تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 137 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

ممنون اقا مهدی.
    من وقتی میخوام مراحل رو باهاش طی کنم،دقیقا مثل گفته های نینجا عمل میکنم ولی وقتی temproot now رو میزنم پس اون پیغام مذکور گوشی نمیره تو منویvisionaty. یه صفحه مشکی میاد و روش میمونه هرچقدرم صبر کردم فایده نداشت همونجوری میمونه.من تازه گوشی اندروید گرفتم هیچی هم ازش نمیدونم.تو رو خدا کمکم کنید اینو فارسی کنم.وقتی از برنامه خارج میشم با کلید هوم یه پیام recent میاد.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون اقا مهدی.
    من وقتی میخوام مراحل رو باهاش طی کنم،دقیقا مثل گفته های نینجا عمل میکنم ولی وقتی temproot now رو میزنم پس اون پیغام مذکور گوشی نمیره تو منویvisionaty. یه صفحه مشکی میاد و روش میمونه هرچقدرم صبر کردم فایده نداشت همونجوری میمونه.من تازه گوشی اندروید گرفتم هیچی هم ازش نمیدونم.تو رو خدا کمکم کنید اینو فارسی کنم.وقتی از برنامه خارج میشم با کلید هوم یه پیام recent میاد.
    خواهش می کنم وظیفه بود

والا من خیلی وقته دیزایر اچ دی ندارم اون روشی هم که نینجا گفته خیلی قدیمیه تقریبا جزو اولین روشها برای روت و اس آف

یه روش تو موبایلستان هست اونو تست کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس چی شد این اندروید 4 برای DHD؟؟مردیم از بس هر روز آپدیتو چک ردیم و مینویسه شما آپدیت جدیدی ندارید!!!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من این گوشیو امروز خریدم...اندرویدش اخرین ورژن نیست...میشه اینو به اخرین ورژن ice sandwitch ابدیت کرد؟اینم باید مثل محصولات ایبد و ایفون جیلبریک کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

دوستای عزیز من گوشی رو با استفاده از تایپیک توپی که دوست خوبم اقا مهدی معرفی کرد روت کردم.واقعا عالیه.ولی حالا یه رام خاور میانه میخوام تا موقعی که اپدیت بستنی حصیری میاد بتونم به ورژن خاور میانه اپدیت کنم تا فارسی ساپورت کنه.میشه یه رام اورجینال خاور میانه بهم معرفی کنین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستای عزیز من گوشی رو با استفاده از تایپیک توپی که دوست خوبم اقا مهدی معرفی کرد روت کردم.واقعا عالیه.ولی حالا یه رام خاور میانه میخوام تا موقعی که اپدیت بستنی حصیری میاد بتونم به ورژن خاور میانه اپدیت کنم تا فارسی ساپورت کنه.میشه یه رام اورجینال خاور میانه بهم معرفی کنین؟

--------------------------------

اقا سلام...این گوشی رو خریدم چطوری spell correction رو باید حذف کنم خیلی تو نروه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

اقا سلام...این گوشی رو خریدم چطوری spell correction رو باید حذف کنم خیلی تو نروه
    داداش اگه این که میگی همونه که موقع تایپ کلمه هارو پیشنهاد میده باس بگم نمیدونم.دهن منم صاف کرده.راهشو منم میخوام

9. این کاربر از ghfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مگه روت نکردی؟ پس رام اورجینال می خوای چی کار؟ اس آف هم بکن و ریکاوری نصب کن همونجا بخش رامها یه رام خوب دانلود و نصب کن

داداش اگه این که میگی همونه که موقع تایپ کلمه هارو پیشنهاد میده باس بگم نمیدونم.دهن منم صاف کرده.راهشو منم میخوام
    از مسیر :settings>language and keyboard و ستینگ اون کیبردی که فعاله(ببخشید دقیق نگفتم ولی مسیر کلی همونجاهاست)

11. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این گوشی خوبه اصن امتیازش خوبه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان گوشي من dhd بعد از هارد ريست كردن الان از با استفاده internet pass through نمي تونم به اينتر نت وصل بشم آپديت گوشي هم 2.3.5 است آخرين ورژن اچ تي سي سينك رو هم نصب كردم ولي مشكل حل نشد لطفا" راهنمايي كنيد
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •