خیلی ممنون، موهای منم چرب هستن خیلی، ولی فکر کنم اگر 2 روز درمیون بری حموم، مشکلی نداشته باشی.
من شامپو سیر پرژک زدم یه مدت، سرعت ریختن موهام 2 برابر شد...
خیلی ممنون، موهای منم چرب هستن خیلی، ولی فکر کنم اگر 2 روز درمیون بری حموم، مشکلی نداشته باشی.
من شامپو سیر پرژک زدم یه مدت، سرعت ریختن موهام 2 برابر شد...
شامپو چیزی نیست که برای همه نتیجه یکسان داشته باشه به موهای من که خیلی سازگار بوده
اقا ما یه مدت هرکی یه شامپو پیشنهاد داد زدیم به سرمون،
فایده نداشت اخرش ریزش مو داشتیم،
تا برگشتیم سر خونه اول خودمون،
ینی شامپو تخم مرغی داروگر
عالیه این شامپو
من برای یک مدت طولانی فقط شامپو جودوسر کلیون استفاده میکردم فوق العاده راضی بودم الان هم حسرتش رو دارم چون دیگه تولید نمیشه! و شامپوهای دیگه کلیون برام راضی کننده نبود
اما برای جایگزینیش چندین و چند مورد از برندهای دیگه تست کردم که هیچکدوم به اندازه شامپوی کلیر زرد رنگ برام خوب نبود
فقط باید خیلی حواستون به چشماتون باشه چون بنظرم ترکیبش یکجورایی برای چشم تحریک کننده هست![]()
من یه مدت شوره سر زیادی داشتم
داروخونه بهم گفت اصلا شامپوهای صحت نزن
شامپوهای صحت شوره زاست
صحت بااینکه تبلیغات زیادی داره کیفیتش به مراتب پایینه
مطمئن باش این شامپو عالیه
میدونی چرا ؟
بیشترین قشری که این شامپو رو میزنند کارگران هستند . همه شون هم اکثرن پر مو هستند
اگر این شامپو خوب نبود نتیجه چیز دیگه ای بود
سلام دوستان...لطفا همه تا آخر بخونن و نظر بدن چون تو شرایط خیلی بدی هستم..پیشاپیش ممنون از همه
من 21 سالمه و موهای خیلی خوب و پرپشتی داشتم بدون کوچکترین ریزشی حتی خداشاهده دوستام بهم میگفتن ک ب موهات حسودیمون میشه
تا اینکه2سال پیش برادر 17سالمو از دست دادم و از نظر روحی داغون شدم..تقریبا 2 ماهی تغذیه خوبی نداشتم ک متوجه شدم ریزش مو گرفتم...خیلی حساس شدم و رفتم دکتر
دکتر دوتا محلول بهم داد ک وقتی میزدم شاید نزدیک 2هزار مو ازم میریخت همون موقع..رفتم پیش دو-سه تا دکتر دیگه ولی متاسفانه خیلی بدتر شد وضعیت موهام
الان نزدیک 2سال میشه ک ب طور مداوم شامپو عوض میکنم.از شامپوهای ایرانی و خارجی و هرچی ک فکرشو کنید..اینم بگم ک پدرم و یکی از برادرام مو ندارن ولی 2تا داداشام موهای خیلی پرپشتی دارن
فکرنمیکنم ارثی باشه چون بعد از ضربه روحی اینجوری شد و تا الان خوب ک نزدیک 2سال میشه خوب نشده.تقریبا 45درصد موهام ریخته
اگه 24ساعت نرم حمام پوست سرم خیلی چرب میشه.الان شامپو نیوا استرانگ پاور میزنم..هداندشولدرز مرکبات و شامپوهای دیگه هم دارمتوروخدا کمکم کنید چون ریزش مو خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشته
ممنون از همه
Last edited by .misagh.; 13-05-2014 at 16:23.
من شامپو زیاد عوض میکردم ...
به طور ناگهانی یک روز شامپو کلیر خریدم و تا به امروز که مدت مدیدی میشه ازش استفاده میکنم و از شامپو دیگری استفاده نکردم جالبه ...
بعد از هربار استفاده موهام خیلی نرم و خوش حالت میشه ...
ریزش شما با شامپو درمان نمیشه اگه ریزش شما ارثی باشه باید ماینوکسیدیل و فیناستراید مصرف کنید یا محلول های تقویتی خارجی
اگه برای استرس یا تغذیه باشه محلول های تقویتی و مکمل های ویتامینی مشکل رو حل میکنه
به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کن
من شامپوو بچه فقط میزنم
فیروز و ایروکس بچه میزدم
جدیدن شامپو بچه چیکو گرفتم . خیلی خوب مورو خوش حالت میکنه . ایتالیایی هست و عالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)