تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 143 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من در اوایل بازی در کارخانه ذوب آهن در برج گیر افتادم
    جایی نداره که بری در ضمن پایین هم آهن مذاب هست که اگر بیافتی پایین کارت تمام هست
    چیکار کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما باید با فلش بالا اون batclaw رو انتخاب کنید و یه دریچه اب رو با اون باز کنید و بعد از اون همه چی رو از روی راهنما برید

2. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من تو این شهر بی صاحب گیر کردم در ها باز نمی شن حک هم نمیشن ! سایت راهنما رو هم دیدم ولی چیزی نبود این دستگاه های پنگوئن کجا هستن !

اینم عکس نقشه ! اون 3 تا دایره ماموریت واردش نمیشه ؟!

Last edited by m jax; 02-05-2012 at 16:12. دليل: اضاف عکس دقیق تر

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من تو این شهر بی صاحب گیر کردم در ها باز نمی شن حک هم نمیشن ! سایت راهنما رو هم دیدم ولی چیزی نبود این دستگاه های پنگوئن کجا هستن !

اینم عکس نقشه ! اون 3 تا دایره ماموریت واردش نمیشه ؟!

همون منطقه سبزه که تو نقشه اس ( منطقه کوچیکه رو میگم ) اون شکل شش ضلعی که داخش W نوشته هدفه یعنی همون دستگاه های پارازیت انداز . باید بری کنار دستگاه ها و اگه با x360 بازی میکنی با A اون دستگاه رو از بین میبره ولی اگه با PC بازی میکنید فکر کنم باید با دکمه دویدن از بین ببریش . خود بتمن بره کنار دستگا یه کلید میاره که باید اون کلید رو بزنی

5. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همون منطقه سبزه که تو نقشه اس ( منطقه کوچیکه رو میگم ) اون شکل شش ضلعی که داخش W نوشته هدفه یعنی همون دستگاه های پارازیت انداز . باید بری کنار دستگاه ها و اگه با x360 بازی میکنی با A اون دستگاه رو از بین میبره ولی اگه با PC بازی میکنید فکر کنم باید با دکمه دویدن از بین ببریش . خود بتمن بره کنار دستگا یه کلید میاره که باید اون کلید رو بزنی
    این عکس مربوط میشه به سایتی (فقط برای اشنایی هست عکس)! من بیرون اون منطقه هستم داخل اون قسمت نمی تونم برم در قفله ! اون 2 تا W که در کادر قرمز رنگ هست تو نقشه اونجا هم در قفله و حک نمیشه ! ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این عکس مربوط میشه به سایتی (فقط برای اشنایی هست عکس)! من بیرون اون منطقه هستم داخل اون قسمت نمی تونم برم در قفله ! اون 2 تا W که در کادر قرمز رنگ هست تو نقشه اونجا هم در قفله و حک نمیشه ! ؟؟؟
    فقط برای اشنایی نیس نباید بری داخل ساختمون اون فرستنده ها روی پشت بوم اون ساختمونا هستن پس اصلا لازم نیس چیزی رو ه-ک کنی یا وارد یه ساختمان شی

اگه نباشه جاش خالی می مونه david071's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من در اوایل بازی در کارخانه ذوب آهن در برج گیر افتادم
    جایی نداره که بری در ضمن پایین هم آهن مذاب هست که اگر بیافتی پایین کارت تمام هست
    چیکار کنم؟
    اگر تازه از اون دودکش پایین رفتی
    تا اونجایی که میتونی برو جلو بعد با دکمه 2 و انتخاب اون( ماسماسک) که اسمشو یادم نیست باید در یک لوله بزرگ رو باز کنی تا آب بریزه و یک قسمت رو خنک کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فقط برای اشنایی نیس نباید بری داخل ساختمون اون فرستنده ها روی پشت بوم اون ساختمونا هستن پس اصلا لازم نیس چیزی رو ه-ک کنی یا وارد یه ساختمان شی
    یک نکته جالب من مکان پیدا کردم در بازی ولی دستگاه پارازیت انداز نیست دراونجا ! با توجه به عکس که من همین جا رفتم ولی خالی هست !

فکر کنم یک ماموریت انجام ندادم(ولی تو نقشه که چیزی نیست !) یا شاید مشکل از بازی باشه !؟

این قسمت اموزش قدم به قدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل قسمت پارازیت انداز هست داره در حک می کنه ولی من همچین جایی نرفتم تا حک کنم !
    Last edited by m jax; 03-05-2012 at 11:16.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک نکته جالب من مکان پیدا کردم در بازی ولی دستگاه پارازیت انداز نیست دراونجا ! با توجه به عکس که من همین جا رفتم ولی خالی هست !

فکر کنم یک ماموریت انجام ندادم(ولی تو نقشه که چیزی نیست !) یا شاید مشکل از بازی باشه !؟

این قسمت اموزش قدم به قدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل قسمت پارازیت انداز هست داره در حک می کنه ولی من همچین جایی نرفتم تا حک کنم !
    وقتی پارازیت اندازا رو میاره که توی همون ماموریت گرفتن پنگوئن باشی . شما اول باید وارد موزه بشید بعد وقتی میخواد پنل در رو ه-ک کنه رو فرستنده بتمن پارازیت میاد . اونوقت خود بتمن میگه که باید دستگاهایی رو که رو پشت بوم ساختمون یا داخل ساختمونا پیدا کنم از بین ببرم و اونوقت دستگاها تبدیل به هدف اول بتمن میشن بعد بری جای مذکور دستگاه رو میبینی که توسط چندتا از زندانیا محافظت میشه

11. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی پارازیت اندازا رو میاره که توی همون ماموریت گرفتن پنگوئن باشی . شما اول باید وارد موزه بشید بعد وقتی میخواد پنل در رو ه-ک کنه رو فرستنده بتمن پارازیت میاد . اونوقت خود بتمن میگه که باید دستگاهایی رو که رو پشت بوم ساختمون یا داخل ساختمونا پیدا کنم از بین ببرم و اونوقت دستگاها تبدیل به هدف اول بتمن میشن بعد بری جای مذکور دستگاه رو میبینی که توسط چندتا از زندانیا محافظت میشه
    پارازیتانداز نداده پس حتما جایی رو درست نرفتم چون در نقشه چیزی نداده فقط همون 6 ضلعی ها W هستن منم تو شهر موندم ! فقط یک درجه هست سمت راست که عدد داره کم و زیاد میشه اونم نزدیک شدم ولی چیزی نبود !

این متن راهنماش هست !
    locate mister freeze and recover the cure track freeze location by

identifying the coldest point in Arkham City

این موزه کجاست فکر کنم نرفتم تا حالا ؟؟؟
    Last edited by m jax; 03-05-2012 at 16:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پارازیتانداز نداده پس حتما جایی رو درست نرفتم چون در نقشه چیزی نداده فقط همون 6 ضلعی ها W هستن منم تو شهر موندم ! فقط یک درجه هست سمت راست که عدد داره کم و زیاد میشه اونم نزدیک شدم ولی چیزی نبود !

این متن راهنماش هست !
    locate mister freeze and recover the cure track freeze location by

identifying the coldest point in Arkham City

این موزه کجاست فکر کنم نرفتم تا حالا ؟؟؟
    ای خدا نمیشد از اول اسم ماموریت رو بگی . اخه شما عکس مربوط به ماموریت Disable Penguin’s Communications Disruptors رو داده بودید . بگذریم

شما باید توی ساختمون GCPD برید و تو ساختمون با چند نفر درگیر میشید که از نفر اخری که میخواد بیهوشش کنه میپرسه میستر فریز کجاس ؟ اونم ادرس موزه رو بهش بهش میده . بعد وارد موزه میشی یه حفاظ الکترونیکی بوسیله پنگوئن جاسازی شده که باید پنلشو ه-ک کنی وقتی میری رو حالت ه-ک کردن فرستنده بتمن از کار میافته میگه که باید پارازیت اندازا رو از بین ببرمو و ادامه ماجرا

14. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •