) ...
    توی ps3 ها slim و توی xbox ها برد arcade Jasper از همه بهتر هستش واسه خرید ؟!
    فرودگاه اینا که گیر نمیدن ؟!
    Last edited by irlahijan3; 14-12-2013 at 18:49.

13. این کاربر از irlahijan3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دمت گرم داداش بابت راهنمایی ...

راستی شاید دست دوم گرفتم از ebay ( یکی هست که برام بیاره ) ...
    توی ps3 ها slim و توی xbox ها برد arcade Jasper از همه بهتر هستش واسه خرید ؟!
    فرودگاه اینا که گیر نمیدن ؟!
    خواهش میکنم
    قطعا اسلیم بهتر از فت هستش
    توی فرودگاه گیر که نمیدن هیچ، اگر طرف با ویزای توریستی اومده باشه و فاکتروش رو نشون بده مالیاتش رو هم پس میگیره

15. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •