بله سالار خان . آندروید 4 رسمی برای آتریکس 4g میاد . یعنی برای آتریکس هایی که مال اپراتور at&t هستن . و البته وقتی برای اون بیاد روی بقیه آتریکس ها یعنی نسخه های جهانی هم قابل نصب خواهد بود به لطف دولوپرهای xda
بله سالار خان . آندروید 4 رسمی برای آتریکس 4g میاد . یعنی برای آتریکس هایی که مال اپراتور at&t هستن . و البته وقتی برای اون بیاد روی بقیه آتریکس ها یعنی نسخه های جهانی هم قابل نصب خواهد بود به لطف دولوپرهای xda
میشه 1 لینک خارجی بزارید؟
نیومده هنوز
لطفاً پاک شود..............
با درود.لطفا راهنمایی کنید.
این گوشی اگر موجود باشد برای خرید گزینه خوبی است؟
به اندروید های 4 یا بالاتر آپدیت میشود؟
فارسی را ساپورت میکند؟
برخی جا ها خواندم که میگفتن صفحه اش پیکسل پیکسل نمایش میدهد؟همیشه اینجوری است؟در پخش فیلم وکلیپ مشکلی ندارد؟ساپورت نرم افزاری اش چگونه است؟
ممنون
به نظر من که هنوز هم گوشی خوبیه
آندروید 4 رسمی براش نمیاد . ولی کاستوم رام 4 براش زیاده .
فارسی رو کامل ساپورت میکنه .
پیکسلی نشون دادنش رو زیاد بزرگ کردن . اتفاقا کیفیت ال سی دی برای دیدن فیلم یا برای بازی کردن عالیه و تراکم بالایی داره .
با نرم افزارها هم مشکلی نداره .
باطری خیلی خوبی داره . کیفیت ساخت بالایی هم داره .
با تشکر از پاسخگویی شما
لطفا بفرمایید فرق نامگذاری اتریکس با اتریکس 4g و... چیست.کدام ها بهتر هست؟در ایران کدام گیر میاید؟
منظورم از فارسی بحث منو ها نیست .صرفا دریافت وارسال پیامک بدون کمبود حروف و... است که کامل میباشد؟
به نظر شما با توجه به مدت زمان ساخت گوشی ووجود اندروید های پایینتر واپدیت نشدن به 4 و بالاتر خریدش الان به صرفه هست؟ من از رام وکاستوم سر در نمیارم یه توضیح مختصری بفرمایید
این بحث پیکسلی نشان دادن چقدر جدی است یعنی هر که گوشی را ببیند متوجه میشود یا در فرمت ها وحالات خاص اینطور است؟
من به دنبال دیفای پلاس بودم که این گوشی را دیدم(البته در اینتر نت) وبیشتر از این مدل خوشم امد(هم کلا سخت افزار بهتری دارد وهم شمایلش رابیشتر پسندیدم ولی نگران قدیمی بودنش هستم)
ظا هرا برخی امکانات اولیه مثل voice calling ,.. را ندارد ؟
قبلا هم گفتم اهل بازی و هر روز اپدیت کردن یا دوربین بهتر واز این برنامه ها نیستم.کیفیت صدا.وای فای خوب(کلا مباحث مربوط به اتصال به اینترنت).باتری.رزولشن وتاچ خوب وکم دردسر بودن سخت افزاری برام اولویت دارند
باز هم ممنون.
دوستان آتریکس دار کمک کنند
در صفحات قبل خواندم که صفحه نمایش مشکل دارد وپیکسل پیکسل میشود.اوضاع یعنی خیلی خراب است
تماشای فیلم وعکس به کنار.دیدن صفحه خود گوشی وبگردی برام خیلی مهمه در این دموارد هم یعنی به مشکل میخورم-یعنی نمیشه صفحات وب را خوند چه فارسی و لاتین.-لطفا دقیق بفرمایید
مرسی
پیکسل های اتریکس با چشم غیر مسلح هم قابل دیدنه
ولی نه این که پیکسل پیکسل بشه
دوست عزیز شما اگر میخوای دیفای پلاس بخری خوبه . ولی آتریکس به مراتب گوشی بهتریه . پیکسل ها هم اینطور بهت بگم . فقط تو آیکون باطری و آنتن اگر از نزدیک نگاه کنی مشخصه . اصلا چیزی نیست که تو کارایی گوشی و کیفیت ال سی دی تاثیر داشته باشه .
یه سری فقط بزرگش میکنن . همین .
فارسی رو هم که گفتم داداش هیچ مشکلی نداره .
4g و معمولیش هم در اصل یکیه . فقط 4g برای شبکه های مخابراتی آمریکاست که 4g هستن . این خراب شده که 2.5g هست و همه چی بهش میخوره /
باطری خیلی خوبی داره . سرعت خوبی داره . کیفیت صوتی خیلی خوبه و .......... .
فکر کنم میخوای از آل دیجیتال بخری . بخر گوشی خوبیه . قیمتش نسبت به گوشیهای موجود بازار و قیمت ارز خوب میگه این مدلش رو .
حالا باز نیای بگی پیکسل چیه و فارسیش چطوره ((-:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)