صحنه هاش بدین دلیله که شدت خلاف کار بودنشونو نشون بده !! که همش تو مواد و مشروبو ###*** هستن .
بازی های open همشون همینه ولی خدایشش صحنه هاش از جی تی ای کمتره !!
تنها open ی که صحنه نداره far cry هست !
صحنه هاش بدین دلیله که شدت خلاف کار بودنشونو نشون بده !! که همش تو مواد و مشروبو ###*** هستن .
بازی های open همشون همینه ولی خدایشش صحنه هاش از جی تی ای کمتره !!
تنها open ی که صحنه نداره far cry هست !
کسی هست یعنی بازی با دسته کار نمیکنه؟
حالا من یه سوال دارم. اول بازی بعد از اینکه از قطار پیاده میشه از وسطای راه صدای قلب میاد و جون این تموم می شه. ایراد از کجاست!؟ نکنه مثل gta از کرک باشه!؟
بچه ها چه جوری می شه بازی رو 100 درصد کرد ؟ با مجله ها و پوستر ها ؟!
می شه نقشه جاهای این پوسترها و مجله ها رو در بدین ...
جان چرا دارید سر این مسائل جزئی جدل می کنید!؟ اون بدبختی که این بازی رو ساخته گفته بالا 18 اینو بازی کنه. حالا اینکه هر کی تو هر سنی بازی می کنه دیگه به فرهنگ چه ربطی داره!؟
حالا من یه سوال دارم. اول بازی بعد از اینکه از قطار پیاده میشه از وسطای راه صدای قلب میاد و جون این تموم می شه. ایراد از کجاست!؟ نکنه مثل gta از کرک باشه!؟
کرک
تو رو خدا صفحه های قبل رو بخونین و این قدر پست الکی ندین !
دقیقا از کرک بازی هست .منم بازیو دیروز خریدم و اینطوری شد و تا آخر شب یه کرک توپ پیدا کردم و درست شد.بیاد دوست من اینو بخون و بریز:
http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5342332&postcount=1190
موفق باشی
باز درست نشد فک کنم از dvd هه خرابه یه نفر یه لطفی بکنه اینو یه جا بزاره من بگیرم!!!
کمک!!
خب چرا می زنی! نفر بعد شما هم همین حرفو زد. ولی این کجا و اون کجا!
131 صفحه رو با این اینترنت ذغالی چجوری بگردم من بدبخت!؟
یه بار کار من افتاد به انجمن بازی اینجوری زدید تو ذوقم! بذار مشکل قالب وبلاگ که پیدا کردی ...!![]()
آقا من این DLC 51MB رو دانلود کردم
حالا یکی بگه چیکارش کنم ؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
در لینک زیر محل دقیق Wanted Posters در نقشه نشون داده شده...همچنین عکس این پوسترها و محل اونا در شهر هم با تصاویری مشخص شده...
پیشنهاد میکنم کسانی که دنبال این پوسترها هستند حتماً یه سر به لینک زیر بزنند؛ در ضمن راهنمای مراحل بازی هم در همین لینک وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: IGN
سلام
شما باید پوشه ی DLCS را در محل نصب بازی و در پوشه ی PC کپی کنید.
Last edited by fouladiali; 31-08-2010 at 17:40.
دوستان من تا الان که chapter 5 هستم مشکلی با بازی نداشتم...ولی بعضی جاها با افت فریم زیادی مواجه میشم...ولی وقتی Physx رو off میکنم همه چی درست میشه...یعنی سیستمم نمیکشه...؟؟؟ سیستمم تو امضام هست...دوستان لطف کنید نظر بدید که ما هم مثله شما باهاش حال کنیم...من همه بازیا رو تا حالا رو بالاترین گرافیک بازی کردم این نمیدونم چرا اینجوریه...Physx چقدر رو گرافیک بازی تاثیر داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)