خوب خبر خیلی خوبی بود .
دوستان سیستمش مشخص نشده ؟
خوب خبر خیلی خوبی بود .
دوستان سیستمش مشخص نشده ؟
دوست عزیز من رو 360 بازی رو تموم کردمامير جان گرافيكه بالايه داره انشالا بازي ميكني و ميبيني ....ولی به نظرم لایق 10 از 10 نبودش.ای کاش برای pc بهتر باشه.
![]()
شما زیاد به این نظرها تو gs توجه نکن
یادم وقتی dmc4 برای pc نیومده خیلی از همین کاربران gs میگفتند که کارت 8600gts یا 8800gt و 2gb رم میخواد
ولی وقتی اومد حتی با گرافیک 7100 و رم 512 هم جرا میشد و اون حرفها الکی بود و من خودم با 8500 فول بازی کرم
موفق باشی
کاملا بانظر شما موافقم.
من خودمبا گرافیک 8600 gt crysis فول بازی کردم اینا قبل امدن هر بازی پیش بینی های خود کاربران و تبلیغ
شرکتهای سازنده قطعات برای فروش محصولاتشونه.
اونای که گرافیک بالای 8000 دارن اسوده روزها رو بشمورن
سلام ،
خسته نباشید دوستان .
کسی اطلاع داره نسخه Pc بازی Gta که همین Gta Iv هست برای دانلود موجود هست و چطوری میشه بهش دست پیدا کرد ؟
مرسی .
من که از خدامه حرف شما درست باشه!
آره بعضی موقع ها این کاربرهای گیم اسپات چرند هم می نویسن
یکیشون نوشته بود (با قاطعیت):
"اگه COD 4 و Crysis رو تونستی روی مدیوم راحت و روون بازی کنی GTA IV رو روی لو!! .می تونی بازی کنی پس برای اجرای روان به یک 9600GT احتیاج داری و علتش هم تعداد زیادی پردازش توسط GPU و CPU در یک محیط هست و البته رم 1.5 گیگ حداقل رمه برای اجرا"
یکی هم در جوابش توضیح داده بود که درایور های جدید انویدیا(physx) این مشکل رو حل می کنه و با همون 8600GT میشه راحت بازی کرد حالا الله اعلم!البته این سیستمی که من نوشتم فقط یکم از سیستم Assassin`s Creed بالاتره!(یکی هم 7800gt با یه گیگ رم گفته بود!؟)
(برای سیستم COD 4 Crysis Assassin`s Creed)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که یه سیستم فضایی نخواد و بتونیم اجرا کنیم!
قربانت.شما هم موفق باشی![]()
Last edited by Kianoosh; 07-08-2008 at 21:12. دليل: لینک خراب
ما عجب گیری کردیم امشب هر جا میرم همه بهم میگن خشنی
اخه این سیستمی که گفتین تخیلی بود از نظر من من با گرافیک مشکل دارم رم که 3 گیگ هست اشاره کنم 5گیگ شده ولی گرافیک خرجش بالاست نمیخوام بعد 8ماه دوباره گراف بخرم گرافم هم 8500 gt هست
دوست من اگه ناراحت شدی من معزرت میخوام
خواهش می کنم دوست عزیز منم الان فهمیدم که کارتی که گفته بودم یه کوچولوتخیلی بوده!
ولی در مورد رم و سی پی یو سر حرف خودم هستم!
شما زیادم خشن نیستی!
چه ناراحتی بابا !!
قربانت.![]()
سلام ... پس از رسیدگی و اصلاح, تاپیک باز شد!
از کاربرها تقاضا داریم که سعی نکنند نظر و سلیقه شون رو به همدیگر دیکته کنند حتی اگه حرفشون درست باشه. هر کس یک پلتفرم خاص رو دوست داره و از اون لذت میبره. پس نظر هر شخص برای خودش محترمه.
همچنین لطفا کاربرها در صورت مشاهده هر گونه کل کل و درگیری فقط تیم مدیریت رو در جریان بذارند و از هر گونه جواب دادن به اون پست خوداری کنند.
همگی موفق باشین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)