از کی تا حالا برا واکسن پول میگیرن O.o
از کی تا حالا برا واکسن پول میگیرن O.o
اهواز 17شهریور از ما4500تومان گرفتن.
همین 18هم هم اعزام داداشمه!
منم میخوام اردیبهشت اعزام شم زودتر تموم شه ولی ظاهرا 1 تیرماه هستیم .من 10 روز پیش پست کردم، لیسانس هم دارم، خودم میخوام زود برم یعنی اردیبهشت ... به نظرتون امکانش هست اردیبهشت بیفتم؟
عشق های واقعی اینجا مشخص میشه !!! : دیو پیشنهاده دوستانم به آقایون اینه که اگه قصد رفتن به خدمت دارید یا با کسی دوست نشید،یا دوستیتون رو به هم بزنیدو از هم بدتر قبل از ازدواج تصمیم به رفتن یا نرفتن خدمت بگیرند.
تیری فک کنم ! دوست منم کارشناسی داشت 30 بهمن فرستاد افتاده تیر ! من کاردانی ام 27 بهمن فرستادم افتادم اردیبهشت !من 10 روز پیش پست کردم، لیسانس هم دارم، خودم میخوام زود برم یعنی اردیبهشت ... به نظرتون امکانش هست اردیبهشت بیفتم؟
اره ديگه
من 5 تومان براي عكس دادم دادم طرف ريشم رو برداشت دوباره چاپ كرد البته خودم خيلي راحت ميتونستم انجام بدم اما حوصلش نبود
1100 هم براي دفترچه
5000 هم واكسن
13000 هم حساب بانك سپه
دكتر هم 5000 ميگيره
همين الان قبل اعزامش 29 تومان خرج بر داشته
انوقت يارو تو بانك كه داشت حساب باز ميكرد ميگفت 2500000 ميره تو اين حساب به سلامتي چون ليسانس هستي
گفتم چطور ؟ گفت حقوقتون از اول 90 ميشه ماهي 150 تو دلم گفتم زهي خيال باطل
همين الان 42 تومانش رو هم نميدادن
آره واللا، اسنادشم موجوده، بگــــم6 هزار تومن ؟ ما كه چيزي نداديم. خودشون زدن و دفترچه رو هم هر دو قسمت مخصوص واكسنش رو پر كردن تحويلمون دادن!
من که 6 تومن ریختم برای دکتر ... البته برای واکسن نبود برای معاینه ی دکتره بود
من هشت اسفند دفترچه دادم، تا قبل عید برگ سبزم میاد ؟دوست منم کارشناسی داشت 30 بهمن فرستاد افتاده تیر !
اصولا 1هفته ای جوابش میاد ! ولی پست کی بیاره دم خونه معلوم نیست ! برای منم هنوز نیومده ! رفتم پلیس +10 کد ملیم رو دادم تاریخ اعزامم رو گفت !من هشت اسفند دفترچه دادم، تا قبل عید برگ سبزم میاد ؟
دوستان
1.آموزشی دقیقا برای لیسانس چند روزه؟
2.متاهل ها آموزشی شهر خودشون میفتن؟
3.تو آموزشی مرخصی هست برای بیرونه پادگان؟یعنی بری بیای
بچه ها گیلان غرب جزئ مناطق محروم به حساب میاد؟؟؟
1- دو ماه
2- نه لزوما
3- بستگی به پادگان داره ولی زیاد روش حساب نکن، بری بیای نه، مثلا ممکنه تو هفته 2 روز مرخصی تو شهری بگیری
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)