من چيزي تا حالا دانلود نكردم!!!ميشه لينكه اونايي كه دان كردي واسم بزاري؟؟؟
من چيزي تا حالا دانلود نكردم!!!ميشه لينكه اونايي كه دان كردي واسم بزاري؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان یکی از ابر قدرت هارو (البته رفقا میگفتن) زدم خوردش کردم چسبودمش به کف زمین.
کلا فکر نمیکنم وجود لرد رایدن تا به حال اینقدر منو در یک بازی فایتینگ با مهارت کنه....
انصافا خیلی تیز با قدرت هستش....دیگه اون یارویی که مدعی بود فلاورس ویکتوریش کردم.....
طی چند روز اینده نسخه PS3 بازی رو تهیه می کنم نه تنها از 3D بهره میبرم...(البته در اینده) بلکه میام تو Psn ببینم میتونید رایدن منو حریف باشید..![]()
واقعا کاش می شد یه سری مسابقات بین بچه های اینجا برگزار کرد ببینیم آخه با این همه ادعا درچه سطحی هستید![]()
فکر نمیکنم کسی بتونه در مقابل رایدن من دووم بیاره....یهو میبینی از عقبت ظاهر شدم..تا برمیگردی میبینی باز تو عقب این وریت هستم می خوای فکر کنی که چه کنی میبینی نصف جونت فر رفته...
چه حالی میده این طوری زورگویی کردن...![]()
من با اسكورپن خيلي حال ميكنم!!!
راستي كاراكتر بعدي كه قراره بياد فردي كروگر هستش!!!هميشه دوست داشتم تو كمبت ببينمش كه الان باورم نميشه حقيقت داره!!!خيلي باحاله واسه خون راه انداختن!!!اگه فيلماش و سرگذشتشو ديده باشيد ميفهميد عوضي تر از اون كسي پيدا نميشه!!!
اينم يه خلاصه از فردي كروگر=ادمه كثيفي بوده كه به نوجوونها ت-ج-ا-و-ز ميكرده تا اينكه خانواده هاي قرباني تصميم ميگيرن توي خونش اتيشش بزنن!!!اما بعد از سوختن زنده ميشه و با چهره وحشتناك و چنگالهاي خفن كه خودش ساخته مياد كه انتقام بگيره!!!و نووجونهارو اينبار توي خواب به روشهاي هولناك ميكشه!!!
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
اينجا شايد چيزي كه دنبالشي پيدا كني البته اول بايد ثبت نام كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم با سابزیرو بشه راحت لرد ریدن رو زد. کافیه کلون بزاره بعد خودش بیاد جلو کلون وایسه . حتی اگه عقب جلو A یا ضربهدر بزنی بازم توی کلون گیر میکنی و دمج نمیده . چون باید تا اخر صفحه ببره سابزیرو تا بتونه دمج بده . کلون مانع این کار میشه . وقتی هم بخواد بلینک کن اونور باز کلون میگیرتش.
البته این استراتژی اگه دو بازیکن هم سطح هم باشن جواب میده قطعا و ریدن بازنده خواهد بود![]()
من با سایرکس و اسکوپیان و کیتانا میتونم 3 سوت بترکونم طرف مقابلو![]()
کیتانا الان جزو بهترین هاست . خیلی خیلی قویه . کمبوهاش اصلا روانیه . بریک هم نمیشه کرد نصفه بیشترشو
اما اسکورپین ضعیفه از نظر من و خیلی های دیگه . اصلا ندیدم کسی واسه مسابقات هم پیک کنتش .
سایرکسم هنوز که هنوز اون ترپ های خودشو داره . هر روز یی نفر یه تر جدید کشف میکنه واسش . لیوکانگ هم فکر کنم میتونه راحت بزنتش .
من با ساب زیرو نمیتونم کیتانا داداشمو بزنم . البته داداشم معمولا باهاش میتونه حدود 35% بزنه و نمیتونه اون 50% بزنه چون با دسته ایکس باکس واقعا سخته کمبو زدن .
اما با نوب میشه کیتانا رو زد فکر کنم . نباید کار سختی باشه . کافیه نزاری بیاد نزدیک .
البته میشه گفت نسخه های پچ نشده کانگ لائو همرو میزنهدمج هاش سوپر زیاده
![]()
پچ هاش جدید که من ویدئوشو دانلود کردم خیلی کم شده بود از دمجش . اما هنوزم جزو تاپ تیر هاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)