امیدوارم جواب بگیری یا راهی پیدا شه![]()
امیدوارم جواب بگیری یا راهی پیدا شه![]()
دوستان به کمک یاهو مشکلم برطرف شد .
از کمک و توجه شما هم خیلی خیلی ممنونم
Last edited by Setareh 2006; 21-02-2013 at 10:05.
میشه بگید دقیقا چیکار کردید چون منم سوال امنیتی رو فراموش کردم و نه یاهو نه مسنجر نمیتونم لاگین بشم
سلام
به نظر می رسه با توجه به گفته ایشون با یاهو مکاتبه کردند البته اگ خودشون بیاند دقیق توضیح بدند ممنون می شیم اما این دوتا پست رو بخون احتمالا از همین راه اقدام کردند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگر قبل از سوال پرسیدن راههای قبل و امتحان کنید و بگید چه کارهایی کردید و نکردید بهتر می شه راهنماییتون کرد.
سلام
درسته، منم از طریق همین لینکی که خود شما دادید مکاتبه کردم و سه ساعت نشده جواب دادن!
در واقع باید یک جیمل رو به عنوان آلترنیت ایمیل بهش بدید بعد موقع لاگین علاوه بر سوال امنیتی، یه گزینه اضافه میشه که باید یه کد امنیتی رو وارد کنید ولی کد رو نشون نمیده بلکه به اون جیمیل میفرسته و باید از تو جیمیل کپی پیست کنید تا ایمیل باز بشه.
.....
دقت کنید آلترنیت ایمیل نباید از یاهو باشه. من بار اول که مکاتبه کردم ایمیل خودشون بود که در پاسخ گفتن باید یاهو نباشه.
God bless you !
خدا رو شکر!
دوستان چطور میشه بعد از وارد کرد یوزر و پسور مستقیما inbax باز بشه؟
منظورتونو درست نفهمیدم کجا یوزرو پس وارد می کنید اما اینو می تون بگمک
شما هنو با کلاسیک کار می کنید؟
آپدیت کنید به میل جدید که یکراست می ره تو اینباکس
login.yahoo.com
mail.yahoo.com
راه سوم اینه که (فقط روی کامپیوترخصوصی خودت) رمز رو بدی مرورگر ذخیره کنه و دیگه لازم نباشه هر دفعه وارد کنی. حالا وقتی وارد اینباکس شدی، آدرس اون رو به عنوان home page و یا favorites ذخیره کنی
و راههای دیگه .... .
سلام به دوستان عزیز یک هفته هست هر چی دوستان برای من ایمیل میفرستند هیچی برای من نمیاد inbox , spam خالی هست دوستان برای من درست ایمیل میفرستند می کنند مشکل از ایمیل یاهو من هست چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)