[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید با فلش بالا اون batclaw رو انتخاب کنید و یه دریچه اب رو با اون باز کنید و بعد از اون همه چی رو از روی راهنما برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید با فلش بالا اون batclaw رو انتخاب کنید و یه دریچه اب رو با اون باز کنید و بعد از اون همه چی رو از روی راهنما برید
دوستان من تو این شهر بی صاحب گیر کردم در ها باز نمی شن حک هم نمیشن ! سایت راهنما رو هم دیدم ولی چیزی نبود این دستگاه های پنگوئن کجا هستن !
اینم عکس نقشه ! اون 3 تا دایره ماموریت واردش نمیشه ؟!
![]()
Last edited by m jax; 02-05-2012 at 16:12. دليل: اضاف عکس دقیق تر
همون منطقه سبزه که تو نقشه اس ( منطقه کوچیکه رو میگم ) اون شکل شش ضلعی که داخش W نوشته هدفه یعنی همون دستگاه های پارازیت انداز . باید بری کنار دستگاه ها و اگه با x360 بازی میکنی با A اون دستگاه رو از بین میبره ولی اگه با PC بازی میکنید فکر کنم باید با دکمه دویدن از بین ببریش . خود بتمن بره کنار دستگا یه کلید میاره که باید اون کلید رو بزنی
این عکس مربوط میشه به سایتی(فقط برای اشنایی هست عکس)! من بیرون اون منطقه هستم داخل اون قسمت نمی تونم برم در قفله ! اون 2 تا W که در کادر قرمز رنگ هست تو نقشه اونجا هم در قفله و حک نمیشه ! ؟؟؟
![]()
فقط برای اشنایی نیس نباید بری داخل ساختمون اون فرستنده ها روی پشت بوم اون ساختمونا هستن پس اصلا لازم نیس چیزی رو ه-ک کنی یا وارد یه ساختمان شی
اگر تازه از اون دودکش پایین رفتیسلام
من در اوایل بازی در کارخانه ذوب آهن در برج گیر افتادم
جایی نداره که بری در ضمن پایین هم آهن مذاب هست که اگر بیافتی پایین کارت تمام هست
چیکار کنم؟
تا اونجایی که میتونی برو جلو بعد با دکمه 2 و انتخاب اون( ماسماسک)که اسمشو یادم نیست باید در یک لوله بزرگ رو باز کنی تا آب بریزه و یک قسمت رو خنک کنه.
یک نکته جالب من مکان پیدا کردم در بازی ولی دستگاه پارازیت انداز نیست دراونجا! با توجه به عکس که من همین جا رفتم ولی خالی هست !
فکر کنم یک ماموریت انجام ندادم(ولی تو نقشه که چیزی نیست !) یا شاید مشکل از بازی باشه !؟
این قسمت اموزش قدم به قدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل قسمت پارازیت انداز هست داره در حک می کنه ولی من همچین جایی نرفتم تا حک کنم !
Last edited by m jax; 03-05-2012 at 11:16.
وقتی پارازیت اندازا رو میاره که توی همون ماموریت گرفتن پنگوئن باشی . شما اول باید وارد موزه بشید بعد وقتی میخواد پنل در رو ه-ک کنه رو فرستنده بتمن پارازیت میاد . اونوقت خود بتمن میگه که باید دستگاهایی رو که رو پشت بوم ساختمون یا داخل ساختمونا پیدا کنم از بین ببرم و اونوقت دستگاها تبدیل به هدف اول بتمن میشن بعد بری جای مذکور دستگاه رو میبینی که توسط چندتا از زندانیا محافظت میشه
پارازیتانداز نداده پس حتما جایی رو درست نرفتم چون در نقشه چیزی نداده فقط همون 6 ضلعی ها W هستن منم تو شهر موندم ! فقط یک درجه هست سمت راست که عدد داره کم و زیاد میشه اونم نزدیک شدم ولی چیزی نبود !
این متن راهنماش هست !
locate mister freeze and recover the cure track freeze location by
identifying the coldest point in Arkham City
این موزه کجاست فکر کنم نرفتم تا حالا ؟؟؟
Last edited by m jax; 03-05-2012 at 16:14.
ای خدا نمیشد از اول اسم ماموریت رو بگی . اخه شما عکس مربوط به ماموریت Disable Penguin’s Communications Disruptors رو داده بودید . بگذریم
شما باید توی ساختمون GCPD برید و تو ساختمون با چند نفر درگیر میشید که از نفر اخری که میخواد بیهوشش کنه میپرسه میستر فریز کجاس ؟ اونم ادرس موزه رو بهش بهش میده . بعد وارد موزه میشی یه حفاظ الکترونیکی بوسیله پنگوئن جاسازی شده که باید پنلشو ه-ک کنی وقتی میری رو حالت ه-ک کردن فرستنده بتمن از کار میافته میگه که باید پارازیت اندازا رو از بین ببرمو و ادامه ماجرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)