تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 1185 اولاول ... 30801201261271281291301311321331341401802306301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    عزیز جون امروزم رفتم عباس اباد ولی متاسفانه هیچ کدوم این مارکو نمی شناختن . ولی گلزار که اومدم پیش یکی که رفتم یه ادکلنی به جای این بهم داد در حد المپیک روحمو ترکوند
    اگه اشتباه نکنم اسمش هرمس بود . اگه درسته می شه قیمتشو بهم بگی و چند میلش توی بازاره ؟ بد بختی یادم رفت ازش بپرسم . ولی موندگاریش مثل اینکه کمه و از لحاظ کیفیت به پای ادکلنی که قبلا بهش اشاره کردم نمی رسه .... ولی خدائیش ادمو از خود بی خود می کنه ...
    راسی edp با edt چه فرقی می کنه؟
    Last edited by dollar; 29-07-2011 at 13:58.

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

با سلام
    عزیز جون امروزم رفتم عباس اباد ولی متاسفانه هیچ کدوم این مارکو نمی شناختن . ولی گلزار که اومدم پیش یکی که رفتم یه ادکلنی به جای این بهم داد در حد المپیک روحمو ترکوند
    اگه اشتباه نکنم اسمش هرمس بود . اگه درسته می شه قیمتشو بهم بگی و چند میلش توی بازاره ؟ بد بختی یادم رفت ازش بپرسم . ولی موندگاریش مثل اینکه کمه و از لحاظ کیفیت به پای ادکلنی که قبلا بهش اشاره کردم نمی رسه .... ولی خدائیش ادمو از خود بی خود می کنه ...
    راسی edp با edt چه فرقی می کنه؟
    1- گلزار کجاست؟

2- هرمس (Hermes) اسم برند و مارک عطره، اسم خود عطر چی بود؟ (اگه به اسمش دقت نکردی، شکل و رنگ شیشه عطر چه جوری بود؟)

3- edp مخفف عبارت Eau de Parfum به معنی آبِ عطر (یک عبارت فرانسوی هست!) که اُ دو پاغفوم خونده میشه-البته معمولاً اُ دو پرفیوم میگن- و edt مخفف عبارت Eau de Toilette (به معنی آبِ توالت---> آرایشی و معطر) و edc مخفف عبارت Eau de Cologne یا همون اُدوکُلن خودمون هست!

در واقع این عبارات، غلظت عطر رو معین می کنند؛

edp: درصد غلظت اسانس در اون 8-15٪ هست که خوب با توجه به غلظت بالاتر، موندگاری اون هم نسبت به حالت های دیگه بیشتره!
    edt: درصد غلظت اسانس در اون 4-10٪ هست.
    edc: درصد غلظت اسانس در اون 2-5٪ هست.

اگه موندگاری برات مهمه، غلظت edp یا خود perfume که بالاترین غلظت هست رو باید انتخاب کنی!

اگر نه، اُ دو تویلت هم مناسبه.

3. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

با سلام
    عزیز جون امروزم رفتم عباس اباد ولی متاسفانه هیچ کدوم این مارکو نمی شناختن .
    متاسفم که پیداش نکردی!

ولی به نظرم بی خیال نشو، بازم پرس و جو کن یا اینکه به اون طرف زنگ بزن بپرس از کجا خریده؟

((((( آدم باید واسه عشقش تلاش کنه ))))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از لطفت
    شده مغربو مشرقو به هم می ریزم تا اینو پیداش کنم . در مورد اون هرمسم .... شیشش چهار گوش بود فکر کنم ته شیشه هم حرف h زده بود ... یه کم توی گوگل که سرچ کردم این اسمو پیداکردم
    Terre d hermes شیششم که دیدم همون بود فقط نتونستم عکسو بذارم
    اگه درسته حدود قیمت پایه چیه ؟ یه ادکلنم امروز به پستم خورد به اسم Creed ولی تست نداشت . چند تا مدلم داشت .اینا بوش چطوره شبیه به کدوم ادکلنن؟
    با تشکر
    Last edited by dollar; 29-07-2011 at 16:14.

6. این کاربر از dollar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

ممنون از لطفت
    شده مغربو مشرقو به هم می ریزم تا اینو پیداش کنم . در مورد اون هرمسم .... شیشش چهار گوش بود فکر کنم ته شیشه هم حرف h زده بود ... یه کم توی گوگل که سرچ کردم این اسمو پیداکردم
    Terre d hermes شیششم که دیدم همون بود فقط نتونستم عکسو بذارم
    اگه درسته حدود قیمت پایه چیه ؟ یه ادکلنیم امروز به پستم خورد به اسم Creed ولی تست نداشت . چند تا مدلم داشت .اینا بوش چطوره شبیه به کدوم ادکلنن؟
    با تشکر
    والا بسته به نوع غلظت و حجم، قیمتش متفاوته. اینجا رو نگاه کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگه بخوای 50 یا 75 میلش رو بگیری، حداقل 80 تومن باید باشه!

راستش من هیچ کدوم از مدل های Creed رو تست نکردم، ولی قیمتهاشون معمولاً بین 100-200 تومن هست.

اون طور که شنیدم، رایحه های خاصی دارن. ولی خوب تا تست نکردی نخر، چون ممکنه خوشت نیاد!

نمی دونم شاید دوستان دیگه ای که تست کردن، در مورد شباهت بوش بهتر بتونن راهنماییت کنن.

8. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یک نکته عجیب برای بنده اینه که عطرهای Creed توی ایران تقریبا 150 قیمت دارند ولی در آمریکا از جای مطمئن بخوای بخری کمتر از 200 دلار اکثر عطرها رو نمیتونی پیدا بکنی....از اونجایی که شنیدم کرید توی ایران نمایندگی داره موندم چی بگم..یعنی قلابیه؟؟یعنی کرید هم کپیش رو میزنند؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

یک نکته عجیب برای بنده اینه که عطرهای Creed توی ایران تقریبا 150 قیمت دارند ولی در آمریکا از جای مطمئن بخوای بخری کمتر از 200 دلار اکثر عطرها رو نمیتونی پیدا بکنی....از اونجایی که شنیدم کرید توی ایران نمایندگی داره موندم چی بگم..یعنی قلابیه؟؟یعنی کرید هم کپیش رو میزنند؟؟؟
    من دیروز رفتم هایلند چند تا creed رو برای اولین بار تست کردم، باور کن از دیروز تا الآن مستم......

عجب چیزی بودن!!!!!

واقعاً قیمت بالا حقشه، موندگاری بسیار بالا و رایحه خاص. جزء بهترین عطرهایی بودن که تا حالا تست کردم.

توی هایلند، همون حول و حوش 200 بود (حیف که فعلاً بودجم نمی رسه)

راستی، نمایندگی کریید کجاست؟
    قیمت هاش چه جوریه؟

من بار اولم بود که تست می کردم، بنابراین نمی تونستم تشخیص بدم که اصلن یا فیک. ولی از تمام سه تا مدلی که تست کردم، خوشم اومد. حدس می زنم که نشه بتونن اینقدر دقیق کپی بزنن!

یه عطر مردونه رو هم تست کردم به اسم جگوار پرستیژ (56000 تومن)، بوشو خیلی پسند کردم

در ضمن، دیگه 4 درصد مالیات رو هم نمی گیرن (ولی هم چنان قیمت ها بالاست!)

Ferrari هم یه مدل تست کردم (رنگش توسی بود، به اسمش دقت نکردم) اونم کار قابل قبولی بود.

یه کار زنونه هم خریدم به اسم H2O از برند اسپانیایی Tous، اولین بار بود که این برند رو می دیدم. خیلی کار جالبی بود، بوی آب می داد (ملایم و خنک). طوری که وقتی اسپری می کنی، خیلی بوشو متوجه نمی شی یعنی بوی خاصی نداره، ولی وجود این عطر رو احساس می کنی!
    کد:
    برندش رو نمی شناختم، ولی همین جوری که تستش کردم، به نظرم کار متفاوتی اومد و خریدم 49500 تومن.

بوربری د بیت مردونه رو هم تست کردم، ولی خوشم نیومد.

11. 4 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من دیروز رفتم هایلند چند تا creed رو برای اولین بار تست کردم، باور کن از دیروز تا الآن مستم......

عجب چیزی بودن!!!!!

واقعاً قیمت بالا حقشه، موندگاری بسیار بالا و رایحه خاص. جزء بهترین عطرهایی بودن که تا حالا تست کردم.

قیمت هاش چه جوریه؟

من بار اولم بود که تست می کردم، بنابراین نمی تونستم تشخیص بدم که اصلن یا فیک. ولی از تمام سه تا مدلی که تست کردم، خوشم اومد. حدس می زنم که نشه بتونن اینقدر دقیق کپی بزنن!

یه عطر مردونه رو هم تست کردم به اسم جگوار پرستیژ (56000 تومن)، بوشو خیلی پسند کردم

Ferrari هم یه مدل تست کردم (رنگش توسی بود، به اسمش دقت نکردم) اونم کار قابل قبولی بود.

یه کار زنونه هم خریدم به اسم H2O از برند اسپانیایی Tous، اولین بار بود که این برند رو می دیدم. خیلی کار جالبی بود، بوی آب می داد (ملایم و خنک). طوری که وقتی اسپری می کنی، خیلی بوشو متوجه نمی شی یعنی بوی خاصی نداره، ولی وجود این عطر رو احساس می کنی!
    کد:
    برندش رو نمی شناختم، ولی همین جوری که تستش کردم، به نظرم کار متفاوتی اومد و خریدم 49500 تومن.

منم دیشب اونجا بودم!! منزل رو بردم که واسه تولدش واسش کادو بخرم !!! که خدا رو شکر موفق شدیم!! قیمت ها حداقل 10 تومن گرونتر از قیمت واقعی هست.. ادکلن 38 تومنی رو 54 تومن میفروخت!!
    یک مدل ادکلن زنونه مدل passenger ( اسم برند رو دقت نکردم) که سفید هست و روکش چرمی روی شیشه داره رو هم خیلی خوشم اومد که قیمتش هم مناسب بود!! 100 میلش حدود 50 تومنه .. توصیه میکنم واسه کادو حتما اونو هم یه امتحان کنید! دیور ابسولوت رو هم دوباره تست زدم.. بوش وقتی میمونه خیلی خوب میشه!!

13. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب چیزی بودن!!!!!

قیمت هاش چه جوریه؟

کد:

از کرید کدوم ها رو تست کردید؟؟
    معمولا برند ها نیچه تقلبیش نیست چون کلا تولیدش کمه و سودی توش نیست زیاد ولی در مورد کرید فرق میکنه..کرید کمی شبیه به عطرهای دیزاینر هست و تولیدش بیشتره و تبلیغ هم براش بیشتر هستش...احتمالش زیاده کپیش رو زده باشن...
    اگر قیمت حدود 200 باشه تقریبا منطقی به نظر میاد...ولی خوب قیمت منطقی هم باز دلیل بر اصل بودن نیست..
    نمایندگیش رو نمیدونم کجاست...من اصفهانم ولی یه بنده خدایی که تهران بود گفت نمایندگی داره تو ایران...

15. این کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کد:
    تو این سایت قیمت ایفوریا رو زده 19500 خیلی هم تاکید کرده که اصله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •